Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čajovna Dračí studna

+5
soronus
Akkaku Naito
passionpower
Red
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Čajovna Dračí studna - Stránka 2 Empty Re: Čajovna Dračí studna

Příspěvek pro Red Mon Apr 21, 2014 7:42 pm

Chieko > Hijikata zakroutil hlavou na nesouhlas. "To nemůžu dovolit, zástupkyně. Vždyť je to moje chyba, že jste celá od mléka. Vyprat si kapesník nebude problém," oznámil zástupkyni a pomalu vyrazil zpět ke kasárnám. "Ještě mám nějakou práci, tak bychom se asi měli vrátit. Tedy, pokud chcete jít se mnou. Byl bych rád." 
Jak tam Hijikata stál se svým třpytivým úsměvem a lesknoucíma se očima, mu najednou Fluffy vyskočil na hlavu a uvelebil se tam. Skoro to vypadalo, že už mezi nimi není žádný konflikt. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Apr 21, 2014 10:19 pm

Nekonome Chieko

I já jsem začala vrtět hlavou a při tom mi z vlasů občas vyletěla kapka mléka. "Ne...já ho...zašpinila...já ho...vyperu. Navíc... nebyla to...Vaše vina....Byla to...jen...shoda náhod. Každý...na tom...máme...svůj podíl." namítla jsem.
Na jeho další slova jsem přikývla. "Máme přeci...stejnou cestu." pronesla jsem a usmála se.
Jen o chvilku později mu na hlavu vyskočil Fluffy a uvelebil se mi ve vlasech. "Asi...se mu líbíte." pověděla jsem s úsměvem. Kuro na bílého kocourka nedůvěřivě koukal. Určitě si myslel, že má kočičák něco za lubem. Ale kdo ví, co se Fluffymu honí hlavou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Apr 23, 2014 7:06 pm

Chieko > "Vy se mi taky líbíte!" vykřikl najednou Hijikata nadšeně. Pak si to pravděpodobně zpracoval v hlavě a došlo mu, že Chieko neříkala nic o tom, že se jí Hijikata líbí a že ve skutečnosti mluvila o bílé kočce, kterou měl na hlavě. Celý zrudl a začal panikařit. U toho kolem sebe házel rukama jako pomatený. "Chci-chci říct, že se mi ta-taky líbí! Ta kočka! Ten kočka! Kocour! Teda jako, že je fajn, ne že se mi líbí!" Házel jedno slovo přes druhé, až se v tom úplně zamotal. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Apr 23, 2014 10:10 pm

Nekonome Chieko

Nějakou dobu mi nedocházely jeho slova, můj mozek najednou pracoval nějak pomalu.  Za to Kurovi došly hned. Zarazil se, vykulil oči, pak se prudce otočil na Hijikatu a v očích měl výraz boha smrti pomsty. Chvíli jsem na Hijikatu zírala a bylo vidět, jak mi to v hlavě šrotuje. Potom mi došel jeho rudý obličej a dokonce i slova. V obličeji jsem začala nabírat barvu uvařeného humra a když už horkost neměla kam jít, vyrazil za zvuku "puff" z mé hlavy obláček páry. Začala jsem si něco nesmyslného mumlat a a začala se mi motat hlava. Kuro na chvíli vzhlédl k mému obličeji, když ucítil, že se třese díky mým třesoucím se rukám. "Chii?" vydal ze sebe zaraženě. To bylo to poslední, co jsem slyšela, než jsem před očima uviděla jen černo.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Apr 24, 2014 9:30 pm

Chieko > Hijikata uviděl, že Chieko začala padat k zemi a vůbec na nic nečekal. Použil shunpo, aby jí chytil. Nechtěl přeci, aby si ublížila. "Sakra! Co se stalo?" zeptal se Kura s vytřeštěnýma očima a vzal svoji nadřízenou do náruče. Potom se rozběhl směrem k deváté divizi, kde by Chieko mohl položit do její postele. Byl si jistý tím, že ji nic vážného není. Asi se jí zamotala hlava nebo co. 

> 9. divize
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Apr 24, 2014 10:08 pm

Nekonome Chieko(Kuro)

Kuro se v duchu pokáral za to, že nestihl Chieko připomenout, že musí taky dýchat. Většinou, když totiž zpanikaří, zapomíná i na takové triviální věci jako je nádech a výdech, což pak vede ke ztrátě vědomí. Naštěstí Kuro vždy zasáhne, odvede její pozornost a připomene jí, že její tělo vzduch potřebuje. Tentokrát však nedával pozor, až nakonec bylo pozdě.
"Zpanikařila a zapomněla dýchat." vysvětlil Hijikatovi a vyskočil mu na rameno. 
Nechtěl si to sice přiznat, ale vděčil mu, že Chieko chytil, sám by to nedokázal a kdyby se o to pokusil, byla by z něj placka.

---->9.divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Aug 25, 2014 10:22 am

Akkaku Naito
---> Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya

Vešel jsem do čajovny a zamával rukou, abych od sebe odehnal značnou část kouře z vonných tyčinek. Je tu občas lehce nedýchatelno, kvůli těm vonným tyčkám, ale jinak tu mají skvělé prostředí a vaří se tady pravděpodobně jeden z nejkvalitnějších čajů v Seireitei. usmál jsem se na důstojníka a sedl si na polštářek úplně vzadu za jeden z nízkých stolků. 
Obsluze jsem bez obalu řekl sotva přišla: Dáme si červený čaj, ten nejkvalitnější, prosím. Poté jsem se otočil na Reiza: Nemáte doufám nic, proti čínským čajům, že?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Aug 25, 2014 10:49 am

Reizo Kami

---> Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya

Bylo vidět že se v tom asi trochu vyzná, on sám znal jen černý, mátový a ovocný. Kouř který tu byl mu moc nevadil, jediný co mu vadí je kouř z cigaret, ty opravdu moc nemusel.
"To je v pořádku, vlastně to docela voní. Vy se v čajích asi docela vyznáte že?"
Lehce se pousmál a poškrábal se na týlu hlavy.
"Vlastně ne, já se v čajích příliš nevyznám.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Aug 25, 2014 11:22 am

Akkaku Naito

Ano, mám rád kvalitní čaje. Ostatně jsem celkově rád, když jsou věci dobré a kvalitní. Ale na extravaganci si nepotrpím. Jak je asi vidět již dle mého vzhledu. podíval jsem se Reizovi do očí a pak jsem se přímo zeptal na to, na co asi Reizo odpovídat nechtěl: Vy a Sawai jste měli minulého kapitána celkem rádi, že?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Aug 25, 2014 1:35 pm

Reizo Kami

Seděl hned naproti němu. Měl pravdu, vypadal i on sám poněkud zvláštně.
"ano... to asi ano."
Pousmál se, spojil ruce a podepřel si s nima hlavu. Popravdě čekal nějakou otázku která se bude týkat jejich bývalého kapitána. Stejnak ho to ale poněkud zaskočilo.
"Umm... asi ano, nevím jak Sawai ale soudě podle toho co jsem od ní slyšel já tak bych řekl že ho měla velice ráda, ikdyž nastoupila zrovna v ten den co ho zatkli."
V jeho obličeji se objevil jakýsi posmutnělý výraz, ikdyž se stále snažil usmívat.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Aug 25, 2014 6:03 pm

Akkaku Naito

Lehce jsem pokýval. Jaký vlastně byl? Zajisté obdivuhodný muž, když ve vás nechal tak hluboký dojem, ale jakou měl povahu? Jaké měl zájmy a koníčky? A také... jak se usmíval? Víte... váš úsměv, který jste hodil na bratra... byl dokonalý, ale nepřirozený... takovým zvláštním způsobem. vzpomněl jsem si na úsměv, který Reizo hodil po mém bratrovi. Přeběhl mi z něj mráz po zádech, ale dál jsem se tvářil naprosto nezaujatě, jako bych konverzoval o počasí.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Wed Aug 27, 2014 3:13 pm

Reizo Kami

"Byl to velice dobrý kapitán, myslel na své podřízené a byl schopen za ně objetovat i svůj vlastní život. Dělal vše v zájmu seireitei, jenže bohužel vše podle sebe a to se nelíbili ostatním, no a zbytek asi už znáte. Jeho úsměv? To by vám mohl říct každý kdo ho alespoň jedinkrát viděl, smál se pořád, ať už byla situace jakakoliv. A ano... to jak sem se usmál na Akachiho bylo opravdu velice podobné jeho úsměvu, vlastně ani nevím proč sem to udělal, prostě mě to v tu chvíli nějak napadlo."
Reizův pohled naznačoval že se už ptá nějak moc.
"Proč vás vůbec to vůbec zajímá, je to přeci jen už minulost."
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Aug 27, 2014 10:12 pm

Akkaku Naito

Řekněme, že nejste jediný, komu vězní někoho, koho má rád... a kdo si to nezaslouží. Áá- nese se čaj. lehce jsem se usmál na obsluhu a poděkoval. Pak jsem vodou zalil čaj v konvičce a otočil přesýpací hodiny. Až se přesypou do této rysky, ukázal jsem na jednu rysku, která se vlastně nijak nelišila od ostatních, bude čaj dokonale vylouhovaný. 
Chvíli jsem se odmlčel a pak lehce kývl: Navíc mě zajímalo v čem vám přijde jiný můj bratr. Samozřejmě, je to kapitán amatér, ale zřejmě je vám i tak dost nesympatický. podíval jsem se Reizovi do tváře. Proč? On o případu minulého kapitána neví o nic víc než já.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Thu Aug 28, 2014 8:25 pm

Reizo Kami

Docela ho zaujalo jak řekl že mu vězní někoho koho má rád. Svého bývalého kapitána Akiho velice obdivoval a cítil k němu opravdu veliký respekt, byl to přeci jen obdivuhodný muž ikdyž poněkud temný. Čaj který přinesli voněl opravdu bezvadně. V riskách který byli na hodinách neviděl opravdu žádný rozdíl ale v tomhle mu pravděpodobně mohl věřit.
"Váš bratr? Asi myslíte nového kapitána že? Akachiho nebo jak, víte, vlastně ještě tak nějak čekám že až ho propustí že se stane znova kapitánem 10. divize, jenže když už máme jiného kapitána tak je to velice nepravděpodoné, vím že je to ještě daleko, ale prostě..."
Přestal s mluvením a podíval se na šálek čaje. Asi po 5 vteřinách se usmál a podíval se znovu na Akkakua jakoby nic.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Aug 28, 2014 9:20 pm

Akkaku Naito

Usmál jsem se na Reiza. Byl to očividně sympaťák. Chápu Vás. Také neustále čekám... pak jsem se zarazil a uhnul pohledem. Uhladil jsem si vlasy a podíval se na hodiny. Víte, Kami-sama... mohu Vám tykat? Nechci, aby to vypadalo moc familiárně, ale jste celkem slušný muž. A skvělý bojovník. 
Zvedl jsem konvici a nalil čaj do dvou šálků, které vypadaly spíš jako mističky. Jeden jsem podal důstojníkovi, druhý si vzal a lehce přičichl. Možná jsem ho tam mohl nechat o trochu déle. řekla jsem a napil se. Čaj byl výtečný.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Sat Aug 30, 2014 1:20 am

Reizo Kami

"Ahh... ano, samozřejmě"
Narovnal se a protáhl si ruce před sebe, při tom se stále usmíval.
"S tím bojovníkem jste to trochu přehnal, mám spousty much, to jste snad poznal i sám, ale děkuji."
Spojil si ruce a položil je na stůl, šálek ležel kousek před nimy.
"Děkuji. To nevadí, stejnak bych nepoznal rozdíl."
Poděkoval za nalití čaje. Pohlédl na šálek čaje a poté se napil.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Aug 30, 2014 1:56 am

Akkaku Naito

Lehce jsem se usmál: Víš Reizo... život je jako čaj. Aby byl požitek dokonalý, musí čaj být skvěle vypěstován. Skvěle zpracován. Skvěle připraven. Skvěle servírován... ale hlavně! Musíte ho umět i ocenit.
Stejně tak ty jsi bojovník, který měl zřejmě dobrou průpravu, jsi dobře vybaven psychicky a fyzicky a je jen potřeba, aby jsi se správně "ohodnotil". Není třeba se tvářit, že jsi nejsilnější v okolí. Ale věř tomu, že jsi dobrý. usmíval jsem se způsobem, který byl lehce provokativní, ale zároveň i povzbudivý. Pak jsem se znovu napil.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Sep 01, 2014 8:01 am

