Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaita 矢板市

5 posters

Strana 6 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Yaita 矢板市 - Stránka 6 Empty Re: Yaita 矢板市

Příspěvek pro Firel Wed Dec 04, 2013 5:45 pm

Firel
Že bych nakonec nebyl tak amrnej v léčení? pomyslel jsem si po chvilce. a poté zasyčel bolestí. "Měla by jsi odpočívat, pořád by jsi měla mít teoreticky naději." Řekl jsem jí poté co se mě zeptala aniž bych se na ni podíval.
"A jestli tím druhým myslíš dalšího shinigamiho v okolí, tak asi ano. Trochu jsme se rozdělili když se oběvili mutanti. Jen doufám, že sem jich zlikvidoval dostatek na to, abychom měli chvíli klidu."
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 04, 2013 6:54 pm

Tomisura Raiden

Raiden sebou prudce trhnul a Reiatsu kolem něj na moment vyletělo až někam do stratosféry. Znateně zamrkal, šlehu do spánku nedostal pěkně dlouho, měl by se více bránit. Kdyby tam nebyl Ohnil, nejspíše by byl kvůli krátkodobému bezvědomí tak trochu na kusy. Pomalu se tedy zvedl a rozhlédl se. Zdálo se, že ten chlápek byl pryč, což mohlo znamenat to, že ho Firel porazil nebo taky to, že si odešel na kafe. "Fajn, tohle nebyl zrovna nejlepší šlofík, kde je?" zeptal se svého kolegy a opřel se o svojí zanpakuto. Zároveň vylovil jídlo od Natsumi a začal ho jíst. Když dojedl, tak krátce pronesl: "Po jídle jsem opět v plné síle!" Jeho pohled pak padnul na onu dívku. "A ty jsi?" zeptal se jí s jiskřením kolem vlasů.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Dec 04, 2013 8:58 pm

Muž

Podíval se na Saie a pak se jen zamračil.
Hmm...pochybuju...
Pak se jeho pohled vrátil k Hollowovi.
Dej to sem a já tě možná ušetřím...tohle bude pro dobro nás všech...tam venku...budeme pány!
Nikdy! Vykřikl hollow a postavil se do obranné pózy.

Kana

N-nemějte strach...já...regeneruju..nebo co t vlastně je...
Ukázala na zavírající se břicho.
Já..setkala jsem se s ním...on...hledal Vědátora...ale nevěřil mi...tak jsem utekla...
Pak se překvapeně natočila na vstanuvšího Raidena.
D-dostal ze mě, že On...už ví jak se dostat do podzemí...jak vypnout bariéru...
Opřela se o zeď.
Jmenu ji se...jmenovala jsem se Kana...Kana Koroshi...a byla jsem členkou hlídky Gotei 13 v tomhle městě...než...se ze mě stalo...TOHLE...
Ukázala na sebe.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 04, 2013 10:25 pm

Tomisura Raiden

"Není regenerace schopnost hollow?" zeptal se Raiden překvapeně. Samozřejmě, že byla, ale pokud byla Shinigami, jak následně přiznala, tak by takovouto schopnost mít nejspíše neměla. Jedině, kdyby byla pokusný králík někoho na způsob Satoshiho. A představa dalšího trhlého vědátora byla trochu moc creepy. "Hou, hou, pomaleji... jakého Vědátora? Ten může za to, že je tohle město ... plné kolosů a divných stvoření?"
Další informace o vypínání barier se mu zrovna nezamlouvala. Co když ta bariera venkovní neměla držet lidi pryč, ale spíše něco zlého tady uvnitř? To by byl docela další malér.
No, jestli bude jak moje Cana, tak to se máme na co těšit, povzdechl si Raiden když zaslechl jméno oné dívčiny. "Tomisura Raiden, Kapitán 8. divize," představil se formálně a pokračoval: "Co přesně ... TOHLE ... se z tebe stalo? Nějak ani nevím proti čemu stojíme," povzdechl si trochu zmateně, přeci jen přišel na párty pozdě a pak si dal jako bonus šlofíka. Jediné, čeho si všiml, že z ní nešlo cítit Reiatsu podobně jako z těch obřích kamarádů okolo.
A co se Firela týkalo, no sakra, no jo on byl vlastně zraněnej, to Raidenovi došlo tak nějak až potom, co si ho prohlédl dostatečně. Bohužel, jeho doména byla spíše demolice než opravy někoho. "Zvládneš to nějak zatentononcovat? Mohl bych ti to zaškvařit, ale pochybuji, že to pomůže. Možná bych tě měl dostat zpět do Seiretei?" zapřemýšlel Raiden a dokonce si k němu klekl. Neměli se zrovna v lásce, ale stále to byli kolegové.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Dec 05, 2013 3:31 pm

Firel
Výborně. Raiden je vzhůru. Pomyslel jsem si poté co kolega začal mluvit s dívkou.
Dakuraito Firel, Kapitán 5. Divize představil jsem se hned po Raidenovi.
Poté se mě Raiden zeptal, jestli se dokážu zotavit.
Nejsem si jistý. I pokud bych se úspěšně dal do pořádku, už sem v likvidaci okolí nechal opravdu hodně reiatsu. Sice to vypadá, že jsem celkem dobrá zbraň proti všem těm mutantům kolem. Ale už nebudu schopný vyřítit se do přední linie. Ale nějakou podporu pořád zvládnu. Odvětil jsem Raidenovi a pomalu se zvedl do sedu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Dec 05, 2013 5:08 pm

Sai Kazuma

Má nabídka byla odmítnuta... Ne že bych byl smutný, čekal jsem to... Nicméně, vypadá to, že narazil na nějaké shinigami ve městě... nevím na koho, ale je zřejmé, že se mu podařilo přinejlepším uprchnout kapitánovy... Ta horší varianta je, že je zabil nebo porazil... Pohlédl jsem na hollowa, který se pravděpodobně chystal bojovat za ochranu své hračky... No, slova na toho cvoka, který se chtěl stát vládcem světa asi k ničemu nebudou... Takovéhle typy nikdy neukecáš, aby se nepouštěli do zbytečného boje. Tasil jsem svou zanpakutō a připravil se... no, na to co přijde... předpokládám, že dostanu pořádně na hubu, jednou to v tomhle městě muselo přijít. Nebo můžu také zemřít... "Jak vidíš, nechce ti to dát... Ale jestli si myslíš, že se ti samému podaří odsud dostat, budeš zklamaný..." Pověděl jsem a doufal, že chlapík bude trochu upovídanej, abych mezitím mohl vymyslet plán, jak odsud zmizet, spojit se s ostatními shinigami a vyřídit si to s těma, kdo můžou za tuhle šaškárnu... Zatím mě nic nenapadalo...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Dec 08, 2013 6:49 pm

Kana

Podívala se na Raidenaa v jejím výrazu bylo poznat, že ona sama to moc nechápe.
Já...nevím...prostě...když to tu začalo...snažili jsme se tomu zabránit, ale nakonec nás ta stvůry převálcovaly. Když jsem se vzbudila...cítila jsem, že už nejsem jako předtím...necítila jsem své reiatsu...svou zanpakuto...a zranění, která mi ta monstra způsobila byla pryč...nevím co se se mnou stalo...jedno vím ale jistě, už nejsem shinigami...
S těmito slovy posmutněla.
Vědátor...tak...mu říkám...je...jako já...jako ON... Ukázala pomyslně na chlapa co vás skoro pozabíjel.
Co vím, tak to býval hollow...ale...změnil se...a je strašně chytrý...začal zjiš´tovat co jsme a jak jsme vznikli...kdo nám tohle způsobil...
Pak se pomalu postavila.
P-půjdu s vámi..ukážu vám, kde Vědátor sídlí....já...už tohle nechci být...
V oku se jí zaleskla slza.

Chlap

Ani sis to neuvědomil a stál u vás. Tebe chňapl pod krkem a zvedl do výšky, zatímco druhou rukou prorazil hollowovi břicho.
Myslíte, že mě nějak můžete zastavit od mého cíle...ale jste nicotní...jste-agrhh...
Na jeho těle se začaly objevovat neobvyklé výrostky a on vás oba nechal být. Vypadalo to, že má obrovské bolesti.

Hollow

Infikoval jsem ho...vlastním virem...za chvíli se tomu přizpůsobí...měli bychom běžet.
Koukl na tebe hollow a rozběhl se s dírou v břiše pryč od místa.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 08, 2013 10:54 pm

