Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi

3 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi - Stránka 2 Empty Re: Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi

Příspěvek pro Tsu Fri Oct 30, 2015 2:23 pm

Tsu Utsukushi

Ten ženský křik byl tak hrozný a živý že jsem z toho padl na kolena a začal si držet uši abych to neslyšel. Taková hrozná věc, ten Rick mě ještě psychicky nějak poskvrní. Jak jsem klečel ve vzduchu a držel si hlavu tak se Rick objevil nade mnou a jeho velká čepel mi mířila přímo na hlavu, dokonce při tom ještě vyslovil jméno jedné ze schopností. Protože jsem si všiml že je Rick nade mnou díky tomu že mě varoval což jsem v tu dobu vůbec nepochopil, tak jsem si pustil hlavu a snažil se teď soustředit na Ricka, ty ženské musím potom vyřešit později. Prudkým úhybem do boku se vyhnu meči který na mě letěl ze shora a když na mě Rick padá tak ho co nejsilněji praštím do břicha ohnivým štítem na mé levé ruce a ještě mu dám pravý zvedák.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi - Stránka 2 Empty Re: Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi

Příspěvek pro passionpower Thu Dec 10, 2015 12:23 pm

Tsu-> Náhle se ani jeden z vás nemohl hýbat. Vedle vás se objevil jakýsi ninja. "Máte misi." řekl směrem k Rickovi. Nejprve se mohl začít hýbat Rick. Tomu ninja předal nějaké psaní a zmizel. Ty ses mohl začít hýbat jen o chviličku později. Můžeš jít pryč, ale nejprve by ses asi měl stavit ve čtyřce.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Dec 14, 2015 4:45 pm

Tsu Utsukushi

Zničeho nic jsem se přestal pohybovat, nebo spíš mě někdo zastavil. "C-Co to?!" řekl jsem a nevěděl jsem co dělat. Poté jsem si všiml že se u nás objevil nějaký ninja a řekl Rickovi že má misi. Hned potom zmizel. Rick se mohl začat už pohybovat a já po chvíli. Když jsem se mohl už konečně hýbat tak jsem zhluboka dýchal a trochu jsem si protáhl ramena. "Asi použil nějaké kido ..." odpověděl jsem si na svojí otázku v duchu. Když už Rick odešel tak něco mi říkalo že bych se měl nejdřív jít podívat do čtvrté divize, ale nějaký přesnější důvod jsem nevěděl. Oklepal jsem se a rychlejší chůzí jsem si to mířil přímo do kasáren čtvrté divize. Jo a nezapomněl jsem se rozloučit s Rickem.

>>>> Kasárny 4.Divize
Tsu
Tsu

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: