Diskuze
+12
Nawaki
Raiden
Lus
Suki
Yuki-onna
Sode
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Solas
Satoshi
Mike
Red
16 posters
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
FF série se mi ...
Re: Diskuze
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okej! Chtěl jsem napsat něco strašně kritickýho, problém je, že mě nic nenapadá, protože se mi to až nějak moc líbí! :333
Jediný, co ti vytknu je smrt Raidena... on neumírá, on se reinkarnuje na motýla!!! :3
Ale jinak líbí se mi ta forma, jakou jsi to pojal, někdo by možná měl ty přeskoky za chaotické, ale mě zde příjdou řádně promyšlené a navazující/vysvětlující, takže jen tak dál! ;)
Okej! Chtěl jsem napsat něco strašně kritickýho, problém je, že mě nic nenapadá, protože se mi to až nějak moc líbí! :333
Jediný, co ti vytknu je smrt Raidena... on neumírá, on se reinkarnuje na motýla!!! :3
Ale jinak líbí se mi ta forma, jakou jsi to pojal, někdo by možná měl ty přeskoky za chaotické, ale mě zde příjdou řádně promyšlené a navazující/vysvětlující, takže jen tak dál! ;)
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Napíšu to znovu, protože to prostě musím napsat znovu... ale tenhle šestý díl měl opravdu geniální konec.
Když jsem dočítala předposlední část, říkala jsem si, že to zakončení bude úžasné už tak, ale pak jsem si višmla toho krátkého odstavce pod tím... trochu mě to poplašilo, aby ten to náhodou nedej bože nezkazil... ne, naprosto to vyšperkoval, fakt nevím, zda pro tohle existuje vhodné slovo vyjádření mého úžasu a uchvácení... nejspíš ne...
Když jsem dočítala předposlední část, říkala jsem si, že to zakončení bude úžasné už tak, ale pak jsem si višmla toho krátkého odstavce pod tím... trochu mě to poplašilo, aby ten to náhodou nedej bože nezkazil... ne, naprosto to vyšperkoval, fakt nevím, zda pro tohle existuje vhodné slovo vyjádření mého úžasu a uchvácení... nejspíš ne...
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
TY KOMENTÁŘE NADE MNOU!!
Nevím, co říct. Fakt ne :-D Strašně moc vám všem děkuju! Opravdu hrozně moc si toho cením!
Nevím, co říct. Fakt ne :-D Strašně moc vám všem děkuju! Opravdu hrozně moc si toho cením!
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Dobrá, takže jelikož jsem byl včera indisponován, z důvodu které nechci zmiňovat, jsem si nakupil tři díly na jeden den
Tak tedy...Kasumi-díl - Moc se mi líbil, a nejen proto, že se poprvé ukázal Akio a odhalilo se, že nenatáh brka Každopádně se mi líbí, jak je Satomon sebejistý, nafoukaný a zatraceně silný a korunku dal - Strejda Hikaku
Konan-díl - Tenhle mi přišel trochu smutnější, ne na plakání, já nikdy nepláču, ale smutný to byl...smutný osud Konan a zesirotčení Hikara...moc pěkně sepsané
Shizuro-díl - Tenhle byl pro změnu zase trošku komický Cože je jen dobře, odlehčení je na místě....když jsme si představoval jak sedí v kanceláři obklopen luxusním nábytkem atd, nemohl jsem se nepousmát
Dále - Stein...zahrál jsi jeho povahu tak, jak to já nikdy u svých postav nedokážu...a to přesně tak jak jsem ji sepsal
Keiko - :3 Stala se Kapitánkou :3 Zajímalo by mě které divize :3
Sotaichoooooooooo na scéééně :3
Jakože jako fakt dobrý Rede...už se těším, ažbude nějaký pohled z pohledu Akia :3
Tak tedy...Kasumi-díl - Moc se mi líbil, a nejen proto, že se poprvé ukázal Akio a odhalilo se, že nenatáh brka Každopádně se mi líbí, jak je Satomon sebejistý, nafoukaný a zatraceně silný a korunku dal - Strejda Hikaku
Konan-díl - Tenhle mi přišel trochu smutnější, ne na plakání, já nikdy nepláču, ale smutný to byl...smutný osud Konan a zesirotčení Hikara...moc pěkně sepsané
Shizuro-díl - Tenhle byl pro změnu zase trošku komický Cože je jen dobře, odlehčení je na místě....když jsme si představoval jak sedí v kanceláři obklopen luxusním nábytkem atd, nemohl jsem se nepousmát
Dále - Stein...zahrál jsi jeho povahu tak, jak to já nikdy u svých postav nedokážu...a to přesně tak jak jsem ji sepsal
Keiko - :3 Stala se Kapitánkou :3 Zajímalo by mě které divize :3
Sotaichoooooooooo na scéééně :3
Jakože jako fakt dobrý Rede...už se těším, ažbude nějaký pohled z pohledu Akia :3
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Ten anglický název byl lepší xD
6ch: DESPAIR POWER!!! xD
7ch: SEEEEEEIIIII!!!! Tak tohle je už něco =D
Shiro: Není Akio už pod kytkama?
6ch: DESPAIR POWER!!! xD
7ch: SEEEEEEIIIII!!!! Tak tohle je už něco =D
Shiro: Není Akio už pod kytkama?
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
On má specilání schopnost, kterou mají všichni tragičtí hrdinové s temnou stránkou Neumře dokud ještě nepoužil svou temnou stránku :3
Awwww... :3 Další díl! Další díl! Další díl! *skanduje*
Jen málokteré povídky mě dokážou zaujmout natolik, abych si je přečetla, jakmile se dozvím, že vyšel další díl. A tato mezi ně patří!
Každý díl mi přijde lepší a lepší a každí díl více prožívám. A líbí se mi, jak to vždy krásně zakončíš.... o to více se pak těším na další díl ^^
Jen málokteré povídky mě dokážou zaujmout natolik, abych si je přečetla, jakmile se dozvím, že vyšel další díl. A tato mezi ně patří!
Každý díl mi přijde lepší a lepší a každí díl více prožívám. A líbí se mi, jak to vždy krásně zakončíš.... o to více se pak těším na další díl ^^
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Fakt dokonalý, Rede
Začátek dílu o Konan (a že jsem díl o Konan četla 10x) jsem se musela smát, pak už to bylo smutné. A já se přiznám - já jsem plakala
Moc se mi zamlouvají tvé příběhy
Si tak říkám, jestli náhodou nechceš být spisovatelem? Protože s jistotou můžu říct, že já bych si ty knížky kupovala
Začátek dílu o Konan (a že jsem díl o Konan četla 10x) jsem se musela smát, pak už to bylo smutné. A já se přiznám - já jsem plakala
Moc se mi zamlouvají tvé příběhy
Si tak říkám, jestli náhodou nechceš být spisovatelem? Protože s jistotou můžu říct, že já bych si ty knížky kupovala
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
No, když napíšu, že se mi to líbilo a že už se nemůžu dočkat dalšího dílu, řekneš mi, že ti to nestačí :-D Tak já zkusím popsat nějaké konkrétní myšlenky, které se mi honily při čtení hlavou:
1. Proč se sakra Mitoshi furt válí po zemi, to je strašný :-D Byla to tak dramatická scéna a já jsem se musela smát :-D
2. Shizura jsem měla vždycky ráda a teď jsi mě ještě utvrdil X33 Dal jsi mi inspiraci k fanartu :-D
3. SEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GIUAHFKJDBFKAOIDHAJFBKSBSFFSSFFSkyhdgjhdg
4. Proč nešel Yasumaru rovnou? Pravděpodobně spinkal a objímal u toho plyšového méďu X33 Nebo aspoň tak si to představuju já :3
5. SEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIBAkhfv mfngbmfh
6. Chudák Konan, ale po pravdě myslím, že věděla, že jde na smrt... ale musím říct, že jsem si celou dobu říkala, jak to je hrozně hloupý, co dělá, ale po její vysvětlení už jsem neměla žádný argument.
7. Doufám, že se Satoshi nějak probudí a všechny zachrání před sebou, protože je oďoďo X33
8. SSSSSSSSSSEEEIIIIIIIfbkb, mxdkh kxnh,knun :3
1. Proč se sakra Mitoshi furt válí po zemi, to je strašný :-D Byla to tak dramatická scéna a já jsem se musela smát :-D
2. Shizura jsem měla vždycky ráda a teď jsi mě ještě utvrdil X33 Dal jsi mi inspiraci k fanartu :-D
3. SEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GIUAHFKJDBFKAOIDHAJFBKSBSFFSSFFSkyhdgjhdg
4. Proč nešel Yasumaru rovnou? Pravděpodobně spinkal a objímal u toho plyšového méďu X33 Nebo aspoň tak si to představuju já :3
5. SEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIBAkhfv mfngbmfh
6. Chudák Konan, ale po pravdě myslím, že věděla, že jde na smrt... ale musím říct, že jsem si celou dobu říkala, jak to je hrozně hloupý, co dělá, ale po její vysvětlení už jsem neměla žádný argument.
7. Doufám, že se Satoshi nějak probudí a všechny zachrání před sebou, protože je oďoďo X33
8. SSSSSSSSSSEEEIIIIIIIfbkb, mxdkh kxnh,knun :3
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Tak jo můj názor. Je to úžasné a obdivuji tvůj literární jazyk ta scéna s Amarem vejpul mi dala zabrat než jsem to pochopil, ale je to prostě KŮŮŮL. Fakt mě zajímá kdo tu svini zabije, jestli vůbec.
PS: Jo zabíjeni postav je v módě
PS: Jo zabíjeni postav je v módě
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Fajn, poslední díl byl super a děsivej Jen tak dál Jen... chudáček Amaru
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
To jsem totálně nečekala a jsem v šoku a zároveň nadšená, že stále ještě je na světě něco, co nečekám!
Neskutečně se mi líbí to, jak využíváš vztahů, které mezi sebou postavy mají, dokážeš to zakomponovat a ještě tak úžasně napsat...
Chudák Amaru, ale taky chudák Razaki... a Sei... a všichni...
Taky už se nemůžu dočkat, až se ukáže, kdo toho pošuka zabije... nebo on zabije všechny a zůstane jako poslední živá bytost v SS jak v blízkém, tak dalekém okolí... Protože si stěží dokážu tuhle FF představit s happy endem, který by rádoby-Satoshiho smrt představovala... :-D
Chudák Amaru, ale taky chudák Razaki... a Sei... a všichni...
Taky už se nemůžu dočkat, až se ukáže, kdo toho pošuka zabije... nebo on zabije všechny a zůstane jako poslední živá bytost v SS jak v blízkém, tak dalekém okolí... Protože si stěží dokážu tuhle FF představit s happy endem, který by rádoby-Satoshiho smrt představovala... :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Sode: odpovedi je urcite Akiova super cerna hollow forma proto tam ted neni, dosahuje ji
Nic takovýho Akio nemá
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Ani ve Fan Fiction? :O Nou weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooo nová časová linie :33 Myslím, že se to za Yasumara fakt povedlo, poznávala jsem ho v tom hodně :-) Jsem zvědavá, jestli se dozvíme něco o životě AS (after Seireitei) i z pohledu jiných shinigami, je to zajímavé :-)
Líbí se mi jaký tenhle díl je...jsem sice z časových linií už upřímně docela zmatený, ale každopádně je to zajímavé Chudák Suki...Akio musel být...zdrcený...absolutně Těším se jak se to dál vyvine
"Ostatní říkali..." wáááá, kdo jsou ti ostatní?! Chci to vědět! Jsou to ti, co unikli? Chci to vědět! Kdo přežil? Chci to vědět! A kde všichni byli těch dvacet let? Chci to vědět! A co bude dál? Chci vědět, co bude dál... T,T
Překlad: Úžasný, jak se dalo očekávat! Pořád je čím překvapovat a na co čekat, weee, už se nemůžu dočkat pokračování. :3
Překlad: Úžasný, jak se dalo očekávat! Pořád je čím překvapovat a na co čekat, weee, už se nemůžu dočkat pokračování. :3
Sode- Kapitán 4. divize
Rede, jsi cvok... myslím, že bys měl zkusit napsat něco komerčněji, možná bys udělal kariéru =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
No tééda...ale ta Amarova smrt byla velmi krutá
líbí se mi Yasumarův život
také jsem velmi zvědavá, kdo všechno přežil a hlavně co má Hikaru za schopnosti
Jen tak dálll
líbí se mi Yasumarův život
také jsem velmi zvědavá, kdo všechno přežil a hlavně co má Hikaru za schopnosti
Jen tak dálll
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
No, mohl bys zapracovat na tom kódu, nějak se ti popletl =)
Ale jinak to je zase fajn =)
Ale jinak to je zase fajn =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Mě se to jak jinak než líbí. Hikaku v klobouku... zní to divně. Porazila ho gumová kachna. to není ztráta hrdosti, to je to nejlepší co se muži může stát, nejlepší způsob jak být poražen, a kdo si to nemyslí, není muž ( či žena) :DA ten konec byl taky fajn.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Trochu tam hapruje je tučné písmo ale to je detail
Strašně se mi líbil Giovanny :3 a Hikaku se ukázal jako tvrdas i když mi něco říká ze Kokosmaru ten utok nějak přežije :Dale jinak super
Strašně se mi líbil Giovanny :3 a Hikaku se ukázal jako tvrdas i když mi něco říká ze Kokosmaru ten utok nějak přežije :Dale jinak super
Kok musí, vždyť je to můj nejlepší výtvor
A rozbitá lebka je v pohodě =D
A rozbitá lebka je v pohodě =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32