Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trosky onsenu

+9
Kage
Mishkenzie
dead wind
Raiden
Yuki-onna
Red
Solas
Darlian
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 3 z 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Trosky onsenu - Stránka 3 Empty Re: Trosky onsenu

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 1:05 pm

Yuki Yaname

Ja sa chcem ísť hlavne okúpať. Zahundrala som a nechala som nech ten úbor dopadne vedla mňa, tak sa najprv otoč pred tebou sa prezliekať nebudem. Povedala som pevným rozhodným hlasom a čakala som na aspoň menší prejav jeho slušnosti. teda ak nejakú vôbec má.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 2:27 pm

Newermind Irenami

Pozrel som sa na Yuki a rozosmial som sa. Po chvíli som sa jej opýtal: Myslíš že som amatér, že sa otočím súperovi chrbtom ? No NiČ ak sa prezliecť nechceš, tak teda čakáme dalej.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 3:00 pm

Yuki Yaname

Oduto som sa naňho pozrela a po chvíľke váhania som sa k nemu otočila chrbtom, dala som si dole uterák a čo najrýchlejšie som si obliekla shinigami uniformu. Po tom som zaťala päste a pozrela som sa naňho naštvaným pohladom, teraz mi vráť moje zanpakuto. Zahundrala som naštvane a čakala som na jeho reakciu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 3:04 pm

Newermind Irenami

Pozrie sa na Yuki a povie: No vidíš že to išlo ale, ak by som ti mal vrátiť tvoju zanpakutou, musel by som ti ju vrátiť zapichnutím do srdca a to ty iste nechceš. Takže ak chceš ihneď ti ju vrátim ale stále nenadišla tá chvíľa...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 3:11 pm

Yuki Yaname

Dva krát ti to hovoriť nebudem, nemáš žiadne právo držať moje Zanpakutou. Povedala som a namierila som naňho prstom. Buď rozumný a vráť mi ho, inak za seba neručím.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 3:16 pm

Newermind Irenami

Pozrie sa na Yuki a povie: Tebe nestačila jedna rana do hlavy však. No čo narobíme. Teraz akože na mňa vystrelíš kido ? Dúfal som že ťa nebudem musieť zabiť ale, ty si nedáš povedať. Zoberie svoju zanpakutou a vyberie ju z pošvy, a namieri ju proti Yuki. Yuki, nechcem ti ublížiť, už nechcem ublížiť nikomu zo Seireitei ale ak mi nedáš navýber, tak to budem musieť urobiť...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 3:37 pm

Yuki Yaname

Len som sa zaškerila, myslíš si že keď máš moje zanpakutou tak sa neviem brániť? Hadō #4. Byakurai! skríkla som a z prstov mi vyšiel prúd bieleho reiatsu ktorý mieril na Newermindovu hlavu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 3:49 pm

Newermind Irenami

Uhne hlavou Byakuraiu: Ale notak, neprišiel som bojovať. Povie a vzároveň urobí výpad a chytí Yuki ruku. No tak to by stačilo. Nechcem bojovať a nenuť ma zabiť ťa...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 3:55 pm

Yuki Yaname

skôr než mi chytil ruku tak som urobila pár krokov dozadu a znova som naňho ukázala, vráť mi moje zanpakutou a prestanem. Povedala som a znova som mu namierila prstom, tento krát na ruku v ktorej mal moje Zanpakutou, Hadō #1. Shō! povedala som a na jeho ruku vyšiel dosť veľkou rýchlosťou malý výboj reiatsu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 4:14 pm

Newermind Irenami

Yuki mi pomocou kida vyhodila jej zanpakutou z ruky. Toto si nemala urobiť. Poviem, hodím ju o stenu, a dám jej dvakrát silnejšiu ranu do hlavy než predtým. Rychlo vyberiem svoju zanpakutou a odrežem jej kúsok zo shinigamijského odevu a zviažem jej ruky. Potom jej zoberiem zanpakutou a dobre ho skryjem...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 12, 2010 4:27 pm

Yuki Yaname

Hee si pomalý. Zahundrala som pri čom som sa shunpla o kúsok ďalej, hneď na to som sa shunpla ku svojmu zanpakuto a zobrala som ho do ruky, po tom som si ho prevesila cez plece a vyplazila som naň jazyk. Na to som sa shunpla kúsok k východu, tam som pomocou Sho vyrazila dvere a vyšla som von, ešte som mu stihla zamávať.

