Diskuze
+12
Nawaki
Raiden
Lus
Suki
Yuki-onna
Sode
Mishkenzie
Miss_Atlantis
Solas
Satoshi
Mike
Red
16 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
FF série se mi ...
Re: Diskuze
Čekala jsem toho hodně, ale Giovanniho fakt ne... :DD Z tohohle dílu jsem teď strašně zvědavá, co se stalo mezi shinigami od té doby, co se začali schovávat v RW. Kasumi se mi hrozně líbila X33 A bylo by to krásné, kdyby tohle byl konec toho.. K... něco... ale něco mi říká, že není
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Proč... proč... proč jsi to musel zkončit takhle?! To mě žere... xD Kdyby to už nebylo fópa, tak bych řekla, že se pan Ká zase prohodí s Amarem! Když už jsme u něj, tak to by mě taky zajímalo, jak to s ním je!
Jinak ten začátek byl parádní, Kasumi úžasná! A Giovanni byl konec, prostě... xD
A propo, jak řekla Miss, to s tejma shinigami v době schovávání by mě taky zajmalo.
Jinak ten začátek byl parádní, Kasumi úžasná! A Giovanni byl konec, prostě... xD
A propo, jak řekla Miss, to s tejma shinigami v době schovávání by mě taky zajmalo.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Tak teď jsem si našel čas a pročetl to všechno od prvního dílu po konec
Bude někdy nějaké vyjasnění situací? xD celou dobu si říkám co se to sakra v prvním díle ve dvanáctce stalo. Navíc by mě zajímalo na jakou úroveň se vůbec ten pseudosatoshi řadí. Vždyť by nultá měla zakročit proti tomuhle xD
Bude někdy nějaké vyjasnění situací? xD celou dobu si říkám co se to sakra v prvním díle ve dvanáctce stalo. Navíc by mě zajímalo na jakou úroveň se vůbec ten pseudosatoshi řadí. Vždyť by nultá měla zakročit proti tomuhle xD
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Třeba to udělala offscreen a teď jsou mrtví
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
GOD TIER!Firel napsal: Navíc by mě zajímalo na jakou úroveň se vůbec ten pseudosatoshi řadí.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Tak tohle jsem nečekal. Chudák Hikaku,a le asi si o zas vou zbrklost zasloužil. Fakt ho zabije kachna? Aspoň umře hrdě.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
JE TO SATOSHI? NENÍ TO SATOSHI? TO NAPĚTÍ!!!!!"SKLFNKJBSAFLRJbsLYBSGJBXKBH!!"KF Hikakua kachýnka zachránila, takže ho může i zničit, to je zákon divočiny (možná). Ale jinak skvělý společný souboj našich postav, to je něco, co jsme ještě nikdy neviděli :3 Je zajímavý, jak nikdo nic nenamítá, že šumák je všemocný :-D Asi stejně už všichni vědí, že je... :-D Opravdu by mě zajímalo, co má Baru za zaměstnání a čemu to tam šéfuje...
Pěkné..pěkné pěkné...stará eskadra se vrací do Seireitei, aby nakopala jeden kakánek jednoho kakánka...
Akio dostane mečem skrz hruď...nestojí za řeč... Baruina kachýnka ničí Kokumara...a Satoshi se vrací...
Akio dostane mečem skrz hruď...nestojí za řeč... Baruina kachýnka ničí Kokumara...a Satoshi se vrací...
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Ten společný boj se mi jednoznačně nevýslovně líbil! Vždycky jsem přemýšlela o tom, jak by to asi vypadalo, kdyby se takový společný bettle s mnoha postavama zahrál v RPG, ale to je tak trochu absurdní... Každopádně, alespoň tady to bylo naprosto suprový!
Nebo taky to, jak se Baru sebrala... ona a ubohá?! Docela by mě zajímalo, jak hrozné to je pod jejím vedením, když už to dotáhla až do tak silných přezdívek...
(Mimochodem, když do naprosto nabušenýho boje najednou vložíš naštvaně se tvářící kachýnky, jak moc jsi si jistý, že to dál někdo bude brát se stejnou vážností jako na počátku? xD)
Nebo taky to, jak se Baru sebrala... ona a ubohá?! Docela by mě zajímalo, jak hrozné to je pod jejím vedením, když už to dotáhla až do tak silných přezdívek...
(Mimochodem, když do naprosto nabušenýho boje najednou vložíš naštvaně se tvářící kachýnky, jak moc jsi si jistý, že to dál někdo bude brát se stejnou vážností jako na počátku? xD)
Sode- Kapitán 4. divize
Sakra, teď budu navěky litovat toho, že tam nejsem
Je jen jedna možnost, kdy synchronizovaný útok gotei 13 vyjde, a to jen když to zahraje někdo tak dobře jako teď
Ale kachna co exploduje... to nikdo nečeká.
Je jen jedna možnost, kdy synchronizovaný útok gotei 13 vyjde, a to jen když to zahraje někdo tak dobře jako teď
Ale kachna co exploduje... to nikdo nečeká.
Firel- Člen 6. Divize
Kdo by si nepřál umřít rukou kachny? (wait... mají kachny ruce? o.O)Mishkenzie napsal:Tak tohle jsem nečekal. Chudák Hikaku,a le asi si o zas vou zbrklost zasloužil. Fakt ho zabije kachna? Aspoň umře hrdě.
A stejně je vidět, že moje tělo je jako schránka nejvíc epic (I wanna hear... "I'm back, bitches!" )
Tenhle chapter byl cool zdržovačka před hlavním menu Už to jedeš jak Kubo
Skupince nadrogovaný šumákem se povedlo zničit jednu podobu tvého nejepičtějšího výtvorů...
Co na to řekneš, Satoshi
Co na to řekneš, Satoshi
Firel- Člen 6. Divize
Tahle kapitola se mi naprosto líbila...Akio...zhroucený u Sukiina hrobu...Akio vzpomínající na Suki...Akio nasraný na Yasumara...Akio zuřící...:3 Jsem milovník své postavy takže tohle vyzvednu jako prní...Moc se mi líbila část, kde Akio truchlil...a kde zuřil, to jsem četl jedním dechem...možná je to sebestředné, ale tahle kapitola se mi líbila asi nejvíc...navíc Keiko...:3 Bobek chytrý...Yasumaru....Ten..chudák se zase obětoval...
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Dost...co Dost... Prostě nejlepší... Osobně se mi líbilo to Akiovo sledování Kokumara... Fakt super
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Tak tahle kapitola mě emocionálně vzala asi nejvíc, je asi všem jasné proč... Ještě teď mi je těžko u srdce... chudák Akio, chudák Suki, chudák Yasumaru! ...Vážně moc vydařené, celá gradace příběhu, styl, zakončení, prolínání s minulosti... Prostě awwwww :3
Suki- 3rd Seat 6. Divize
- Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29
Rede čím dál více s překonáváš Ale mám jednu výtku v kapitole 12 Tam útočí všechny postavy kromě té mojí Co já tam dělám? Vykopávky? To samé Ryuuka Já vím, že jsi stále naštvaný na moje zažívací potíže, ale ty jsi tam prostě vynechal dvě nejvíc bojechtivé postavy
Shizuka Hotake- Člen 11. Divize
- Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Zase se to trochu vrátilo k těm emocím, co se mnou zmítaly při prvních dílech. Nestěžuji si, právě naopak! Zbožňuju tu dramatičnost, co tomu dodáváš. Samozřejmě to Akiovi, Suki, Yasumíkovi ani nikomu nepřeju! Ale sledovat... ne, vnímat to jejich zoufalství, nenávist, vztek, smutek... všechno! Je to úžasný...
Asi už se opakuji a opakovat ještě kolikrát budu, ale je úžasné, jak do toho zapojuješ všechny postavy... obdivuhodné, při nejmenším!
Fakt mě zžířá zvědavost, kdo to Káčko nakonec zabije. Jestli tedy vůbec, že. Taky to nemusí mít vůbec takový happy end. Každopádně tedy jestli, tak fakt... kdo? Všichni mu toho jsou hrozně moc dlužni... ne, že bych pospíchala ke konci, čím déle tohle potrvá, tím líp!... ale prostě... kdo bude ten šťastlivec, co bude mít tu čest ho popravit... WÁ! Další, další, noste na stůl!
Asi už se opakuji a opakovat ještě kolikrát budu, ale je úžasné, jak do toho zapojuješ všechny postavy... obdivuhodné, při nejmenším!
Fakt mě zžířá zvědavost, kdo to Káčko nakonec zabije. Jestli tedy vůbec, že. Taky to nemusí mít vůbec takový happy end. Každopádně tedy jestli, tak fakt... kdo? Všichni mu toho jsou hrozně moc dlužni... ne, že bych pospíchala ke konci, čím déle tohle potrvá, tím líp!... ale prostě... kdo bude ten šťastlivec, co bude mít tu čest ho popravit... WÁ! Další, další, noste na stůl!
Sode- Kapitán 4. divize
Tak jsem si znovu přečetl všechny komentáře v tomto tématu... No .. :-D Jsem nadšenej z toho, že tahle série má takovej ohlas. Nikdy by mě nenapadlo, že tolik lidí zaujme pár písmenek, který naťukám na klávesnici. Jste skvělí! A všem vám moc děkuju!
Moc moc moc si toho vážím! <3
A už přemýšlím nad tím, jak to ještě víc vylepšit :-D Nebo vás ještě víc překvapit, zaskočit, dojmout :-D
Budete mě nenávidět :-D
Moc moc moc si toho vážím! <3
A už přemýšlím nad tím, jak to ještě víc vylepšit :-D Nebo vás ještě víc překvapit, zaskočit, dojmout :-D
Budete mě nenávidět :-D
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Bohužel si vytvořil vlastní mysl, když opustil moje tělo... teď už je to failed product =DFirel napsal:Skupince nadrogovaný šumákem se povedlo zničit jednu podobu tvého nejepičtějšího výtvorů...
Co na to řekneš, Satoshi
Každopádně tahle epka byla totálně awesome! Akio je dobrá postava na tento styl developmentu =D
A ten úplný konec... totálně my style
MOAR PLZ!
Wow, další kapitola tak rychle =D
Interesantní flashback...
Interesantní flashback...
Skvělé, úžasné, famózní a pár dalších slov, které jsem zapomněl X3333333333333
A ten poslední díl... naprosto perfektní T__T a dojemný T__T Kokupako musí zemříííít T__T
A ten poslední díl... naprosto perfektní T__T a dojemný T__T Kokupako musí zemříííít T__T
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Chudák Kasumi :(bylo mi jí normálně líto
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Věk : 36
Brzy si začnu taky hledat gify, protože slova už mi nějak přestávají stačit... xD
Na tenhle díl jsem se po pravdě dost těšila, protože jsem byla vážně zvědavá, jak Raiden zemřel. Původně jsem myslela, že prostě v boji, padl na bojišti, ale tohle... bylo mnohem úžasnější, než jsem si dokázala představit! (A že mám fakt bujnou představivost.) A když říkám úžasný, myslím tím... Za celý FF mi snad Kasumi nebylo líto tak, jako teď...
Mimochodem, já už si tedy přesně nevzpomínám, jak se Raiden s Kasumi prvně potkali... ale tohle setkání bylo tak... tak KAWAII!
Na tenhle díl jsem se po pravdě dost těšila, protože jsem byla vážně zvědavá, jak Raiden zemřel. Původně jsem myslela, že prostě v boji, padl na bojišti, ale tohle... bylo mnohem úžasnější, než jsem si dokázala představit! (A že mám fakt bujnou představivost.) A když říkám úžasný, myslím tím... Za celý FF mi snad Kasumi nebylo líto tak, jako teď...
Mimochodem, já už si tedy přesně nevzpomínám, jak se Raiden s Kasumi prvně potkali... ale tohle setkání bylo tak... tak KAWAII!
Sode- Kapitán 4. divize
Tož jsem zas něco postnul :-). Tentokrát znovu bez obrázku, je pozdě a nic se mi nechce tvořit :-D. Přeju příjemné čtení, snad se vám to bude líbit. Omlouvám se za konec, byl je trochu nudnej :-D
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: