Diskuze
+12
Nawaki
Raiden
Lus
Suki
Yuki-onna
Sode
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Solas
Satoshi
Mike
Red
16 posters
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
FF série se mi ...
Re: Diskuze
AWESOME! Pro mě best chapter
Satoshi flashback byl awesome... akorát teda timelinově by to trochu nesedělo, protože za mě byl oficiálně ještě Yama-jii, ale nevadí, tohle je FFkce
Satoshi flashback byl awesome... akorát teda timelinově by to trochu nesedělo, protože za mě byl oficiálně ještě Yama-jii, ale nevadí, tohle je FFkce
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Sei, které nepomohl šumák, aby zvládla Satoshiho úpřímnost...
To byl hodně funny moment
Aleještě bych kokumura nezabíjel... musí trpět, za to jak všem ublížil.
To byl hodně funny moment
Aleještě bych kokumura nezabíjel... musí trpět, za to jak všem ublížil.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Já fakt normálně číst tej boje nemusím, ale tohle by bez toho nešlo! Mimochodem se mi tahle kapitola zdála nějaká delší... ne, že by mi to vadilo, klidně ještě víc! :-D
Nevím, jestli litovat Sei kvůli Satoshimu, nebo Satoshiho kvůli Sei... asi obojí xD
Nevím, jestli litovat Sei kvůli Satoshimu, nebo Satoshiho kvůli Sei... asi obojí xD
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
OK, další z mých surrealistických komentářů.
Přemýšlím, co je lepší... Kukumaru nebo Kokomaru? Pfffhihi :3
Aww, Yasumaru neumřel, to je oďoďo
Měly by tam přijít yaoi fanynky a obláknout Kokomara do obleku roztleskávačky a pak o něm napsat erotickou povídku, o něm a o... emm... to je jedno asi, nějakou sadomaso. To by ho mohlo zničit! Jelikož meče očividně nefungujou moc...
Akio držel Kokomara za ruku a letěl s ním k nebi, to už je ta povídka X33
Kdo to je, co to je, aaaaaaa
"Co takhle jít je mně domů, ukážu ti svou sbírku shinigami mrtvol, hohoho"
temný super cool pohled, TAK TO MŮŽE MÍT JEN JEDINÝ!!
temný super cool pohled fialovorůžových očí, teehee
KPOoooooooIDSDOOOOOOOOOOOO KASUMI AKTIVUJE BANKAI
NUOOOOOOO KASUMIIIIIIIII
jfkihbakjsvkljgnkjglkxnlkhl Yasu-chiaaaaaaann
LEPŠÍ CHVÍLI PRO NĚJ JSI NEMOHL VYBRAT AJBSFUBOJ
sakra Genmo :DD
SAKRA GENMO DD:
Aka a Kiryo
Měla bych fandit Kitsune/Kiryu, já vím, ale to je moc mainstream!
STAŘENKA JÁ TI DÁM STAŘENKU
mňam, domácí uměle vytvořený řízek X33
počkat, řízek k snídani?? OK
"Satoshi se považoval za kliďase v každé situaci, takže jen stoicky stál, přičemž si představoval, jak hlavou mlátí do zdi." - jejich hlavou
jsem dojatá
Satoshi snědl šumák
X33
UUUUUUUUAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO já nemám slova na to, jak cool to je
To byla tak skvělá kapitola! Plakala jsem, smála jsem se, změnilo to můj život!!
A Sei a Satoshi... samozřejmě tomu fandím, ale to není změna, to bylo moje oblíbené párování vždycky, ohohooo :3
Přemýšlím, co je lepší... Kukumaru nebo Kokomaru? Pfffhihi :3
Aww, Yasumaru neumřel, to je oďoďo
Měly by tam přijít yaoi fanynky a obláknout Kokomara do obleku roztleskávačky a pak o něm napsat erotickou povídku, o něm a o... emm... to je jedno asi, nějakou sadomaso. To by ho mohlo zničit! Jelikož meče očividně nefungujou moc...
Akio držel Kokomara za ruku a letěl s ním k nebi, to už je ta povídka X33
Kdo to je, co to je, aaaaaaa
"Co takhle jít je mně domů, ukážu ti svou sbírku shinigami mrtvol, hohoho"
temný super cool pohled, TAK TO MŮŽE MÍT JEN JEDINÝ!!
temný super cool pohled fialovorůžových očí, teehee
KPOoooooooIDSDOOOOOOOOOOOO KASUMI AKTIVUJE BANKAI
NUOOOOOOO KASUMIIIIIIIII
jfkihbakjsvkljgnkjglkxnlkhl Yasu-chiaaaaaaann
LEPŠÍ CHVÍLI PRO NĚJ JSI NEMOHL VYBRAT AJBSFUBOJ
sakra Genmo :DD
SAKRA GENMO DD:
Aka a Kiryo
Měla bych fandit Kitsune/Kiryu, já vím, ale to je moc mainstream!
STAŘENKA JÁ TI DÁM STAŘENKU
mňam, domácí uměle vytvořený řízek X33
počkat, řízek k snídani?? OK
"Satoshi se považoval za kliďase v každé situaci, takže jen stoicky stál, přičemž si představoval, jak hlavou mlátí do zdi." - jejich hlavou
- Spoiler:
- „Čekala jsem, že budete větší, Satoshi-san,“ řekla a seskočila z křesla.
„Čekal jsem, že budete starší,“ odvětil drze Satoshi. Kapitánka se zarazila. V celé hale zavládlo hrobové ticho, které přerušilo až zachichotání se kapitánčina zástupce.
„Ehm, pardon,“ omluvil se a radši se otočil.
jsem dojatá
Satoshi snědl šumák
X33
UUUUUUUUAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO já nemám slova na to, jak cool to je
- Spoiler:
- Záběr na hlavní budovu kasáren první divize. Ach, idylický to den. Ptáčci zpívají, poletují okolo. Páreček členů první divize sedící na střeše – drží se za ruku, och božíčku! Taková romantika.
Najednou střecha odletěla pod náporem drtivého reiatsu vrchní kapitánky.
To byla tak skvělá kapitola! Plakala jsem, smála jsem se, změnilo to můj život!!
A Sei a Satoshi... samozřejmě tomu fandím, ale to není změna, to bylo moje oblíbené párování vždycky, ohohooo :3
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
začínám čekat na další díl povídky víc, než na další kapitolu bleache
A miss... jestli budeš takhle komentova nadále. Tak z toho uděláme sbírku, protože jsem se nasmál asi tak jako když jsem četl druhou kapitolu Satoshiho
A miss... jestli budeš takhle komentova nadále. Tak z toho uděláme sbírku, protože jsem se nasmál asi tak jako když jsem četl druhou kapitolu Satoshiho
Firel- Člen 6. Divize
Já děkuji za další pozitivní komentáře . Jsem opravdu velmi potěšen ... Snad se vám bude líbit i aktuální (šestnáctá) kapitola. Doporučuji pustit si k tomu třeba - tuhle super smutnou písničku :-D
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Moc hezký romantický příběh. Chudáci jejich láska přerušena jedním psycho pátém ale já věřím že Daisuke je vyléčí :3 a pak ještě zabije Kokomara jen pro tu ironii že ho porazí největší pacifista v Soul Society
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Miss: Lol post
"Jejich hlavou" epický komentář
Aaaawww~ Chudák 2nd div shipping... :/
2 divize už potom bude dost na cucky... tam snad nikdo nezbyl o.O
"Jejich hlavou" epický komentář
Aaaawww~ Chudák 2nd div shipping... :/
2 divize už potom bude dost na cucky... tam snad nikdo nezbyl o.O
Satoshi: A co takhle pátá ve který v první řadě nikdo nebyl a jejich náhradní kapitán je už taky na cucky
Každopádně ten romantický příběh byl krásný ovšem s nezávidění hodným koncem...
Firel- Člen 6. Divize
Krásný, krásný, KRÁSNÝ! Úžasný! Skvělý! Famózní! Wááááááá, v žádném jazyce není slov, která by vystihla mé pocity a přesný popis toho... Wááááá! Snad jen... shfjerenkfnsdkfnerhjf!!!! X333333
Ale pak...
Sode- Kapitán 4. divize
Tak asi za prvé: Jsem nadšená, že ještě zatím Aka žije :D:Di když kolikrát už měla hodně na mále
V tvé FF je hodně napětí, člověk už si myslí, že mají vyhráno, raduje se, protože padouchovi praskla lebka a najednou se ukáže, že ovládá někoho jiného
Pro všechny musí být těžké bojovat vlastně proti nepříteli v kamarádově těle
Hodně jsem se nasmála u části, kde Yoshiro plánuje bazén a Baru mu připomíná, že nemá kalhoty
Také mě příjemně překvapilo, že konečně někdo neumřel rozsekáním, nebo probodnutím, ale umřel na otravu v náručí své milované. I tak je to kruté, ale každá chvilka se počítá
Mladý Satoshi je dokonalý, hlavně jak se stoickým výrazem letí z první divize. Smíchy mě začalo bolet břicho, protože jsem si to úplně dokonale představila
a zatím poslední kapitola - ta písnička je opravdu k téhle kapitole. Tak smutné. Všechny vyslovené i nevyslovené city. Jsou si tak blízko a přitom tak daleko. Museli trpět
Prostě WouuuaaauoouuaooW
V tvé FF je hodně napětí, člověk už si myslí, že mají vyhráno, raduje se, protože padouchovi praskla lebka a najednou se ukáže, že ovládá někoho jiného
Pro všechny musí být těžké bojovat vlastně proti nepříteli v kamarádově těle
Hodně jsem se nasmála u části, kde Yoshiro plánuje bazén a Baru mu připomíná, že nemá kalhoty
Také mě příjemně překvapilo, že konečně někdo neumřel rozsekáním, nebo probodnutím, ale umřel na otravu v náručí své milované. I tak je to kruté, ale každá chvilka se počítá
Mladý Satoshi je dokonalý, hlavně jak se stoickým výrazem letí z první divize. Smíchy mě začalo bolet břicho, protože jsem si to úplně dokonale představila
a zatím poslední kapitola - ta písnička je opravdu k téhle kapitole. Tak smutné. Všechny vyslovené i nevyslovené city. Jsou si tak blízko a přitom tak daleko. Museli trpět
Prostě WouuuaaauoouuaooW
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Tak další kapitola.
Já říkala, že Kiryu - Kitsune je mainstream!
Aww slimáček X33
AWWWWWWWWWWW
teehee
Tak teď už tahle FF má všechno, od litrů krve po sexy dívčí pozadí!
to je tak romantické
aww
kawaii
shit
sakra, to je dokonalej pár
AHHH DOKONALEJ PÁR
wha
cítím krvavé slzy
nenenenene
HOLY MOTHER OF
KOKOMARU
YOU DESTROYED MY SHIP
waaaaaaaaah
Já říkala, že Kiryu - Kitsune je mainstream!
Aww slimáček X33
AWWWWWWWWWWW
teehee
Tak teď už tahle FF má všechno, od litrů krve po sexy dívčí pozadí!
to je tak romantické
aww
kawaii
shit
sakra, to je dokonalej pár
AHHH DOKONALEJ PÁR
wha
cítím krvavé slzy
nenenenene
HOLY MOTHER OF
KOKOMARU
YOU DESTROYED MY SHIP
waaaaaaaaah
Ty jdeš naklonovat =D To přece všichni víFirel napsal:Satoshi: A co takhle pátá ve který v první řadě nikdo nebyl a jejich náhradní kapitán je už taky na cucky
Ok, vím, že ta nejnovější není zrovna nejlepší, ale musím se do toho zase dostat :-D Tak snad se vám to aspoň trochu líbilo
Red- Kapitán 9. divize
Tahle série je jako The Walking Dead
A v tomhle díle se do bitvy zapojí tyto nové postavy....aaaaaaaaaaa je po nich
Vždy když to vypadá, že už ho někdo dostane na lopatky, tak se to prostě obrátí
Yare yare...sázím bůra na to, že ho nakonec nikdo nezabije a nebude Happy End...i když už máme tak 99% Seireitei mrtvou.
A v tomhle díle se do bitvy zapojí tyto nové postavy....aaaaaaaaaaa je po nich
Vždy když to vypadá, že už ho někdo dostane na lopatky, tak se to prostě obrátí
Yare yare...sázím bůra na to, že ho nakonec nikdo nezabije a nebude Happy End...i když už máme tak 99% Seireitei mrtvou.
Hohohó... sem to četla, než jsem šla spát, tak mé pocity nebudou už moc čerstvé, ale stále se drží! :-D
Možné spoilery!
Kasumi X3333 Připadám si hloupě. Taková dramatická scéna, krajina plná mrtvol blízkých přátel a společníků, jediná osoba schopná boje, co vlastně měla padnout za všechny jako první - sama to řekla - a já se u toho několikrát rozesmála. xD
Na rovinu, nebyl to taký doják, jako často bývá, ale to vůbec nevadí! Tenhle díl mě hodněkrát překvapil sletem událostí. Hlavně ve skocích časem... vážně jsem věřila, že Kasumi toho důstojníka poslala pro ten kontakt... takže mě vážně pobavilo, když jsem zjistila, že jí vlastně vůbec neznám! xD
Konec byl ale jako vždy perfektní! I když jsem měla zlost na toho maníka, co se tam voháněl mečem na bezbraného Mitoshiho. Mimochodem, Mitoshiho situace byla dalším pořádným překvapením! Chudí~ T.T
Tej okamžiky v knihovně... ta část se mi hrozně líbila. Od začátku mi vrtalo hlavou, kdo je vlastně ten knihovník. Když jsem tuhle část dočetla, byla jsem z ní nadšená, ale zároveň jsem nechápala, proč bys tam proboha dával něco takovýho, Rede. Najednou jsem si vzpomněla, co Kasumi udělala těsně před tím flashbackem... a bylo mi to jasný! Ale až když jsem se dozvěděla, o koho konkrétně jde, to teptve bylo nečekané! Ani ve snu by mě nenapadnul a furt jsem si to musela číst znova. Chápejte, kdyby se tam náhodou z ničeho nic objevilo jiné jméno. xD
Ale jsem naštvaná. Hrozně neskutečně strašlitánky moc naštvaná, Rede! Proč? Proč, sakra?! Jsi to musel zase ukončit takhle?! Jak dlouho teď budu muset čekat, než se dozvím co tam dělá ON s Kokosem?! Víš, jak špatně se mi teď bude žít s myšlenkou, že to nevím?! nkdsdhjrfnkjead!!!!
~ Sakra, já se zase nějak rozepsala... xD
Možné spoilery!
Kasumi X3333 Připadám si hloupě. Taková dramatická scéna, krajina plná mrtvol blízkých přátel a společníků, jediná osoba schopná boje, co vlastně měla padnout za všechny jako první - sama to řekla - a já se u toho několikrát rozesmála. xD
Na rovinu, nebyl to taký doják, jako často bývá, ale to vůbec nevadí! Tenhle díl mě hodněkrát překvapil sletem událostí. Hlavně ve skocích časem... vážně jsem věřila, že Kasumi toho důstojníka poslala pro ten kontakt... takže mě vážně pobavilo, když jsem zjistila, že jí vlastně vůbec neznám! xD
Konec byl ale jako vždy perfektní! I když jsem měla zlost na toho maníka, co se tam voháněl mečem na bezbraného Mitoshiho. Mimochodem, Mitoshiho situace byla dalším pořádným překvapením! Chudí~ T.T
Tej okamžiky v knihovně... ta část se mi hrozně líbila. Od začátku mi vrtalo hlavou, kdo je vlastně ten knihovník. Když jsem tuhle část dočetla, byla jsem z ní nadšená, ale zároveň jsem nechápala, proč bys tam proboha dával něco takovýho, Rede. Najednou jsem si vzpomněla, co Kasumi udělala těsně před tím flashbackem... a bylo mi to jasný! Ale až když jsem se dozvěděla, o koho konkrétně jde, to teptve bylo nečekané! Ani ve snu by mě nenapadnul a furt jsem si to musela číst znova. Chápejte, kdyby se tam náhodou z ničeho nic objevilo jiné jméno. xD
Ale jsem naštvaná. Hrozně neskutečně strašlitánky moc naštvaná, Rede! Proč? Proč, sakra?! Jsi to musel zase ukončit takhle?! Jak dlouho teď budu muset čekat, než se dozvím co tam dělá ON s Kokosem?! Víš, jak špatně se mi teď bude žít s myšlenkou, že to nevím?! nkdsdhjrfnkjead!!!!
~ Sakra, já se zase nějak rozepsala... xD
Sode- Kapitán 4. divize
Tak co? Líbila se nová kapitola? :3 Myslím si, že jsem na konci udělal docela fajn twist :-D
Doufám, že se těšíte na příští díl, protože to bude neskutečná řezba. :-D
Doufám, že se těšíte na příští díl, protože to bude neskutečná řezba. :-D
Red- Kapitán 9. divize
Takže se nam vrátili mrtví - Yoshiro, Suki:3, Hikaku a Raiden těším se jak se ukážou :3 jen by me zajimalo jak je to tam vlastne s Akiem naposledy ho tam zastavoval Sato
Shiro: Tak Kanegawa taky má dostatečné bariérové znalosti =D Not to mention OP Firel =D
Ho ho, Firel se nám pochlapil. Časoprostorová technika, na které jsme tak dlouho pracovali se doufám vyplatila (protože jinak mě nedochází, jak by se mrtví vrátili =D Protože revive techniku ještě nemáme xD)
A Satoshi už by taky mohl přestat sledovat mraky a přemýšlet co vymyslí po souboji xD
Ho ho, Firel se nám pochlapil. Časoprostorová technika, na které jsme tak dlouho pracovali se doufám vyplatila (protože jinak mě nedochází, jak by se mrtví vrátili =D Protože revive techniku ještě nemáme xD)
A Satoshi už by taky mohl přestat sledovat mraky a přemýšlet co vymyslí po souboji xD
Filiiiiiiiiiii, weeeeeeeeeeeeeeee X33 OK, jdu číst, ehm.
Aww, kráva je trmný zachránce? :3
kjdxbgxljhbxfcltjh KAWAIIIIIIIIIIIIIIIII mimi Firel, skví X33
OTP TIME *heavy breathing*
<-- já při čtení bojové scény
Firel štípající dříví, skvískvískvískWHAT THE HELL WHERE DID THAT COME FROM NOPE
NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEALKNELU CKLDUZKZTDf
JE TO SNADNÝ CO NAPSAT SI DO HISTORIE ŽE JEHO RODIČE ZABILI HOLLOW KDYŽ TO NEVIDÍTE NA VLASTN9 OČI CO VŠICHNI TO TAM MAJÍ TAK TEĎ VÍTE JAKÝ TO JE KOUKNĚTE SE CO JSTE UDĚLALI PŘÍŠTĚ SI TO ASPOŇ ROZMYSLÍTE EEEEEEEEEEHEHEHEHEHEJEEEESFBLJKSFVBK
pardon
hmm, další pivo :DD
FIREL S FOUSAMA SKUFHUGKUFKLS
eww
WHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTZSAGJSDH TO NENÍ FÉR JEN TAK BEZ VAROVÁNÍ BUM HO DDDDDDDD: HIDEKKKKKKIIIIIIIIIIIIIOOLAI"SNUBHDEEAVKK proč
TO TI PATŘÍ
ale proč jsi nepřišel o pět sekund dřív??????
KDOTOJEKDOTOJEKDOTOJEKDOTOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
du du dummmmmmmmm
the end
Edit - COŽE ON PŘIVEDL YOSHIRA NA BOJIŠTĚ KDE JE MRTVÝ MITOSHILADSBLIAUDGVKSDV tragické a přesto kawaii X33333333333333 A Yasumaru se možná zase setká se Suki, awww všechna moje přání se plní, och, musím mít narozeniny nebo co, fufufu
Aww, kráva je trmný zachránce? :3
kjdxbgxljhbxfcltjh KAWAIIIIIIIIIIIIIIIII mimi Firel, skví X33
OTP TIME *heavy breathing*
<-- já při čtení bojové scény
Firel štípající dříví, skvískvískvískWHAT THE HELL WHERE DID THAT COME FROM NOPE
NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEALKNELU CKLDUZKZTDf
JE TO SNADNÝ CO NAPSAT SI DO HISTORIE ŽE JEHO RODIČE ZABILI HOLLOW KDYŽ TO NEVIDÍTE NA VLASTN9 OČI CO VŠICHNI TO TAM MAJÍ TAK TEĎ VÍTE JAKÝ TO JE KOUKNĚTE SE CO JSTE UDĚLALI PŘÍŠTĚ SI TO ASPOŇ ROZMYSLÍTE EEEEEEEEEEHEHEHEHEHEJEEEESFBLJKSFVBK
pardon
hmm, další pivo :DD
FIREL S FOUSAMA SKUFHUGKUFKLS
eww
WHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTZSAGJSDH TO NENÍ FÉR JEN TAK BEZ VAROVÁNÍ BUM HO DDDDDDDD: HIDEKKKKKKIIIIIIIIIIIIIOOLAI"SNUBHDEEAVKK proč
TO TI PATŘÍ
ale proč jsi nepřišel o pět sekund dřív??????
KDOTOJEKDOTOJEKDOTOJEKDOTOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
du du dummmmmmmmm
the end
Edit - COŽE ON PŘIVEDL YOSHIRA NA BOJIŠTĚ KDE JE MRTVÝ MITOSHILADSBLIAUDGVKSDV tragické a přesto kawaii X33333333333333 A Yasumaru se možná zase setká se Suki, awww všechna moje přání se plní, och, musím mít narozeniny nebo co, fufufu
Když už to tady Miss tak vytapetovala :DTak tu prdnu hudbu, která mi sedí k nástupu té pětice na scénu :3
Jinak konec vidím, že bude muset nějaký vědec přijít s tím, jak Kokumara rozložit nebo jinak nevím Konvenčně asi prd
Jinak konec vidím, že bude muset nějaký vědec přijít s tím, jak Kokumara rozložit nebo jinak nevím Konvenčně asi prd
Waw ohnivé shunko....úplně jsem si to představila naštvanou Kasumi jak aspoň tu chvíli dokonale drtí zlosyna
A abych se přiznala, tak jsem nevěděla, že Shunko může být tvořeno různým elementem, takže mě to překvapilo a zase vím o něco víc
A kapitola o Firelovi byla zajímavá...nejvíce se mi líbilo, jak si Firel jen tak hrál s časoprostorovou technikou, která může být nebezpečná až tak za 200 let..... to bylo strašně vtipné
A abych se přiznala, tak jsem nevěděla, že Shunko může být tvořeno různým elementem, takže mě to překvapilo a zase vím o něco víc
A kapitola o Firelovi byla zajímavá...nejvíce se mi líbilo, jak si Firel jen tak hrál s časoprostorovou technikou, která může být nebezpečná až tak za 200 let..... to bylo strašně vtipné
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Tak kde začít
V první řadě bych měl Redovi poděkovat za kapitolu o Firelovi. Téměř v každé scéně se našla nějaká hláška, která mě dokonale rozesmála například šišlající Firel, schopnost dohnat Kokumara v Satoshiho těle. Zapíjení smutku/vzteku v hospodě, která mou návštěvu zázrakem ustála O_O kde se mi obzvlášť líbilo: „Nikdy nevytahuj nůž na chlápka, kolem kterého poletuje nábytek“ .
Představa starostlivé podkapitánky, dost odvážné aby Firela rušila při práci, mě uvedla do rozpaků.
Co se příchodu na scénu týče... sborový "Ban-kai" vyvolal dokonalý pocit nadcházejícího masakru, po kterém nezbydou ani ty zbytky zbytků seireitei. Předčil i představu kompletního itto kasa se zaklínáním bez potřeby oběti
Rozhodně si nedovedu představit, co se bude dít dál. :3
Sato: Myslím je že na čase skrz ty dveře "protáhnout" seireitei zpátky, vyzvednout zásoby min, jejihž tvorba nás dva distancovala od bitvy s reimei a přinejmenším podniknout nálety, zatímco se budeme věnovat nějakému tomu řešení neřešitelného
V první řadě bych měl Redovi poděkovat za kapitolu o Firelovi. Téměř v každé scéně se našla nějaká hláška, která mě dokonale rozesmála například šišlající Firel, schopnost dohnat Kokumara v Satoshiho těle. Zapíjení smutku/vzteku v hospodě, která mou návštěvu zázrakem ustála O_O kde se mi obzvlášť líbilo: „Nikdy nevytahuj nůž na chlápka, kolem kterého poletuje nábytek“ .
Představa starostlivé podkapitánky, dost odvážné aby Firela rušila při práci, mě uvedla do rozpaků.
Co se příchodu na scénu týče... sborový "Ban-kai" vyvolal dokonalý pocit nadcházejícího masakru, po kterém nezbydou ani ty zbytky zbytků seireitei. Předčil i představu kompletního itto kasa se zaklínáním bez potřeby oběti
Rozhodně si nedovedu představit, co se bude dít dál. :3
Sato: Myslím je že na čase skrz ty dveře "protáhnout" seireitei zpátky, vyzvednout zásoby min, jejihž tvorba nás dva distancovala od bitvy s reimei a přinejmenším podniknout nálety, zatímco se budeme věnovat nějakému tomu řešení neřešitelného
Firel- Člen 6. Divize
Wee, další kapitola, už jsem se tě --
e---
-
--
eeeeeeeeeeeee
Ne, už to bude dobrý, už to bude dobrý
já to říkala
.
.
BUEEEEEEEEEEEEEEEE
ne
nenenenene
ježiš co to je pedofila
ANO DĚSÍ MĚ TO!
aww, Hikaru nemá kamarádi :-(
SETKÁNÍ OTCE SE SYNEM! Tu tuuu du tududu tu tuuu u du tududutu tuuuu du tududu tududu tududu tududu tududu TU TUUU DU TUDUDU TU TUUUUU DU... atd :-D
ne
strejdo Mitoshi
K
Y
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
pardon
ale
SJBFLSL"FGSJK"FSF
DŽÍZS SATOSHI TEĎ NENÍ ČAS NA ONE LINERY :-D
P.S. vyléči nejdřív Mitoshiho, protože ten umírá, narozdíl od Hkara!!!
Já vím, že naši hrdinové toho hodně prožili a už nejsou, co bývali, ale věta "strejdu Mitoshiho nech na mně" ze Satoshiho úst mě stejně zneklidňuje :-D
HIKARU
tak jsem to nemyslela
JEŽIŠ ZAS TEN PEDOFIL
YOSHIRO
ARGH
byl jsem vyrušen při jezení svého oblíbeného karamelového věnečku tím, že jsem prej mrtvej
I just
:-D
Och, excelentní kapitola, tolik možností do budoucna X333
Ťutí ňuní pupí MitoYoshi X333333
pardon
:3
e---
-
--
eeeeeeeeeeeee
Ne, už to bude dobrý, už to bude dobrý
já to říkala
.
.
BUEEEEEEEEEEEEEEEE
ne
nenenenene
ježiš co to je pedofila
ANO DĚSÍ MĚ TO!
aww, Hikaru nemá kamarádi :-(
SETKÁNÍ OTCE SE SYNEM! Tu tuuu du tududu tu tuuu u du tududutu tuuuu du tududu tududu tududu tududu tududu TU TUUU DU TUDUDU TU TUUUUU DU... atd :-D
ne
strejdo Mitoshi
K
Y
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
pardon
ale
SJBFLSL"FGSJK"FSF
DŽÍZS SATOSHI TEĎ NENÍ ČAS NA ONE LINERY :-D
P.S. vyléči nejdřív Mitoshiho, protože ten umírá, narozdíl od Hkara!!!
Já vím, že naši hrdinové toho hodně prožili a už nejsou, co bývali, ale věta "strejdu Mitoshiho nech na mně" ze Satoshiho úst mě stejně zneklidňuje :-D
HIKARU
tak jsem to nemyslela
JEŽIŠ ZAS TEN PEDOFIL
YOSHIRO
ARGH
byl jsem vyrušen při jezení svého oblíbeného karamelového věnečku tím, že jsem prej mrtvej
I just
:-D
Och, excelentní kapitola, tolik možností do budoucna X333
Ťutí ňuní pupí MitoYoshi X333333
pardon
:3
Firel: Distancovala tak trochu =D Já pak lusknul a všechno lehlo =D
Lol, this MitoYoshi epka xD Too much fanservice for this shipping... o.O
Oh damn, moje ultimátně neultimátní léčící technika v praxi... never thought I would see the day =D
Miss: Hele, jediné co můžu udělat tak ho geneticky zmodifikovat, abych mu vrátil zrak =D
Lol, this MitoYoshi epka xD Too much fanservice for this shipping... o.O
Oh damn, moje ultimátně neultimátní léčící technika v praxi... never thought I would see the day =D
Miss: Hele, jediné co můžu udělat tak ho geneticky zmodifikovat, abych mu vrátil zrak =D
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: