Tsu Utsukushi - 2. divize
+8
Akkaku Naito
Mike
Miss_Atlantis
Satoshi
Nawaki
Red
Mishkenzie
Tsu
12 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Tsu Utsukushi - 2. divize
Dobrá ... Ještě jsem přidal upravenou verzi historie Tsua tak jestli by jste si jí mohly přečíst a říct jestli jí smím nahradit nebo ne.
Tsu- Zástupce kapitána 3. divize
- Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23
Historie mi přijde v pohodě, takže jí nahradit můžeš... jen prosím ta gramatika v tomhle případě čárky ve větách(před každé - takže, protože, když(kromě Ale když), že, tak, se kterým, kvůli kterým, co(kromě toho co nejlepší student), jak - dej čárku a mělo by to být v pohodě. )
PS. Na tvou schopnost jsme nezapomněli, ještě jí probíráme.
PS2. V té první schopnosti máš špatné znaky(pokud jsi tedy nechtěl útok se jménem Lázeňský Okres nebo tak podobně) Mělo by to být スパーク a znamená to Jiskra, což to myslím i vystihuje
PS. Na tvou schopnost jsme nezapomněli, ještě jí probíráme.
PS2. V té první schopnosti máš špatné znaky(pokud jsi tedy nechtěl útok se jménem Lázeňský Okres nebo tak podobně) Mělo by to být スパーク a znamená to Jiskra, což to myslím i vystihuje
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Gramatika opravena Kapitánko a ... děkuji.
Dobrá, celkem mě zajímá jestli mi jí vůbec schválíte.
Jméno schopnosti opravena!
Dobrá, celkem mě zajímá jestli mi jí vůbec schválíte.
Jméno schopnosti opravena!
ZMĚNY!!!
Zdokonalil jsem Tsuovi útoky a přepsal jsem 3 útok, který chci teď schválit. Snažil jsem se být co nejvíce originální a tak doufám, že se mi to aspoň napůl vydařilo ...
Zdokonalil jsem Tsuovi útoky a přepsal jsem 3 útok, který chci teď schválit. Snažil jsem se být co nejvíce originální a tak doufám, že se mi to aspoň napůl vydařilo ...
Takže ... schopnost číslo 2. "I pro shinigamiho na úrovni kapitána by byl problém lucernu zničit." Poslat do pryč, je to blbost. Vše se odvíjí od tvého reiatsu, kapitáni tě přečíslí vcelku jednoduše. Ano, poskytne ti to obranu, to ano, ale pokud se bude kapitán soustředit, tak to zlikviduje.
U první se též bude efektivita odvíjet od reiatsu.
A u třetí schopnosti jsme se shodli, že je to spíše bankaiová schopnost. Shikai nemění vzhled shinigamiho, měl by se soustředit na meč, maximálně nějaký doplněk, co se pojí ke zbrani (stuha etc.) Proto tě žádáme o její přepracování.
A k tomu ještě jeden doplněk, schopnosti nikdy žádné body nepřidávají.
U první se též bude efektivita odvíjet od reiatsu.
A u třetí schopnosti jsme se shodli, že je to spíše bankaiová schopnost. Shikai nemění vzhled shinigamiho, měl by se soustředit na meč, maximálně nějaký doplněk, co se pojí ke zbrani (stuha etc.) Proto tě žádáme o její přepracování.
A k tomu ještě jeden doplněk, schopnosti nikdy žádné body nepřidávají.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Dobrá, už jsem všechno pozměnil podle toho co jsi mi Raidene napsal. Třetí schopnost jsem přepsal tak aby se týkala jenom meče a nijak Tsuova těla. Čekám na schválení, popřípadě na nějakou změnu.
Myslím, že už v pořádku.
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Dokončil jsem přepisování Tsua. Část REIATSU jsem celou smazal a hodil jsem jí do základních informací. Přidal jsem věk na který přibližně vypadá a aktualizoval jsem hodnotu reiatsu. Přidal jsem o hodně detailnější popis vzhledu, obrázek zůstal nezměněn a napsal jsem povahu, tak jak s ním doteď hraji. Historie zůstala ze 3/4 netknutá, jenom jsem trochu přepsal pětiletý timeskip. Dál jsem sepsal zajímavosti. Dovolil jsem si přeorganizovat bodíky v schopnostech, kvůli tomu jak chci postavu dál vyvíjet do budoucna a protože už má více jak 500 bodů reiatsu, tak jsem svůj další bodík přidal do shunpa. Popis jednotlivých schopností byl taky změněn. Přepsal jsem popis vzhledu základního stavu zanpakuto, vzhled ducha zanpakuto a vnitřního světa. Obrázky zůstaly nezměněné. U vyvolávacích slov na shikai jsem si dovolil přidat za slovo "Hogo" tečku. Změnil jsem popis shikaie a tím končí všechny mé změny.
COMEBACK UPDATE
- přidán comeback u: vzhledu, povahy a historie
- lehké poupravení zajímavostí
- přidána kolonka "další schopnosti" ve Schopnostech
- NEJVĚTŠÍ ZMĚNA u Zanpakuto. Původní materiál jsem hodil do spoileru na porovnání s novým. Největší změny utrpěl shikai.
BONUS
- přidán comeback u: vzhledu, povahy a historie
- lehké poupravení zajímavostí
- přidána kolonka "další schopnosti" ve Schopnostech
- NEJVĚTŠÍ ZMĚNA u Zanpakuto. Původní materiál jsem hodil do spoileru na porovnání s novým. Největší změny utrpěl shikai.
BONUS
- Spoiler:
- Spoiler:
- Je tohle vůbec legální?
První věc - Líbí se mi to.
Druhá věc - Jména schopností jsou jen přepis z angličtiny.
Pro první útok - Spark - můžeš použít Hibana (to je jiskra, která zažehne oheň) a nebo Tanebi (to je taky jiskra, ale může být i plamen.)
Druhý útok je celkem ez - Ryuuken
Třetí - Tohle je složitý :-D Je to spojení dvou slov a nejsem si jistej, jestli jsem to našel správně. Význam slov ale sedí, takže si myslím, že by to mělo být - Seikatsu Roshou. Pokud je tu někdo, kdo těmto věcem rozumí, prosil bych o kontrolu :-D
_____
A budem možná trochu nerfovat. Ten druhej útok je podle mě super cool, ale 2,5x je možná moc. Záleží asi na tom, jak silnej je prvotní útok.
Druhá věc - Jména schopností jsou jen přepis z angličtiny.
Pro první útok - Spark - můžeš použít Hibana (to je jiskra, která zažehne oheň) a nebo Tanebi (to je taky jiskra, ale může být i plamen.)
Druhý útok je celkem ez - Ryuuken
Třetí - Tohle je složitý :-D Je to spojení dvou slov a nejsem si jistej, jestli jsem to našel správně. Význam slov ale sedí, takže si myslím, že by to mělo být - Seikatsu Roshou. Pokud je tu někdo, kdo těmto věcem rozumí, prosil bych o kontrolu :-D
_____
A budem možná trochu nerfovat. Ten druhej útok je podle mě super cool, ale 2,5x je možná moc. Záleží asi na tom, jak silnej je prvotní útok.
Naposledy upravil Red dne Thu May 03, 2018 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Souhlasím, postava je opravdu hezky sepsaná. (Japonštinu nechám na Redovi, tady si nevím rady vůbec)
A musím souhlasit i s tím, že i když je 2. schopnost hezká, tak 2.5x je trošku moc, to se začne násobit hezky rychle
A musím souhlasit i s tím, že i když je 2. schopnost hezká, tak 2.5x je trošku moc, to se začne násobit hezky rychle
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Damn you, Google Translate. : ----- )
Názvy útoků - PŘEĎĚLÁNO
Děkuji za korekturu.
Druhou schopnost jsem tedy hodil z 2.5x na 2x. Musíme si uvědomit, že rychlejší nebo fikanější protivníci tento útok mohou jednoduše vycountrovat a proto jsem potřeboval tuto nevýhodu aspoň nějak vyrovnat.
Názvy útoků - PŘEĎĚLÁNO
Děkuji za korekturu.
Druhou schopnost jsem tedy hodil z 2.5x na 2x. Musíme si uvědomit, že rychlejší nebo fikanější protivníci tento útok mohou jednoduše vycountrovat a proto jsem potřeboval tuto nevýhodu aspoň nějak vyrovnat.
- Možná trošičku OP:
- + nejsem žádný přeborník, ale kdybychom vzali, že základní útok bude mít váhu 4,7kg (váha průměrné cihly podle Wikipedie), tak po deseti správných útocích by byla konečná hmotnost 4812kg = 4,8t... (popřípadě mě opravte) a to by bylo jakoby na vás spadl slon indický.
Dobrý argument :-) Není to tak, že by schopnost neměla slabiny. Necháme to na 2x a bude to. Chválím postavu a pouštím tě do hry!
Schváleno!
Schváleno!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trénink Aririki Ginken vs Tsu Utsukushi
» Trénink Ginken Aririki a Utsukushi Tsu
» 11. divize
» 8. divize
» 8. divize