Diskuze
+12
Nawaki
Raiden
Lus
Suki
Yuki-onna
Sode
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Solas
Satoshi
Mike
Red
16 posters
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
FF série se mi ...
Diskuze
Dobrý den
Tímto vám přináším moji novou FF sérii! Doufám, že se vám bude líbit! Pokud jste si to přečetli, tak prosím napište, jak se vám to líbilo, dost mě to motivuje k tomu, aby další díly byly lepší! :3
Jak si můžete všimnout, každý díl bude mít svého vlastního hlavního hrdinu, z jehož pohledu bude příběh vyprávěný . Pokusím se, aby došlo na všechny .
Tímto vám přináším moji novou FF sérii! Doufám, že se vám bude líbit! Pokud jste si to přečetli, tak prosím napište, jak se vám to líbilo, dost mě to motivuje k tomu, aby další díly byly lepší! :3
Jak si můžete všimnout, každý díl bude mít svého vlastního hlavního hrdinu, z jehož pohledu bude příběh vyprávěný . Pokusím se, aby došlo na všechny .
Naposledy upravil Red dne Mon Jul 15, 2013 2:17 am, celkově upraveno 1 krát
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Diskuze
Nuže, skoro dve hodiny v noci a ja čítam Redovu novú FF... because fuck social life...
Ehm... každopádne, prvý diel ma zatiaľ dosť zaujal, neviem aký je Satoshi ale z toho ako si popísal jeho emócie a to všetko, by som ho možno dokázal mať aj rád. :)Popisovanie emocii ti fakt ide podľa mňa.
Je to zaujímavý začiatok, a celkom sa teším na pokračovanie, hlavne som zvedavý ako si kapitáni poradia s tou Hollow-Satoshi vecou, ktorá predpokladám bude pekelne silná...
No, takže celkovo je to len začiatok a nemôžem k tomu moc viac čo dodať... snáď len... kedy tam dojde Kiryu, ha?
Ehm... každopádne, prvý diel ma zatiaľ dosť zaujal, neviem aký je Satoshi ale z toho ako si popísal jeho emócie a to všetko, by som ho možno dokázal mať aj rád. :)Popisovanie emocii ti fakt ide podľa mňa.
Je to zaujímavý začiatok, a celkom sa teším na pokračovanie, hlavne som zvedavý ako si kapitáni poradia s tou Hollow-Satoshi vecou, ktorá predpokladám bude pekelne silná...
No, takže celkovo je to len začiatok a nemôžem k tomu moc viac čo dodať... snáď len... kedy tam dojde Kiryu, ha?
Mike- Zástupce kapitána 2. divize
- Počet příspěvků : 202
Datum registrace : 07. 06. 13
Věk : 31
Ho ho, nicely done
Každopádně, když by něco mělo Satoshiho zničit, tak jsou to fakt emoce, tohle se ti povedlo
A super, že jsi zakomponoval nezničitelnou místnost Jedno z nejdůležitějších míst divize
Každopádně, když by něco mělo Satoshiho zničit, tak jsou to fakt emoce, tohle se ti povedlo
A super, že jsi zakomponoval nezničitelnou místnost Jedno z nejdůležitějších míst divize
Naposledy upravil Satoshi dne Fri Jun 14, 2013 9:06 am, celkově upraveno 1 krát
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Musím říct, že je to moc pěkná FF Zajímavé popsání Satoshiho, který si pro jednou neví rady a ve finále ukazuje, že není jen šíleným bezcitným vědcem, ale prostě jen váha jeho intelektu ostatní věci zastiňují.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Děkuji za pozitivní komentáře Moc mě to těší
Red- Kapitán 9. divize
Tahle povídka má jednu velkou chybu a to že ještě není další díl!! :-D
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Ok, čo sa týka nového dielu, tak po prvé som fakt rád že si si vybral Kirya ako ďalšieho hrdinu. Tiež si ho vystihol dosť dobre, zvlášť jeho nechuť ku všetkým oficiálnym veciam Veľmi solídny druhý diel :P
Už sa teším ako toto bude pokračovať
Už sa teším ako toto bude pokračovať
Mockrát děkuji :-) :3
Red- Kapitán 9. divize
Druhá i třetí část, prostě geniální, hlavně ta část kdy Junior zasedne motýla jen tak dál
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Hezké, hezké...
Vidím, že vyvraždím prakticky celý kapitánský sbor =D
A... jablko nepadá daleko od stromu xD
Vidím, že vyvraždím prakticky celý kapitánský sbor =D
A... jablko nepadá daleko od stromu xD
Skvělé, obě... vlastně všeci tři stívající kapitoly, že jo! Líbí se mi, jak skáčeš z děje do děje, Rede. :-D Ten poslední byl taký smutný... T,T... ale i k popukání xD Fakt moc hezký, nemůžu se toho nabažit!
Sato... pokud jsem to správně pochopila, tak to, co vraždí, je Satoshiho tělo ovládnuté nějakým pošukem, takže to menší pročištění nebude jen tvoje zásluha... :-D
Sato... pokud jsem to správně pochopila, tak to, co vraždí, je Satoshiho tělo ovládnuté nějakým pošukem, takže to menší pročištění nebude jen tvoje zásluha... :-D
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Skvělé čtení
Jak píše Sode, to přeskakování z děje do děje tomu dává šťávu
Přečetla jsem to na jeden nádech
Jak píše Sode, to přeskakování z děje do děje tomu dává šťávu
Přečetla jsem to na jeden nádech
Yuki-onna- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10
Pěkné, pěkné Velmi pěkné počteníčko...ty přeskoky mezi dějovými liniemi jsou moc dobré a zajímavě tvoří příběh. Už se těším na další postavu.
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Sode: Můj výtvor je pořád já xD
Satoshi je hrdej na svoje "dítě" i přesto, že ho zabilo, awwwwwwwww
Red- Kapitán 9. divize
Kdo by nebyl pyšný na něco, co vytvořil a ono to vyvraždí Soul Society včetně nejsilnějších členů
Job well done xD
Job well done xD
Moje průběžné pocity u nové kapitoly:
Ehm ehm.
awwwww hmm to jsem myslela že jste větší kamarádi s Izanagim CHMM ksjgkjbxhjnlcjfxkjlh GENMAXJAHVJHVXKXJ awwwwwwww oďoďo awww nebu´d zlej na Genmíčka AAAAAAHDFKJUSKF NE NE GENMO CO TO ŘÍKÁŠ TO NEEEE abubiaubuuueeeeeeeee TT_TT BUDEŠ TOHO LITOVAT DO KONCE ŽIVOTA doufejme, že to nebude dlouho awwwwwww AWWWW PUPÍ X333
AWWWW YISS jdeme grilovat X33 Satoshiho X33 On je jako roztomilá olihňa X33 Umře Razaki? UMŘE RAZAKI?!?!!! ......................MANŽŽŽ ne, jsem klidná, jsem klidná pffffffftttt hihihihehehehechichi Hele, jaktože najednou Yoshiro nemá rád pavouky, když jsem se ptala, tak je neměl nerad! Vytržené z kontextu je to cool "Nemám rád pavouky. Bankai." Teehee :3 WHA... SBFKJBSKJFBHJKHJneeeeeeee DDDD,: TO BYLO STRAŠNĚ REALISTICKÝ? JAKS TO UDĚLAL?? Teach me, master!
e
E
ne
ne
nenenenenenenejakjvhfgkjb,d
Ehm ehm.
awwwww hmm to jsem myslela že jste větší kamarádi s Izanagim CHMM ksjgkjbxhjnlcjfxkjlh GENMAXJAHVJHVXKXJ awwwwwwww oďoďo awww nebu´d zlej na Genmíčka AAAAAAHDFKJUSKF NE NE GENMO CO TO ŘÍKÁŠ TO NEEEE abubiaubuuueeeeeeeee TT_TT BUDEŠ TOHO LITOVAT DO KONCE ŽIVOTA doufejme, že to nebude dlouho awwwwwww AWWWW PUPÍ X333
AWWWW YISS jdeme grilovat X33 Satoshiho X33 On je jako roztomilá olihňa X33 Umře Razaki? UMŘE RAZAKI?!?!!! ......................MANŽŽŽ ne, jsem klidná, jsem klidná pffffffftttt hihihihehehehechichi Hele, jaktože najednou Yoshiro nemá rád pavouky, když jsem se ptala, tak je neměl nerad! Vytržené z kontextu je to cool "Nemám rád pavouky. Bankai." Teehee :3 WHA... SBFKJBSKJFBHJKHJneeeeeeee DDDD,: TO BYLO STRAŠNĚ REALISTICKÝ? JAKS TO UDĚLAL?? Teach me, master!
e
E
ne
ne
nenenenenenenejakjvhfgkjb,d
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Achhhhhhhh
Konec byl strašně smutný, ale přesto doufám, že tím to neskončí a budou další díly
Konec byl strašně smutný, ale přesto doufám, že tím to neskončí a budou další díly
Fuu, tie diely idú jak na bežiacom páse, normálne to nestíham čítať Klobúk dole, Rede.
Nuže, takže aby som tak nejak zosumarizoval tie tri diely ktoré som tu nekomentoval... Rozhodne to nestráca na kvalite, akurát je to zaujímavejšie a viac sa to zamotáva, tiež sa mi páči to ako sa tá hlavná dejová línia odohráva už viac v budúcnosti ako v súčastnoti, keďže je to potom zaujímavejšie (a tiež, Kiryu je silnejší).
No jo, a teraz ku Kiryovi. Stále ho veľmi dobre vystihuješ, hoci fakt neviem či by bol natoľko iniciatívny a išiel huntit "Satoshiho" sám... Každopadne, prečo mám taky nepríjemny pocit že umre? O.o To sa mi nepáči, ani trocha sa mi to nepáči... Ale kecám, keď je to dobre napísané, tak kľudne môže aj umrieť... hoci nadšeny z toho nebudem
Nuže, takže aby som tak nejak zosumarizoval tie tri diely ktoré som tu nekomentoval... Rozhodne to nestráca na kvalite, akurát je to zaujímavejšie a viac sa to zamotáva, tiež sa mi páči to ako sa tá hlavná dejová línia odohráva už viac v budúcnosti ako v súčastnoti, keďže je to potom zaujímavejšie (a tiež, Kiryu je silnejší).
No jo, a teraz ku Kiryovi. Stále ho veľmi dobre vystihuješ, hoci fakt neviem či by bol natoľko iniciatívny a išiel huntit "Satoshiho" sám... Každopadne, prečo mám taky nepríjemny pocit že umre? O.o To sa mi nepáči, ani trocha sa mi to nepáči... Ale kecám, keď je to dobre napísané, tak kľudne môže aj umrieť... hoci nadšeny z toho nebudem
nvviusenrvkhrjnferhbbnjnn X3333333 Já prostě nemám slov! Nevím, co za díl sem tu komentovala posledně, to je fuk, je to úžasný! Já prostě... inndskunhcewrbfkhjvnzuerb!!!!!!!!!!!
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
pátý díl - taky bomba
zamlouvá se mi, jak jsi napsal, jaké všechny starosti a povinnosti musí mít kapitán, nebo kapitánka 1. divize, jen třeba nejsou hned vidět.
tenhle díl byl celý takový smutný, ale neříkám, že je to chybou
chudák Hikaru, tolik výchovných facek a stejnak to nepomáhá
zamlouvá se mi, jak jsi napsal, jaké všechny starosti a povinnosti musí mít kapitán, nebo kapitánka 1. divize, jen třeba nejsou hned vidět.
tenhle díl byl celý takový smutný, ale neříkám, že je to chybou
chudák Hikaru, tolik výchovných facek a stejnak to nepomáhá
Moc nemám ráda čekání a když jsem napjatá tak potřebuji, aby díly navazovaly, takže jsem si počkala, až jich tady bude víc a dneska jsem si na přečtení vyhradila čas... Ještě úplně přesně nevím, jak bych mé pocity utřídila do jednoho závěru. Je to skvělé, Rede. Moc hezky píšeš, je to čtivé, má to spád, ale to nejdůležitější.. Umí to chytit za srdce, až mi šel mráz po zádech a to se neděje zase tak často.. Těším se na další :)jen tak dál ...
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
K pátému dílu nemám co dodat "Strejda Hikaku" mě poslal do kolen
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Konečně jsem si na to našla čas... všechny díly jsem přečetla jedním dechem! Je to opravdu skvěle napsané... čtivé a hodně chytlavé. Je opravdu zajímavé pozorovat, jak se příběhy všech postav střetávají a jak to každý prožívá úplně jinak.
Už se těším se na další díly!
Už se těším se na další díly!
Lus- Člen 8. Divize
- Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30
Mishi: Vždyť sis vzal Yoshiho sestru, tak je to obvious xD
(Ne, že by to byla pravda, ale proč ne? xD)
(Ne, že by to byla pravda, ale proč ne? xD)
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: