Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trosky onsenu

+9
Kage
Mishkenzie
dead wind
Raiden
Yuki-onna
Red
Solas
Darlian
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 11 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Goto down

Trosky onsenu - Stránka 11 Empty Re: Trosky onsenu

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Apr 15, 2011 10:09 pm

Konan

Většinu času se spíše soustředila na léčení, ale toho upíra se prostě nedá nevšimnout. Tsch, pako. Taky nemohl počkat 5 minut? Kapitán Antero by odešel, a pak se mohl objevit. Sykla jsem naštvaně v duchu. Ale aspoň se zatím nezmínil o mně. Podívala jsem se, jak na to zareaguje kapitán Antero. Duševně jsem se připravovala na to, že kdyžtak budu muset kapitána zadržet a prostě ho odtuď vyhodit, i když jestliže neuspěla Baru, tak jakou pak budu mít šanci já.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Fri Apr 15, 2011 10:12 pm

Mitoshi
Očima jsem přejíźděl z Konan na Batmana a zpátky.
Na Konan protože mi lhala normálně!!! A na Batmana protože byl weird.
Ještě musíme tohle vyřídit... řekl jsem tiše a díval se na něj.
Možná jsem byl paličák, ale opravdu jsem nechtěl aby se Baru s Konan něco stalo, i když byly schopné podkapitánky.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Apr 15, 2011 11:12 pm

Konan

A jéje. Poznal, že jsem lhala. Takže teď už nemám co ztratit. Pomyslela jsem si a neústupným obličejem se postavila před kapitána Antera. Snažila jsem se mluvit jen k němu. Nechtěla jsem, aby tohle slyšel ještě někdo jíný.Ano, tohle ještě musíme vyřídit...přesněji řečeno JÁ to musím vyřídit. A po pravdě řečeno je mi teď jedno, že jste kapitán a já pouhá podkapitánka, a tak nemám žádné právo vám dávat rozkazy. Prostě jděte k Východní bráně, tam vás potřebují víc. Nebo snad chcete, abychom si přišli diskriminované za to, že jsme ženy, které musí být zákonitě slabé?...Jděte...jim...pomoc...k...Východní...bráně! Vypadlo ze mě pevným hlasem, který nehodlal ustoupit. V duchu jsem se však mlátila hlavou do zdi a nadávala si.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Apr 16, 2011 7:42 am

Mitoshi
Zaraženě jsem civěl na Konan, jak mě... velice důrazně požádala abych odešel.
Jak myslíte dámy... mám ve vás plnou důvěru... řekl jsem jim s mírným úsměvem.
Vím jak dokáže být Yoshiro impulsivní... ale tohle bude muset přežít... a upřímně doufám, že Baru s Konan ví, že když zemřou, tak zemřu také... pomyslel jsem si. Poslední myšlenku jsem chtěl říct nahlas, přišla mi ale příliś morbidní a negativistická, tak jsem si ji nechal pro sebe.
Podíval jsem se na své rány, jak vlastně vypadají a jestli stihly dámy něco vyléčit.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Apr 16, 2011 1:40 pm

Konan

Čekala, že Mitoshi řekne ne a bude chtít bojovat, tak už otevírala pusu, že mu zas bude nějak odporovat. Ale zůstala ji otevřená, když Mitoshi souhlasil. Nad hlavou se jí objevila veliká černá bublina a v té bublině stála bílá postavička Konan. Ta se tam naparovala, že je nejsilnější na světě, ale záhy ji uzemnila veliká palice s nápisem "Baka". Pak ta bublina praskla a Konan se vzpamatovala. Zavřela pusu a ještě rychle se snažila doléčit zranění kapitána Antera.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Apr 16, 2011 4:57 pm

