Palác Zelené Lady
5 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Palác Zelené Lady
stiskla rty a pozvedla jedno obočí. Kdyby žila svůj život tak, jak chtěla, nebyla by teď tady. A pravda, přestože ne každý den v Seireitei se cítila v ohrožení života, nemohla říct, že by to tam bylo úplně mírumilovné. Navíc jsou i jiné věci, než strach z vlastní smrti, ze kterých se ale svírá srdce stejně, někdy dokonce i víc.
"Může se vám zdát, že na naší straně je tráva zelenější, ale naše světy jsou možná víc podobné, než si myslíte," usmála se jedním koutkem úst. Takže Lady opravdu vytvářela ty stromy sama. A Baru došlo, že to ovoce, které na nich rostlo, mohlo být potravou pro její následovníky, takže možná nemuseli jíst duše... za předpokladu, že opravdu všichni smýšleli tak mírumilovně, jak tvrdila. Ale mohlo to všechno být taky úplně jinak. Ale Baru si nedovedla představit bezpečný způsob, jak zjistit nějaké hlubší informace, po pravdě se do takového průzkumu ani nehodlala pouštět. Připadalo jí, že už strávili ve společnosti nezdravého počtu hollow dostatečný čas. "Takže jestli to chápu správně, přejete si, abychom našemu veliteli vyřídili váš návrh smíru, ano?"
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
"Ano. Nevidím žádný důvod, proč bysme měli být nepřátelé. Shinigami ničí hollow proto, že útočíme na nevinné duše. Pokud na nevinné duše neútočíme, a na to vám dávám své slovo, tak nevidím důvod, proč byste nás měli chtít ničit. Stejně tak všichni moji následovníci nebudou napadat shinigami. Popište svému vůdci co jste tu viděli." řekla. Usmála se na svého společníka, který se lehce uklonil a poprvé za celou dobu zmizel. "Gascar vás doprovodí k portálu, pokud si to budete přát." dodala ještě.
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Hayato
Rozhovor se dále rozvíjel, a dále se bavila pouze Baru s Lady. Teď už to tak nějak Hayatovi vyhovovalo, protože upřímně nevěděl, jak by zrovna pokračoval v konverzaci. I dkyž byl tedy zprvu naštván, teď už pochopil, že Baru byla doopravdy pravděpodobně tím nejlepším, co se mohlo misi stát. A tak jen stál, a tiše poslouchal to, co si říkají. Dost se ovšem soustředil a chytal každé slovo, protože předpokládal, že by to možná mohlo být někdy potřeba. Sakra, škoda, že si to nemohl rovnou zapisovat..
Každopádně, Lady už skoro vypadala, že rozhovor skončil. Zdálo se tedy, že doopravdy chtěla mluvit se Shinigami snad jen proto, aby svolala smír. Nezdála se být nějak zvědavá o jejich světě, o tom co dělají, a jak to tam teď vypadá - což bylo tak nějak to, co Hayato předpokládal. Přesto ale udělal to, co dělali všichni na celé té misi - nechal to na Baru.
Rozhovor se dále rozvíjel, a dále se bavila pouze Baru s Lady. Teď už to tak nějak Hayatovi vyhovovalo, protože upřímně nevěděl, jak by zrovna pokračoval v konverzaci. I dkyž byl tedy zprvu naštván, teď už pochopil, že Baru byla doopravdy pravděpodobně tím nejlepším, co se mohlo misi stát. A tak jen stál, a tiše poslouchal to, co si říkají. Dost se ovšem soustředil a chytal každé slovo, protože předpokládal, že by to možná mohlo být někdy potřeba. Sakra, škoda, že si to nemohl rovnou zapisovat..
Každopádně, Lady už skoro vypadala, že rozhovor skončil. Zdálo se tedy, že doopravdy chtěla mluvit se Shinigami snad jen proto, aby svolala smír. Nezdála se být nějak zvědavá o jejich světě, o tom co dělají, a jak to tam teď vypadá - což bylo tak nějak to, co Hayato předpokládal. Přesto ale udělal to, co dělali všichni na celé té misi - nechal to na Baru.
Eshen- 6th Seat 4. Divize
- Počet příspěvků : 1106
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26
se rozhlédla kolem a po svých dvou společnících. Moc dlouho tu nepobyli. Ráda by se ještě vyptávala, ale zdálo se, že Lady už si přeje, aby odešli. A asi by nebylo moc chytré to ignorovat, když Baru věděla, že se v okolí skrývá spousta hollow. Navíc ta divná figura, co dosud zůstávala po dobu Lady, zmizela. Baru byla dost nervózní z toho, že ho viděla, ale teď, když ho neviděla, to bylo ještě horší.
"Ano, to by bylo velmi milé," odvětila s úsměvem na návrh Lady, že je Gascar doprovodí, a uklonila se. "Vaši velkorysost budu tlumočit v Seireitei, Lady." Doufala, že na nějaké věci se ještě bude moct zeptat Gascara, než se s nimi rozloučí. Nedivila by se, kdyby se od něho dozvěděla víc užitečných informací než od hippie vládkyně.
Nekonome Chieko
Podle všeho rozhovor mezi Lady a Hiboru-sama o budoucích vztazích mezi hollow vegetariány a shinigami končil. Což bylo nakonec asi i dobře, jelikož se tu nikdo z nás necítil zrovna příjemně. Byli jsme vlastně přímo na základně úhlavních nepřátel shinigami.
Tajemná osoba skrytá pod pláštěm zmizela neznámo kam. Moc se mi nelíbilo, že nevím, kde je, ale naštěstí to vypadalo, že už stejně odcházíme. Lady nám dokonce přiřadila doprovod v podobě Gascara. Nevěděla jsem, jestli věřit tomu, co Lady říkala. Kdyby to byla pravda, bylo by to skvělé...ale...co když je to jen způsob, jak se dostat k shinigami a pak se jich zbavit. Tak jako tak, nebylo na nás tohle rozhodnout. To ať si rozmyslí vedení Seireitei.
Je tímhle mise splněna? Nebo to byla jen odbočka? Osobně jsem doufala, že to první. Už jsem se těšila domů, abych se mohla zbavit všeho toho písku schovaného pod oblečením.
Podle všeho rozhovor mezi Lady a Hiboru-sama o budoucích vztazích mezi hollow vegetariány a shinigami končil. Což bylo nakonec asi i dobře, jelikož se tu nikdo z nás necítil zrovna příjemně. Byli jsme vlastně přímo na základně úhlavních nepřátel shinigami.
Tajemná osoba skrytá pod pláštěm zmizela neznámo kam. Moc se mi nelíbilo, že nevím, kde je, ale naštěstí to vypadalo, že už stejně odcházíme. Lady nám dokonce přiřadila doprovod v podobě Gascara. Nevěděla jsem, jestli věřit tomu, co Lady říkala. Kdyby to byla pravda, bylo by to skvělé...ale...co když je to jen způsob, jak se dostat k shinigami a pak se jich zbavit. Tak jako tak, nebylo na nás tohle rozhodnout. To ať si rozmyslí vedení Seireitei.
Je tímhle mise splněna? Nebo to byla jen odbočka? Osobně jsem doufala, že to první. Už jsem se těšila domů, abych se mohla zbavit všeho toho písku schovaného pod oblečením.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Zelená lady se ještě jednou usmála, otočila se a pomalým krokem se vydala po cestě dál. Cestou se občas zastavila aby se chvíli dívala na nějakou květinu, jako kdyby ste snad už byli dávno pryč. Gascar se zjevil bez varování. "Pokud jste připraveni, tak vás odvedu z paláce..." řekl
se koukala za Lady a poměrně se mračila, jak už přemýšlela, co a jak nahlásí v Serieitei. Velmi by ji zajímaly názory jejích dvou společníků, ale zatím nebyl vhodný okamžik si o všem popovídat. Když se objevil Gascar, trochu nadskočila.
"Eh, dobře! Veďte, prosím," vyhrkla na něj.
Hayato
Teď přišel čas především přemýšlení. Hayata tahle celá výprava dost nadchla, zaujala. Bylo to fakt zajímavé. Zajímalo ho, jestli celá tahle cesta bude něco znamenat. Jestli tihle doopravdy dokážou držet mír, a hlavně, porazit všechny ty ostatní hollow.. ale určitě teď byli důležití. V Huecu Mundu se dost možná chystala občanská válka. A to je něco, co by Shinigami asi měli vědět.
Každopádně, když se objevil Gascar, Hayato jen kývl. Byl připraven se vrátit. I když... tohle asi možná bude ještě zajímavé.
Teď přišel čas především přemýšlení. Hayata tahle celá výprava dost nadchla, zaujala. Bylo to fakt zajímavé. Zajímalo ho, jestli celá tahle cesta bude něco znamenat. Jestli tihle doopravdy dokážou držet mír, a hlavně, porazit všechny ty ostatní hollow.. ale určitě teď byli důležití. V Huecu Mundu se dost možná chystala občanská válka. A to je něco, co by Shinigami asi měli vědět.
Každopádně, když se objevil Gascar, Hayato jen kývl. Byl připraven se vrátit. I když... tohle asi možná bude ještě zajímavé.
Nekonome Chieko
Lady nás pomalu opouštěla a dál nám nevěnovala pozornost. Jak jsme se tak za ní dívali, objevil se Gascar. Ne normálně, ale zničehonic. Když promluvil trošku jsem nadskočila leknutím. Nemám ráda, když se někdo takhle objevuje. Hned jak mi došlo, co Gascar řekl, jen jsem přikývla. Rozhodně mě zajímalo, jak se to bude v Huecu Mundu rozvíjet dál. Jestli to tu pak bude lepší a nebo horší. Hlavně pro shinigami a lidi. Teď byl ale čas odejít. Čekala jsem, až se Gascar ujme vedení.
Lady nás pomalu opouštěla a dál nám nevěnovala pozornost. Jak jsme se tak za ní dívali, objevil se Gascar. Ne normálně, ale zničehonic. Když promluvil trošku jsem nadskočila leknutím. Nemám ráda, když se někdo takhle objevuje. Hned jak mi došlo, co Gascar řekl, jen jsem přikývla. Rozhodně mě zajímalo, jak se to bude v Huecu Mundu rozvíjet dál. Jestli to tu pak bude lepší a nebo horší. Hlavně pro shinigami a lidi. Teď byl ale čas odejít. Čekala jsem, až se Gascar ujme vedení.
Gascar se zasmál. "Vylekal jsem vás? Omlouvám se... nejsem právě zvyklý jednat se shinigami..." řekl. Pokynul vám, abyste ho následovali a došel k jednomu ze sloupů. Dotkl se ho rukou a po sloupu se rozběhly šlahouny, které v něm otevřely další portál. "Prosím, račte..." pokynul vám
"Ale, to nic," mávla rukou a usmála se, když se Gascar začal omlouvat. Trochu nedůvěřivě zahlížela na jeho portál, než jím prošla. Nebyla si jistá, kam je portál zavede, ale docela proti své vůli už tomuto hollowovi důvěřovala, že by je nezavedl někam na smrt. I když, pokud by to jeho paní přikázala, nejspíš by ani nemrkl okem a udělal by to hned.
Hayato
Jen se usmál a přikývl, když se Gascar omluvil. Byl až moc zabraný do svých myšlenek..
.. ze zamyšlení ho okamžitě probral ten způsob, kterým Gascar udělal portál. Tohle bylo prostě.. úžasné, a z nějakého důvodu děsivé zároveň. Jak to udělal? Jak to funguje? A nebyl náhodou Gascar vlastně docela slabší? A dokázal takhle cool věc? Sakra práce, Hayatův zápisník bude doma muset pojmout spousty informací..
.. každopádně, vlastně se těšil, až tím projde, takže jestli se do toho nikdo neměl, pustil se tam jako první.
Jen se usmál a přikývl, když se Gascar omluvil. Byl až moc zabraný do svých myšlenek..
.. ze zamyšlení ho okamžitě probral ten způsob, kterým Gascar udělal portál. Tohle bylo prostě.. úžasné, a z nějakého důvodu děsivé zároveň. Jak to udělal? Jak to funguje? A nebyl náhodou Gascar vlastně docela slabší? A dokázal takhle cool věc? Sakra práce, Hayatův zápisník bude doma muset pojmout spousty informací..
.. každopádně, vlastně se těšil, až tím projde, takže jestli se do toho nikdo neměl, pustil se tam jako první.
Nekonome Chieko
Ještě trošku polekaně jsem se na Gascara usmála a jeho omluvu přijala přikývnutím. Poté nás dovedl k nějakému sloupu a otevřel portál. Zůstala jsem na to chvíli koukat. Pořád jsem si připadala, jakoby se mi celá tahle mise jen zdála. Podivné stromy v Hueco Mundo, mírumilovní hollow vegetariáni, tenhle způsob otevírání portálů, všechno to vypadalo jak z nějakého snu. Jakmile Hayato vešel do portálu, probudila jsem se ze zírání a bez zaváhání ho následovala. Gascar byl přeci hodný hollow. Sice se nás pokoušel nejprve zabít, ale to už je jen historie.
Ještě trošku polekaně jsem se na Gascara usmála a jeho omluvu přijala přikývnutím. Poté nás dovedl k nějakému sloupu a otevřel portál. Zůstala jsem na to chvíli koukat. Pořád jsem si připadala, jakoby se mi celá tahle mise jen zdála. Podivné stromy v Hueco Mundo, mírumilovní hollow vegetariáni, tenhle způsob otevírání portálů, všechno to vypadalo jak z nějakého snu. Jakmile Hayato vešel do portálu, probudila jsem se ze zírání a bez zaváhání ho následovala. Gascar byl přeci hodný hollow. Sice se nás pokoušel nejprve zabít, ale to už je jen historie.
Gascar prošel portálem s vámi. Objevili jste se u dalšího stromu někde uprostřed pouště. Nezdálo se, že by to byl ten stejný, od kterého vás přivedl do sídla. "Mno dobrá... kousek odsud bych měl být schopný otevřít průchod do světa lidí. Vy shinigami pokud vím dokážete odejít z lidského světa zpět do toho svého ne? Nebo nepotřebujete pomoc?" zeptal se
"Vlastně se máme setkat..." Baru chtěla namítnout, že jejich původní plán návratu byl jiný, ale možná by nemusela vyzradit přítomnost dalších shinigami v Hueco Mundo, i když o nich Lady možná věděla. "Tedy ano, byl byste hodný, kdybyste nám pomohl se vrátit, máme tady trochu problémy s orientací," zasmála se nervózně a podívala se na Hayata a Chieko. Potom se zadívala na strom vedle kterého se ocitli. "Víte, neměla jsem příležitost se Lady zeptat, ale k čemu vlastně slouží tyto stromy? Viděli jsme, jak z nich nějaký hollow vysával energii, je to jejich účel?" Chtěla se dozvědět co nejvíc, dokud ještě měla příležitost. Bylo by zvláštní pěstovat stromy s plody jen proto, aby vypadaly pěkně. Už měla svou teorii, že by mohly sloužit jako potrava pro hollow, ale ráda by si ji ověřila.
Hayato
Hayato už chtěl Baru nějak nenápadně naznačit, ať neříká co říká, ale naštěstí si to rychle uvědomila sama. Dost možná o nich už Lady věděla, ale jestli ne, to jejich jakési studium..sov? mohlo být ohroženo. Ne, že by šlo nějak moc o sovy, ale.. přece nechtěli spoustu mrtvých.
Navíc, Hayato neměl nejmenší páru, kde sakra jsou, a předpokládal, že jeho společnice také ne.
A tak se zase uzavřel do svých myšlenek, a čekal, až dojdou, kam je Gascar dovede. Pořád ale jedním uchem poslouchal rozhovor.. čím více odpovědí, tím lépe..
Hayato už chtěl Baru nějak nenápadně naznačit, ať neříká co říká, ale naštěstí si to rychle uvědomila sama. Dost možná o nich už Lady věděla, ale jestli ne, to jejich jakési studium..sov? mohlo být ohroženo. Ne, že by šlo nějak moc o sovy, ale.. přece nechtěli spoustu mrtvých.
Navíc, Hayato neměl nejmenší páru, kde sakra jsou, a předpokládal, že jeho společnice také ne.
A tak se zase uzavřel do svých myšlenek, a čekal, až dojdou, kam je Gascar dovede. Pořád ale jedním uchem poslouchal rozhovor.. čím více odpovědí, tím lépe..
Pokud Gascar poznal, že něco skrýváte, tak to nedal najevo. Místo toho přejel rukou po stromu. "K čemu jsou stromy ve vašem světě? Nebo ve světě lidí? Lady se snaží přeměnit mrtvý svět v něco krásného... a znáte snad něco krásnějšího, než je neposkvrněná příroda? Jediný rozdíl je ten, že tyto stromy nejsou přírodní, rostou z reiatsu naší Lady... ale poté co vyrostou již zůstanou stát... pokud je někdo nezničí. Několik hollow se naučilo, jak z nich vysávat reiatsu zdá se... ale tomu zamezíme..." řekl Gascar.
"Hmmm..." Takže nesloužily jako potrava spřátelených hollow. Takže duše byly dál v ohrožení. Možná ne dnes, možná ne zítra, aspoň z řad příznivců Lady, ale výhledově tedy Lady žádnou velkou změnu v chování hollow nejspíš nemohla slíbit, i když se je snažila přesvědčit, že ano. "Je to velice pěkné, snažit se takhle zvelebit váš svět, nikdy mě nenapadlo, že hollow po něčem podobném mohou toužit nebo to ocenit," přiznala Baru. Přes všechny myšlenky na nebezpečí ji totiž skutečně překvapovalo, že hollow mají nějaký smysl pro estetiku. Většina nejspíš neměla, ale ti "lidští" možná přece jen ano... Napadla ji také další myšlenka a to jestli hollow, který přebývá v Seireitei, nemůže být s Lady nějakým způsobem spolčený. I on se zdál navenek mírumilovný a byla pravda, že ho nikdy nikdo neviděl pozřít duši, aspoň se to tedy tvrdilo.
Hayato
I když pořád poslouchal, co si Baru a Gascar povídají, a dokonce to ani nešlo ven druhým směrem, i tak to sám moc nepozoroval. Spíš byl pořád umořen do svých vlastních myšlenek.
Jeho pohled zase uchvátil strom. Strom, uprostřed pouště. Proč to prostě nebyla alej? Nebylo by to tak hezčí, pokud Lady chtěla krásu, a bezpečnější pro stromy samotné?
No, ale pak tady bylo to praktické využití. Hayato nepředpokládal, že by se teď teleportovali právě zase ke stromu jen tak náhodou. Byla to snad jakási.. síť? A jestli ano, a Lady se mohla takhle volně přesunovat.. co vlastně měla v úmyslu?
Zadumán se držel se skupinou, ale i když v jeho hlavě probíhalo milión kalkulací a myšlenek, byl úplně zticha.
I když pořád poslouchal, co si Baru a Gascar povídají, a dokonce to ani nešlo ven druhým směrem, i tak to sám moc nepozoroval. Spíš byl pořád umořen do svých vlastních myšlenek.
Jeho pohled zase uchvátil strom. Strom, uprostřed pouště. Proč to prostě nebyla alej? Nebylo by to tak hezčí, pokud Lady chtěla krásu, a bezpečnější pro stromy samotné?
No, ale pak tady bylo to praktické využití. Hayato nepředpokládal, že by se teď teleportovali právě zase ke stromu jen tak náhodou. Byla to snad jakási.. síť? A jestli ano, a Lady se mohla takhle volně přesunovat.. co vlastně měla v úmyslu?
Zadumán se držel se skupinou, ale i když v jeho hlavě probíhalo milión kalkulací a myšlenek, byl úplně zticha.
Gascar mávnul rukou a otevřel další průchod, tentokrát zřejmě do světa lidí. "Bude to chtít mnoho práce a mnoho času, námahy a úsilí, ale jednou snad bude z Hueco Mundo svět, který svojí nádherou vyrazí dech všem, kdo ho uvidí..." řekl a rozhlédl se po nehezké poušti, kterou sem tam zdobily jen prastaré ruiny. "Jednou..."
Nekonome Chieko
Vrátili jsme se zpět do pouště Hueca Munda. Gascar s Hiboru-sama mluvili o účelu stromů. Nenapadlo by mě, že by hollow mohli chtít stromy jen proto, že jsou krásné a rozhodně to tu s nimi vypadá lépe. Podle toho, co Hiboru-sama říkala, ani jí to nenapadlo. Docela mě zajímalo, jestli tu za několik let nebude třeba džungle. Samá zeleň a po nehostinném písku ani památky.
Poté nám Gascar otevřel další portál, tentokrát do světa lidí, abychom se odtamtud mohli dostat domů.
Počkala jsem, až Hiboru-sama domluví s Gascarem a až se ostatní rozloučí. Poté jsme se s Kurem také rozloučili a prošli portálem.
Vrátili jsme se zpět do pouště Hueca Munda. Gascar s Hiboru-sama mluvili o účelu stromů. Nenapadlo by mě, že by hollow mohli chtít stromy jen proto, že jsou krásné a rozhodně to tu s nimi vypadá lépe. Podle toho, co Hiboru-sama říkala, ani jí to nenapadlo. Docela mě zajímalo, jestli tu za několik let nebude třeba džungle. Samá zeleň a po nehostinném písku ani památky.
Poté nám Gascar otevřel další portál, tentokrát do světa lidí, abychom se odtamtud mohli dostat domů.
Počkala jsem, až Hiboru-sama domluví s Gascarem a až se ostatní rozloučí. Poté jsme se s Kurem také rozloučili a prošli portálem.
Palác zelené lady se změnil. Místo ruin tu nyní stojí stavba připomínající antický chrám. Všude ho ale obepínají nádherné zelené rostliny s modrými květy. Zelené rostliny se táhnou široko daleko... absolutně to tu nevypadá jako v Hueco Mundo, spíš jako v tropické jungli...
-----> 1. divize
Nekonome Chieko
Poté, co s Kurem na rameni prošla průchodem, ustoupila stranou, aby mohli projít i ostatní a rozhlédla se kolem. "Vypadá to tu jinak...skoro jako bychom nebyli v Hueco Mundo..." vydechla Chieko překvapena tím, co viděla. Žádné ruiny a všude zeleň. Prostě nádhera. "Přesně." přisvědčil Kuro také překvapen tou změnou. Ale tak pět let bylo pět let. Poté jen počkala, až je Gascar odvede k Lady.
Nekonome Chieko
Poté, co s Kurem na rameni prošla průchodem, ustoupila stranou, aby mohli projít i ostatní a rozhlédla se kolem. "Vypadá to tu jinak...skoro jako bychom nebyli v Hueco Mundo..." vydechla Chieko překvapena tím, co viděla. Žádné ruiny a všude zeleň. Prostě nádhera. "Přesně." přisvědčil Kuro také překvapen tou změnou. Ale tak pět let bylo pět let. Poté jen počkala, až je Gascar odvede k Lady.
Wilhelm Gure
1. divize--->
Podíval jsem se opatrně na okolní zeleň a spoustu dalších věcí. Když mi Chieko prozradila, že takhle zbytek Hueco Munda nevypadá, znatelně jsem sklesl. Už jsem se těšil na úžasný výlet. A jak vlastně vypadá zbytek Hueco Munda, Nekonome-sama? optal jsem se poněkud opatrně. Věděl jsem, že Gascar by mi to řekl taky, ale Chieko byla moje nadřízená, tak jsem se radši obrátil na ni.
1. divize
Podíval jsem se opatrně na okolní zeleň a spoustu dalších věcí. Když mi Chieko prozradila, že takhle zbytek Hueco Munda nevypadá, znatelně jsem sklesl. Už jsem se těšil na úžasný výlet. A jak vlastně vypadá zbytek Hueco Munda, Nekonome-sama? optal jsem se poněkud opatrně. Věděl jsem, že Gascar by mi to řekl taky, ale Chieko byla moje nadřízená, tak jsem se radši obrátil na ni.
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Izumi Tadashi
"Wow... pěkný. Zelený... líbí se mi tu!" začal Tadashi hned jak vystoupil z portálu. "A já myslel, že celý Hueco Mundo je jen šeredný pískoviště..." řekl.
Gascar se zasmál. "Naše paní dokázala přeměnit toto naše údolí na zelený ráj... je to nádherné místo, které pod jejím velením skvétá..." řekl Gascar
"Ale ale... vy jste drahoušek Gascare, takové pěkné věci..." ozval se hlas. Po dlouhém schodišti kolem sloupů přicházela žena v zeleném. Byla vysoká a po jejím boku kráčela zahalená postava. "Vítejte, přátelé..." řekla ta, která byla jistě Zelenou lady
"Wow... pěkný. Zelený... líbí se mi tu!" začal Tadashi hned jak vystoupil z portálu. "A já myslel, že celý Hueco Mundo je jen šeredný pískoviště..." řekl.
Gascar se zasmál. "Naše paní dokázala přeměnit toto naše údolí na zelený ráj... je to nádherné místo, které pod jejím velením skvétá..." řekl Gascar
"Ale ale... vy jste drahoušek Gascare, takové pěkné věci..." ozval se hlas. Po dlouhém schodišti kolem sloupů přicházela žena v zeleném. Byla vysoká a po jejím boku kráčela zahalená postava. "Vítejte, přátelé..." řekla ta, která byla jistě Zelenou lady
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: