Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aula

+12
Yatö Chikara
Suki
Kawarasi
Ranum
Myamoto Usagi
Krumla
Ichiro Gojo
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
dead wind
Wizard
Miss_Atlantis
16 posters

Strana 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Aula Empty Aula

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 8:33 pm

Zde se nachází velká aula, ve které se odehrávají přednášky na různá, povětšinou zabijácky nudná, témata.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Aula Empty Re: Aula

Příspěvek pro Wizard Fri Dec 17, 2010 4:02 pm

Shizumi Iura

Bol som na prednáške a dosť som sa nudil.Poslúchal som a zrazu sa mi zatvárali oči a zaspal som.Sníval sa mi zvláštny sen ako vtedy hollow zabil pred mojimi očami moju ženu a moje dieťa.Ten sen akoby nemohol prestať,a už som videl ako ma ide zabiť ale zrazu som sa z ničoho nič prebudil.Pomyslel som si: To bol zvláštny sen,akoby sa to stalo práve teraz.A počúval som ďalej čo učiteľ rozpráva.
Wizard
Wizard

Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 05. 05. 10
Věk : 26

http://simpsons.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Dec 18, 2010 10:06 am

Učitel

Učitel právě vysvětloval společenský řád v Seireitei. To obnášelo takové věci, jako znalost řádu jednotlivých lokací, znalost důstojnické etikety a tak podobně. Právě se zaobíral otázkou řádu v nejpřísnější lokaci v Seireitei - Sōkyoku. Jak můžete vidět, ukázal na mapu horního prostranství, je prostranství okolo Sōkyoku téměř nehostiné.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 19, 2010 8:57 pm

Shizuka Hotake

Pomalu otevřu dveře a vidím učitele, jak vysvětluje společenský řád seireitei. Zrovna je otočeny zády. Poďme! šeptnul jsem bratrovy a shunpnul jsem do krajní řady lavic a sedl jsem si. Uf, doufam že si nás nevšiml. řekl jsem si v duchu.

Naposledy upravil Shizuka Hotake dne Sun Dec 19, 2010 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Dec 19, 2010 9:01 pm

Masahiro Hotake

Vcházím do učebny spolu s bratrem, jak mi bratr šeptnul, že je otočený shunpnul jsem na druhý kraj lavic daleko od bratra a sedl jsem si.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 19, 2010 9:18 pm

Ve stejnou chvíli do auly vstoupí čtyři shinigami kompletně zahalený v černých hávech. Učitel se na ně podívá a následně ukončí hodinu. Společně s nima odchází směrem do sborovny.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Dec 19, 2010 9:24 pm

Gojo Ichiro

Když příjdu před dveře auly zastavím se. To zas bude vopruz. Koho zajímá kdy mám zdravit a kdy ne? Měli by dělat lepší přednášky, jako třeba anatomii ženských shinigami Usměji se a rozhodnut se opřu do dveří.
Něco, nebo spíš někdo mne odstrčí zpět. Vidím učitele s chlápky v černém. Když kolem mne prochází, zaslechnu, že přednáška končí.
No jó, někdo příjde na přednášku, tak se musí končit co?Ale co už, alespoň mám čas na relaxaci.
Vyjdu tedy ven a najdu si místo, kde mohu odpočívat.

Naposledy upravil Ichiro Gojo dne Sun Dec 19, 2010 10:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 19, 2010 9:25 pm

Shizuka Hotake

S otevřenou pusou koukám na učitele kam odchází. A promluvím. Pane učiteli co se děje? zeptal jsem se zvědavě a trochu překvapeně. Co se ksakru děje? Čtyři shinigami v černých hávech, to není dobré něco důležitého se určitě stalo.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 19, 2010 9:51 pm

Bohužel učitel i muži už byli pryč. V aule se rozběhl tichý šum, který se pomalu zesiloval, jak se všichni rozpovídali.
"Asi už mu přišli na ten jeho nelegální tabák," nechal se slyšet nějaký černovlasý shinigami, který měl zřejmě přehled.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 19, 2010 9:58 pm

Shizuka Hotake

To je možné. Smál jsem se. Ale zatím bude něco jiného, šel bych to prozkoumat. Jde někdo semnou? Tvářil jsem se vážně. a pak jsem si v duchu řekl. Byla by to šance to otestovat. A usmál jsem se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 19, 2010 10:02 pm

"Prozkoumat? Jít zkoumat černý, hm, tak to hodně štěstí. A kde chceš vůbec začít? Už jsou dávno pryč," otočil se dost výsměšně černovlasý mladák na Shizuku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Dec 19, 2010 10:13 pm

Masahiro Hotake

Ta zvědavost tě přivede jednou do problémů. Řekl jsem mu a koukal jsem na něj s údivem. Ale pujdu stebou nepřipustil bych kdyby se ti něco stalo. Usmál jsem se. V duchu jsem si pomyslel. Je to blázen, on má něco zalubem. Něco má v rukávu, mohlo by to být to co pořád trénoval. Že by konečně zvládl vyvolat shikai? Je to možné trápí se stím dlouho hlavně od té doby co jsem ho zvládl já.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 19, 2010 10:16 pm

Shizuka Hotake

To je pravda, kde začít. Zadumal jsem. No asi bude lepší zůstat tady, jestli nám někdo nepřijde něco vysvětlit. řekl jsem z úšklebkem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 19, 2010 10:34 pm

"No, já jdu každopádně na kidou, tlachání mám pro dnešek dost," zvedl se černovlasý a skupinka studentů, co byli s ním, a odešli z auly.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 20, 2010 2:55 pm

Shizuka Hotake

To je pravda počkej pujdu stebou. Jdeš taky hiro? otočil jsem se a zeptal bratra. Aspon zase něco potrénuju.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Mon Dec 20, 2010 3:01 pm

Masahiro Hotake

No jo dobře pujdu. Odpověděl jsem bratrovy a pomyslel jsem si. To bude zase otrava. Radši normální souboj než trenink na panáky. Tak jsem se zvedl a vyrazil do tréninkového prostranství.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 20, 2010 3:06 pm

Shizuka Hotake

Vyrazil jsem hned za bratrem do tréninkového prostranství. Tam konečně se můžu pokusit se o ten Shikai.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wizard Tue Dec 21, 2010 3:13 pm

Shizumi Iura

Medzi tým čo sa tu všetko udialo, tak som zase spal.Sni už neboli také zlé ako predtým.Zrazu som sa prebudil, učiteľ tu už nebol a tak som sa všetkých spýtal:Čo sa stalo?
Wizard
Wizard

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Dec 21, 2010 10:00 pm

Yuki Yaname

Pri tom ako som vchádzala do triedy tak som trošku treskla dverami no moc ma to neprebralo, stále som na tvári mala taký desný ľahostajný a zároveň rozospatý výraz, Hmm tu máme hodinu? asi som zaspala. šepla som si pre seba a poriadne som si zazívala. Zavrela som za sebou dvere a pohľadom som sa ponorila do triedy, hodnú chvíľu som tam len tak stála, chvíľu sa tiež mohlo zdať že som zase zaspala no s otvorenými očami a postojačky, no tu som sa pohla smerom k nejakým voľným laviciam v predných miestach a sadla som si za stôl, treskla som oň hlavu pri pokuse si ju jednoducho na stôl položiť a zalomila som v momente čo som ostala trošku v klude.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 21, 2010 10:56 pm

Aula byla ale téměř prázdná, kromě Yuki, která právě přišla, tu byl už jen Shizumi, který se zrovna probudil. Učitel ani spolužáci nebyli v dohledu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 22, 2010 12:50 pm

Yuki Yaname

Po chvíľkovom spánku som sa pomaly prebudila a poobzerala som sa naokolo. Hee? kde to som? spýtala som sa potichu a naplno som zívla, po tom som sa pozrela na ruku že koľko je hodín keď tu som si spomenula že ja vlastne ani žiadne hodinky nemám.. Hmm mohla by som si ísť trocha zatrénovať... kto vie kedy to budem potrebovať. Zasmiala som sa a pomaly som sa postavila pri čom som si vôbec nevšimla toho posledného študenta ktorý ostal v Aule a vyrazila som von.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wizard Wed Dec 22, 2010 1:56 pm

Shizumi Iura

Ona si hovorí sama pre seba či čo. zasmial som sa.Asi by som mal tiež vyraziť, určite sa mi to bude hodiť. a odišiel som z triedy smerom na tréningové priestranstvo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Wizard
Wizard

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 06, 2011 7:42 pm

Asada-san

byla dost nervózní. Dneska měla poprvé přednášet před studenty a měla dojem, že není ještě zdaleka připravená! Byla to mladá učitelka a měla tu jen přihlížet, ale vzhledem k tomu, že se jaksi nedostávalo personálu, bylo rozhodnuto, že ji zasvětí do řemesla dřív. Narovnala se a vešla do auly, snažila se, aby její krok působil sebevědomě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Thu Feb 24, 2011 9:16 pm

Gojo Ichiro

Došel jsem ke dveřím a doufal, že tam ještě někdo bude. Chvíli jsem váhal vzda vstoupit a snažil se dělat něco jiného, než tam jít. Přece jen se člověk něco dozví, ale když je to taková nuda. Vytáhl jsem zanpakuto a hezky si prohlédl ostří. Tím bych přefik cokoliv. I když přefikávat umím i jinak Zasmál jsem se sám pro sebe, i když možná až moc nahlas. Párkrát jsem švihl a poté, co se vedlejší stromeček svalil jsem se raději rozhodl vejít.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Feb 26, 2011 11:58 pm

Vešel jsi dovnitř. Všude byl podivný, nepříjemný a zarážející klid. Aula byla naprosto prázdná. Tvé kroky vytvářely ozvěnu a narušovaly tak to ticho. V tuto dobu tu byl většinou slyšet ruch studentů, ale ted nic. Uvědomoval sis, že ani po cestě sem, jsi nikoho nepotkal. Něco tady bylo špatně.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra: