Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+9
Satoshi
Lus
Raiden
Solas
Nawaki
Mishkenzie
Red
Miss_Atlantis
Aki
13 posters

Strana 22 z 31 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 31  Next

Goto down

Tokio - Stránka 22 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Raiden Wed Jan 06, 2016 10:34 pm

Kurogane Noriyuki

"Jojo, tak ostré věci,"
zasmál se a mrknul na ní. Každopádně, jeho základní zaškolení si nakonec vzala na starosti Anna. Vyzvala ho a tak za ní šel. Měli tu i terče, což se zrovna teď hodilo. Pak měl střílet. Začal tedy přitahovat energii z okolí a zformoval šíp. Bylo to poměrně pomalé, ale docela stabilní. Chvilku si počkal, mířil, pak se nadechl a s výdechem vypustil šíp vpřed. A snad tím nezničí celou zadní zeď.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jan 06, 2016 10:54 pm

Nori-> Anna tě tiše ale pozorně sledovala. Stejně tak i Akane, ale ta na vás koukala spíš jen kvůli tomu, že neměla, co dělat. Ty jsi mezitím vypustil svůj šíp. Ten letěl a letěl...ALE...nedoletěl. Dřív než stihl dorazit k terči, tak se rozplynul. "To nebylo bad. Pokus se nashromáždit víc power." řekla Anna.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Jan 06, 2016 11:12 pm

Kurogane Noriyuki

Šíp se rozplynul. Jak smutné. Anna mu řekla, aby nahromadil víc síly. Zvláštní, předtím se mu zdálo, že jí měl dost, ale když mu tedy radila víc, začal hromadit víc. Hromadil sílu z okolí do jednoho prostého šípu, který teď nebyl tak hezky pravidelný, ale svůj účel by měl bohatě splnit. Natáhl tedy luk a připravil se k další střele. S výdechem tedy vypustil šíp a doufal v lepší výsledek.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jan 06, 2016 11:34 pm

Nori-> Anna tě opět sledovala. Vypustil jsi šíp a tenhle už letěl dál, akorát že zatraceně křivě, takže se zarazil do stěny bazénu o pár metrů vedle a dokonce to bouchlo. "To bylo moc power. Málo stabilní." řekla Anna zcela klidně. Pak si stoupla vedle tebe zvedla svou ruku s náramkem. V té se jí objevil luk podobný tomu tvému. Naznačila, jako by brala za tětivu, která tam nebyla a v tu samou chvíli se jí začal vytvářet šíp. Viděl jsi, že byl silnější, než ten tvůj první a zároveň slabší, než ten druhý. Pak vypálila a trefila se do terče. Nebylo to sice přímo do černého, ale o kousek vedle. "Musíš najít tu správnou balance mezi power a stabilitou." vysvětlila ti a odstoupila.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Thu Jan 07, 2016 6:31 pm

Gabi

Zaklapla som mobil a radšej som ho položila na nejaký blízky stôl. Predsa len eh, nebol dobrý nápad niečo skúšať s ním vo vrecku. Ešte by sa mi rozbil alebo tak. Nikdy som v rukách nedržala niečo s väčšou hodnotou teeda, pravdepodobne. Na jeho radu som sa znova snažila spraviť tú jeho, chôdzu vo vzduchu. Teda udržať sa .. hore, lietať? ťažko to popísať. Bola pravda že ma to strieľanie dosť rozptyľovali, pretože som si hovorila niečo na štyl waau budem niečo také vedieť aj ja? Nakoniec som sa však plne sústredila na moju časť tréningu. Už som síce ani nevedela ako sa to volá ale, na tom nezáležalo. Nie že by som tu kričala meno tej schopnosti a dúfala, že sa stane zázrak.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 07, 2016 10:27 pm

Kurogane Noriyuki

"Rozumím," hlesl Noriyuki zatímco začal formovat další šíp. Hledal tu úzkou hranici rovnováhy a zároveň si zaměřoval ten cíl. Chtělo to jen trochu klidu a trochu fištrónu. Zatím neměl problém hromadit energii, množství taky nebylo nijak problematické, spíš to vykompenzovat a vyhladit. Proto mu to tentokrát zabralo o dost delší čas, ale výsledkem byl pravidelný šíp bez nerovností a podobně, který následně vystřelil do terče.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 07, 2016 11:20 pm

Nori-> Jako před tím, tě obě sledovali. Tvůj šíp vyletěl a letěl a letěl, až doletěl...a to přímo do terče.Nebylo to sice do černého, ale nevadí. Terč byl terč. "See? Zapamatuj si ten feeling a zkus to znovu. Říkal jsi, že máš...experience..s lukostřelbou. Musíš si jen zvyknout na nový luk." pronesla Anna. 

Gabi-> No..stolek tam nikde nebyl, takže ti ten mobil podržel Sasaki a rovnou ti do něj naklepal číslo svoje a svých dětí, plus ještě jedno. Ty jsi tam mezitím zkoušela chůzi ve vzduchu. Občas ses tam na okamžik zastavila, ale fakt jen na okamžik a občas se nic nestalo. Pak ses ale jednou pořádně soustředila. Naprosto jsi odignororvala všechno kolem a uklidnila se. No a povedlo se ti zůstat tam dýl, tedy do doby, než ses začala radovat z úspěchu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri Jan 08, 2016 10:07 pm

Janny

Janny se opatrně rozešla za tím týpkem. Nebyla si tím vším úplně jistá, ale raději věřila muži, který jí zachránil před hadem, než čemukoli jinému. Pořád však přemýšlela nad tím, co jí řekl had. Skrytá síla? Hm.. Malý Quincy? Co to všechno má znamenat. Byla to vše náhoda? Nebo to takhle někdo plánoval? Svoje pocity se snažila skrýt, ale na druhou stranu bylo jasné, že potom co se stalo musí vypadat zamyšleně. Navíc ten muž.. Janny viděla jen modrý šíp, který zabil hada. Sice jí zachránil asi i život, ale v téhle věci ji tato skutečnost moc nepomáhala.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 08, 2016 11:28 pm

Janny-> Mladík tě vedl zpět kanály, odkud jsi přišla a na cestu svítil pomocí toho svého luku. Po očku se po tobě díval a vypadal tak trochu rozpačitě, jako by nevěděl, jak začít hovor. Dokonce se párkrát druhou rukou podrbal na bradě. "Víš...čekal jsem trochu jinou reakci. Něco ve smyslu 'Co se to tu sakra děje? Kde jsem se vzala v kanálu? Co je to za luk?' a tak podobně. Ale ty za mnou jen tiše jdeš..." řekl pak to, co měl na srdci. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat Jan 09, 2016 12:41 am

Janny

"Ach.." povzdychla si Janny "Promiň.." odvětila. Cítila se trochu hloupě, protože jí zachránil život a ona ani nepoděkovala. Měl pravdu. Její reakce byly jiné než ty, které by si za normlních okolností vůbec připustila. "Děkuji.. Za zachránu. Jmenuji se Janny.." představila se a mile, tedy zkusila to, se usmála. Sledovala reakci jejího zachránce a ještě chvíli ho tiše následovala směrem ven. "Můžu mít otázku?" zeptala se nejistě, jako by si nebyla sama jista tím, na co se chce zeptat. "Neměj mě za blázna.. Ale nevíš kdo, nebo co jsou Quincy?" vypravila ze sebe nakonec.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 09, 2016 2:35 am

Janny-> Trochu se podivil, když ses mu tam začala omlouvat. "To nic. Jen mě to překvapilo." odvětil na tvou omluvu a usmál se na tebe. "Nemáš za co, Janny." pronesl, když jsi mu poděkovala za záchranu. Nakonec se zastavil u žebříku vedoucího na povrch. Odtud dolů prosvítal kužel světla. Jeho luk zmizel. "Hm?" podíval se na tebe, když ses zeptala, jestli můžeš mít otázku a čekal, na co se ho chceš zeptat. To, cos řekla ho očividně překvapilo, protože..no tvářil se překvapeně, ale takovým tím způsobem, že ví o čem mluvíš. "Kde jsi to slovo slyšela?" zeptal se tě a prohlédl si tě pořádně, když jste už byli konečně na světle. Zarazil se na tvé ruce s náramkem a z jeho výrazu bylo jasné, že pochopil, ale i tak čekal, co mu odpovíš. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat Jan 09, 2016 12:29 pm

Janny

Byla ráda, že je konečně nasvětle. Zpětně byla opravdu ráda, že jí zachránil. "No.." Janny pochopila, že už asi není potřeba nic tajit. "Víš.. Ten had, řekl, že jsem Quincy, který zatím nezná své schopnosti. Řekl, že když půjdu s ním, tak mi ukáže mojí pravou silu.." Považovala se za celkem inteligentní, ale teď se cítila trochu trapně. "Řeknu ti to od začátku.." začala s vyprávěním "Když jsem šla dnes ze školy, tak mě okradl nějaký týpek. Běžela jsem za ním, doběhla jsem na staveniště, začala hledat a když jsem ho našla už byl způlky sněděn tím hadem.. " chvíli se odmlečela. "Dál už to znáš.. " dokončila Janny své vyprávování. "Byla jsem naštavná z představy, že budu muset jít přes celé Tokyo pěšky, když mi ukradl pěněženku, měla jsem v ní nejen peníze, ale především průkazku na hromadnou dopravu." Janny se zarazila až poté co tohle řekla. Nejdříve se mile a vesele usmála, ale pak se začervenala a uhla pohledem stranou.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 09, 2016 2:54 pm

Janny->Poslouchal tě a čekal, až to dopovíš. Když jsi skončila, chápavě pokýval hlavou. "Nemůžu to říct s úplnou jistotou, ale je možné, že ten had měl pravdu a opravdu jsi Quincy. Mimochodem i já jsem Quincy. Asi bych ti to měl vysvětlit." pronesl a podrbal se na hlavě. "Pff...nečekal jsem, že narazím na zelenáče..." řekl ještě a zamyslel se. "Takže jsi bez peněženky?" zeptal se tě. To, že ti jí ten had vrátil, nevěděl. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat Jan 09, 2016 8:32 pm

Gabi

Môj tréning, ak sa tomu tak dalo nazvať, šiel hrozne. Úprimne mi skôr pokusy pripomínaly nejaké dúfanie v to, že ma vo vzduchu udrží neznáma vesmírna sila a ja sa budem môcť radovať. Dlho mi to moc nešlo. Vyskočila som, spadla som na zem, znova som vyskočila a takýto cyklus .. no trval. Následne som však z hlavy vytesnila všetky blbosti a mne sa podarilo stáť vo vzduchu, než som sa nezačala radovať. Kto by sa nezačal? Ešte sa ani pomaly neozval môj radostný smiech a bum padnutie na zadok. Aj tak mi to nepokazilo náladu. Vedela som však, že mám na teraz dosť.
Postavila som sa na nohy a oprášila som si nohavice, aj keď nebolo moc z čoho. Bola som zadýchaná, bol to na mňa celkom výkon. Prebrala som si späť telefón a začala som sa hneď hrabať v kontaktoch.
"Wuau.. nikdy som nemala telefón a teraz už mám aj štyri čísla.." Skonštatovala som celkom potešene, až sa mi v očiach zablesklo. Bolo to tam, ako pokémonmaster ktorý začal svoju jurney na získanie všetkých telefónnych čísiel Tokia.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 09, 2016 11:29 pm

Kurogane Noriyuki

Nad slovy Anny přikývl a dodal: "Jo, nějakou zkušenost ano, ale šerm mi jde tedy mnohem líp." Snad se teď neprokecl, protože Akane zmiňovala, že někoho učila šerm. A jako učitel by asi stál zaprd. Každopádně, byl rád, že trefil terč. Co se toho luku týkalo, tak měla asi pravdu. Nikdy přeci nestřílel z něčeho, co tvořil z nějaké prapodivné energie. A tak si připomněl tehdejší pocit, zaměřil si střed a přizpůsobil to novým podmínkám. Znovu vytvořil šíp. Měl naštěstí dobrou schopnost učit se, takže mu nedělalo problém to zopakovat ve stejném rozsahu jako předtím. "Co by se stalo, kdybych do toho dal moc síly, ale udržel si kontrolu? Jak moc škod to dokáže napáchat?" zeptal se, zatímco vypustil šíp na terč.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 12:13 am

Gabi-> Sasaki tě s úsměvem sledoval. Sai dál střílel nezaujatě do terče. Pak ses začala radovat nad zásobou telefonních čísel, nad čím se Sasaki musel upřímně zasmát. "Chtěla bys teď zkusit taky vyvolat zbraň nebo máš dost?" zeptal se tě s úsměvem.

Nori->"Šerm?" podivila se Anna a ty jsi na jejím obličeji postřehl lehčí úsměv. Nebo sis to alespoň myslel, protože se pak zatvářila jako předtím. Tak nějak nečitelně a nezaujatě. "Quincy nepoužívají vždy only bows. Se right artefaktem to může být prakticky cokoliv. Já mám například this." řekla a vytáhla něco, co vypadalo jako vypnutý lightsaber. 
Když ses zeptal, co by se stalo, kdybys do toho dal moc síly ale udržel kontrolu, Akane se trochu zasmála. Anna jen ukázala prstem někam nad úroveň bazénu za terčem. Tam byla ve zdi pořádně velká díra. Nevedla sice až ven, ale několik místností to provrtalo.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jan 10, 2016 12:22 am

Kurogane Noriyuki

Nori přikývl. "Ano, šerm," potvrdil jí. Pak si vyslechl, že Quincy nepoužívají pouze luky. To ho trochu zaujalo. Následně vytasila i lightsaber. Tak na ten neměl. "Zajímavé," podotkl a pak už ho jen upoutala ta obrovská díra ve stěně. Trochu se pousmál a pak něco zkusil. Začal vytvářet šíp, poměrně velký, plný energie a tak, ale udržoval jeho tvar a kontrolu jako předtím. A pak to zkusmo zkusil odpálit. Hups.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 12:43 am

Nori-> Když Anna poznala, na co se chystáš..no koukala na tebe jako na idiota. Ale nestihla ti nijak zabránit to udělat a tak ten šíp vyletěl, ale vyletěl někam úplně mimo než byl terč. Tebe to hodila kus zpátky, jakou to mělo sílu a i s Annou to trošku cuklo. Z ničeho nic se Akane objevila v cestě toho šípu s taseným mečem před sebou. Vypadalo to, že si tam něco mumlá, pak řekla. "Bakudō #39. Enkōsen." Před ní se objevil rotující disk zlatavé energie, do kterého to ten šíp napral, chvilku vypadal tak nějak ohnutě, jak se snažil prorazit, ale nakonec se on i ten disk rozpadli. Bylo to dost cool. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Jan 10, 2016 1:00 pm

Janny

"Nene, naštěstí mi jí had vrátil." řekla. "Já Quincy? Ani nevím co to je.. " přiznala smutně. Pak zvedla ruku a podívala se na svůj řetízek. "Má tohle.." , zvedla ruku trocho víc do vzduchu, tak aby se řetízek na její ruce houpal, "s tím něco společného?" byla zaujatá, takže se tak i tvářila. "Nikdy by mě to nenapadlo, ale všimla jsem si tvého pohledu a ten se zarazil právě na tom přívěšku.. " pokračovala Janny. "Ty jsi Quincy? Takže Quiny střílí z luku modré šípy a zabíjí hady a chrání mladé dívky v kanálech?" zeptala se s lehkou jizlivostí. Nebylo to tak, že by mu nevěřila, ale po tom všem musela trochu zlechčit siutaci.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 2:55 pm

Janny->"Dobře." řekl jen na to, že ti had vrátil peněženku. Když jsi řekla, že ani nevíš, co je Quincy, usmál se na tebe a nadechl se, že ti to teda začne vysvětlovat. Ty jsi ale zvedla ruku a zeptala se na křížek. To se zatvářil trochu překvapeně, ale pak jsi vysvětlila, jak jsi k té své dedukci přišla. No a když už jsi tak byla v tom mluvení, tak čekal, až domluvíš. "Tak nějak. Quincy jsou jako superhrdinové." řekl na tvou poslední větu, při čemž se tvářil nadšeně, pak se postupně vracel k těm dalším. Mezitím se otočil k žebříku a pokynul ti, aby jsi lezla nahoru, přece si nezůstanete povídat v kanálu. "Ten křížek s tím má něco společného. Dalo by se říci, že ten křížek ti v začátcích bude pomáhat vyvolat luk. Je to taková základní výbava Quincy." vysvětlil ti funkci křížku. "Asi bych ti to měl vysvětlit nějak popořadě." zamyslel se. Ty jsi mezitím vylezla z kanálu na čerstvý vzduch. On po žebříku nelezl, prostě jen vyskočil, což bylo překvapující s ohledem na to, jak vysoko to bylo. Pomalu se vydal k motorce(viz. obrázek), co stála zaparkovaná před uličkou. "Quincy jsou lidé se schopností vidět duše a Hollow. Hollow jsou příšery jako byl ten had. Hollow požírají duše a ty s vyšší duševní energií, to jsme my například. Vezmu tě na jedno místo, dobře? Je tam víc takových jako my." zeptal se tě, nasedl na motorku a natáhl k tobě ruku, abys nasedla za něj. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun Jan 10, 2016 3:40 pm

Gabi

"Hmm vyvolať zbraň? To ako tie veci z čoho strieľa on?" Spýtala som sa ho s úsmevom a rukou som dosť okato ukazovala na nezaujatého Saia. Bolo vidieť že ho ten kvazi tréning naozaj baví. Úplný hype. No ja.. som si naozaj nebola istá ako by som niečo také mohla byť schopná spraviť. Prikývla som však, síce mi pomaly v bruchu škvŕkalo ale len pomaly! Ešte som mala energiu na ďalšiu dávku pre mňa abnormálnych .. vecí.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sun Jan 10, 2016 5:29 pm

Janny

Janny dobře poslouchala, co jí vypráví. Byla zvědavá, ještě více než před tím. Ten muž vypadal mile a navíc, když věřila hadovi, tak proč ne jemu. "Dobře." pronesla ještě trochu zamyšleně. Ta představa se jí líbila, nechat nudného školního života a zabývat se něčím takovým, ano, byla premiantka, ale to nic neměnilo, spíš zhoršovalo. Chytla ho za ruku, kterou jí nabídl a sedla si za něj. "Pak tedy.. Veď mě." řekla rozhodně a beze strachu se na něj usmála.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 6:41 pm

Janny-> Pomohl ti nasednou a když jsi seděla, podal ti helmu podobně barevnou jako byla motorka. Sám si nasadil kapuci. "Pevně se mě chytni a hlavně se za žádných okolností nepouštěj." zadal ti instrukce, počkal, až si nasadíš helmu a chytneš se ho, teprve pak nastartoval a vyrazil. Ulice byly dost rušné, ale vy jste byly na motorce a tak jste se mohli nějak prokličkovat. Po chvíli jste zastavili na semaforu, protože byla červená. "Vidíš napravo před květinářstvím tu ženu,které nikdo nechce pomoci? Co ti na ní přijde zvláštní?" zeptal se tě a opravdu, před květinářství stála jakási žena. Volala na lidi okolo. Abys slyšela, co volá, jsi byla moc daleko. ale i tak jsi poznala, že je zoufalá a snaží se upoutat něčí pozornost, ale marně,nikdo jí nevěnoval ani tu nejmenší pozornost. Z místa, kde bývá srdce jí trčel řetěz, jehož druhý konec vypadal přetrženě. 

Gabi-> "Ano, přesně tak." přisvědčil Sasaki na tvou otázku. Ty jsi pak přikývla, na což se Sasaki usmál a přešel na druhou stranu místnosti jako byl Sai. Čekal, až za ním dojdeš a pak začal s vysvětlováním. "Vem do ruky svůj křížek a nastav jí jako bys držela luk." začal vysvětlovat a počkal, až to uděláš. "A teď, stejně jako když ses snažila udržet ve vzduchu, se pokud tu energii nasměrovat místo do nohou do té ruky s křížkem." řekl ještě a čekal, co to udělá.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jan 10, 2016 8:15 pm

Kurogane Noriyuki

Jeho vlastní útok ho popostrčil zpět. To bylo už dost cool, ale ještě víc cool bylo to, jak ho Akane zastavila. "Bezva," pronesl s úsměvem, když nabral zase pevnou půdu pod nohami. "Okej, potřebuji se naučit střílet tohle přesně," rozhodl se se skromným pokrčením ramen. Tyhle šípy měly rozhodně větší grády než ty cvičné, co střílel jako malej. "Hmm... umíme ještě něco?" zeptal se zvědavě Anny.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 10, 2016 8:48 pm

Nori->"Tohle nebylo bezva. Už to nikdy nedělej uvnitř baráku!" houkla na tebe naštvaně Akane a Anna souhlasně přikývla. Pak ses zeptal, jestli umíte ještě něco a Anna opět přikývla. "Hirenkyaku. To je...jak to..." zamyslela se. "O tom už ví, jen nevěděl, jak se to jmenuje. To je ten tvůj rychlý pohyb. A upřímně je to fakt blbej název." ozvala se Akane. "Ach...and this?" zeptala se a začala chodit ve vzduchu jako po schodech. "Tohle výjimečně umím taky." poznamenala Akane.

Naposledy upravil passionpower dne Tue Jan 12, 2016 5:12 pm, celkově upraveno 1 krát
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down