Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci staré posty I

+6
Darlian
Hiruko
Wizard
Rei
Kurotsuchi Midori
Miss_Atlantis
10 posters

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Nováčci staré posty I - Stránka 3 Empty Re: Nováčci staré posty I

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 02, 2010 8:17 pm

Kuchiki Yasumaru (ano, píše se to Kuchiki, jo? :-D)

"Ah, výborně, tak to budeš... Urahara Jomei, že? Už tě mám nahlášeného. Dobře, tak pojďme na oběd, tam ti řeknu, co a jak!" nabídl Jomeiovi a sám vyrazil směr jídelna. Umývat se nemusel, protože všechno špinavé svrchní oblečení si sundal kvůli parnému počasí. "Vlastně toho není moc co vysvětlovat," pokračoval po cestě, "prostě si tu vyzkoušíš, jaké to asi bude pracovat v Gotei 13..."

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Fri Jul 02, 2010 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 02, 2010 8:30 pm

Urahara Jomei (pardon, překlep a když jsem si to po sobě četl, tak jsem si toho záhadně ani nevšiml xD)

"Ano jsem Urahara Jomei." Trošku se styděl za to, že se sám nepředstavil, ale doufal, že to nebude nijak vadit. V tichosti následoval Kuchikiho a poslouchal káždé jeho slovo. V duchu si jenom řekl konečně bude jídlo, nějak mi vyhládlo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 02, 2010 8:35 pm

Menu k obědu:
Podivná průhledná nahnědlá voda coby polévka
Méně průhledná nahnědlá hmota a cosi, co vypadá jako naklepaná podrážka z boty coby hlavní chod
Zajímavá bílá kostka kdoví čeho coby dezert.

Dobrou chuť!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Fri Jul 02, 2010 8:45 pm

Daisuke Ryusaki

Dojedl všechno co mu naložily a konečne měl plný břicho, Bylo mu strašně fajn jen se mu s plnym břichem nechtělo nic dělat.Šel uklidit tác, dal si ještě jeden šálek čaje a šel pomalu na lůžko kde by vytrávil oběd a odpočíval po náročnějším ránu.
Darlian
Darlian

Počet příspěvků : 109
Datum registrace : 21. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 02, 2010 8:50 pm

Suzaku
Vyslechl jsem co měl podkapitán na srdci. Zajímavé. Rádi bychom jej u nás uvítali. Prosil bych tedy, abys jej po tréninku doporučil k nám. řekl jsem Tak tedy to by bylo vše co kapitán chtěl vyřídit. Měj se a hodně štěstí s tréninkem. popřál jsem a odešel.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 02, 2010 8:55 pm

Urahara Jomei

Celou dobu následoval kapitána Kuchiky, a když dorazili do jídelny, vzal si jídlo, usadil se na volné místo. Posunul si misku aby se mu dobře jedlo, řekl "Itadakimas" a s chutí se pustil do jídla. Poté co dojedl seděl a nenápadně koukal co se bude dít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Jul 03, 2010 8:50 am

Kurotsuchi Midori

"Konečně ste dorazili Yasumaru, oběd už čeká" A tak pár jich šlo do sprch a někteří rovnou na oběd. Když se dozvěděl co bude na oběd, tak si pomyslel:"Nevypadalo to jako nějaký extra, ale co už." Nevěděl ke komu si přisednout a v tom zahlédl nějakou novou tvář, která zrovna řekla:"Itadakimas"Tak si k němu přisedl a pověděl na něho:"Jakpak se jmenuješ? Si tu nový že?" provedl to s úsměvem na rtech a čekal co mu odpoví.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 9:42 am

Urahara Jomei

Všiml si, že se k němu někdo přidal, tak mu také s úsměvem na rtech odpověděl : " Těší mě, Jmenuji se Urahara Jomei a jakpak se jmenuješ ty? Ano jsem tu nový, akorát jsem přišel na oběd" Byl docela rád, že je někdo s kým si může říct pár slov.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 10:17 am

Raiden Tomisura

Za pomoci Shunpa se objevím na cvičišti nováčků a asi omylem vypustím dost vysoké Reiatsu takže slabší nováčci to asi nepřečkají. Takže koho tu to máme? Pak jsem si upravil svůj "slamák" (sakkat) a konečně zvolal. Nazdar mládeži. Kapitán dorazil takže co se tu máme za správné divizáky?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 10:32 am

Urahara Jomei

Ucítil obrovské reiatsu, otočil se a vyběhl ven na cvičiště, uviděl shingiami v haori a ve "slamáku", bylo mu jasné, že toto musí být kapitán 8.divize Raiden Tomisura. Přišel k němu a řekl "Rád Vás poznávám kapitáne Raidene Tomisuro, mé jméno je Urahara Jomei. Jsem připraven na to jít k Vám do divize." Prohlásil a čekal na to co mu odvětí kapitán Raiden. Konečně někdo kdo má taky pokrývku hlavy. Já a připraven? Vše co jsem zatím udělal, byl oběd. Pomyslel si a trošku se pousmál.

Naposledy upravil Urahara Kisuke dne Sat Jul 03, 2010 12:56 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 10:53 am

Raiden Tomisura

Usmál jsem se. Ale ty jsi nějak hrr na mojí divizy. Ale dobrá dám ti šanci. Co všechno umíš? Zeptal jsem se a zajel rukou do oblečení a vytáhl láhev saké a napil se.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 11:01 am

Urahra Jomei

Podíval se na lahev saké a odvětil. "Umím pít saké", pousmál se. "Ovládám Shikai formu meče a zvládám s ním dvě techniky, jednu na přesnost a jednu spíše ničivou. Ovládání s mečem mám na vysoké úrovni a Shunpo také. Obranné kido zvládám průměrně a útočnné neumím. Léčení nechávám raději na 4.divizi."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 11:28 am

Raiden Tomisura

Poplácal jsem ho po rameni. Nuže dobrá něco mi předveď a miř při tom na mě. Pak jsem se rozhlédl. Nemám moc času musím si ho rychle prověřit a zmizet.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sat Jul 03, 2010 11:38 am

Daisuke Ryusaki

Znovu se probudil s velkým trhnutím. Už zase sem usnul tvrdě, doufám že sem zase něco nezmeškal. Vztane a všimne si, že na zemi nechal špinavou uniformu od hliny. Ach jo. Takhle bych to nechat neměl. Zvedne ji a nasměřuje si to do prádelny. Cestou se kouká co se kolem děje a jde pomalu, protože si užívá toho, že vztal jednou taky v čas.
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 11:48 am

Urahara Jomei

Vytáhl svoje zanpakuto "Benihime" z pouzdra vycházkové hole a zařval "Probuď se Benihime!" rázem z katany zářilo červené světlo, když pohaslo objevila se Shikai forma s dračí rukojetí a červenou čepelí. Plně se soustředil na svůj cíl "kapitán Raiden Tomisura" a bez zbytečných cavyků zařval "Zpívej Benihime" z katany vystřelil červený paprsek, který leťel k cíli, ale ne rovnou trajektorii, ale jakoby to byla tepová frekvence, která skáče do všech stran. Nahoru, dolu, doprava, doleva.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 12:22 pm

Raiden Tomisura

Když jsem uviděl útok tak jsem se pousmál. Je vidět že něco přeci jen umíš ale teď se dívej na toto. Lehce jsem pozvedl ruku a zvolal rázným hlasem. Bakudo no. 39 Enkosen. Předemnou se vytvořil kruhový štít z Kido a zarazil Uraharův útok. Dobrá práce mladej. Ale teď koukej. Hado no. 4 Byakurai. Od ukazováku na pravé ruce mi vyletěl dost silný paprsek bílého blesku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 12:27 pm

Urahara Jomei

Použil svého rychlého shunpa a pokusil se uhnout k tomu zařval "Bakudo no.21 Sekienton." vytvořil oblak kouře v kterém se pokusil schovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Jul 03, 2010 5:37 pm

Kurotsuchi Midori

"Jmenuji se Kurotsuchi Midori, taky tě rás poznávám Jomeii" A najednou ucítil velké reiatsu z venku a cítil, že to bude nějaký kapitán. Jomei ihned vylétl ven jako střela a po chvíli sem cítil jak jeho reiatsu stoupá.Že by s někým bojoval?pomyslel si a rychle dojedl oběd a šel se podívat ven z jídelny. Uviděl kapitána 8.divize a Jomeie jak proti sobě používají kidou. Docela ho to zarazilo, a tak si šel sednout a opíral se o zeď jídelny a pozoroval jak se ten souboj vyvíjí.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 6:31 pm

Kuchiki Yasumaru

sejen podíval z okna a když viděl, že je přítomen kapitán, neuznal svou přítomnost venku za nutnou. Místo toho se rozhlédl kolem sebe. Když konečně očima našel Shinichiho, zamířil k němu, potřeboval si s ním o něčem důležitém promluvit.
"Shinichi, máš na mě chvilku?" zeptal se s úsměvem, ale sedl si k němu ještě dřív, než něco odpověděl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Darlian Sat Jul 03, 2010 11:53 pm

Daisuke Ryusali

Došel do prádelny a tam nechal vyprat špinavou uniformu. Při cestě zpět si všil zápasu a tak si řekl, že by mohlo být dobré kouknout se. Aspoň se něco dozví o ostatních.

(Pro pokoj Firelovy duše jsem souboj nestihl protože pro srovnání času už je večer a tak po vyprání uniformy jdu na večerní procházku do lesa.)
Darlian
Darlian

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:46 am

Sora

Hned jas byla rozpuštěna kapitánská porada, zamířila jsem ještě ke kasárnám s nováčky. Kvůli tomu počasí začalo přibívat nemocných a já potřebovala další šikovné ruce. Bylo už pozdě, a tak jsem doufala, že nebudu moc rušit. Zaklepala jsem na dveře a tiše čekala, co se bude dít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 12:51 am

TIMESHIFT, co naděláme, když nám sem chodí ze Seireitei :-)

Chvíli se nic nedělo, potom se přišoural nějaký chudák, který měl zrovna hlídku.
"Anooo?" řekl poměrně ospale.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:56 am

Sora

Mile jsem se usmála a spustila jsem. Omlouvám se, že vás obtěžuji tak pozdě večer, ale myslím, že byste tu měli mít nějakého nového člena pro 4. divizi. Ráda bych si ho odvedla s sebou. Dokončím své povídání. Vše jsem řekla s milým tónem v hlase, abych neurazila a s příjemným úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 1:05 am

Strážný

"Ehhh..." Odšourá se vytáhnout Daisukeho z postele a poté ho nevybíravě předá jeho kapitánce, ať se mu to líbí nebo ne, protože už chce mít klid a znova usout, tedy hlídat, to chtěl říct, hlídat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Jul 04, 2010 9:35 am

Shinichi Kuchiki

CHvíli jsem nedával pozor když jsem uslyšel jméno Shinichi tak jsem zbystřil.Co bys potřeboval? Aještě k tomu ode mě určitě nějáký ůkol nebo cvičení otočil jsem se na Yasumara a usmál se

Naposledy upravil hiruko dne Sun Jul 04, 2010 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next