Tomisura Raiden

"Ach, miluju Hollow, ze kterých se stane něco víc... ten poslední mě chtěl sešít!" pronesl Raiden trochu kysele a zavzpomínal na poslední nechtěný výlet do Hueca Mundo, kde se málem sám odpekl svým vlastním Bankaiem, aby porazil Hollowa, co jim mírně Arrancanizoval a tak podobně. Každopádně, tohle znamenalo další tunu problémů. Neměl rád inteligenty, kteří zneužívali rozumu k pokusům. "A nebreč... nějak navrátíme tvojí původní formu a tomu blbovi nakopem prdel," slíbil Kaně a otočil se k Firelovi. "Neboj, o tu bojovou část se postarám já, stačí když si ponecháš trochu síly na nějakou tu barieru, kdyby šlo do tuhého. Můžeš jít sám nebo si tě mám hodit přes rameno?" optal se ho a mrknul na Kanu. "Tak nás tedy veď, je čas překvapit pana Vědátora bez pozvánky," vyzval jí, ale přitom stále zůstával obezřetný. Taky to mohlo být divadýlko, stát se mohlo vždycky vše.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Dec 10, 2013 2:34 pm

Sai Kazuma

Jednu chvíli si tak stojím a druhou už levituju nad zemi... Příčina toho mi byla jasná... Taky jak by nemohla být... když vás někdo škrtí, asi si toho všimnete... Ani jsem neměl čas se z toho dostat a chlápek mě pustil sám... Měl jsem zase pevnou půdu pod nohama a podíval se na hollowa, který utíkal pryč s nějakou tou dírou v těle... Nečekal jsem dlouho a rozběhl se hned za ním... Měl jsem chuť toho chlápka ještě nakopnout, než jsem odběhl, ale zdálo se mi to zbytečné... Velmi bych mu tím neublížil a možná bych se ještě infikoval stejně jako on tím... něčím... "Pojďme za ostatními... Určitě ještě nezdechli..." Pověděl jsem a snažil se vycítit jejich reiatsu... Nemyslím, že by to mělo být těžké, když se ho nesnažili skrývat... V případě že jsem narazil na nějakou stopu, vydal jsem se za ní... také jsem kontroloval, jak je na tom hollow a jestli vůbec souhlasí...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Dec 11, 2013 10:33 am

Firel
Když se mě Raiden zeptal jetli můžu stát, nebo si mě má hodit na rameno musel jsem se pousmát.
Pomalu jsem se i s bolestmi zvedal a odpovídal.
Jestli máme v plánu se přesunout, tak hádám že nechceš čekat. Jenže mám dojem že by bylo přeci jen lepší, kdyby jsi šel napřed. jestli si nepřítel bude myslet, že jsem vyřízenej, tak máme dobrý základ na smrtelné překvapení.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 12, 2013 9:59 am

Tomisura Raiden

Firel se tedy ještě hýbal, to bylo dobře, jelikož bojovat a zároveň někoho poponášet bylo značně nepraktické. "Dobrá, přiblížíme se a já s Kanou pak budeme pokračovat dál. Ty se zamaskuješ pomoci Kido nebo tak nějak a vyčkáš. Vycítíte Reiatsu, žejo?" ubezpečil se ještě a tázavě se ohlédl na Kanu. Kapitánské Reiatsu ve městě bez jiných významných Reiatsu muselo sloužit doslova jako maják. A pokud by Firel své dokázal dostatečně skrýt, mohl by Raiden přitáhnout veškerou pozornost na sebe. Otázka však byla, kde byli ostatní kapitáni. Možná by to chtělo se opět sjednotit a přeskupit. Proto se zároveň snažil vyhledat i ostatní.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 14, 2013 10:20 am

Hollow

Zakroutil hlavou.
Ne...za chvíli se tomu přizpůsobí...a pak si nás najde...do té doby musíme být v podzemí..to je jediné místo kam se nedostane...musíme najít...protilék..něco co ho oslabí...
Řekl hollow utíkající přes město. Za vámi se z uliček začala vynořovat ta monstra...opět.

Kana

Přikývla.
Vycítím...a dost dobře...podle všeho...směřují...k tomu místu...odkud to všechno mělo začít. Ale pokud je dostihne ON...zabije Vědátora...dostane se do podzemí a nakonec uprchne...to nemůžeme dopustit!
Řekla Kana a připrvila se na cestu. Vypadalo to, že její zranění je už skoro tatam.
Reiatsu nikoho dalšího už tu však necítím...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Dec 14, 2013 10:36 am

Tomisura Raiden

"Tak to bychom si měli pospíšit," pronesl Raiden vážným hlasem a chytil Firela i Kanu za předloktí. Zanpakuto si již předtím umístil raději za opasek, přeci jen tři ruce neměl, takže to byl trochu problém. "Udávej směr," vyzval Kanu a připravil se na Shunpování skrz město. Doufal, že budou ostatní v pořádku. Jediné, co jim dávalo naději, že se odtamtud dostanou v pohodě, bylo najít toho Vědátora, zastavit JEHO a pak vrátit vše do pohody. Snad. Takže se hned vyrazilo přímo vpřed!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Dec 14, 2013 12:38 pm

Sai Kazuma

"Ok..." Odpověděl jsem běžíc skrze město. Hollow měl pravdu, takhle to bude lepší... Ostatní nás nakonec dohoní... Cítil jsem jejich přítomnost, takže nejsou mrtvý. Hollow také vypadal v pořádku, to zranění nebylo asi tak vážné, jak vypadalo... No, taky má dost dobrou schopnost regenerace... je to vylepšený hollow... "Už jsou zase tady..." Pověděl jsem si pro sebe a pokračoval v pronásledování hollowa... Těmi monstry jsem se nehodlal zabývat, dokud to nebude nutné. Když se dostaneme do toho podzemí, tak nás stejně nemohou dál pronásledovat."Ale kdo by si pomyslel, že v naší misi bude hrát tak důležitou roli hollow..."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Dec 16, 2013 6:56 pm

Firel
Moje reiatsu bylo už takhle docela malé, takže zamaskovat ho nebyl problém.
jo, myslím že zamaskovat se nebude problém. Dokonce jsem v tomhle stavu schopen i zfalšovat svoji smrt. Odpověděl jsem Raidenovi a pak jen zamumlal
Kyokko S čímž se moje reiatsu pomalu vytratilo z okolí.
Poté jsme s Raidenem opět letěli městem.
Celkem ti závidím tvojí regeneraci. Řekl jsem směrem ke kaně. Docela by se mi hodilo být v pořádku ještě než tam doletíme.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Dec 17, 2013 4:58 pm

Kana

Koukla na Firela krapet nechápavě...
Zničilo mi to zanpakuto, zdevastovalo duši a připravilo o možnost se vrátit domů...nemyslím si, že by jste o to stál...

Tým Sai i tým Raiden se sešli na zdemolovaném parkovišti před několikapatrovou budovou. Jediný Firel už tady byl a tak to tu znal. Na budově byl obrovský nápis Rising Sun co. a hned vedle obří znak vycházejícího slunce.

Sai si mohl všimnout, že ve skupince je Firel, který byl raněný a také Kana.

Raiden a Firel si mohli všimnout, že Sai sebou má někoho.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Dec 17, 2013 6:53 pm

Sai Kazuma

Konečně jsme dorazili na místo. Přede mnou se tyčila velká budova se znakem vycházejícího slunce a nápisem, který jsem nedokázal pořádně přečíst... "Vidím, že schovávat se moc nechtěli, když jsou na takhle nápadném místě." Pomyslel jsem si stoje na parkovišti... teda na tom, co z něj zbylo. Samozřejmě jsem si také všiml společnosti... "Zdravím..." Promluvil jsem směrem ke kapitánům. Jeden z kapitánů byl zraněný, takže to byl asi on, kdo to schytal od toho chlápka. "A hele... ona žije..."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Dec 21, 2013 10:24 am

Firel
Na to, co mi odvětila Kana jsem už neměl co říct, takže jsem jen tiše pokračoval na cestě až na jižznámé místo.
Zdravím. Odpověděl jsem Saiovi a pokračoval Proč mám najednou pocit deja-vu?
Rozhlédl jsem se kolem a viděl pomalu se blížící mutanty a nějakou osobu vedle Saie.
Hádám, že ta osoba vedle tebe je námi hledaný vědátor. Poté jsem se podíval na vědátora.
Nějaké stručné informace, které by mohli předejít dalším incidentům jako je tento? Zeptal jsem se ho zvědavě a ukázal na díru v boku.

Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 22, 2013 2:04 pm

Tomisura Raiden

Firel se úspěšně zamaskoval, tudíž to vypadalo, že se městem nyní pohyboval jen on a Sai, Sai, který se náhle objevil před nimi i s doprovodem. "Zdravíčko, ex-fuku-taicho," pozdravil ho Raiden s úsměvem a jeho pohled padnul na jeho doprovod. "Veselá společnost?" optal se kapitána 13té divize a prohlížel si toho hollow. Zároveň však vnímal i okolo. Zaujal ho kapku ten znak na budově, u kterého jen tiše hlesl: "Tak tohle jsme už taky někde viděli, že..."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jan 03, 2014 10:21 am

