Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 13 z 33 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 13 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 12, 2010 9:22 pm

Myamoto Usagi

No u mě je taky všechno v...pohodě. I když uklízení nepatří zrovna mezi mé oblíbené činosti. Neni na to spíš čtvrtá divize?!? Odpovídla jsem, mezitím co jsem je blíže došla. Doufám že mu nebude vadit ta narážka s čtvrtou divizí...Ale uklízení nebo vaření fakt nemusim. Taky by to chtělo tu sprchu...snad se ho můžu zeptat, místo toho abych tu jen tak pobíhala, kdybych se to snažila najít sama... A mimochodem kde se v kasárnách mohu umejt? A co mám dělt s tímto. Opovrženě jsem ukázala na rukavice a kartáč v mé ruce a přitom si všimla jak se Bukimi na mě kouká. Ta toho moc neřekla...stidí se snad?!? Sakra, co je ti do toho...Nebud pořát tak zvědavá...Kdo je zvědavej bude brzo starej, tak na to nezapomínej! Na chvilku jsem se pokusila zarazit své myšlenky, ale bez výsledně. Snad nám včera Ivory neříkala kde jsou tady koupelny...ptát se na věc, kterou máš znát je dost noo blbé...Třeba si ze včerejška Bukimi taky moc místnosti nepamatuje...doufám...

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Mon Sep 13, 2010 3:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 12, 2010 9:27 pm

Natsuo Burrado
Len som sa usmial a prikývol som. Objednal som si Ramen s extra porciou mäsa a začal som ho jesť. Keď som ho dojedol, čo bolo dosť rýchlo, tak som si objednal ešte jedno. Ech.. ďalšie pekné slečinky. pomyslel som si a trochu som sa pousmial.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Sep 13, 2010 3:17 pm

Akisha Shihomaru

Fúúúj. Už nikdy žádné záchody, bylo to nechutné, copak jsou to čuňata?řekla jsem si pro sebe. Příště se omluvím že to dělat nebudu, protože bych se musela pozvracet. mumlala jsem si dál. šlo se totiž zpátky do kasáren. Jak jsem tak přemíšlala a nedívala se před sebe narazila jsem do sloupu a sedla si na zem. "Auu. Kdo to sem dal?"
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Sep 14, 2010 2:52 pm

Kageyama Shiratori

Po dojedení ramenu se podíval na Natsua, který si objednával další porci, tak jsem si objednal taky a při tom zaplatil... Tak co myslíš že by jsme měli jít do lázní nebo na sraz do kasáren? Ale cesta do lázní trvá tak dvacet minut a do srazu je čas přibližně asi 18min... zeptal se Natsua a ještě dojídal svůj ramen.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 14, 2010 5:12 pm

Natsuo Burrado

Hmm? ďalší zraz v kasárňach? teda .. tak sa spýtam. Sú tam nejaké pekné baby? Teda myslím v kasárňach. Spýtal som sa ho ale potom som pomyslel na tú starú shinigami z baru a takmer ma naplo. No nie všetky musia byť takéto staré, teda aspoň dúfam. Pomyslel som si a zaplatil som aj druhú porciu. Potom som čakal na Kageho odpoveď.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 14, 2010 9:49 pm

Yasumaru

se usmál na děvčata, byl rád, že se mají dobře.
"Jenom to, že ostatní divize nemají v popisu práce uklízet, neznamená, že to nebudou dělat," poučil Myamoto. "Tohle patří zpátky do kumbálu, samozřejmě," pokývl směrem k náčiní na které se ptala, "a sprchy ti ukážu, až přijdeme do kasáren," usmál se zase. Najednou kosek před nimi nějaká dívka narazila do sloupu. "Nestalo se ti nic?" přispěchal k ní Yasumaru na pomoc.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 14, 2010 9:55 pm

Akisha Shihomaru

"Nééé, to je v pohodě, jen jsem nedávala pozor a nedívala se před sebe. Ale jinak díky za ochotu." řekla jsem a usmála se na Yasumara. Potom jsem vstala, oprášila se a šla dál, jako by se nic nestalo.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Sep 14, 2010 10:19 pm

Myamoto Usagi

Děkuji, upřímně, asi by mi nějakou dobu tvalo, než bych to sama našla. Řekla jsem po Kuchikiho slovech a na oplátku se lehce usmála. Dál jsem šla mlčky, než se Kuchiki vrhl pomoci blondaté dívce před námi. Nespěchala jsem a tak jsem k nim došla, až když se ta dívka oprášila a vyrazila dál. Pozorně jsem si ji prohlédla, než byla na pozorování moc daleko. Neni to...Jak se jen jmenovala?!? Myslim, že to bylo něco jako Akisha nebo tak nějak...A jak se jí proboha povedlo, tady narazit do sloupu?!? Zamyšleně jsem vyrazila dál.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 15, 2010 3:14 pm

Yasumaru

Když došel s děvčaty do kasáren, nasměroval je ke sprchám, a pak se pozastavil nad starým člověkem, který seděl nedaleko a vypadal, že na něco čeká.
"Pane? Můžu vám nějak pomoct?" zeptal se ochotně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 15, 2010 3:25 pm

Akisha Shihomaru

Když jsem došla do kasáren, tak zrovna ukazoval Yasumaru kde jsou dívčí sprchy. Taky se potřebuji opláchnout, tak se přidámk těm holkám, alespoň se líp poznáme.poznamenala jsem v duchu. Ahoj, mé jméno je Akisha Shihomaru a přemýšlela jsem jestli se smím přidat k vám. Mylím jestli mi ukážete sprchy. zeptala jsem se hnědovlasé dívky.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Wed Sep 15, 2010 7:26 pm

Keiji Kirako

Viděl jsem Yasumara a 3 další děvčata když šli po příchodové cestě a všiml sem si že Yasumaru oslovil nějákého pána tak jsem se rychle schoval a jen opatrně jsem sledoval co se tam bude dít.Tohle mi neprojde takhle šmírovat pomyslel sem si ale co moje zvědavost mi nedala.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Wed Sep 15, 2010 7:48 pm

Koramachi Bukimi

V kasárnách jsme zamířily ke sprchám, které nám Yasumaru ukázal. Cestou nás oslovila Akisha. Podívala jsem se na ni.
Ahoj, já jsem Koramachi Bukimi, představila jsem se jí. Právě do sprch jdeme, takže klidně pojď s náma.. Pokud se teda ještě cestou někde neztratíme, pomyslela jsem si. Pak jsem se koukla na Usagi a čekala, co řekne.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Wed Sep 15, 2010 7:54 pm

Sai Kazuma

Viděl jsem jak přichází Yasumaru a holky... chtěl jsem se jít Yasumara zeptat co dál, ale viděl jsem jak mluví z nějakým starším pánem a radši jsem nikam našel a zůstal opřený o stěnu a díval se na Yasumara a toho pána co se bude dít dál...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 15, 2010 8:24 pm

Myamoto Usagi

Prohlížela jsem si okolí a přemýšlela, nad až příliš mnoha věcmi. Když nám Kuchiki ukázal směr ke sprchám, jen jsem na rozloučenou kývla hlavou a vyrazila. Než jsem ale stačila ujít šest metrů, oslovila nás ta blondýnka. Jo je to tedy Akisha, moje pamět stále funguje..to je dobré vedět. Usmála jsem se vlastnímu ubohému vtipu a řekla. Já jsem Myamoto Usagi, a jestli chceš, tak klidně pojd. Já jen hodim tyhle věci zpět. Zvedla jsem ruku s kartáčem a rukavicemi. Za okamžik jsem zase tu. Hned na to jsem se shunpem dostala ke kubálu, vrátila tam ty věci a rychle se vrátila k holkám. Tak ted můžem už vyrazit. S usměvem jsem si to namířila do sprch. Konečně jsem se zbavila těch smradlavejch krámů....hned se mijde líp..... Ve svém zamyšlení jsem se podívala na oblohu. Co asi budem dělat dál?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 15, 2010 8:29 pm

Akisha Shihomaru

"Hele, nejsou támhle to ty sprchy?" Zeptala jsem se a ukázala na jedny dveře. Tak už jsme se alespoň seznámily, tak teď doufám že si budeme alespoň trochu rozumět a že budeme kamarádky.Doufala jsem v duchu.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 15, 2010 9:30 pm

Myamoto Usagi

Otočila jsem se na Akishu. Jo to jsou ony, nebo aspon to tvrdil Kuchki. Vztoupila jsem dovnitř jako první. Moc jsem si to zde neprožlíhela protože jsem chtěla rychle zas jít. Pozdní příchody nemám ve zvyku...Kolik nám to tak zbývá ještě času?!? No zas moc asi ne... Měli by jsme si trochu pospíšit, už nám nezbývá tolik času. Prohodila jsem k holkám, když jsem si sundavala oblečení, abych se mohla umejt.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 15, 2010 9:49 pm

Akisha Shihomaru

"Jj, už nemáme moc času"řekla jsem a svlékla si komono. Rychle jsem vlezla do sprchy a pustila vodu. "Jééééé, tak tohla jsem potřebovala" řekla jsem nahlas. Ježkovi voči, teď si určitě myslí že jsem nejaká pipka, která se nemyje moc často. Pomyslela jsem si zděšeně. Rychle jsem se umyla a vylezla zase ven. Oblékla se a čekala na holky.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 16, 2010 5:28 pm

Kageyama Shiratori

V kasárnách? no... měli by tam byt... par jsem jich na chvíli viděl a byli pěkné... v obličeji jsem měl takový přemyšlivý výraz a pak jsem řekl rozhodnutě Ok, jdeme do kasáren... je čas to tam zkontrolovat... hodil jsem do sebe ještě zbytek ramenu a pití... pak jsem vstal a otočil se směrem do práva... Tak... kterým směrem jsou kasárny? zeptal jsem se pořad tím svým rozhodnutým hlasem Natsua..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 16, 2010 9:26 pm

Natsuo Burrado

Eh.. no myslím že tade. Povedal som a ukázal som rukou smer. Teda tade išiel aj ten týpek .. kuchiki či ako sa volal . Teda aspoň som počul že ho tak volajú keď ste tam .. eh sme tam drhli tie vecká. Hovoril som a poškrabal som sa na hlave. No keď vravíš že sú tam pekné baby tak hurá IDEME TAM! Skríkol som a s úškrnom som sa vydal tým správnym smerom. Teda ale najprv si dám sprchu. Pošepkal som ešte sklesnuto ale po chvíľke som zase nahodil ten môj úsmev.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Fri Sep 17, 2010 1:38 am

Koramachi Bukimi

Toho času určitě už moc nemáme, souhlasila jsem a rychle se osprchovala. Když jsem vylezla a oblékla se, tak jsem si všimla, že Akisha už na nás čeká. Tak a ještě musíme počkat na Usagi...
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Fri Sep 17, 2010 4:04 pm

Kageyama Shiratori

Ok, jdeme! řekl jsem trochu hlasiějí a vydal se opačným směrem co Natsuo ukázal... pak asi po minutě si to uvědomil.. A sakra. řekl jsem si a otočil se na druhou stranu směrem k Natsuovi a řekl mu při tom Nechci nic slyšet! pak jsem se vydal směrem co Natsuo ukázal
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Sep 17, 2010 4:18 pm

Myamoto Usagi

Koupel mi přišla v hod, nejraději bych tam strávila více času, ale holky už na mě čekaly a tak jsem se rychle usušila a oblékla. Ups, říkám at si pospíší a nakonec příjdu já jako poslední...Možná jsem je neměla pohánět, ted máme ještě i nějaký čas navíc... Trochu omluvně jsem se na ně usmála a vyšla ven. Otočila jsem se, abych na ně viděla a mohla dodat. Tak máme ještě deset minut. Co budem zatím dělat?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Fri Sep 17, 2010 7:03 pm

Natsuo Burrado

Len som sa pousmial a išiel som s ním. Keď sme dorazili ku kasárňam tak som sa k nemu otočil. Ech.. no ja sa idem osprchovať. Neviem ako ty, ale podla mňa to je hneď tretia najlepšia vec na svete. Povedal som z úsmevom a začal som vnútri hľadať mužské sprchy.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Sep 17, 2010 7:06 pm

Konan Hana

Jako že v jiných věcech jsem byla snad i mistr, tak hledání něčeho k tomu zrovna nepatřilo. V těchhle uličkách jsem nikdy nebyla, a tak jsem se při první příležitosti ztratila. Měla jsem najít kasárny pro nováčky, ale stačilo jedno špatné zahnutí a už jsem šla na druhou stranu. Naštěstí tu byli i ochotní lidé, kteří mi ukázali správnou cestu. Nakonec jsem se tedy dostala před brany kasáren pro nováčky. Nejdříve jsem si kasárny jen tak z dálky prohlížela, ale pak jsem i vstoupila a začala hledat někoho, kdo mi může pomoci.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 17, 2010 9:37 pm

Ivory

se vzbudila. Zjistila, že leží ve své posteli a má ucpané uši, aby ji nerušily okolní zvuky. Začervenala se, když si představila, jak se tam asi dostala... ale hned se vzpamatovala a vstala. Určitě už byla fůra hodin! Vypotácela se z pokoje. Sprchy byly obsazené, tak se šla aspoň podívat ven na sluníčko, ale jak nebyla ještě rozkoukaná, vrazila do nějaké modrovlasé dívky.
"Jejda... promiň..." řekla omluvně a napadlo jí, že má určitě hrozně rozcuchané vlasy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down