Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+4
OuYee
Satoshi
dead wind
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 3 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Nawaki Sun Mar 06, 2011 3:12 pm

Izumi Razaki

Dobrý den... jsem tady na žádost kapitána 6.té divize - Kuchiki-sama. Požádal mě, zda bych nemohl od vaší divize obstarat něco na dálkovou komunikaci mezi skupinami... něco jako vysílačky, nebo tak něco... řekl jsem
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Mar 06, 2011 6:53 pm

Sakura
Takže dorozumívací zařízení... zopakovala jsem a zapřemýšlela Ano, něco co hledáte, zde máme. Řekla bych, že nejideálnější budou dorozumívací sluchátka, takhle budou moct shinigami bojovat a zároveň se dorozumívat. řekla jsem s velkým úsměvem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Mar 07, 2011 3:43 pm

Satoshi
Jelikož jsem musel ještě zařídit věc s Firelovou bombou, tak jsem skočil do své skryté laboratoře umístěné mimo hlavní laboratoř v zadní části kasáren 12 divize. Tak, ale kde může Firel být...? pomyslel jsem si a zaměřil jsem lokátory na jeho reiatsu a lokátor ukázal knihovnu. No budiž... tak tedy tam. Ach jo... jak já nesnáším chození ven... pomyslel jsem si, ale bylo to nutné pro odchod do Hueco Mundo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Mar 07, 2011 5:22 pm

Izumi Razaki

Výborně... to zní skvěle... můžete jich pár zapůjčit pro dobrou věc? Pokusím se je zase všechny vrátit... zeptal jsem se zdvořile. Neviděl jsem důvod, proč by nám svých technoudělátek nemohla 12. divize zapůjčit.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Mar 07, 2011 5:31 pm

Sakura
Pro dobrou věc...? zopakovala jsem Možná by kapitán řekl něco jakože pro dobrou věc 12 divize nepracuje. začala jsem vtipně a mírně jsem se uhihňula, ale pak jsem pokračovala zcela vážně. Ale to jsem trochu odběhla od tématu, samozřejmě poskytneme, ale budete nám muset udat aspoň přibližný počet shinigami, kteří budou v permanenci a tedy budou tyto vysílačky užívat. Jelikož očekávám, že se jich několik bude potřeba dovyrobit. sdělila jsem své myšlenky Izumimu-san, protože jsem očekávala, že tohle by přesně potřeboval vědět i Satoshi.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Mar 07, 2011 6:25 pm

Izumi Razaki

No přesná čísla ještě nejsou úplně známá, ale hádám, že 25 by mělo být víc, než dost... není to problém? Nebo mám zavolat MacGyverovi? snažil jsem se jí trochu oplatit žert...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Mar 07, 2011 10:01 pm

Sakura
Hihi zasmála jsem se na narážku na schopnosti Satoshiho No myslím, že MacGyver nebude potřeba volat. znovu jsem se zasmála Jelikož má teď spoustu práce, ale hned dám rozkaz začít s dovýrobou. Ale pokud chcete, Izumi-san, mohu vám poskytnout kolem 10, které zde mám k dispozici. nabídla jsem první várku
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Mar 08, 2011 3:19 am

Izumi Razaki

Výborně. Jsem si jistý, že to kapitána Kuchikiho potěší... řekl jsem. 10 byl začátek, možná nevyzbyde prozatím úplně na každou skupinu, ale je to začátek... A mohl bych váš požádat abyste pak poslala někoho se zbytkem do kasáren 6. divize? Obávám se, že bud příliš zaměstnán abych mohl přijít znovu
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 08, 2011 2:48 pm

Sakura
Dobrá tedy, pošlu tam tedy někoho hned jak bude možnost. odpověděla jsem na prosbu Sama jsem pochopila, že asi nebudu moct chtít po vás, abyste to všechno odnesl vy. řekla jsem na znamení srozumění.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Mar 08, 2011 5:17 pm

Izumi Razaki

A těch 10 si můžu vzít hned? Jsem si jistý, že by to urychlilo plány trošku... Jinak kdybych měl čas neobtěžoval bych vaší divizi i s donáškou, ale jsem velice zaměstaný muž... řekl jsem s lehkým úsměvem
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 08, 2011 8:56 pm

Sakura
Ano samozřejmě, hned je nechám přinést. bryskně jsem zareagovala a poslala jednoho z podřízených do skladu s kódem, pod kterým se hledaný předmět nacházel. Ten se hbitě odpravil a dříve, než mohl Razaki říci 2^4 se rovná 16, se vrátil a natáhl krabici se všemi deseti komunikátory. Tak tady to máte. řekla jsem a usmála se.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 09, 2011 3:12 pm

Izumi Razaki

Výborně řekl jsem a uschoval si dárky od 12té divize. Jo a bude potřeba, aby sme se s nimi mohli spojit taky s vámi, jsem si jist, že kapitán Kuchiki vám pak osvětlí detaily... řekl jsem a zmizel. Nějak mě už nebavilo chodit pěšky a pomalu
----------------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 10, 2011 7:43 pm

Sakura
Takže lidičky, slyšeli jste! s trochu zvýšeným hlasem jsem oslovila své kolegy Musíme si na tom dát záležet! entuziasticky jsem vykřikla a snažila se vyloudit ten největší úsměv, který jsem mohla, abych ostatní namotivovala HAI! uslyšela jsem souhlasně Ty teda umíš namotivovat, to se musí nechat. řekl Suzaku, který se také objevil. Ty bys raději měl pomáhat. řekla jsem roztomile No jo... až mi to řekne Satoshi přímo. řekl tak, že to znělo přece jenom mírně nechtěně, ale to už jsem nechala být a pobídla jsem ostatní, aby šli pracovat a ti uposlechli.

Satoshi
Společně s Firelem jsem sice nejdříve zamířil ke kasárnám, ale brzo jsme zamířili do zadní části kasáren. Tak tady je speciální prostor, ve kterém můžeme provést vytvoření tvé bomby, vytvořím bariéru, která tu bombu na určitou dobu neutralizuje, analyzuji ji a všechno pak zapíšu, abyste je společně se Sakurou a Suzaku mohli masově vyrábět. vysvětlil jsem svůj záměr
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Mar 10, 2011 8:32 pm

Firel
Hádám že s fůzí mám začít hned. Bude to chtít trochu klidu.
Na chvíli jsem zavřel oči, párkrát se zhluboka nadechl a začal.
Bakudo no.8 seki. V levé dlani se mi zhmotnila pulzující světle modrá koule akorát do dlaně.
Hado no. 31 Shakkaho. V pravé ruce se oběvila planoucí červená kulička, byla o polovinu menší než ta modrá.
Ted nepoužiju bariéru na ochranu. Takže doufám že se to povede, nerad bych dostal ránu.
Při fůzi to bude mít sílu o něco málo větší než normální shakkaho.větší exploze nastává po fůzi kdy se do exploze přidá i geki.

Natáhl jsem ruce s kidy před sebe a pomalu je začal natlačovat do sebe. Teda pokud mě satoshi nehodlá vyrušit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Mar 11, 2011 4:48 pm

Satoshi
Všechno jsem pečlivě sledoval, abych to mohl co nejlépe analyzovat. Tohle není špatný postup, Firel skutečně přišel na něco fenomenálního. pomyslel jsem si a začal jsem vyčkávat správného okamžiku pro obalení bomby svou vlastní temnou bariérou.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Mar 12, 2011 2:15 pm

Firel
Po chvíli úmorného snažení vznikla podivně vypadající koule o velikosti normálního shakkaha.
Tohle je ono.
Pohlédl jsem na satoshiho zatímco v pravé ruce se mi vznášela bomba. Potom jsem pohlédl na bombu.
Ted si od vytváření těhle věciček dám na chvíli pauzu. Je tu něco co by mohlo pomoci s testováním potenciálu?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 12, 2011 2:33 pm

Satoshi
Okamžitě jakmile Firel řekl "To je ono" luskl jsem levou rukou a bombu obalila černá bariéra, která se zformovala do podoby krychle, kterou jsem si okamžitě přitáhl k sobě a nechal ji levitovat, takže se ve vzduchu právě vznášela temná krychle s ničivým potenciálem. To by bylo... pomyslel jsem si a promluvil na Firela To nebude problém, celý postup jsem si zaznamenal do paměti, takže to bude stačit předat mým kolegům a bude to. pak Firel nadhodil otázku a začal jsem o tom přemýšlet To záleží na tom, co chceš testovat... jestli chceš testovat destruktivní sílu, odolnost, nebo vliv na prostředí. odpověděl jsem obecně
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sat Mar 12, 2011 4:31 pm

Ichigo Imanagi
Vešel jsem do kasáren 12. divize. Letmo očima sleduji vše kolem a pomalu se procházím po kasárnách.Procházím jednu místnost za druhou a studuji vše co se děje abych byl informovaný o všech místnostech a o všech členech.Po nějaké chvíli jsem vešel do obrovského skladu s plno krabicemi, přístroji, zkumavkami a dalšími věcmi.Procházím se pomalu po skladu a očima sleduji veškeré věci ve skladě.
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Mar 12, 2011 6:40 pm

Firel
Pořád to nesplnuje moje představi. Chtěl bych tomu zvýšit odolnost proti odhalení, přece jen stačí pouhý byakurai nebo snadné sho a bomba vybuchne předčasně. Ještě bych chtěl zjistit jestli to reaguje na danku. Ale na to všechno je potřeba originál. Tohle je oslabená verze. HODNĚ oslabená verze.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 12, 2011 7:50 pm

Satoshi
Pak si budeš muset co nejrychleji doplnit své reiatsu. stroze jsem usoudil Samozřejmě na to mám přístroj, ale musel bys na chvíli jít do kryogenetického spánku a nechat okolní prostředí působit na tebe. Pokud bys měl ovšem zájem a chtěl skutečně co nejrychleji provést obnovu svého reiatsu, můžeš to říci Sakuře, ovšem dobře si to promysli. varoval jsem, přece jenom, uspání a na nějakou dobu ukončení životních funkcí, jak je definován správný kryogenetický spánek, je vždy nebezpečné Já totiž mám ještě nějakou práci, včetně vyzkoušení této hračky, takže pokud bys už nic neměl, budu tě muset opustit, nabízím ti kasárny a svou divizi na provedení tvých pokusů, přece jenom lidé tě znají, byl jsi důležitou součástí, proto si myslím, že nebudeš mít problém, abys dosáhl toho, co potřebuješ. zakončil jsem a měl se pomalu k odchodu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Mar 12, 2011 9:04 pm

Firel
Děkuji. Co máte nyní v plánu s touto slabší verzí? Zeptal jsem se jen okrajově kapitána a pomalu vybaloval nově zapůjčenou knížku.
Satoshi si bohužel něuvědomuje že právě kvůli těmto technickým zvrhlostem jsem divizi opustil
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 12, 2011 9:20 pm

Satoshi
Předstíral jsem, že jsem ten dotaz neslyšel, vyrazil jsem do místa, kde jsem chtěl otestovat bombu a tak jsem jenom do větru pronesl. Tak co s tím udělám...? No asi to nechám vybuchnout. To Firelovi pravděpodobně nic moc neřeklo, ale nemusel všechno vědět, stačilo, že pracoval. Během cesty jsem se telepaticky propojil se Suzaku, abych ho informoval o tom, co udělat. Zapiš tento způsob. přikázal jsem Okay. lehce odpověděl Suzaku a já věděl, že okamžitě půjde do laboratoře zapsat všechno co řeknu, takže jsem chvíli počkal a následně mu celý postup vytváření bomby sdělil a dříve, než jsem se nadál, stál jsem tam, kde jsem chtě být a to u Senkaimonu.

//Trochu respektu :P Prostě tak familiérně, bez honorificsu :P Že se nestydíš takto užívat mé jméno xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Mar 13, 2011 6:49 pm

Firel
Kapitán odešel s mím vynálezem.
Snad nemá v plánu přivlastnit si to... Vydal jsem se tedy s reiatsu člena na střechu kasáren začít číst knížku o ledovém zaměření kida. Musel jsem plně obnovit moje reiatsu takže to nějakou dobu zabere.
Aspon budu moci přidat jako experient nějaké ledové přídavky....
Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Mar 13, 2011 7:55 pm

Sakura
Vzhledem k přidělenému úkolu byly najednou mé povinnosti v mnohém zvýšeny, ale já věděla, že se to jednou stane. Proto jsem byla vnitřně připravena. A kontrolovala jsem, jak probíhá tvorba zbývajících komunikačních zařízení, bylo přece potřeba splnit úkol co nejdříve, aby mohla 12 divize i bez Satoshi přijímat další úkoly. Zatím to vypadalo na brzké dokončení 3 z 15 a dalších 7 bylo právě ve tvorbě.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Mar 16, 2011 8:57 pm

Firel
Po chvíli čtení knížky jsem málem usnul. Uprostřed první kapitoli "absolutní základy" mě zaujala červeně dopsaná poznámka
"ledové kida jsou speciální ve způsobu využívání energie. Na vytvoření ledového kida není potřeba mnoho reioku. Jde ovšem o zajistění podmínek ve kterých by ledové kido vydrželo, nebo podmínky ve kterých by se ledové kido mohlo posílit."
Že by odkazování na teplotu okolí? ještě tu ovšem nenapsali nic užitečného.
Potom jsem otočil stránku a do očí mi zazářila šileně světle žlutě zvýrazněná věta.
"Proti ohnivým podstatám a v prostředí s vysokou teplotou je možné ledové kida používat"
Tak tyhle dvě poznámky si zatraceně protiřečí!
Pokračoval jsem v popisu který vypadal jako jednoducé zmražení nečeho.
Rovnou to můžou přejmenovat na knížku: Jak spáchat sebevraždu zmražením a při tom vypáčit nějaký ten zámek
Absolutně mě dorazila poznámka na zeleníém papírku vlepená na místo celé následující stránky.
"Pro sebevrahy: při použítí více reioku je možné ledovím typem kida měnit okolní teplotu. Ale tento efekt má vliv i na vaše vlastní tělo, místo zuřivého ječení a vypouštění reiatsu do okolí můžete dočasně snížit teplotu v okolí a vytvořit ideální podmínky pro ledové kido."
Po dočtení téhle poznámky jsem naštvaně zabouchl knížku, uklidil jí do kapsy na vnitřní straně svého shinigami pláště a přemýšlel jakým testem by měl pokračovat.
Takže jsem začal hledat nějakou osobu pracující s technikou v divizi.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Similar topics