Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

3 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 4 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Satoshi Fri Dec 03, 2010 5:57 pm

Satoshi
Poslechl jsem si trochu z vyprávění mozku. Takže speciální schopnosti... zajímavé... vidím, že mám tady nový výzkumný materiál. odvětil jsem Tak zatopí, jo? Opět trochu neurvalý komentář, jsem rád, že se ti po tak dlouhé době stále daří dobře. poznamenal jsem něco, co snad mohlo být bráno jako kompliment.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 4:33 pm

V tom kolem zavířil vzduch a Satoshi pocítil, že už tam není sám s mozkem v lahvi.
"Ah, takže vy jste Satoshi-san... Vítám vás ve svém paláci. Ludvík mi o vás hodně vyprávěl..." ozval se za Satoshim jemný hlas.

Spoiler:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 04, 2010 6:06 pm

Satoshi
Ucítil jsem vánek a promluvil na mě někdo, koho jsem nepoznával, takže jsem mohl předpokládat, že to bude někdo z těch nových hollowů. Trochu mě zneklidnila zpráva o tom, že mluvil o Las Noches jako svém paláci Tak vašem paláci... Shinigami zde není nějakou dobu a už přijde o vlastnictví. řekl jsem s ironickým nádechem. No budiž, nebudu lpět na detailech, ovšem mám takovou zásadu, pokud mě někdo osloví jménem, rád bych slyšel i jeho jméno, nemám příliš rád formality. s klidným hlasem jsem poznamenal
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 7:30 pm

"Jsem Jiten, těší mě," představil se muž s úsměvem. Pak se lehce zasmál. "Jak sám přiznáváte, jste shinigami. Mohl jste tu přebývat, ale jistě jste nikdy nepropadl mylné představě, že by vám sídlo nejsilnějších hollow, palác Las Noches, patřilo... Na to jste příliš moudrý," pronesl a nebylo možno poznat, jestli to myslel vážně nebo se Satoshimu vysmíval. "Co vás sem tedy dnes přivádí?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 04, 2010 7:52 pm

Satoshi
Jiten, huh? Zajímavé jméno. jen jsem poznamenal zdvořile Hmm... zajímavý poznatek. Tak to vidím, že mám čest s rozumným hollowem. To se jen tak nevidí. řekl jsem No co mě přivádí... zopakoval jsem otázku Tak v první řadě bych chtěl říct, že nic tak hrubého, jako třeba boj, jako mé kolegy, ne. Pouze jsem si chtěl obhlédnout situaci, jelikož přece jenom, pravděpodobně znáte mou touhu po poznání, od... odmlčel jsem se Jak mu říkáte...? zamyslel jsem se Á Ludvík... no poněkud zajímavě jste mi jej přejmenovali.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 8:08 pm

Jiten

se stále usmíval.
"No, své pravé jméno nám odmítá říct a toto, přestože to nepřišlo zrovna od jeho obdivovatelky, se tak nějak ujalo..." vysvětlil pobaveně. Potom se soustředil na Satoshiho předchozí slova a trochu zvážněl. "Jsem rád, že se setkávám s shinigamim, který má otevřenou mysl. Ano, vím o vašich ambicích ohledně poznání a přiznám se, že jsem vaším obdivovatelem. Myslím, že zjistíte, že v poslední době se mnohé změnilo. Rozumných hollow, jak vy říkáte, je nyní víc, než byste čekal. Já sám upřednostňuji přátelství a spojenectví před válkou."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 04, 2010 8:25 pm

Satoshi
Zbystřil jsem při slově obdivovatel Obdivovatelem...? No tak to mě velmi těší, upřímně jsem nečekal, že by Ludvík o mě mluvil nějak pochvalně, přeci jenom udělal jsem z něj to, čím je nyní. a pokračoval poté, co Jiten skončil. Tak víc? No to je ovšem výborné! To znamená, že studijního materiálu je velká spousta! To je opravdu výborné. Spojenectví před válkou. Velmi moudrá slova. Válka je vždy únavná a otravná. Vidím, že opravdu vývoj vás hollowů se v poslední době neuvěřitelně zlepšil. Mohu se zeptat na důvod? přešel jsem k věci, protože to, aby hollowové najednou získali takové myšlenkové pochody a navíc to nebylo ojedinelé, podle jeho výkladu, mě vskutku zaujalo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 10:09 pm

Jiten

"Pochvalně o vás možná nemluvil, ale i tak jsem z jeho slov vyrozuměl, že máte výjimečnou mysl a nepředpojaté srdce, Satoshi-san. To je dle mě věc hodna obdivu!" uklonil mírně hlavu. Potom zúžil zaujatě oči, když Satoshi mluvil dál. "Hmm... takže vy o tom nic nevíte? Zvláštní, zrovna od člověka jako vy bych očekával, že bude mít informace přímo od zdroje... ovšem zdá se, že tady máme co do činění s jakousi třetí stranou..." zamyslel se. "Pokud chcete, ukážu vám, kde se ze mě stalo to, co jsem. Nemám důvod vám nedůvěřovat... a možná mi i vysvětlíte, jak se to vlastně stalo, sám v téhle oblasti poměrně tápu..." dodal s omluvným zasmáním.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Dec 05, 2010 8:36 am

Satoshi
Vyslechl jsem co měl Jiten na srdci Bohužel má aktivita v Hueco Mundo se v poslední době kriticky snížila, neustále bylo co dělat v Soul Society, takže jsem prakticky neměl možnost nějak sledovat situaci zde... zmínil jsem se a pak zareagoval na poslední část Jitenova proslovu Tak to bylo něco? To je zajímavé, rozhodně bych se tam rád podíval. kývnul jsem na návrh
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 05, 2010 8:28 pm

Jiten

"Hmm..." ohlédl se, jako by váhal. "Musím ještě něco vyřídit... ale hádám, že krátký výlet si udělat můžeme. Dobrá tedy, následujte mě," pokynul Satoshimu a vyšel ven, kde otevřel gargantu, do které posléze vstoupil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Dec 05, 2010 10:09 pm

Satoshi
Zaváhal? zamyslel jsem se, když Jiten trochu zneklidnil, ale pak otřevřel Gargantu Intersvětová Garganta...? pomyslel jsem si Jejich úroveň možná předčila i mé největší očekávání. pomyslel jsem si znovu No co, není potřeba nějak dát na sobě znát podezření. znovu jsem zahloubal a vstoupil do Garganty.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 11, 2010 6:59 pm

Z garganty jste se vynořili na zvláštním místě. Stáli jste na kopci a kolem se rozprostírala temná krajina. Naproti byl další kopec a na něm jakási zřícenina. A v rozlehlém údolí mezi oběma kopci bylo něco nevídaného - obrovská armáda hollow všech možných tvarů a velikostí. No, armáda možná není to pravé slovo... nejevili žádné známky, že by se jim chtělo bojovat či že by chtěli někoho napadat. Jejich pozornost byla vesměs upřena na podivnou věc na obloze, která se nad vámi všemi klenula. Vypadalo to trochu jako velká garganta, díra v obloze plná různých vlnících se barev, o kterých nebylo možné říci, jestli je člověk dopravdy vidí nebo mu jen tak přecházejí oči. Každou chvíli do té díry skákala spousta hollow a mnoho jich naopak vyskakovalo ven. Asi je to bavilo. Nad celým údolím a hlavně nad zříceninou naproti se rozprostírala bledá záře, která osvětlovala ponurou temnotu okolo - byla stejná jako ta, kterou mohl Satoshi vidět při podivné bouři, která nedávno zasáhla Seireitei.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Dec 11, 2010 9:10 pm

Satoshi
Takže tady je to taky? No nemůžu říct, že bych to čekal. začal jsem přemýšlet a bez rozptylu jsem zíral na tu anomálii, jak jsem to rád nazýval. Jiten mohl vidět, že mě tento pohled opravdu nadchnul. No... čekal jsem hodně, ale tohle ne. řekl jsem bez pohledu mimo anomálii
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 13, 2010 6:03 pm

Jiten

se trochu pousmál.
"Pro vaši informaci, jsme v Soul Society. Takovýchhle míst je víc... tohle se však objevilo jako první a je nejrozsáhlější. Tady jsme se zrodili... já a těch několik, co jsou mi podobní," vysvětlil ještě krátce a potom nechal Satoshiho, aby se mohl kochat děsivým a zároveň fascinujícím výhledem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Dec 13, 2010 7:26 pm

Satoshi
Soul Society?
ujistil jsem se, že jsem slyšel dobře No to je ovšem velice zajímavé... Takže jste svým způsobem díla Soul Society. No to je velmi zajímavé... V tomto případě by asi nebylo zdvořilé pokračovat v označování vaší rasy, jakožto Hollowů. řekl jsem Takže víc... no povím pravdu, jednu takovou jsme v Soul Society zavřeli a jestli tvrdíš, že jich je více, tak si myslím, že Soul Society bude v blízké budoucnosti velmi zaměstnané... poznamenal jsem jakoby do temnoty.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 12:23 am

Jiten

se lehce zasmál. "Ale ne, vy to špatně chápete, Satoshi-sama," oslovil Satoshiho celkem pobaveně, když se zmínil o tom, že je Jiten dílo Soul Society a nemůže se tedy nazývat hollowem. "Víte, kam tenhle průchod vede?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Dec 14, 2010 5:05 pm

Satoshi
Vypadal jsem docela potěšeně, že Jitena můj komentář pobavil. Každý takový průchod jistě má svůj vlastní cíl, tudíž nemám informace, kam vede právě tento určitý. odpověděl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 8:29 pm

Jiten

Jiten přikývl. "Je to trhlina mezi tímto světem a meziprostorem, ve kterém žije spousta hollow. Ve chvíli, kdy vznikla, když byla ještě čerstvá a nestabilní, vtáhla do sebe několik náhodných hollow, kteří byli zrovna nejblíž. Většina z nich tím byla zničena, ale pár přežilo... na jednoho se právě teď díváte," ukázal na sebe. "Nerozumím tomu, jak se to přesně stalo ani jak vznikla... i když o tom se proslýchají různé věci. Beru to ale jako možnost začít znova v novém životě... V jednom jste ale měl pravdu, i když jsem původně byl hollow, získal jsem něco, co mě od hollow liší." Bylo vidět, že o tom, co s emu přihodilo, hodně přemýšlí a snaží se v tom najít smysl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Dec 14, 2010 9:43 pm

Satoshi
Vyslechl jsem Jitenovo vysvětlení. Takže někteří tam byli zničeni... to znamená, že vy, kteří jste se vrátili jste museli mít speciální vlastnost, která vás odlišovala od ostatních hollowů. Možná bude těžké si vzpomenout, či nějak porovnat z odstupem času, ale byla úroveň hollowů vtažených do té anomálie stejná, nebo se diametrálně odlišovala? zeptal jsem se, protože bylo jasné, že pokud ano, tak reaguje anomálie na sílu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 10:49 pm

Jiten

se podíval překvapeně na Satoshiho.
"Nikdy mě nenapadlo takhle se na to dívat... a z té chvíle si toho příliš nepamatuju, aby se přiznal. Vždy jsem to připisoval spíš šťastné náhodě, možná řízení osudu... Ale nevadí, když budeme dost dlouho pozorovat dění tady, můžeme tuhle otázku vyřešit. Hollow stále do trhliny vstupují a přichází zase zpátky, každý průchod totiž může jejich sílu o něco zvýšit. Ale ti, kteří své schopnosti přecení a žu nevydrží další navýšení, zemřou... vlastně nevím, jak by vám tohle mohlo v čemkoli pomoci, promiňte..." zasmál se Jiten a raději zmlkl. Bylo vidět, že jeho myšlení je přece jen dost odlišné od toho Satoshiho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Dec 15, 2010 5:47 pm

Satoshi
Naopak.
odporoval jsem To, že se tohle stává, může být docela důležité. Pozorování je také způsob zkoumání. Ale to, že někteří zvýší své hollow schopnosti je zajímavé... každopádně první co udělat bude to pozorování. I když popravdě bych to chtěl zkusit sám. při poslední větě jsem se trochu pousmál.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 15, 2010 11:03 pm

Jiten

pohlédl úkosem na Satoshiho.
"Jakkoli mám sám rád pozorování, asi bych vám to nedoporučoval. Zdá se, že na shinigami to má... neblahý vliv," dokončil taktně. "Nicméně, zřejmě bych se měl vrátit do Hueca Munda, ještě mě tam čeká jakási věc, kterou musím dokončit..." nadhodil trochu tázavě, zřejmě čekal, že mu Satoshi řekne, jestli ho ještě k něčemu potřebuje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Dec 16, 2010 10:02 pm

Satoshi
Tak, že bych tam nevešel jako shinigami...?
nadhodil jsem a pak už jsem vycítil, že Jiten asi opravdu má něco důležitého. Vidím, že je to pro tebe velmi důležité, takže klidně běž.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 16, 2010 10:10 pm

Jiten

se uklonil.
"Doufám, že se ještě uvidíme, Satoshi-sama, rozhovor s vámi je velice přínosný," pronesl, otevřel gargantu a zmizel v ní.

(udělám téma v Seireitei, tak tam pokračuj, jestli budeš dál zkoumat tu trhlinu :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Dec 22, 2010 12:37 pm

Satoshi
Po nějakém čase, který jsem strávil sbíráním informací o anomálii, jsem usoudil, že bude přínosnější, pokud se navrátím do Soul Society i se všemi informacemi, které jsem nasbíral a zanalizuji je v laboratoři v SS, ale věděl jsem, že když už jsem zde, bylo by dobré, kdybych se přidal k ostatním a otevřel Gargantu i jim. Tak jsem otevřel Gargantu na stejném místě, kde zmizel předtím Jiten. Doufejme, že mé předpoklady o tom, že šel bojovat s ostatními se naplní. pomyslel jsem si a vstoupil do Garganty.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down