Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za hranicí Rukongai

3 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Za hranicí Rukongai - Stránka 2 Empty Re: Za hranicí Rukongai

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 10, 2015 10:50 pm

Tomisura Raiden

"Shinigami?"
řekl trochu zmateně. V těchto lokacích shinigami zrovna moc nebývali. Pak si však všiml něčeho na zemi. Nejprve si myslel, že to patřilo k vybavení této ženy, ale pak si uvědomil, že už tohle někde viděl. Zmateně zamrkal a sebral ho. "Měla ta shinigami blond vlasy, menší?" zeptal se, zatímco se jeho hlas trochu zadrhával. To nemohla být pravda, musela to být jen nějaká hloupá náhoda... shoda nebo tak něco!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Oct 10, 2015 11:17 pm

Izumi Razaki

Jakmile se začalo mluvit o Shinigami, tak Razaki zostřil své smysly a začal hledat nějaké stopy po cizím reiatsu. Navenek ale zůstal klidný a nechával mluvení na Raidenovi. Ničemu by nepomohlo, kdyby do ní začal hučet i on. Nechtěl jí zbytečně stresovat... k tomu bohatě stačil kapitán 8. divize. Kromě toho se zdálo, že tu shinigami poznává. Razaki začínal mít... tušení, které se ale zdálo lehce přitažené za vlasy.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Oct 10, 2015 11:25 pm

Razaki, Raiden->
Žena se na Raidena dál vyděšeně dívala, přestala i brečet a když na ní začal chrlit otázky, přikývla. A to dokonce třikrát. Protože dostala tři otázky. "Za...zahnala ty bandity...a pak běžela za nimi..." vysoukala ze sebe a ukázala prstem dál do lesa. Razaki mezitím ucítil jen slabý závan jakéhosi reiatsu. Bylo mu povědomé, ale mohlo se mu třeba i jen zdát.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Oct 10, 2015 11:27 pm

Tomisura Raiden

Tři přikývnutí, tak to ho opravdu vyděsilo. Pokud byla tady... co tu sakra dělala?! Pokud to byl někdo jiný, tak to byla sakra blbá náhoda. "Omlouvám se," omluvil se slečně za to, že na to šel tak zhurta, ale tady to bylo těžké se nevyptávat. Sám začal sledoval stopy po reiatsu. "Myslíš, že by to fakt mohla být ona?" dostal ze sebe, směrem k Razakimu. "Kde žijete? Je to daleko?" optal se oné dívky opět, protože mu bylo divné, že byla zrovna tady. Chtěl se rozeběhnout dál po tom směru, ale nechtěl tu taky nechat občanku Soul Society samotnou, žejo.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Oct 21, 2015 10:36 pm

Izumi Razaki

"Běž Raidene, doženu tě... dovedu tady slečnu v bezpečí domů a jsem u tebe... "
řekl Razaki a podíval se na tu mladou ženu. "Pokud si to přejete, doprovodím vás a ujistím se, že se vám již nic zlého nepřihodí..." nabídl se Razaki. Nechtěl se sice příliš rozdělovat, ale také nechtěl nechat dívku samotnou v lese, kde se jí přihodilo něco nepěkného. Ale co tu dělala? Tak daleko od civilizace?
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 21, 2015 11:25 pm

Razaki, Raiden-> "Já...v chatce na okraji Rukongaie." odpověděla vám žena. Na Razakiho návrh jen překvapeně přikývla. "Děkuji." dodala ještě. Raiden sice nějaké reiatsu cítil, ale opravdu hodně slabě, takže nedokázal určit, komu patří.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 22, 2015 12:31 pm

Tomisura Raiden

Slabá stropa Raidenovi stačila. "Dobře, skryju své reiatsu, ale každou půlhodinu vyšlu reiatsu pulz dostatečně silný, aby jsi ho zachytil," domluvil se s Razakim, kývl na slečnu a udělal to, co řekl. Téměř vymazal své reiatsu, jak to uměl každý člen omnitsukido, když byl na tajné přepadové akci. U kapitána to šlo sice trochu tíž, ale jinak to teď nešlo. Pak vyrazil po té stopě, které se rozhodně nechtěl vzdát.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Oct 22, 2015 8:20 pm

Raiden-> Běžel jsi lesem po stopě reiatsu. Nějakou dobu to trvalo, ale nakonec ses objevil na mýtině a viděl něco nečekaného. O několik desítek metrů dál ležela na zemi mrtvá těla. Bylo jich asi pět a někde uprostřed k tobě zády stála žena v shinigami uniformě a bílém haori, která se máchnutím meče zbavila krve na něm. Blondýnka s vlasy staženými do ohonu, přesně jak sis pamatoval, bodejť by ne, když si je tak vázala kvůli tobě. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 22, 2015 9:19 pm

Tomisura Raiden

Raiden se dostal na pozici odkud vycházelo ono reiatsu. Uviděl mrtvoly... a tu, která z nich mrtvoly udělala. To nebylo možný! Vždyť... vždyť... Raiden se pozastavil, prostě tomu nemohl věřit, že to mohla být ona. "Ka...Kasumi?" zamumlal zmateně. V jaké iluzi to byl sakra chycený? Iluze nesnášel, i když tahle byla... radostná a dobrá, ale prostě... to nešlo! Pomalu se přesunul k ní, pohledem zatím prohlížel mrtvoly. Co mu tu nehrálo?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Oct 22, 2015 9:53 pm

Raiden-> Ano, byla to Kasumi. Překvapeně se na tebe otočila, takže jsi jí viděl do stejně překvapené tváře. "Raidene?" pronesla. "Jsi to vážně ty?" zeptala se zmateně. Přeci jen, co bys tu dělal, že jo...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 22, 2015 10:25 pm

Tomisura Raiden

"To bych se měl spíš ptát já, ne? Byla jsi v čudu roky!"
vyhrkl ze sebe, protože opravdu vypadala jako ona, dokonce mluvila jako ona... no to byla ale trollovina. Byl v nějaké skryté kameře? "Byl jsem tu trénovat s Razakim a uslyšeli jsme tu dívku..." odpověděl jí nakonec na její otázku, ale stále byl dost na větvi. Co tu dělala, kde byla, proč se mu neozvala? Mnoho otázek na které PP asi nebude mít odpověď.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Oct 22, 2015 10:46 pm

Raiden-> "Roky?" zopakovala překvapeně. "Byla jsem pryč jen pár dní..." vyhrkla. Tvářila se zmateně. "Razaki je tu taky? A co ta dívka, je v pořádku?" zeptala se pak starostlivě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Oct 22, 2015 11:01 pm

Tomisura Raiden

"Pár dní?! Pár dní?! Minimálně pět let, má drahá!" pronesl zcela nechápavě, ale zároveň informativně. Ta měla hodně divný pojetí času. "Razaki tu holku právě odvádí domů," vysvětlil krátce, teď ho nějaká neznámá zrovna moc nezajímala. "Kde jsi byla... těch pár dní?" zeptal se jí zcela vážně, na tohle chtěl opravdu znát odpověď. Pokud necestovala časem, tak to nemohlo být pár dní. Prostě ne! Tohle bylo na palici.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Oct 22, 2015 11:12 pm

Raiden->"Pět let? To...to není možné.." vyhrkla Kasumi a udělala pár kroků dopředu, neboli k tobě. Když jsi jí řekl o dívce, jenž odváděl Razaki, souhlasně přikývla. "To je dobře." dodala k tomu. "Na misi v jednom chrámu daleko za Rukongaií." odpověděla ti.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Oct 23, 2015 3:25 pm

Izumi Razaki

"Co vás to napadlo jít takhle daleko? Copak nevíte, jak nebezpečné to může být?" zeptal se Razaki cestou zpět k rukongai. Samozřejmě chápal dobrodružnou povahu... nejspíš k tomu měla nějaký důvod. Bylo možné, že tu sháněla obživu, nebo dřevo? Nebo se ztratila? Kdo mohl tušit. Lidi občas dělali věci z podivných příčin...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Oct 23, 2015 11:12 pm

Tomisura Raiden

"Ale je to možné," odsekl rázně. Bylo to tak, jenže ona zřejmě zapomněla v kalendáři vytrhávat nějaké listy a tak jí to přišlo jen jako pár dní. Nebo se někde něco podělalo. Karma mohla za všechno. "Chrámu? Co je to za chrám? O té misi nevím," dodal další otázky, které ho aktuálně zajímaly. Proč za všechno všude mohly chrámy, proč to nemohly být třeba kapličky? Všechno na něj začínalo být nějak moc šílené. Asi už stárl.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Oct 24, 2015 1:42 am

Razaki-> Dívka poslušně kráčela s tebou jako bodyguardem. "Já...jsem bylinkářka. A tady rostou nejkvalitnější byliny v Soul Society. Takže jsem se je sem vydala nasbírat." odpověděla ti a poukázala na svůj košík plný zeleného cosi.

Raiden->Kasumi se trochu zamračila a zastavila se, když jsi odsekl. "Ty mi nevěříš..." zeptala se, i když to jako otázka moc neznělo. "Nemůžeš vědět o všech misích, ani sám vrchní kapitán neví o všech. Je to chrám daleko na východě. Měla jsem se tam sejít s jedním informátorem. Měl mít nějaké nové informace ohledně Seishi, ale neukázal se." odpověděla ti. "Co se zatím stalo v Seireitei? A co moje divize?" zeptala se pak. Vypadala ustaraně a zároveň lítostivě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Oct 26, 2015 4:17 pm

Tomisura Raiden

"Věří se těžko," připustil, že měl opravdu dost pochybností o tom, o koho se vlastně jednalo a tak. Ale snad to byla ona. A pokud ne, vždycky to mohl vyřešit jedním řezem.
"V Seireitei? Kitsune se stala kapitánkou, trochu jsem jí pocvičil v Bankaii, takže divize je v pořádku. Jinak rutina, pár útoků, nějaké ty vedlejšáky a jinak docela pohoda a klid," shrnul krátce to, co se stalo a vlastně ani pořádně nestalo v Seireitei. "No, takže... co jsi dělala těch pár dní, co jsi byla pryč?" zeptal se jí, aby mohl odhalit ono tajemství zkreslení času.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Oct 26, 2015 6:41 pm

Izumi Razaki

Razaki si promnul bradku. "Aha... jistě, chápu. I tak byste měla být opatrnější. Zdejší lesy jsou opravdu nebezpečné..." řekl Razaki, ale asi ani nemusel, bylo to celkem očividné. "Doufám, že teď se tomu lesu budou vyhýbat... přeci jen se tam ukázalo dost shinigami na to, aby to vyděsilo většinu padouchů široko daleko..." řekl Razaki. Snad to byla pravda...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Oct 26, 2015 10:53 pm

Raiden->Kapitánka nebo spíše ex-kapitánka se podívala někam do země. Nedivila se, že jí nevěříš, ale i tak jí to mrzelo. To jsi z jejího výrazu poznal. Pka jsi začal mluvit o Seireitei, při čemž se ti zadívala do očí. "Tak Kitsune...to je dobře. Pokud měl někdo dostat dvojku, je to ona. Rozhodně lepší volba jak Shihoin." poznamenala ohledně divize. "To zní jako běžný týden v Seireitei." dodala na tu rutinu a tak. 
"Vyrazila jsem na misi spolu s Shihoinem a dvojčaty z dvanáctky. Měli jsme se dostat k Západní věži. Jenže po cestě mi přišla zpráva ohledně toho chrámu a tak jsem se vydala tam. Byla to dost dlouhá cesta, takže mi to zabralo dost času. Když jsem dorazila k chrámu, obhlédla jsem okolí a čekala na informátora. Když ale ani další den nedorazil, vyrazila jsem na cestu zpátky a narazila na tuhle bandu." odpověděla ti na otázku a poukázala na ta těla kolem. "Ještě nějaké změny ve vedení divizí kromě Kitsune? Pořád je vrchním kapitánem Takagashi? Nebo ten slizoun Maki?" zeptala se.

Razaki-> Žena přikývla na Razakiho slova. "Do dneška se mi tu nikdy nic nestalo.Všechno je ale jednou poprvé zdá se." pronesla. "Ano, budu. Kvalita nekvalita, za život ani čest mi to nestojí..." dodala pak o něco tišeji. "Já..." začala celkem nervózně "...smím se zeptat na vaše jméno?" zeptala se.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Oct 27, 2015 9:55 pm

Izumi Razaki

"Svět je nebezpečné místo... já sám jsem netušil, že takhle daleko někdo bude..." řekl Razaki. Proto sem šel trénovat s kapitánem 8. divize. "Většina lidí mi říká Razaki... takže asi tak." řekl. Trochu ho to zaskočilo, sám netušil proč. Bylo celkem normální se ptát na jména. "A vy jste? Pokud to není tajemství?" usmál se Razaki.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Oct 27, 2015 11:38 pm

Tomisura Raiden

"Shihoin někam zmizel," pokrčil rameny, jelikož ani netušil kam. Lidi prostě mizeli, občas se vraceli, ale většinou se nenechali ukecat, aby se vrátili. Byli tak špatní. Pak si vyslechl její vypravování. Ale furt nemohl najít ten detail, co by jí poslal časem o 5 let dopředu. "Ne, vrchním kapitánem je teď Razaki, Takagashiho jsme zbavili úřadu pomoci mého bankaie, Lusina bankaie a rapla, co chytil Akio. Jinak... pár změn je, ale je to spíš slabší sestava teď. Aki je v base," oznámil jí ještě ohledně jejího bývalého člena. "Každopádně... co teď s tebou?" zeptal se zcela vážně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 28, 2015 10:44 pm

Raiden->"Shihoin také zmizel?" zeptala se. I když se ani moc nedivila s tím jeho přístupem k věcem. "To s Akim mě neudivuje. Razaki je vrchní velitel? Počkat, vy jste sejmuly vrchního kapitána? Proč? Co se stalo?" pronesla překvapeně. Ještě před chvíli přeci říkal, že se děla jen běžná rutina. Tohle moc rutina nebyla. "Co bys se mnou chtěl dělat? Strčit mě do vězení...nebo do dvanáctky?" zeptala se. 

Razaki->"Razaki? To jako vrchní velitel shinigami?" zeptala se překvapeně. Nečekala, že jí bude domů doprovázet takové zvíře jako sám Sotaichou. "Já..já jsem Elisa." prozradila ti své jméno.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Oct 30, 2015 8:02 pm

Izumi Razaki

"Lidi rádi přehání... nesmíte věřit všemu, co se říká... nemám 4 metry... a oheň chrlím jen občas..." řekl Razaki. Slyšel už pár nesmyslných pověstí, které se o něm občas říkaly. "A velice mě těší." dodal ještě. Nadruhou stranu některé ty pověsti asi byly celkem podložené. Třeba jak dokázal uškrtit menose grande. Nebo jak vyhrál soutěž v pojídání knedlíků... ale to bylo ještě než se stal kapitánem třetí divize...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Nov 01, 2015 9:47 pm

Tomisura Raiden

"Jojo, zmizel. Nemám páru kam,"
shrnul toho lenocha krátce a raději zavzpomínal na tu aférku s vrchním kapitánem. "No, znáš to... zrada, pomsta, osobní hněv a tak dále. Prostě udělal spoustu věcí, které jsme neocenili. Dokonce se i zapletl s mafií a tak. Ale byl to rychlý konec. Jen jsem u toho málem musel popravit Akia," povzdechl si nakonec, když jí to vlastně všechno převyprávěl. No, byla to složitá doba tehdy.
A teď co s ní? Jo, to byla rozhodně dobrá otázka. "No, obyčejně bych doporučil nějakou vířivku a romantickou večeři k tomu, ale teď fakt nevím, no. Hmmm... nemám tu ani vířivku, ani romantické místo, co s tím?" nadhodil už s mírným úsměvem.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down