Reizo Kami

Jen sem se v klidu usmál a odíval se na něj.
"Takže jsi i filozof, opravdu renesanční muž. Ale asi ano, něco na tom opravdu bude."
Napil se, ten čaj mu přišel docela dobrý.
"Tenhle čaj mi spíše připomíná černý než červený, ikdyž, no něco jiného na tom asi bude."
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Sep 01, 2014 9:40 pm

Akkaku Naito

Pokýval jsem. Ano. Červené čaje jsou v podstatě černé čaje, ale zpracovávají se trochu jinou metodou... a v číně, ale to asi tolik nehraje roli. pokrčil jsem rameny. Přesný postup výroby ti bohužel nepovím, ačkoliv jsem už přemýšlel o tom, že bych začal pěstovat čaj. lehce jsem se zasmál a pak pokračoval. Nevím jak ty, ale já prostě miluji čaje. 
A po čaji i nějaký zákusek. Jídla zde bohužel neservírují, ale různé dortíky nebo tak se tady objednat dají. pokrčil jsem rameny a dopil čaj. 
Pak jsem nalil stále ještě horkou vodu do konvičky a opět otočil hodiny. Objednáme si nějakou sladkost? zeptal jsem se.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Sat Sep 06, 2014 11:27 am

Reizo Kami

"Aha, tak to lecos vysvětluje. Já se v top opravdu nevyznám."
Pousmál se a protáhl si ruce.
"To bys ale mohl začít... myslím že bych si od tebe později i nějaký bral, jestli bude alespoň tak dobrý jako tadynhlecten."
Znova se pousmál a napil se toho výtečného čaje.
Nene, ja už si nic nedám, vlastně doma na mě čeká už taková malá svačinka.

soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat Sep 06, 2014 12:27 pm

Akkaku Naito

Zavrtěl jsem hlavou a povzdechl si: Reizo, Reizo, Reizo... ten zákusek není o hladu, dokonce ani tak docela o jídle, ale spíš o požitku z chuti! Navíc když už tě zvu, tak by mě to i celkem urazilo. pozvedl jsem obočí. Tohle byl možná ve vyjednávání jeden z nejšpinavějších triků (snad až na ty, které jsou trestné), ale zároveň jeden z nejúčinnějších.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Sat Sep 06, 2014 11:27 pm

Reizo Kami

"Dobře dobře, že jsi to ty..."
Zakroutil hlavou, povzdechl a upravil si vlasy.
"Výběr ale nechám zcela na tobě..."
Škodolibně se na něj usmál a ukázal na něj prstem.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Sep 07, 2014 8:01 am

Akkaku Naito

Pozvedl jsem pravé obočí. Tohle bylo hodně podlé a společensky nekorektní a jediný důvod, proč jsem na to neupozornil byl, že to Reizo moc dobře věděl. A taky že sám jsem použil společenskou ránu pod pás.
Zatímco na tváři mi stále zůstával důstojný výraz, v duchu jsem začal přemýšlet, co by si náš důstojník mohl dát. Nakonec jsem přivolal obsluhu a v klidu prohlásil: Hořké čokoládové pyré s vanilkovým pudinkem a Tropickou bouři s malinami. požádal jsem o své dvě oblíbená jídla a pak se otočil na Reiza. Co máš radši? Kandované ovoce, nebo hořkou čokoládu a vanilkový pudink? jen jsem doufal, že má rád alespoň jedno z toho.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Fri Sep 12, 2014 7:28 am

Reizo Kami

Bylo to vlastně něco jako zkouška, chtěl si vyzkoušet jestli si dokáže poradit i v takových situacích, jestli dokáže improvizovat. Byl to dobrý výběr, sladké a ovoce, z tohohle by si dokázal vybrat každý. On už měl jasno, ovoce.
"Raději si dám ovoce."

soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri Sep 12, 2014 9:37 pm

Akkaku Naito

Lehce jsem se usmál. Bylo by dobré, kdyby teď bylo klidovější období. Někteří z nás mají i jiné starosti a mám velmi zvláštní dojem, že ty starosti se můžou velmi brzy projevit. lehce jsem zamával rukou, abych rozptýlil ten otravný kouř. Jídlo naštěstí přinesli téměř okamžitě. A co ty? Máš teď nějakou práci, nebo starost?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down