/okej tak som to teda editol --"

Naposledy upravil Krumla dne Sun Dec 12, 2010 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Dec 12, 2010 4:36 pm

Newermind Irenami

Takže mi utiekla.No nič najbližšie keď sa uvidíme na bojištitak sa o ňu postarám... Ale teraz sme prezradený. Musím to ísť ohlásiť. pomyslel som si a vošiel som späť do brány...

BRÁNA JE ZAVŘENÁ
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Dec 14, 2010 10:50 pm

Darui

bežel jsem co mi nohy stačili , vzduch mi narážel do mých vlasů a já pocitoval odpor a pak jsem zničeho nic zastavil a viděl jsem před sebou lázně. Můj krok oproti tomu když jsem bežel ,hodně spomalil a velmi pomalu jsem vcházel do větší budovi Onsen ... Vypadá to tu klidně .. řekl jsem si sám pro sebe a to jsem akorád vstoupil dovnitř domě udeřil teplý vzduch unikající z lázní a sprch a hlavně teplý vzduch který uníká z páry ... Když jsem vešel pomalu jsem se rozhlížel jestli tu není někdo ve smyslu recepčního nebo někdo kdo by mi objasnil situaci ... Nikdy jsem v této části nebyl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 15, 2010 2:56 pm

Vůbec nikdo tam však nebyl. Možná utekli nebo měli zrovna pauzu na oběd.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Dec 15, 2010 5:07 pm

Darui

Muj obličej se změnil na kamený, bez citný ... Je tu někdo ?? .. řekl jsem spíše pro sebe ,aprotože jsem to řekl potichu pomalu jsem se zase rozešel že se tu poohlednu .. První jsem si to zamířil do mužské části kde jsem hodlal prohledat šatny a lázně jeslti tam nikdo neni samozřejmě ve sve uniformě

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Dec 15, 2010 7:49 pm

Ryuuka Hosentsu

Pomalými kroky konečně docházím k horkým pramenům. Po příchodu k lázním jsem ustálenými kroky vešel dovnitř. Tam jsem se rozhlédl, objasnil si situaci jestli tu někdo je a když jsem nikoho neviděl, zamířil jsem k mužské části. Hned po příchodu do mužské části horkých pramenů jsem zahlédl jednoho Shinigami. Yare, yare. "To je ten, co byl se mnou ve cvičné části.." pomyslel jsem si. "Hej, shinigami.., co se to tu děje. Jakto že hlásí nepovolené otevření brány?" Z dálky jsem zařval na Darui.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Dec 15, 2010 8:29 pm

Darui

Trhnul jsem se sebou a otočil jsem se zaním byly jsme v šatnách ... "nevím dostal jsem zprávu do páte divize že jsem mají někoho urychleně poslat .. toje vše co vím" ... řekl jsem mu narovinu a pak jsem dodal .. Koukám tebe taky poslaly ... řekl jsem ale spíš takovým neutrálním tonem jako kdbyych neřešil žádnou zápletku předtím ,jako kdybych ho viděl poprvý

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Wed Dec 15, 2010 9:34 pm

Newermind Irenami
Vyššiel z dámskej šatní. Pomaly prešiel k východu z Onsenu. Takže oni ma tu nechali pomyslel som si. Vyšiel som z Onsenu a utiekol som do rukongaiu...

Ohoho, to by bylo snadné, že ano? Akorátže takhle se RPG nehraje :-) Takže jsi vyšel z dámské šatny a zamířil jsi k východu. Šel jsi potichu a nenápadně a je dost velká pravděpodobnost, že si tě nevšimnou... I tak budeš u východu rychleji, než oni, takže jim můžeš zkusit utéct.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Dec 15, 2010 11:40 pm

Ryuuka Hosentsu

"Ach tak, neposlali-poslali, to právě ani nevím. Pekelný motýl přiletěl i do kasáren 10. divize, ale mluvil jen o páté divizi, tak si nejsem jistý zda poslali i mě, když jsem v desáté. Pro jistotu jsem to šel omrknout taky. Mimochodem našel jsi tu něco?" objasnil jsem Daruiovi celou situaci a dotázal jsem se ho na zjištěné informace okolo zdějšího poplachu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 16, 2010 4:37 pm

Darui

"Ne" .. řekl jsem v klidu .. "až na" ... zarazil jsem se a uviděl jsem jak vepředu prosvištěla osoba .. Ryuuka to vidět nemohl protože byl otočený zády ale já viděl přez jeho rameno do přední části .. můj obličej se znevážil .. Někdo tu je šeptnul jsem a udělal jsem krok dostrany a vpřed následně jsem zmyzel .. vykročil jsem dostrany kvůly tomu že kdyby se shunpnul dopředu tak bych ho srazil oběvil jsem se před vchodem do můžské části pár metrů za tou odcházející osobou .. "Yare Yare" .. vyšlo zeme rychle a neutrálně měl jsem nahozený takový neutrální obličej jako když se nic neděje a upřel jsem ho na tu osobu ..."Kam pak jdete shinigami" .. řekl jsem na něho nehodlal jsem ho bez vysvětlení nechat projít protože mě sem zavolaly abych našel zuřivé shinigami a tak jsem tu .. mohl to být on .. pomalýma krokama jsem šel blíž a blíž kněmu ale moje reakce jsem nezanedbával očekával jsem že pokud to bude jeden z těch nepřátelů tak se bude schylovat k boji ..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Dec 16, 2010 4:44 pm

Ryuuka Hosentsu

Po Daruiově varování o přítomnosti někoho třetího tady mezi námi jsem taktéž použil Shunpo k Newermindovi a z postraní čekal, co se bude dít a co Newermind odpoví Daruiovi. "Yare, yare." šeptnul jsem lehkým tónem na Newerminda.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Dec 16, 2010 4:49 pm

Newermind Irenami

Keď som sa snažil utiecť, zbadali ma nejaký blbci, taktiež sa ako blbci vypytovali. Odpovedal som im: Čože, vy ste sa prišli okúpať bez toho aby ste sa prihlásili na recepcii ? No tak toto je vrchol ! Okamžite padajte stamaď skadiaľ ste prišli ! vykríkol a ukázal na dvere...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 16, 2010 4:58 pm

Darui

Jeho reakce byla celkem mě celkem překvapila a hlavně nebyla na místě protože kdybych se šel vykoupat nejdu v uniformě do šaten a nepoužiju shunpo abych ho dostihl ... "To říká ten pravej co právě vyšel z dámských šaten" ... odpoveděl jsem mu v klidu .. okamžitě mi došlo že tu něco nehraje protože kdyby ten shinigami byl normální tak na nás nekřičí jak idiot a hlavně na nás nekřičí uplný nesmysli .. byl jsem stále za nám a Ryuuka mohl vidět jak mam ruku podel těla a prsty v určitě pečeti ..."A co si tu chtěl ty ?" . "Pochybuju že si šel v jen tak do dámských šaten když tu nikdo není .. a všichni zmyzeli" .. řekl jsem a napětí se zvětšovalo

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Dec 16, 2010 5:05 pm

Newermind Irenami

Ach... to proste nemôžu odísť ? Pozrel som sa naňho a povedal som: A slovo upratovač ti niečo hovorí ? Vieš ten bordeľ čo robíte musí niekto aj upratať. Myslíš si že povieme bakudo 120 upratať a ono sa to uprace ? Ale no nič, vydím že s vami to nemá cenu, škoda slov. Hlavne keď sa mám baviť s takými idiotmi ako vy. povie a namieri si to k východu.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Dec 16, 2010 5:10 pm

("jako blbi vypytovali? Vtip je v tom, že já jsem se na nic neptal. Tak si raději přečti co píšu, než něco napíšeš ;) ")

Ryuuka Hosentsu

"Moc hezké, vysvětli mi tedy, proč někdo jako ty má krev na ruce?" zpozoroval jsem krev na dlani (na té, kterou udeřil Yuki. Když ji dal takovou ránu, tak takové křehké dívce musela pochopitelně téct krev.). "Takže se pěkně zastav. Půjdeš s námi k vrchní kapitánce!" tvrdým tónem jsem oznámil Newermindovi.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

- Similar topics