Kana se usmála a zamávala na Vědátora, ten jenom přikývl a koukl na ostatní.
Nemáme čas...za chvíli tu bude, tou dobou už musíme být uvnitř...dostat se dovnitř mu dá zabrat...
Otočil se a odešel s přístrojem v ruce ke dveřím.
Jak řekl Raiden, většina z vás už ten znak předtím viděla...byl to znak Reimei...organizace, která před zhruba rokem napadla Seireitei a způsobila téměř zničení časoprostoru.
Vedátor začal pracovat u dveří a vy jste měli chvíli času si navzájem popovídat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 04, 2014 2:05 pm

Tomisura Raiden

"Ehm, technická... k čemu nám pomůže, když zalezeme do budovy? Pokud bude stále existovat, bude představovat riziko. A nevím jak vy, já raději boj na volném prostranství než někde vevnitř. S trochou štěstí nám ten barák spadne na hlavu," pronesl z vlastní zkušenosti. Jednou takhle na akademii, při cvičení v reálném světě spolu se svojí skupinou zlikvidovali tolik nosných sloupů, že se na ně začala řítit pětipatrová budova. A to fakt nebyla sranda.
"Každopádně... jak sis zatím vedl?" optal se ještě Raiden Shinichiho a jedním okem stále vnímal okolí. Velmi nerad by byl přepaden ze zálohy.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Jan 04, 2014 3:31 pm

Sai Kazuma

"To jsou zbytečné detaily..." Odpověděl jsem na technickou kapitána Raidena... A také mi to připomnělo, kolikrát se mi už budova řítila na kokos. Nebude to žádná novinka. Když se mne zeptal, jak se mi vedlo. Naklonil jsem hlavu na levou stranu a přemýšlel o všem, co se mi přihodilo, když jsem byl odloučený od skupiny. "No, něco málo jsem o tomhle místě zjistil, ale nic převratného..." Pověděl jsem v klidu a poté se zhluboka nadechl... "Ty monstra ve městě jsou všichni lidí, kteří tady žili... Ti co nakazili celé město, jsou v téhle budově... Kolem města je bariéra, která nedovoluje těm monstrům opustit město... Dával bych si pozor na kousance a jejich krev, protože se můžeme nakazit stejně jako oni." Přestal jsem a znova se zhluboka nadechl... "Všechny ty stvoření mají schopnost stát se rychle odolní proti věcem, které na ně působí... například fyzické útoky, kido... Nejsilnější výtvor tady je chlápek, s kterým jste se už asi setkali a který tu co nevidět přiběhne..." Zastavil jsem a přemýšlel, jestli jsem na něco nezapomněl... Asi jsem stejně neřekl nic, co by už nevěděli od Kany nebo sami nezjistili...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jan 09, 2014 12:09 pm

Vědátor se lopotil se dveřmi, zatímco vy jste si povídali. Do vašeho rozhovoru vstoupila Kana.
Není pravda...do té budovy máme problém se dostat všichni...je chráněna stejným silovým polem, které nám brání odejít...ale on našel způsob jak to obejít...uvnitř budeme v pořádku...tedy mnohem déle než tady...a až najedem způsob jak to ukončit...

Hotovo. Ozval se vědátor.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Jan 10, 2014 5:44 pm

Sai Kazuma

Svoje jsem dořekl, a tak jsem příliš nevěnoval pozornost tomu, co říkala Kana. "Dostal jsem chuť na takoyaki..." Pomyslel jsem si a čekal, kdy bude mít Vědátor hotovou práci. "Ale počkat... jeden, dva..." Počítal jsem přítomné shinigami. Když jsem sečetl všechny a to včetně mě a odečetl to od počtu shinigami, jež tady přišli do města, vyšel mi výsledek, který naznačoval, že tu někdo chybí... Jeden kapitán se ztratil... Chtěl jsem něco říct, ale přerušil mne hlas Vědátora. "Ok, tak asi půjdeme..." Pověděl jsem a zároveň úplně zapomněl to, o čem jsem před malou chvíli přemýšlel.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 10, 2014 7:14 pm

Tomisura Raiden

Raiden byl zřejmě přehlasován. Všichni chtěli dovnitř a i když on protestoval, nejspíše se musel oodvolit většině. A nebo taky mohl zůstat venku a zahrát si na vyhazovače. Ten týpek mohl být sebevíc drsný, ale nejspíše by měl velké problémy, kdyby Raidena potkal. "Okej, no. Tak tedy půjdeme... veškeré škody se budou hradit z rozpočtu 13. divize, protože pochybuji, že na to pak budou stačit finance vyhrazené na misi," pronesl Raiden klidným hlasem a vyrazil za tím Vědátorem. Doufal, že se tohle vyřeší... rychle!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down