Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci staré posty I

+6
Darlian
Hiruko
Wizard
Rei
Kurotsuchi Midori
Miss_Atlantis
10 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Nováčci staré posty I - Stránka 4 Empty Re: Nováčci staré posty I

Příspěvek pro Darlian Sun Jul 04, 2010 11:58 am

Daisuke Ryusaki

Po večerní procházce šel brzo spát aby ráno zase nezaspal. Uprostřed spánku mě probudil hlídač, vyletěl sem z kůže co?? ja zase zaspal?!?! a koukal kolem sebe a v tom si uvědomil že je noc. Co se deje?? proč mě budíš?? zeptá se trochu podrážděně hlídače. Někdo tě shání odpoví utahaně a vede mě za tou osobou. Dovedl mě k nějakému kapitánovi. Co sem zase provedl? snad se nestalo nic tak hroznýho. Dobrý večer pozdraví jak vám mohu pomoci? Řekl unaveným hlase ale snažil se co nejpřívětivěji.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:32 pm

Sora

Poděkovala jsem strážnému, který mi přivedl Daisukeho. Dobrý večer. Jsem kapitánka 4. divize Sora Mitsuhide. Byl jsi přiřazen k mé divizi, a tak jsem si tě příšla odvést. Mále málo lidí, hodí se nám každá pomocná ruka. Řeknu mile. Nemusíš se bát, v kasárnách už máš připravený pokoj. Takže si sbal a můžeme vyrazit. Dodám ještě a usměju se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sun Jul 04, 2010 1:07 pm

Daisuke Ryusaki

Kouká jak z jara, zmůže se na malý úsměv a jde si zabilt věci. Moc dlouho mu to netrvalo, neměl jich moc. Přišel k Soře zpět i se zabalenýma věcma mlouvám se za nezdvořilé chování, teší mě sem Daisuke Ryusaki a samozdřejmě vám mile rád vypomůžu, můžeme vyrazit. řekl ospale a nechal se víst.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 1:10 pm

Kuchiki Yasumaru

"Víš, trochu mě znepokojuje tvoje chování... jsi teď součástí klanu Kuchiki, copak nechceš zachovávat jeho čest a důstojnost?" začal mírně ztrápeně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Jul 04, 2010 1:18 pm

Shinichi Kuchiki

No víš něco jiného je když se narodíš v jedné urozené rodině a něco jiného je když vyrůstáš v oblasti Rukongaie v části Kusajishi určitě to tam znáš.Takže ti nemusím říkat c všechno tam potkáš. Koukal jsem zamyšleně
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 2:50 pm

Kuchiki Yasumaru

"Já tě chápu, ale teď, když jsi souhlasil s adopcí, na to prostě musíš zapomenout... Hlavně, až přijdeš domů, nikoho nazdrav "Zdarec", nebo by z toho babička měla mrtvici a to bych nechtěl..." zasnám se trochu nervózně, myslel to jako žert, ale něco mu říkalo, že Shinichi by byl schopný něco takového opravdu říct.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Jul 04, 2010 3:00 pm

Shinichi Kuchiki

Zasmál jsem se [b]O to se fakt neboj a o čem jsme to předchvílí mluvili? Jo vlastně o chování a proč tě znepokojuje moje chování?
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 3:23 pm

Kuchiki Yasumaru

zamrkal a nevěděl, co mu má na to říct. Jak mu říct, že se prostě nechová jako člen vážené rodiny? Ech.
"No... je trochu takové... až příliš... ehm... no, zapomeň na to, hlavně mysli na babičku a na to, že musíš zachovat čest rodu, ano? Jsi nadějí celé rodiny, to je velká zodpovědnost!" pokusil se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Jul 04, 2010 3:33 pm

Shinichi Kuchiki

Jakto nadějí celé rodiny jsi tady taky ty nebo tvý sourozenci a podle mě mám taky nejnižší hodnost tak jakto že jsem nadějí celé rodiny?
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 06, 2010 1:11 pm

Kuchiki Yasumaru

se mírně pousmál.
"Víš, problém se mnou a mým bratrem je - " ale byl přerušel příletem pekelného motýla. Překvapeně mu nastavil prst a vyposlechl si zprávu. Zbledl jako stěna a chvíli seděl bez pohnutí, potom se rychle zvedl. "Promiň, Shinichi, tohle je hodně důležité," sdělil mu a byl ten tam.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Tue Jul 06, 2010 2:42 pm

Kurotsuchi Midori

V půlce zápasu mezi Jomeiem a kapitánem ho to přestalo bavit a šel sem podívat po okolí. Všude bylo docela ticho a užíval si krásu okolí. Když už byl večer šel spát docela brzy a ráno si všiml, že Daisuke tu není.Že by si ho vzala nějaká divize?pomyslel si. Ráno proběhla normálně snídaně a chtěl pozdravit Yasumara, který se bavil se Shinichim. A jak sem chtěl Yasumara pozdravit uviděl jsem pekelného motýla a Yasumaru během chvilky byl fuč, a proto sem se zeptal Shinichiho:"Ahoj Shinichi, kampak měl Yasumaru tolik na spěch?"
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jul 07, 2010 11:56 pm

Lus

Vykročím z akademi, po několika krocích se však zastavím a otočím se. Tak jsem to dokázala, splnila jsem si svůj dětský sen. Stala jsem se opravdovým shinigami. Pousměji se a pokračuji v mé cestě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 12:13 am

Tougou

vkročil do kasáren nováčků. Jeho úzká tvář lemovaná černými, ulíznutými vlasy, vypadala přísně. Jelikož velitele Yasumara odvedly rodinné důvody momentálně jinam, měl ty malé spratky teď na povel on, takže končila zábava a začínal opravdový trénink! Ne že by mu to dělalo nějakou zvlášť velkou radost, naopak, ale když už to musel dělat, chtěl to udělat pořádně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jul 08, 2010 8:52 am

Lus

Konečně jsem dorazila ke svému cíli. Chvíli jsem koukala kolem a přemýšlela, jestli jsem tu správně. Myslím, že by to mělo být ono. Sebejistým krokem jsem vkročila do kasáren.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 5:41 pm

Tougou

právě svolával nováčky k nástupu na trénink, když si všiml pěkné dívky, která velice jistým krokem nakráčela na nádvoří. Její krása ani sebevědomí na něj neudělaly pražádný dojem, na něj totiž neudělalo dojem snad nikdy nic. Sledoval ji úzkýma očima a čekal, co bude dělat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jul 08, 2010 6:36 pm

Lus Ayazaki

Vstoupila jsem na nádvoří a rozhlédla se. Zhruba uprostřed jsem zahlédla několik shinigami. Nejspíš další nováčci. Pomyslela jsem si. Pak jsem si však všimla osoby, která na mě zírala. Vypadáto, že ten je trénuje. Nevypadá však na vicekapitána první divize, který obvikle trénuje nováčky, jak jsem slýchávala. Krokem zamířím osobě. Dobrý den, jmenuji Lus Ayazaki a jsem nováček.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 6:45 pm

Tougou

"Hmm, ano... Vítejte k nám, Ayazaki. Jděte si dát věci do pokoje č. 8, potom přijďte, hned si vás vyzkouším," dal jí instrukce a téměř při tom ani nepohnul mimickými svaly, stále se tvářil jako nepřístupná kožená maska. Poté se otočil k ostatním. "Dobrá, vytáhněte náčiní k tréninku kida a boje zblízka!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jul 08, 2010 6:54 pm

Jen jsem přikývla a odkráčela hledat pokoje. Chvíli jsem bloudila, aspoň jsem si to myslela. Pokoje jsem totiž měla přímo před nosem. Nechala jsem si věci v pokoji, který jsem měla určený a rychlejším krokem jsem se vrátila na cvičiště, kde už začal trénink.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 7:06 pm

Tougou

"Jako první chci vidět útočné kidou. Zasáhněte libovolným útočným kidem jednoho z cvičným panáků. Ale jako nemusíte je zničit, myslete na příští generace laskavě, jo?" Na to se na nádvoří začaly dít hrozné věci, ne všichni byli v kidu dobří. To, že si někdo ublíží, Touga opravdu nezajímalo. Jen chodil okolo, vyhýbal se nepovedeným střelám a sledoval, jak to komu jde. Dva mladé shinigami, kteří se neovládli a své slaměné panáky zapálili, poslal Tougou umývat latríny.
Jedna z nejlepších byla budoucí členka deváté divize, zasáhla panáka přímo doprostřed terče byakuraiem a zanechala na něm pouze malou spálenou stopu. Pak si symbolicky foukla na špičku prstu, ze které blesk vyšel, a pozvedla na Touga obočí, jakože co on na to. Nic neřekl a šel dál, ale neměl rád moc sebevědomé nováčky, takže naplánoval, že ji později pošle mýt nádobí. Potom se zastavil u nejnovější dívky, Ayazaki-san, a čekal, jak to půjde jí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jul 08, 2010 7:27 pm

Lus Ayazaki

Zasáhnout libovolným útočným kidem jednoho z panáku a nezničit ho? To poslední pro mě bude velký problém. Začla jsem sledovat ostatní nováčky. Tamta to zvládla docela lehce. Odvrátila jsem od ní pohled a zakoukala se na panáka přede mnou. Tak jdu na to. Hado 4. Byakurai Z mého prstu se však jen zakouřilo. Měla jsem se více učit. Znovu jsem vykřikla zaklínadlo. Tentokrát se mi to povedlo, jak však dopadl můj cůl a jestli byl trefen jsem radši ani nechtěla vědět.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 08, 2010 8:38 pm

Akio Ukitake

Horda volného času mu dovolí aby se šel podívat na nováčky.Když dojde na msto všimne si pěkné dívky a Tougoua jak jí něco říká.Popojde tedy blíž.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Jul 09, 2010 9:00 pm

Shinichi Kuchiki[u]

Hned po Yasumaruovi přilezěl motýl i ke mě a předal mi vzkaz .Okamžitě jsem použil shumpo kterým jsem se dostal před kasárny.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jul 09, 2010 9:47 pm

Lus Ayazaki

Všimla jsem si nově příchozího shinigamiho. Vypadal na kapitána. Chvíli jsem ho sledovala, pak jsem se však vrátila ke svému nezasaženému panákovi. Tentokrát se mi to musí povést Vystřelila jsem další Byakurai.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jul 09, 2010 10:53 pm

Akio Ukitake

S úsměvem sleduje její snahy o zasažení cíle a stále pokračuje dál až je téměř u nich.Dobrý den Tougou-San...a dobrý den..ehm Velmi pohledná dívko jejíž jménem jsme zatím nebyl poctěn.Usměje se na ni.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jul 09, 2010 11:23 pm

Lus Ayazaki

Vystřelím další Byakurai na svůj cíl. Poté se otočím na kapitána, ukloním se na pozdrav a prohlédnu si ho. Mé jméno je Lus Ayazaki. Neměl by jste takovými slovy rozptylovat mladé nezkušené nováčky. Mohli by se přestat soustředit, vystřelit své hado někam jinam a mohli by zasáhnout i Vás. Kapitán by se však měl dokázat vyhnout, to ale neplatí o ostatních nováčcích, kteří by mohli utrpět i vážná zranění. Trochu se pousměji, otočím se a opět se věnuji svému cílu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next