Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní brána

+3
Solas
Arinoki
Miss_Atlantis
7 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Severní brána - Stránka 5 Empty Re: Severní brána

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 28, 2010 3:50 pm

Suzaku
Maboroshi (iluze)? pomyslel jsem si Podivné... zandal jsem meč zpět do pochvy No pojďme dál. Nemáme příliš času a už jsme jej tady ztratili dost.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Jul 28, 2010 4:19 pm

Arinoki Kenkyoshou

Zajimavé rozplynulo se to jako moje Sakkaku že by to také byla pouze iluze?!....souhlasím se Suzaku..Jdeme dál..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 28, 2010 11:19 pm

Diddy de Hakushi

Ano měli bychom se pohnout...a šel za ostatními.Hmm divná iluze vlastně je to tu celé divné.Sem zvědavý co na nás ještě vyskočí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jul 29, 2010 7:27 pm

Suzaku
Poté co jsem řekl, abychom se pohli, jsem ani vlastně nečekal co na to ostatní a sešel jsem zpět na zem a vyrazil jsem ke staříkovi. Nee jiichan tohle úplně v plánech nebylo... nezapomněl jsi jenom tak náhodou nám říct ještě něco? zeptal jsem se ho

Naposledy upravil Satoshi dne Thu Jul 29, 2010 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 29, 2010 8:06 pm

Jeemusu Ginsei

Eh...zmizely??Co to sakra??Rozhlíží se chvíli zmateně kolem alepak si uvědomí že to byla iluze.Ou...byli jsme tak hloupí že jsme nepoznali iluzi..jeeeeeeeezus.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Jul 30, 2010 1:50 pm

Stařík Aji

Vůbec se nehýbe. Nevypadá příliš aktivně. Leží opřený na zemi.

GM

V okolí panuje ostrý vítr, který se mísí s prachem.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jul 31, 2010 9:15 am

Suzaku
Jaksi jsem se nedočkal odpovědi, tak jsem se rozhodl to nechat být... Nemá smysl něco dále řešit... řekl jsem a otočil jsem se Možná se vám to nebude líbit, kvůli tomu co můžeme vidět. ukázal jsem na velmi zhoršující se počasí Ale máme misi... poznamenal jsem a odmlčel jsem se a hlavně nemáme čas... dodal jsem No nic... Diddy nebo Ari vemte staříka a pojďme.

Btw dovolím si připomenout, že nehonoroficsované oslovení může v japonsku být bráno za neslušné =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Sat Jul 31, 2010 9:58 am

Arinoki Kenkyoshou

Vyslechl jsem Suzaku..Burusureiso objev se!..poté se objevila zase má zanpakutou..Vem toho staříka prosím..Požádál jsem Burusureisu..Jistě..a vyšel ke staříkovi ktehéo vzal na záda..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jul 31, 2010 10:11 am

GM

Cesta jde dál... tu tu tum... šlapete si to dál po cestě, stařík ani ťuk.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Aug 08, 2010 1:02 pm

Jeemusu Ginsei

Pokračuje trochu znuděně dál s nimi.Chce více akce a bojůvek.Nevnímajíce ostatní si čistí nehty.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Aug 13, 2010 8:24 pm

Kasumi Haruka

Přijdu k Severní bráně a zastavím se před jedním strážným. Vedle mě se hrdě postáví duch mého zampakuto. Zeptám se strážného na směr cesty jedné skupiny, která odsud dávno, nedávno vycházela. Strážný naznačil směr do hor. Mírným pokývnutím hlavy jsem naznačila vděk a vydala jsem se tím směrem.....
Došli jsem na konec Rukongaie. Timhle tempem je nikdy nedoženem. Řekl Kenshin při pohledu na cestu před sebou. Vím, co tím chceš říct. A souhlasím s tím, ze vzduchu je budem moci hledat líp. Sedla jsem si Kenshinovi na hřbet a on rozpjal křídla a rozletěl se směrem, kde by měla být hledaná skupina......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Aug 14, 2010 7:52 pm

GM

Po asi dvou hodinách dorážíte k vašemu zdárnému cíli. Teda, rozhodně by jste toto nepovažovali za cíl. Před vámi se prostírá spáleniště, zpustlá krajina a zdevastované zbytky severního města, které sloužilo také jako největší obchodní část světa shinigami. Avšak co bylo již není. Krajinou se pohupuje vůně spáleného dřeva a smradlavý zápach linoucí se z mrtvol. Stojíte nejspíše na cestě, která byla určena jako vedlejší, jelikož zde nejsou nijaké značky směru. Nejhorší však je, že centrum města tvoří velký důl, který byl známý těžbou za pomoci výbušnin a právě ten momentálně hoří. Na úplně opačné straně města je věž, která bývá na každé světové straně a sídlí v ní shinigami, bohužel teď to již vypadá, že věž slouží jako pochodeň.

dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Aug 14, 2010 9:03 pm

Jeemusu Ginsei

A sakra!!Řekne trak vážně jako nikdy jindy předtím.Tohle nejenže nevypadá...tohle není dobré!!!Nasaje vzduch a odporem zkřiví tvář.Co se tu ksakru stalo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Aug 15, 2010 8:36 pm

Suzaku
Pohled na rozkládající se těla mě naplňovat určitým potěšujícím dojmem a zápach mi připadal jako vůně francouzského parfému za 253E. Zajímavý pohled se nám zde naskytl... Ovšem nyní už s tím nenaděláme. Pokud chceme, aby jejich oběti nebyly marné pokusme se vypátrat co je příčinou jejich trápení. Sakra... tady asi tu surovinu nenajdu... proto musíme dál... pomyslel jsem si ještě
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Aug 15, 2010 11:05 pm

Kasumi Haruka

Letěli jsme podél cesty. Jak dlouho ještě, tímhle tempem je taky nedoženem.Dobře, mám nápad. Poletíme rovnou k věži. Ostatní tam buť už jsou, nebo se tam dříve či později dostanou. Navrhl Kenshin, a bylo jak v hlase, tak na jeho pohledu poznat, že je to pro něj už dost zdlouhavé. Přikývla jsem a vydali jsme se směrem, kde by měla věž být....
Klidně jsme letěli dál nad krajinou, když začal Kenshin zpomalovat. Na chvíli jsem se zarazila, proč to, ale pak mi to taky došlo. Všude byl cítit kouř z ohně. Nakonec jsme spatřili i místo, odkud to šlo. Támhle. Tam by měla být věž ne? Ukázal Kenshin křídlem, když jsme přistáli na pevné zemi. Zajímalo by mě, co se tady stalo. Chváli bylo ticho. Uh? Cítím reiatsu shinigamiů. To bude naše skupina. Jen co jsem to dořekla, zamířila jsem tím směrem, odkud jsem to reiatsu cítila. Kenshin se bez jakého koliv otálení a vyptávání vydal za mnou......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Aug 25, 2010 10:19 am

Jeemusu Ginsei

Pomalu kráčí spáleništěm.Z všech těch spálených těl se mu zvedá žaludek...hlavně ze smradu co z nich jde.Pak nad nimi něco přeletí a přistane o kousek dál.Podle reiatsu je to kapitánka 2.divize.Pomalu se vydá k ní.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Aug 25, 2010 1:29 pm

Suzaku
Ucítil jsem jak se chce Ginsei odpoutat a hledat reiatsu Kasumi. Na to ani nemysli. řekl jsem mu Chceš se tady ztratit? zeptal jsem se s arogantním tónem Bez staříka se v těchto končinách nevyznáme. Můžeme na ni klidně počkat, ale pochybuji, že by se vám to tady líbilo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Aug 25, 2010 9:52 pm

GM

Zničeho nic se začala třást zem. Epicentrum byl onen důl, který již nějakou chvíli doutnal, když v tu onu chvíli explodoval. Ozvala se hrozivě vypadající exploze, která vás na nějakou dobu zcela oslepila. Žluté světlo zářilo do všech koutů. Když se zdálo, že na chvíli uvidíte, zahalil vás velký oblak prachu rychle letící proti vám. Prach se nezdál nijak nebezpečný, avšak většina zpozorovala nové reiatsu, které vycházelo z epicentra. Většina si také pospojovala události s tímto reiatsu, které nebylo nijak velké, avšak existovalo a už jenom jeho přítomnost nehrála příliš do karet. Když jste již trochu viděli rozpoznali jste obrovské menose, kteří nejspíše mohli za explozi. Okolo Kasumi se začalo přibližovat nejspíše více věcí s reiatsu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Sep 02, 2010 9:12 pm

Raiden Tomisura

Konečně jsem se nějak vrátil do plné pohotovosti. Spatřil jsem Menose a aniž bych řekl slovo objevil jsem se za pomoci Shunpa asi 25 metrů od nich. Tak jo už mě to tu vcelku nebaví. Řekl jsem a odhodil jsem sakkat a vytáhl zanpakuto. Pravou ruku jsem umístil nad zanpakuto a začal odříkávat slova. Kita kara minami made. Higashi kara nishi e. Sanshain hakkō kagayaki. Farukon no Kaminari. Kolem Zanpakuto se vytvořil vír stříbrného Reiatsu s malými záblesky. Když vír zmizel vyplula stříbrno modrá čepel a kolem ní bylo zářivé Reiatsu. Je to hodně dlouho co jsem toto použil. Pak jsem pozvedl zanpakuto a kolem mě bylo cítit silné Reiatsu. Shirubādoragon Z čepele vyletěl čínský drak ze stříbrnobleskového Reiatsu. Letěl ke skupině Menosů a já se za pomoci Shunpa objevil u jednoho Menose. Moje rychlost a vše ostatní bylo zesíleno účinky Shikaie. Prudce jsem mávl Zanpakuto abych Menose přepůlil. Toto je poprvé v mé funkci kapitána co mě ostatní viděly v boji se Zanpakuto.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Sep 02, 2010 9:18 pm

Jeemusu Ginsei

Koukne na Menose....Pěkný...tak trochu si zablbnem....Vytáhne zanpakuto připraven vyvolat Shikai avšak pak si uvědomí že jeho shikai nemá útočné schopnosti.Ou..karamba..no co....Vezme nevyvolaný zanpakuto a rozběhne se na nejbližšího menose.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Sep 02, 2010 9:34 pm

GM

Menosové zmizeli. Jejich reiatsu kompletně zmizelo, jejich obraz se rozplynul. Město však bylo více poničené než předtím. Jste velice zmatení. Mnoho reiatsu okolo kapitánky se též vytratilo.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Sep 02, 2010 9:38 pm

Jeemusu Ginsei

Nechápavě kouká okolo.Heeeej srabáci..vraťte se.....haloooo..sakra....Dupne nehou do země.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Sep 02, 2010 9:50 pm

Něco

"Kam se to díváš?" Ozvalo se vám v zádech. Mírný až ledový hlas, který zmrazil téměř každé srdce svojí hloubkou. Krajinou začal vát studený vítr. Sode cítí velmi silné reiatsu, ale nedokáže rozpoznat čí je. Dokonce ho nedokáže lokalizovat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Sep 02, 2010 9:52 pm

Raiden Tomisura

Zastavil jsem se ve vzduchu a pak přistál na zemi. V ruce jsem měl stále Zanpakuto v Shikaii. Co to bylo? Hlesl jsem a pak mávl mečem a ten se celý rozplynul a objevil v pouzdře na meč již v normálním stavu. Rozhlédl jsem se a sebral svůj sakkat. Pak jsem došel k Jeemusovy. Co se to tu sakra děje? Zamračil jsem se ale pak jsem se pousmál. No tak nic asi je načase se vrátit. Pak jsem zamrkal. Z dálky se k nám blížilo Reiatsu mě dobře známé. Kasumi co tu děláš? ptal jsem se sám sebe. Pak se náhle ozval ledový hlas. Tak a další problémy jsou tady. Ohlédl jsem se a sledoval okolí. Zanpakuto jsem nechál pěkně v pouzdře ale byl jsem jí připraven během okamžiku vytáhnout.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Sep 02, 2010 9:55 pm

Jeemusu Ginsei

Sebou prudce škubne.Kdo to sakra???Kouká okolo....cítí silné reiatsu...Hej ty kde sakra jsi??Postav se nám jako chlap ksakru!!!!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down