Baru

Po Konanině přesvědčivé řeči si také přisadila.
"Hana-fukutaichou má pravdu, kapitáne. Tenhle chlápek má podle všeho za úkol rozptýlit pozornost a zdržovat co nejvíc silných lidí - a vy mu tom ještě pomáháte!" Mitoshi naštěstí konečně ustoupil, takže nebylo potřeba ho dál přesvědčovat. Baru byla ráda ale zároveň nebyla, protože to znamenalo, že ho teď posílají do mnohem většího nebezpečí. Podívala se na Konan, bylo dost jasné, že ta si s tím netopýřím zmetkem chce vyřídit účty.
"Už jsme tady skoro hotové, to už zvládnu, vy se jděte postarat o něj," kývla na netopýráka, dokonce se jí podařilo se i povzbudivě usmát. Sama se vrátila k léčení a snažila se o co nejlepší výsledek v omezeném čase, který měla. Její kapitán byl kdoví kde, právě se jí nepříjemně připomenulo, že Date-sama je mrtvý, a Mitoshi-san odcházel někam, odkud se také vůbec nemusel vrátit... to nebylo povzbudivé. Když dokončila léčení, pokusila se Mitoshimu trochu urovnat shihakushou, ale bylo to celkem zbytečné, vzhledem k tomu, že to byly spíš už jen cáry.
"Hodně štěstí, taichou... Vraťte se v pořádku!" podařilo se jí říct, aniž by se jí třásl hlas.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sat Apr 16, 2011 5:21 pm

Mitoshi
Mlčky jsem se nechal léčit.
Když Baru skončila, vstal jsem.
Diky moc . A dávejte na sebe pozor...
S těmito slovy jsem zmizel a zanechal tam Baru a Konan s tím perverzákem samotné.
Doufam jsem že to zvládnout...
Ne... nedoufal. Věděl jsem to
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Apr 16, 2011 8:31 pm

Konan

Když mi Baru řekla, že už to zvládne, vstala jsem tedy a zamiřila ke svému soupeři. Cestou k němu jsem vytáhla svou zanpakuto z pochvy. Takže Hotarubi, jdeme zase do boje a nic proti našemu soupeři nemáme. Zastavila jsem se ve vzdálenosti, ze které můžu útočit, nebo se krýt. Mezitím odešel kapitán Antero. Začala jsem odříkávat zaklínadlo pro útočné kido, když v tom mě vyrušil výbuch...

Z místa, kde byl pohřbený Date odletělo několik kusů kamene a taky něco co vypadalo jako větrný vír, ale to během pár vteřin zmizelo. Něco se tam začalo hýbat. Z trosek se vynořila tmavá postava. Po lepším zaostření bylo poznat, že to byl Date. Byl skoro celý od krve, která mu tekla z různých oděrek po těle i po tváři. Ladným krokem vyšel z těch trosek, otřel si krev z obličeje do rukávu a krev z úst prostě vyplivl. Uhhh. Už je konečně pryč. Řekl s pobavením směrem k upírkovi.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Apr 16, 2011 11:28 pm

Hentai-san

se zamračil na Dateho.
"Neříkal jsem ti snad, abys to s těma výbuchama nepřeháněl, když jsem v shikaii? Ts..." odfrkl si. Potom se zaěřil zase na Konan. "Co že jsi to říkala, kotě?" usmál se široce, vytáhl svůj těžký, netopýří meč a vydal se celkem rychlým krokem k ní.

Baru

se lehce otřásla, když zavál studený, noční vítr. Znova nevěděla, jestli má radost nebo strach z toho, že se znovu objevil Date-sama. Léčení Antera-taichou ji celkem vyčerpalo, ale ještě jí nějaká energie zbývala, i když ne moc. Na druhou stranu i Date-sama vypadal vyčerpaně a dost zničeně. Poznala, že jeho reiatsu není až tak velké, jako bývalo... tedy vlastně... jako měl jeho originál. Boj s kapitánem ho musel hodně utahat. Vydala se pomalu k němu. Nakonec i promluvila.
"Budeme to muset už konečně nějak vyřešit... nějaké návrhy?" zeptala se, pak ji napadla ještě jedna myšlenka. "Jaktože kopie někoho, jako byl Date-sama, bojuje na straně nepřítele Gotei 13?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Apr 17, 2011 5:51 pm

Date

Kdyby to někdo nezpackal a nedal mi jen poloviční síly, tak by se tohle ani nemuselo stát. Křikl naštvaně na Hentaie. Pak se otočil na Baru a smutným stylem zakroutil hlavou. To proč bojuji na špatné straně, jsi už určitě pochopila i sama. Není to, že bych chtěl, ale že musím....Ale když už mluvíš o tom konečném řešení...Napadá mě jen boj. Řekl pobaveně. V ruce měl jen jednu katanu, ostatní měl v pouzdře. Najednou se mu ve tváři objevil šibalský úsměv. Ale ukončil bych to pusou na rozloučenou. Dodal a očíčko mu zajiskřilo.

Konan

Cože? Výbuchy? Ale to už proti Konan mířil ten upír. Aaaaaaaaaa počkej, nestíhám přemýšlet. Začala v duchu panikařit. Konan stála na svém místě až do poslední chvíle, než na ní ten upír nezaútočil tím svým mečíkem. Před tím, než po ní stačil seknout, použila shunpo, aby tomu uhla. Objevila se mu za zády a vpálila do něho Byakurai.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Apr 17, 2011 9:56 pm

Hentai-san

vypadal teď naprosto znechuceně. Byakuraii se vyhnul, takže mu proletěl kolem obličeje aniž se ho dotknul. Ale ke Konanině překvapení i tak měl na tváři teď od byakuraie podivnou jizvu!
"No, sranda musí být, ale radši bych změnil téma!" řekl poněkud méně uhlazeně než jak dosud mluvil. Rozběhl se s napřaženým těžkým mečem na Konan a silně po ní sekl.

Baru

chvíli jen koukala na Dateho beze slova. Pak slonila hlavu. Jaké to asi bylo... jestli skutečná Dateho osobnost byla uzavřená v těle, které muselo poslouchat nepřátelské pány? Konečně zas hlavu zvedla.
"Tak dobře," odpověděla se smutným úsměvem. Aniž by spustila oči z jeho tváře, zasunula zanpakutou a pomalu se k němu vydala.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Apr 18, 2011 4:25 pm

Date

Date byl vysmátý, sice svou poslední větu řekl nahlas, ale vůbec nedoufal, že to Baru přijme. Proto když Baru souhlasila, úsměv mu šokem zmizel z tváře a byl celý nesvůj. Najednou nevěděl co má dělat, jak se chovat nebo co říct. Aby to zamaskoval, tak se pokusil o úsměv. Vážně? Zeptal se překvapeně.

Konan

Nejdříve se zamračila, protože zase minula, ale pak nahodila překvapený výraz. Zabralo to?! Přemýšlela, když tak pozorovala, co udělalo kido, aniž by se ho dotklo. Ale teď nebyl čas na přemýšlení spíš na konání nějakého skutku. Věděla, že jeho útoky zanpakutou jsem hodně silné, ale potřebovala ho dostat na jedno místo a přitom mu dát pocit, že vyhrává. Šeptem své zanpakuto přikázala, aby vyrobila 3 klony mimo dosah pohledu upírka. Upírkův útok se pokusila zablokovat zvou zanpakutou. Byl to silný útok, takže musela do kolen. I přes to, že měla problém držet svou zanpakutou oběma rukama, a tak mu vzdorovat, jednou rukou chytla upírka pevně za zápěstí jeho ruky. V tu chvíli se kolem něj objevili Konaniny klony a každá na něho vypálila silný Byakurai.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 18, 2011 5:21 pm

Hentai-san

I když ho Konan držela pevně, proti jeho síle to zrovna moc nezmohlo. Ale kupodivu se nepokusil uhnout, ani se nezměnil v hejno netopýrů, jak to rád dělával. Místo toho pevně objal Konan tak, že meče byly mezi nimi. Nebyla to zrovna ideální poloha, Konan její meč pořezal do tváře. Trochu se tím uhnul, takže naplno ho zasáhly jen dva byakuraie ze tří, ale jeho tělo toho vydrželo hrozně moc, protože si toho nevšímal, aspoň zatím. Zajímalo ho jen jediné - znova se zakousnout Konan do krku a napít se její krve.

Baru

"Vy to nevíte, ale když jste umřel... myslím vaše původní já... tak na loučení moc času nebylo. A přitom bylo tolik věcí, co jsem vám chtěla říct..." mluvila Baru, zatímco šla k Datemu. Měla trochu problém zachovat si pevný hlas, ale nakonec se jí podařilo se i znova usmát, když k němu došla a pohlédla mu zblízka do... um... oka.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Apr 18, 2011 9:55 pm

Konan

V hlavě ji běhaly myšlenky ve stylu - vzdej to, stejnak to nemá cenu. Jsi nicka. Jak někdo jako ty může být podkapitán - a spousta dalších podobných. Člověk po takových myšlenkách už nemá ani chuť dál bojovat. Pudy však nutily, aby něco udělala, aby přežila. Takže nezbývalo nic jiného, než zatáhnout bříško a vyšroubovat volnější ruku z objetí. Pokud se jí to povedlo, tak ji dlaní položila upírovy na oči a snažila se tlačit jeho hlavu od sebe. Přitom z té ruky vypálila Shakkahō přímo do jeho obličeje. Pokud se jí vyvrtat ruku nepovedlo, tak z ní i tak vypálila Shakkahō, aby ho dostala od sebe.

Date

Jak se Baru stále více přibližovala, Dateho ruka, ve které měl katanu, začala cukat. Vypadalo to, jako že ruka chce útočit, ale Date ji drží na uzdě. Když už byla Baru hodně blízko, raději si tu cukající ruky chytl druhou rukou, aby nezaútočil. Nedokázal z ní spustit oko. Mile se usmíval. Tolik věcí a říct mně? To se mi jen tak často nestávalo. Snažil se trochu zavtipkovat.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Apr 20, 2011 4:41 pm

Baru

"Ani mně ne..." řekla potichu. Dívala se Datemu do obličeje a snažila si vrýt do paměti jeho úsměv. Vždycky se jí líbil a musela si přiznat, že je tak trochu i ráda, že dostala šanci ještě jednou ho vidět. A všechno to, co mu chtěla říct... už to bylo jedno. Tohle stejně nebyl on... On byl už mrtvý. Baru pomalu položila Datemu ruku na hruď. Date byl už hodně vyřízený, byla si v podstatě jistá, že tohle bude stačit.
"Hadō 32 - Ōkasen," řekla tónem, jakým by nejspíš vyslovila "prosím, odpusť mi".
Spoiler:

Hentai-san

Podařilo se ti jeho hlavu odtlačit, než se stačil napít Konaniny krve, spíš si zatím jen tak líznul. Ty rány na krku už byly Konan celkem nepříjemné. Jakmile si všiml, že se mu chystá přímo do očí vypálit nějaké kidou, rychle odskočil, i když i tak mu to trochu osmahlo fasádu. Naštěstí pro něj Konan nebyla v útočném kidu nejsilnější, takže shakkaho nebylo takové, jaké by být mohlo. Kdyby ano, určitě by přišel o oči. Konan si mohla všimnout, že má Hentai kůži na těle na některých místech zčernalou a zjizvenou, ale nebypadalo to jako zásahy byakuraie, přestože to bylo vmístech, kde ho byakurai zasáhl nebo kolem proletěl. Teď už bylo v podstatě jasné, že aspoň tenhe upír nepotřebuje pouze denní světlo na to, aby uhořel...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Apr 21, 2011 8:38 pm

Date

I když to byl jen klon toho pravého, přesto měl jeho pocity a myšlenky. Takže takový podraz od někoho koho měl rád....ne....koho miloval...vážně nečekal. To samé bylo vidět i v jeho oku...nenávist...láska...překvapení.
Nebylo úniku. Kido ho zasáhlo naplno. Tím jak Baru stála blízko Dateho, tak i ji zasáhlo vlastní kido, i když v menší míře. Nastal výbuch. Všude byl prach. Popálený a naprosto zníčený Date padl k zemi obličejem do měkké trávy.

Konan

Podle všeho ji mohlo zachránit jen světlo, a přitom nemuselo být ani od sluníčka. Konan nevěděla, jestli je to pro ni dobrá zpráva, nebo špatná. Neměla tolik reiatsu, aby upírka rozstřílela Byakuraiem, protože lepší kido ji prostě nejde a navíc, když upírek většině útoků uhne. Ale zas už bojujou celou noc, a tak by mělo za chvíli svítat. Otázka tedy byla - Jak ho dostatečně dlouho udržet od těla, a pak ho nechat spálit sluncem. V tom však zazněl velký vůbuch. V Konan úpně hrklo. Víc než o sebe se teď bála o Baru.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 25, 2011 2:16 am

Baru

byla přesvědčená, že dělá správnou věc. Date-sama by přece nikdy nechtěl bojovat na straně nepřítele, raději by zemřel! Ovšem ve chvíli, kdy uviděla Dateho pohled, o tom zapochybovala... ale už bylo pozdě. Výbuch ji odhodil, ale skoro necítila bolest, když dopadla na zem... pořád měla před očima ten jeho pohled. Tak nějak cítila, že se jí asi už nikdy nepodaří na něj zapomenout. Vzpamatovala se, posadila, ale nezvedla se... měla strach. Nechtěla znovu čelit Dateho smrti... ale nakonec jí to stejně nedalo. Rychle vstala, musela prostě vědět, jestli je mrtvý... a jestli ne, chtěla být ještě chvíli s ním. A bylo jí jedno, jestli se nějakou náhodou ubránil a teď ji zabije. Jako proti své vůli se k němu přiblížila, k místu, kam dopadl do trávy. Ta krev, jeho potrhané tělo... a způsobila to ona. Po chvíli zaváhání si klekla vedle Dateho a velice opatrně ho obrátila, aby mu mohla čelit.

Hentai-san

Ten výbuch se nelíbil ani jemu, i když asi z jiného důvodu než Konan. Zakryl si obličej a naštvaně zaskučel. Svědlo mu nedělalo dobře... Obrátil se zády a držel se za tvář v záchvatu bolesti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Apr 26, 2011 8:46 pm

Date

Když ho Baru obrátila k sobě, měl zavřené oko. Po chvilce ho však pomalu otevřel a upřeně se podíval na Baru. Byl to zamilovaný kukuč. Prostě se na ní nedokázal dlouho zlobit. Takový už byl Date. Z posledních sil se pokusil zvednout ruku a pohladit ji po tváři, ale na to aby to dokázal, neměl tolik síly. Uhmmm. Tak už mě zase zabila žena, ale tentokrát umírám na bojišti. Aspoň něco. Děkuji...Baru. Snažil se mluvit svým jemným hlasem a s úsměvem na tváři.

Konan

Tak tahle situace se jí zamlouvala. Jen ji mrzelo, že na to nepřišla už dříve a má kvůli tomu na krku dvě díry. Využila tedy příležitosti. Nashromáždila zbytky reiatsu, rychle odříkala zaklínadlo, namířila kido na upírka a paaaaal. Hadō #11. Tsuzuri Raiden. Vyřikla. Snad to bude stačit a bude to dost světla. Říkala si v duchu.

Spoiler:
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down