Trénink Ginken Aririki a Utsukushi Tsu
2 posters
Strana 1 z 1
Trénink Ginken Aririki a Utsukushi Tsu
Pro jednodušší integritu do příběhu tento trénink probíhá v čase dva týdny před začátkem herního času, tzn. během konce COMEBACK timeskipu. Odůvodnění pro "objevení" onoho zlepšení s postupem času budiž u Ricka následné události a u Tsua dopilovávání techniky, kterou chce trénovat. Účelem tréninku je u Ricka zvýšit rychlost shunpa u Tsua vytvořit novou techniku, která bude kombinovat shunpo a zanjutsu (vyplyne během tréninku, nebo vysvětlí Tsu sám) a případné přidělení bodu k jedné z těchto charakteristik.
Rick došel do lesa, kus za Rukongaiem. Zde jsem tenkrát trénoval s Daikim. A s Tsuem. Je to už tak dávno... za těch pět let byl sice prostor stále vykácený, jako důsledek jeho boje s Daikim, ale už se objevovaly první malé stromky. Některé byly vysoké metr a půl, některé byly sotva sazeničky, ale na mýtině jich bylo málo. Na spoustě míst byly stále pařezy. Uprostřed této mýtiny byl prostor, na kterém nebyly žádné pařezy, ale stromky zde byly lehce vyšší a to až k dvěma metrům. Rick tam došel a postavil se mezi ně.
Tady jsme začali. Tohle byla ta původní mýtinka, na které začal můj boj s Daikim. usmál se Rick. Za těch pět let, kdy do divize chodil jen pro jídlo a pro mise se mu začalo po těch lidech dost stýskat. A pak se začaly objevovat myšlenky, jako přijít na mýtinku, ze které těžili dřevo na opravu divize po hollow útoku. Jen málokdo z divize tenkrát věděl, že stromy byly pokáceny bojem Daikiho a Ricka a ještě méně lidí vědělo, že to nebyl záměr.
Rick začal shunpem napodobovat svůj tehdejší pohyb. Přenesl se přes původní bývalou mýtinku se zanpakuto v ruce a bezděčně foukl, jako když vypouštěl mlhu lenosti. Pak se zastavil a rozhlédl, jen tentokrát nehledal Daikiho, ale vzpomínal na mračna a mračna jedovatých plynů, které tenkrát vypustil do lesa. Dvě rychlá shunpa, když jsem si vzpomněl na rychlý nečekaný Daikiho útok. Třetí shunpo při vzpomínce na letící srpy a mizejícího Daikiho. Pak jen pohled na rotující srpy, kácející další stromy...
Aririki Rick Ginken
Rick došel do lesa, kus za Rukongaiem. Zde jsem tenkrát trénoval s Daikim. A s Tsuem. Je to už tak dávno... za těch pět let byl sice prostor stále vykácený, jako důsledek jeho boje s Daikim, ale už se objevovaly první malé stromky. Některé byly vysoké metr a půl, některé byly sotva sazeničky, ale na mýtině jich bylo málo. Na spoustě míst byly stále pařezy. Uprostřed této mýtiny byl prostor, na kterém nebyly žádné pařezy, ale stromky zde byly lehce vyšší a to až k dvěma metrům. Rick tam došel a postavil se mezi ně.
Tady jsme začali. Tohle byla ta původní mýtinka, na které začal můj boj s Daikim. usmál se Rick. Za těch pět let, kdy do divize chodil jen pro jídlo a pro mise se mu začalo po těch lidech dost stýskat. A pak se začaly objevovat myšlenky, jako přijít na mýtinku, ze které těžili dřevo na opravu divize po hollow útoku. Jen málokdo z divize tenkrát věděl, že stromy byly pokáceny bojem Daikiho a Ricka a ještě méně lidí vědělo, že to nebyl záměr.
Rick začal shunpem napodobovat svůj tehdejší pohyb. Přenesl se přes původní bývalou mýtinku se zanpakuto v ruce a bezděčně foukl, jako když vypouštěl mlhu lenosti. Pak se zastavil a rozhlédl, jen tentokrát nehledal Daikiho, ale vzpomínal na mračna a mračna jedovatých plynů, které tenkrát vypustil do lesa. Dvě rychlá shunpa, když jsem si vzpomněl na rychlý nečekaný Daikiho útok. Třetí shunpo při vzpomínce na letící srpy a mizejícího Daikiho. Pak jen pohled na rotující srpy, kácející další stromy...
Neříkal jsi něco o ninjovi, kterého zkope bývalý reportér?
Aririki se podíval na místo, kde tenkrát Daiki stál a zasmál se. Nakonec reportér vyhrál, ale doteď Rick nevěděl, jestli Daiki bojoval naplno. Vzpomněl si na klony. Na větrné gilotiny. Na tlakové vlny. Pak se narovnal při doskoku z jednoho shunpa, kterým napodoboval další pohyb tehdejšího tréninku a otočil se tam s obraným postojem a zanpakuto v ruce. Kdo je tam?! houkl do lesa, protože vycítil nějaké reiatsu. Bylo to reiatsu jiného shinigamiho. A bylo mu povědomé, ale nemohl ho za boha poznat. Někdo z dvojky a žádný z důstojníků. Ale... kdo?
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
Re: Trénink Ginken Aririki a Utsukushi Tsu
Tsu Utsukushi
"Nová technika? Ty?", s udiveným hlasem prohlásila rudovláska v bílé košili. Reakce přišla poměrně rychle ze strany Hogo. Tsu doufal, že když se svěří svým nápadem nejprve Hogo, své milé druhé polovičce, mohla by mu s tím i nějak pomoct. Dopilovat detaily či poradit jak na to. Ale to se nedělo, a tak tam se sklopenou hlavou klečel před majestátním stromem probodávající tělo legendární bestie. "Ale-!", vtom ho přerušila Hogo. "Ale nezní to špatně... popravdě, jsem celkem zvědavá, co z toho nakonec bude, Tsu.", v očích se jí odrážely zlatavé paprsky. Ozvala se lehká rána v šumu větru a prudká elektrizující bolest projela Tsuovi hlavou.
•--------------------------------------------------•
Probudil se. Obklopovaly ho zbylé stromy, které tu zázrakem zůstaly. Nacházel se totiž na místě, ze kterého se před několika lety bralo dřevo na opravu Druhé divize. Vybavoval si časy, ve kterých byl stále pouhý začátečník a sotva přežíval. Nebýt onoho oslepující ohnivého paprsku, možná by tu teď nebyl. Proto nakonec pomáhal s opravou divize jak jen mohl. Nošení klád na opracování, natírání zdí divize, atd. Náhle se na jeho tváři objevil lehký úsměv. Přemýšlel, jak by dokázal pomoct teď.
Pomalu se zvedl, prázdná pochva na jeho boku se párkrát zhoupla a zrak utkvěl na čepeli jeho meče. "Hogo... mám na to přijít sám, co?", sevřel pevněji rukojeť meče. I když se cítil částečně zrazen, naplňoval ho pocit nadšení a odhodlanosti. Hbitým švihem rozsekl vedví několik stébel trav.
Naposledy byl na tomto místě, když jeden člen stejné divize po něm chtěl zjistit, zdali má kvality správného bojovníka. Protože neznal správnou odpověď a nedokázal definici vylíčit svými slovy, člen druhé divize ho doprovodil až sem. Začali trénovat. Zprvu to šlo lehce, chtěl zjistit, jaké schopnosti Tsu ovládá, následně ale oba dva aktivovali shikai a započal vážnější souboj. Bohužel byli nakonec vyrušeni a trénink řádně nedokončili. "Co asi zrovna děláš, Ricku?".
Zrovna vycházel na mýtinu, když vtom na něj někdo zvolal. Silueta postavy byla ostrá, ale slunce, které stálo za ní, nedovolovalo si neznámého lépe prohlédnout. Zjistit, kdo to přesně na něj volá. Šel tedy blíž. "Ah, Ricku. Dlouho jsme se neviděli.", zamával na známou tvář a doufal, že jeho obranný postoj opadne. Přecijen se znali, nebo si ho Rick nepamatuje?
Tsu- Zástupce kapitána 3. divize
- Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23
Aririki Rick Ginken
Rick sklopil své Zanpakuto níže a povzdechl si. Na tebe jsem zrovna nemyslel... pomyslel si jen a nadhodil: Tsu. Rád tě zase vidím, chlapče. Mám pocit, jakoby jsi dospěl. Nebylo to tak, že by Rick věděl, kolik Tsuovi je, nebo měl alespoň jistotu, že je starší. Na druhou stranu Tsu mu tehdy připadal kapku nezkušený. Ano, to že jsme se dlouho neviděli není náhoda. Je nyní spousta práce a já většinu svého času trávím na misích a tak... Ačkoliv na tváři Ginkena nebylo nic poznat, jeho postoj se trochu propnul. Možná je opravdu načase, abych odpustil sám sobě. Pak mi možná teprve budou moci odpustit ostatní...
Punkáč se pak posadil do tureckého sedu s mečem přes klín a nadhodil: Co tu vlastně děláš? Měl jsem v plánu nějaký ten trénink a pilování svých schopností. Nechci tě tím samozřejmě vyhánět, nijak zvlášť mě nerušíš. dodal pak s důrazem na to, že ho nijak nevyhání. Ostatně skoro pět let si s nikým z divize nesedl jen tak na drink, nebo tak a docela mu začínala scházet lidská společnost. Mohl by posloužit jako trénovací subjekt! ozvalo se Rickovi náhle hlavou. Rick ztuhnul. Jeho zanpakuto s ním v poslední době mluvilo více a více... Zachary chtěl nejspíš převzít kontrolu...
Punkáč se pak posadil do tureckého sedu s mečem přes klín a nadhodil: Co tu vlastně děláš? Měl jsem v plánu nějaký ten trénink a pilování svých schopností. Nechci tě tím samozřejmě vyhánět, nijak zvlášť mě nerušíš. dodal pak s důrazem na to, že ho nijak nevyhání. Ostatně skoro pět let si s nikým z divize nesedl jen tak na drink, nebo tak a docela mu začínala scházet lidská společnost. Mohl by posloužit jako trénovací subjekt! ozvalo se Rickovi náhle hlavou. Rick ztuhnul. Jeho zanpakuto s ním v poslední době mluvilo více a více... Zachary chtěl nejspíš převzít kontrolu...
Tsu Utsukushi
Ginken-san sklopil své zanpakuto, takže si ho ještě pamatoval. "Také doufám, že jsem dospěl. Jinak by ten všechen poslední čas vyšel vniveč!", zasmál se. Tsu několik posledních let nic nedělal, než že se zlepšoval. Bylo by vskutku smutné, kdyby všechna jeho snaha a hlavně snaha Ojīchana nepřinesla nějaké to ovoce. Ale ne všechno se týká jenom dospělosti, že?
"Jsem rád, že furt existují lidé jako ty, Ricku. Popravdě, já se na posledních asi pět let vypařil. Možná to bylo nezodpovědné vůči divizi a Kapitánce, ale nelituji toho.", vtom se objevila Saisha, která se vyšplhala na Tsuovo pravé rameno. "Ty také ne, co?", řekl na Saishu, přičemž ji podrbal jedním prstem pod její roztomilou bradou. Existovalo něco, co na Saishe nebylo roztomilé? Ehm, Rick si Saishu mohl pamatovat, když si pamatoval i Tsua. Přeci jenom byl u toho, když se Saisha dostala do Tsuovi péče.
Vyslechl si Ricka, protože to vypadalo, že nebude končit pouhou otázkou a nechtěl mu skočit do řeči. Vypadalo to tak, že sem přišel se stejným účelem. Ano, trénovat. Někteří shinigami by měli plné ruce práce v divizi, někteří by šli na jedno se svými parťáky a parťačkami, ale tihle dva se tu setkali jenom s jedním motivem. Zlepšit a dopilovat své dosavadní schopnosti.
"Jsem tu úplně z toho samého důvodu. Měl jsem v plánu se naučit nějaké techniky s mečem, ale protože moje dovednosti se se mnou táhnou už od akademie, nevím jak to bude těžké, zdali vůbec možné.", chopil rukojeť svého meče pevněji, aby se ujistil, že tam skutečně je, že ho jeho meč nezradí. "Hogo...".
Všiml si, že Rickův postoj se znova změnil. Poprvé mu to nepřišlo až tak zvláštní, ale teď mu to přišlo jako by ho něco rozrušilo. Netrápili ho třeba křeče? Nakonec mu to nedalo a musel něco udělat. Položil mu ruku na rameno a stiskl. "Nesmíš se tím nechat porazit. Musíš to překonat a ovládnout své tělo!", řekl Rickovi zcela vážně. Věděl, že křeče nejsou sranda. Sám je párkrát měl. A i když přesně nevěděl, co jeho senpaiovi bylo, snažil se ho nějak povzbudit.
Po chvíli dal svoji ruku z jeho ramene pryč. Udělal pár kroků dozadu, přičemž se na patách otočil a šel dál. Krátkými kroky vytvářel mezi ním a Rickem slušnou vzdálenost. "Co kdybychom si dali odvetu? Minule to nedopadlo moc jasně.", otočil se zpět na Ricka a pozvednutím meče ho vyzval. Snad mu nenarušoval jeho plány...
Saisha mu mezitím seskočila z ramene a odešla bůhvíkam. Zajímavostí bylo, že svůj meč držel jenom ve své pravé ruce. Levačku měl za zády jako by držel zabodnutou dýku v jeho zádech. Byl připraven na cokoliv.
Aririki Rick Ginken
Rick se ušklíbl na Tsuovo prohlášení. Také jsem posledních pět let skoro nebyl v divizi. Záměrně jsem se vyhýbal setkání s některými lidmi a tak jsem byl téměř neustále na misích a na trénincích... povzdechl si. Rád by dodal jako Tsu, že toho nelituje. Lhal by.
Kotě si Rick pamatoval matně a tím, že už to nebylo kotě si uvědomil, že asi čas opravdu nebude stát jen proto, že on by to po něm chtěl. Kolik věcí se asi změnilo...? Pak se na Tsua podíval a nadhodil: Nejlépe to porazím tréninkem. a s těmito slovy vstal a postavil se do bojového postoje. Chci se ještě trochu vypilovat. A ty se chceš naučit novou techniku. Inu... myslím si, že si můžeme navzájem pomoci.
Připravený cítit bolest? zeptal se Rick, ale jeho hlas nezněl normálně. Zněl poněkud temněji a sám Rick se v duchu proklel. Věděl, že bude během boje s Tsuem držet ještě na uzdě Zacharyho, pokud bude chtít použít shikai. Máš právo prvního útoku, co ty na to? dodal ještě již s normálním tónem hlasu. Přemýšlel ale ještě nad jednou věcí... Ten chlapec... ví o tom, že mé Zanpakuto je démon...? Ví o tom, že mě chce ovládnout...? Jak...?
Kotě si Rick pamatoval matně a tím, že už to nebylo kotě si uvědomil, že asi čas opravdu nebude stát jen proto, že on by to po něm chtěl. Kolik věcí se asi změnilo...? Pak se na Tsua podíval a nadhodil: Nejlépe to porazím tréninkem. a s těmito slovy vstal a postavil se do bojového postoje. Chci se ještě trochu vypilovat. A ty se chceš naučit novou techniku. Inu... myslím si, že si můžeme navzájem pomoci.
Připravený cítit bolest? zeptal se Rick, ale jeho hlas nezněl normálně. Zněl poněkud temněji a sám Rick se v duchu proklel. Věděl, že bude během boje s Tsuem držet ještě na uzdě Zacharyho, pokud bude chtít použít shikai. Máš právo prvního útoku, co ty na to? dodal ještě již s normálním tónem hlasu. Přemýšlel ale ještě nad jednou věcí... Ten chlapec... ví o tom, že mé Zanpakuto je démon...? Ví o tom, že mě chce ovládnout...? Jak...?
Tsu Utsukushi
Rick se také podělil o nějaké osobní informace z posledních pět let. Zajímavostí bylo, že i přes to, že chodil na mise a tréninky, tak se vyhýbal určitým lidem... Koho tím myslel? A proč se jim vyhýbal? Něco jim dlužil? Provedl jim něco? Vypadalo to tak, že toho tam bude víc. Tsu vůbec netušil, co se v Seireitei posledních pár let dělo. Věděl, že většina byla zničena a že se staví od znova, ale tam to nějak končilo. Zřejmě by si měl doplnit vědomosti...
"Bolest k našemu povolání už patří.", s odvážným pohledem odpověděl senpaiovi. Nijak neřešil a ani ho nenapadlo, že by mohlo být něco zvláštního na jeho hlase, protože Rick vypadal jako člověk, který takové hlášky sypal z rukávu dennodenně. Jestliže měla slova Tsua zastrašit, vyvolala v něm pravý opak. Jasně žluté jiskřičky mu zazářili v modrých očí.
Jak jsem už psal v předešlém postu, Tsu skutečně hodlal bojovat pouze jednou rukou. Jeho nová technika vyžadovala perfektní balanci mezi sílou úderů, celkovou rychlostí a precizností. Musel se dostat za své vlastní limity a ty následně překročit. Je skutečně možné, aby takováto technika vznikla?
Rick dovolil Tsuovi zaútočit jako první. Nom, spíš chtěl, aby zaútočil jako první Rick, ale co se dalo dělat. On přijal jeho výzvu, tak musel přijat i on tu jeho. Simple.
Tsu nehodlal vymýšlet nějaký speciální opening attack, který by Ricka rozhodil psychicky na milión kousíčků, takže začal dost jednoduše. Rick si mohl všimnout, že jeho tělo se lehce prohnulo kupředu, přičemž se okamžitě ze svého místa vypařil. Shunpem se přemístil přímo před Ricka cca na délku jeho meče. Následoval horizontální sek na Rickův krk.
Similar topics
» Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi
» Trénink Aririki Ginken vs Tenma
» Trénink Aririki Ginken a Midoriyama Daiki
» Trénink - Suki, Akio
» Trénink bankai - Amaru
» Trénink Aririki Ginken vs Tenma
» Trénink Aririki Ginken a Midoriyama Daiki