Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní brána

+3
Solas
Arinoki
Miss_Atlantis
7 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Severní brána - Stránka 7 Empty Re: Severní brána

Příspěvek pro Sode Sun Sep 05, 2010 7:49 pm

Kasumi Haruka

Myslela jsem si, že se bude takhle těm útokům vyhýbat..... Když hollow při odchodu změnil krajinu, nějak mě to nepřekvapilo. Pořád jsem se ale nehnula z místa. Přemýšlela jsem nad tím, co se tu právě stalo, když někdo začal křiče. A to je kdo? To bych teda chtěla vidět... kdyby se te hollow vrátil, pochybuju, že by se s nim hned hrnul do boje.... Řekla jsem si pro sebe. No, jestli je už konec, můžu se vrátit ne? Dobře, jsem ti vděčná za tvou společnost. Odpověděla jsem s úsměvem. Okolo Kenshina se zvedla mlha a byl fuč......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 05, 2010 8:07 pm

Raiden Tomisura

Když Hollow zmizel v Gargantě tak jsem vyletěl z mraků a zvolal. No bezva musíme okamžitě do Seireitei informovat ostatní. Jestli že nám utekl takovýhle nepřítel je to vážné. Pak jsem se snesl ke Kasumi a nervózně se na ní usmál. Ahoj Kasumi. Dlouho jsme se neviděly. Pak jsem pozvedl meč v mé ruce a pustil ho. Má zbroj, křídla a meč se rozpadlo na Reiatsu a to všechno se uložilo do pouzdra na meč a opět nabralo tvar mé Zanpakuto. Tak jo lidi nejdřív bychom se měly postarat o ty padlé tady a pak rovnou do Seireitei. No i když máme tu raněného Kapitána takže nejlepší kdyby ho někdo vzal do SS hned teď. Domluvil jsem a díval jsem se na Kasumi.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 05, 2010 8:35 pm

Kasumi Haruka

Raidene, ahoj. Tak dlouho to zas nebude. Usmála jsem se a porozhlídla jsem se po okolí. Co když je Arinokiho zranění taky jen iluze.... ale... to asi ne... Pak jsem obrátila svůj pohled zpět na Raidena. A ty nejsi zraněný?..... Bojovat s takovým hollowem nemohlo být zrovna dvakrát jednoduché. Optala jsem se. A ještě bych ráda věděla, co se tu stalo, než jsem sem přišla... rozhodně toho nemohlo být málo..... Zamyslela jsem se. Podle toho, co ten hollow říkal šel s nimi, tak jak to, že nerozeznali jeho reiatsu. Přišlo mi dost divné, co se to tu vlastně děje.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Sep 05, 2010 8:39 pm

Jeemusu Ginsei

Dojde k těm dvoum kapitánům.Ehm...Dobrý den Kapitánko Kasumi...jsem rád že vás tady máme....jen bych se vás dvou chtěl zeptat jak to plánujete nyní??Půjdeme varovat Seireitei,nebo tady budem uklízet???
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 05, 2010 9:24 pm

Kasumi Haruka

To je přeci jasné. Musíme jít varovat Seiretei a navíc, jestli je kapitán 7.divize zraněn, měli bychom vyrazit co nejdříve. Odpověděla jsem bez váhání. A nějak jsem ani nečekala na Raidenovu reakci. Úklid počká... Seireitei na tohle musí být případně připraven. Tady nemáme na výběr. Tudíš, nejdříve se ujistíme, jestli tady toho není více, co by mohlo být důležité, a pak se vydáme na cestu zpět. Dodala jsem ještě, a čekala, jestli proti tomu nebude někdo něco náhodou namítat.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 05, 2010 9:30 pm

Suzaku
Při cestě ke skaliskům jsem se ještě otočil, abych viděl co ostatní dělají. Takže přemýšlí co dál... to se mi hodí, ale stejně bych si měl pospíšit. pomyslel jsem si a přidal do letu Ještě kousek... to bych měl stihnout. myslel jsem si a jak jsem se přibližoval začínal jsem se cítit tak, jak kapitán popsal, že by se duše měla cítit při přiblížení k nerostu. Takže přece jenom je tady... teď už ji jen najít.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 05, 2010 9:47 pm

Raiden Tomisura

Jo dobře půjdeme. Pošleme sem někoho ze 4. Divize až se vrátíme. Pak jsem se zamyslel. Musíme cestovat opravdu rychle. Pak jsem zavolal. Tak jo lidi všichni sem trochu se proletíme. Vytáhl jsem zanpakuto a vyhodil jí do vzduchu. Ukaž se Farukone. Zanpakuto se rosvítila a objevil se místo ní obrovský modrý fénix kolem kterého poletovaly blesky a svítila stříbrná energie. Ááá Raidene ten Bankai byl parádní. Měl by jsi ho ukazovat častěji. Ozval se čistý vysoký hlas. Ne budu ho ukazovat jen ve chvíly kdy bude potřeba. A nyní potřebuji aby jsi nás odnesl zpět do Seireitei. Odvětil jsem, Farukon sestoupil na zem a prohlásil. Tak dáma první a pak ostatní. Pacienta zabezpečte tak aby nebyl v ohrožení života chytnu ho do spárů tam se nebude moc hýbat. Znovu se ozval Farukon. Pro kontrolu jsem Farukon no Kaminari ale stačí jen Farukon. A nebojte mé výboje vám nyní neuškodí. Domluvil a čekal než nastoupíme.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Sep 05, 2010 10:06 pm

Jeemusu Ginsei

Po vyvoláni bankaie se zmůže jen na.Hmm..pěkný kapitáne Tomisuro.Nechá nastoupit kapitánku a pak si vleze na fénixe.Hmm slušný a pohodlný...už mi chybí jen někdo kdo roznášií jidlo a drinky.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 05, 2010 10:21 pm

Kasumi Haruka

Děkuji Furukone. Řekla jsem a vlezla jsem si na něj. Nad Genseiovou poznámkou jsem jen s úsměvem protočila oči. On si z toho ještě dokáže dělat srandu..... no tak to se podívejme.... Pak jsem se ale zarazila. Počkat ještě, nevím to jistě, ale, nebylo nás tu víc? Nevím jak mě zrovna tohle napadlo. Prostě mi přišlo, že je nás málo.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 06, 2010 6:36 am

Suzaku
Ucitíil jsem, že na místě ostatních se změnila hodnota reiatsu. Ten si teda opravdu nedává na čas. řekl jsem si při prohledávání hory. Pociťoval jsem stále víc, že nerost je blízko. A o několik skoků později jsem ji konečně našel. Moc toho tady není... snad to bude stačit. poznamenal jsem a vracel jsem se ke skupince.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Sep 06, 2010 2:15 pm

Jeemusu Ginsei

V tu chvíli si vzpomene.Ehm...Kasumi Taichou??Ted mě tak napadlo....umím celkem slušně léčit...mohl bych se Arinoki-taichou kouknout na rány.Navrhne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Sep 06, 2010 8:16 pm

Raiden Tomisura

Podíval jsem se na Jeemusa. Dej se do toho ale udělej jen to nejnutnější musíme vyrazit. Vyskočil jsem na Farukona a rovzpoměl jsem se. No a nebo bych se mohl za pomoci Kida pokusit poslat zprávu až do Seireitei. Co si myslíš Kasumi? Zeptal jsem se jí na radu jelikož přeci jen byla kapitánkou o něco déle než kapitánkou nežli já. Pak jsem si začal šeptat s Farukonem. Co si myslíš o tom nepříteli? Neměli jsme bohužel šanci jelikož proti iluzím je to hodně těžké bojovat. Nepřítel byl možná vychytralý ale jeho Reiatsu nebylo silnější nežli naše tak se seber a příště ho už porazíme. Ozval se opět čistý, vysoký hlas.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Sep 06, 2010 9:02 pm

Kasumi Haruka

Souhlasně jsem přikývla, když Raiden odpověděl Jeemuseovi. Pak jsem se ale pozastavila nad návrhem s kido. Je to dobrý nápad..... nemuseli bychom pak moc pospíchat.... a Seireitei by byl informován..... Dobře tedy.... zkusit to můžeš.... Dala jsem na to svůj názor a na chvíli jsem se zadívala na modré peří fénixe. Potom jsem odvrátila pohled na oblohu nad námi. Takový klid tu ještě před nedávnem byl.... ale jako vždy, moc dlouho nevydržel.... A určitě to bude zase trvat, než znova nastane..... V nejbližší době nás čekají pravděpodobně jen samé problémy a boje..... Na obloze jsem si všimla mraku, který mi svým tvarem připomínal gargantu. Jako byl ten dnešní.... ale při příštím setkání už nesmíme nechat nepřítele tak lehce utéct.... Přivřela jsem oči, a ponořila jsem se hluboko do svých myšlenek.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Sep 06, 2010 9:10 pm

Jeemusu Ginsei

Seskočí z fénixe.Pousměje se a poklekne k Arinokimu.Nad prsa mu položí ruce chvíli se na něco soustředí a pak jej začne léčit.Chvíli mu trvá,než si plně vybaví jak se to dělá.Tak pokračuje dál a po chvílili se začnou některá menší zranění jako modřiny a oděrky pomalu hojit.Tak pokračuje dál.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Sep 11, 2010 4:32 pm

Raiden Tomisura

Podíval jsem se na ostatní a pak mě něco napadlo. Žádná zpráva není k poslání nutná. Teď jsem si uvědomil že můžeme letět a léčit Kapitána 7. divize zároveň. Pak jsem kývl na Farukona a ten se vznesl. Byl to obří fénix takže měl mezi nohama nejméně 2-3 metry místa. Doletěl přesně nad Jeemuse a já jsem začal zaříkávat. Odříkal jsem středně dlouhé zaříkávadlo a pak zvolal. Bakudō # 37. Tsuriboshi. Pod těmi dvěma se rozzářilo modré světlo a začala se vytvářet modrá vrstva Kido která se propojila s nohama Farukona. Vytvořilo to jakousi kapsu která byla dost prostorná a bezpečná pro ty dva. Pak jsem si všiml že Suzaku ještě nesedí na Farukonovy. Jen jsem mávl rukou a hlesl. Horin. Od ruky mi vystřelil paprsek oranžového Kida který ovázal Suzaku. Potom jsem trh rukou a Suzaku skončil v "kapse" vedle zraněného kapitána. Tak jo nyní jsme všichni startujeme směr Seireitei. Hvízdl jsem a Farukon se vznesl do výše hlasitě zapískl a velkou rychlostí se rozletěl k Seireitei. Takto skončila výprava zeleného týmu od severní brány.

(DW doufám že stačí takovéhle uzavření. Dál buďto něco napiš ještě ty a nebo napíšu náš přílet do Seireitei)
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down