Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapitola druhá

Goto down

Kapitola druhá Empty Kapitola druhá

Příspěvek pro Red Wed Jul 25, 2012 9:12 pm

Spoiler:

Kapitola druhá - Staří přátelé

Kapitola druhá Mitoa

Dlouhou chodbou se rozléhal dupot a křik. "Kapitáne!! Kapitáne!!!" Dívka s rudými vlasy běžela jak nejrychleji mohla a zabrzdila až o dveře, které vedly do laboratoře kapitána 12. divize. "Kapitáne!" Zakřičela ještě jednou a snažila se popadnout dech. "Naše.. My.." Zdálo se, že se nemůže rozhodnout, jestli dýchat nebo mluvit. Ani jedno se jí popravdě moc nedařilo. Kapitán 12. divize byl přerušen při tvorbě nějakého zvláštního zařízení, které připomínalo robotickou veverku s futuristickým ocasem se zabudovaným turbo pohonem. "Sakuro?" Oslovil udýchanou dívku a čekal, co z ní vyleze. Tedy, vypadalo to, že na to čekal, protože se nevrátil k vyrábění absurdního stroje a pořád na ní civěl. "Naše senzory zachytily..." Znovu se musela zhluboka nadechnout. Ono se to nezdá, ale chodby v divizních kasárnách jsou vážně dlouhé. "Několik silných reiatsu, které za sebou nechávají Rukongai v troskách? Já vím." Poklepal si na hodinky s displayem, pod kterým bylo malým písmem napsáno iSatoshi. Několikrát přejel prstem po displayi, aby Sakuře ukázal, že v nich má zabudované monitorovací zařízení, díky kterému může sledovat vše, co se děje v Seireitei i mimo něj kdykoliv se mu zachce. Sakura na něj chvíli hleděla, až z toho zapomněla na to, že je úplně zničená z toho sprintu. "A co s tím?" Zeptala se. Cítila se trochu odstrčeně. Satoshi znovu poklepal na display svých hodinek. "Poslal jsem e-motýl Tougoovi z první divize. Měl by vše zařídit." Znovu se otočil ke svému zvrhlému výtvoru a ignoroval Sakuru. Ta už byla úplně ve varu. Všechny formality šly stranou. "SATOSHI!!" Zakřičela na něj. Satoshi znovu zastavil svoji činnost a otočil se k Sakuře. "Satoshi! Musíš něco udělat!" Kapitán se na chvíli zamyslel. Byla to ale opravdu jen krátká chvíle. Potom ukázal na veverkovské zařízení. "Pracuju na tom." Dodal záhadně.

Razaki pevně svíral svůj meč, který byl teď v uvolněné formě a odhodlaně stál připraven čelit všem oponentům zároveň. Nemohli být přeci tak silní, aby dokázali bojovat proti kapitánovi. Razaki sledoval jednoho po druhém, nejčastěji mu však oči utkvěly na tom bělovlasém, co se tak blbě usmíval. "Další bělovlasej narcis?" Zeptal se Razaki. "Co prosím?" Otázal se okamžitě bělovlasý, Razaki jen zakroutil hlavou. "Ale nic, já jen, že mi v životě stačí jeden." Bělovlas jako by ignoroval Razakiho, se otočil a ukázal prstem do několika směrů, skupina na to hned reagovala a všichni zmizeli. Razaki byl celkem překvapený jejich rychlostí. Rozhodně si byl jistý tím, že to nebylo shunpo. "Vy nejste shinigami. Ani hollow." Bělovlas se zase začal věnovat Razakimu. "Jistě jste mluvil o Ruyichim Yoshirovi, že, kapitáne Izumi?" Zdálo se, že tahle věta Razakiho zaskočila. Víc než to, že znal Yoshira, ho zarazilo to, že znal jeho. Nikdy v životě ho neviděl. "Jsi snad nějakej Yoshiho známej? Nedivil bych se, ty vlasy." Bělovlasý chlápek zakroutil hlavou. "Jsem jen velmi dobře informovaný, kapitáne." řekl, načež udělal stejně rychlý krok, jako členové jeho skupiny předtím, objevil se nedaleko Razakiho a vystřelil na něj šíp z luku, který si sám vytvořil v ruce. Razaki na to okamžitě reagoval rychlou otočkou a sekem svého meče, kterým šíp vykryl.

Jeden ze členů útočící skupiny se dostal na střechu kasáren 4. divize. Ze střechy šlo vidět, že se Seireitei dostalo do stavu pohotovosti. Všude po ulicích běhali mnohačlenné skupiny. Zdálo se ale, že dost bezcílně. Nevěděli, koho hledat a proč. Informace jim rozhodně scházely.
Chlápek, co stál na střeše, byl ten, kterého bělovlasý vůdce skupiny oslovil jako Buzzbeeho, tedy ten zahalený s jizvou na rtu. Tvářil se dost neutrálně na to, že po ulicích běhaly stovky lidí, co ho chtěli zabít. Co si budeme povídat, shinigami sice neměli popis nepřátel, ale ty jejich bílé uniformy s křížem na zádech byly dost nápadné. Nikdo si ho ale nevšímal, takže na ně mohl zaútočit pěkně nepozorovaně. Vytvořil si svůj luk a namířil do větší skupiny. Vystřelil a jedním šípem zabil kolem šesti shinigami. Ostatní ho okamžitě zpozorovali a chystali se k útoku. Buzzbee by ale dost rychlý na to, aby dokázal zabít několik dalších. Ze velké skupiny zůstala už jen malá členka 4. divize. Snažila se zachraňovat svojí kamarádku, které Buzzbee ustřelil ruku. Buzzbee se poprvé radostně usmál a namířil na ní svým lukem. Chystal se vystřelit, ale v tom ho do obličeje zasáhlo něco malého a ostrého. "Senbon?!" Vykřikl.

Razaki klečel na zemi. Byl celý zkrvavený a sotva se hýbal. "Takže jste quincy.." Podařilo se mu ze sebe dostat. Razaki byl drsňák o tom žádná, ale podcenil svého oponenta. Možná ho prostě měl spálit místo toho kecání o vlasech. "To nebylo až tak těžké uhádnout, kapitáne." Ukázal na svůj luk. "Měl bych ale pokračovat ve vyhubení Soul Society, takže pokud dovolíte, musím vás zabít." Namířil svým lukem na Razakiho a vystřelil. Jak už jsem ale řekl, Razaki je moc velkej drsňák na to, aby se nechal zabít na začátku fan fiction, takže se odshunpoval stranou. Věděl, že proti takto silnému protivníkovi nemůže snadno vyhrát. Musel použít bankai. Nebyla jiná možnost. Po tom, co quincy vystřelil další šíp, odskočil stranou a vypustil slušnou dávku duševní energie, aby mohl naplno uvolnit svojí zanpakuto. "Ban-" Vykřikl, ale byl zastaven. Někdo ho chytil za ruku. "Ne." Vyslovil rázně. Quincy vypadal celkem překvapeně. "Vy žijete? Myslel jsem, že jste mrtvý. Přežít útok nás všech, ano, můžete se považovat za někoho opravdu silného." Řekl bělovlas a sledoval dvojici, která stála proti němu. Ruka, která Razakiho držela, byla celá krvavá. "Razaki, nevím, jak to udělali, ale vzali mi bankai a byli schopní použít ho proti mě." Razaki dost překvapeně hleděl na příchozího. "Mitoshi?!" Oslovil svého starého přítele a bývalého kapitána. Bělovlasý quincy už vypadal opravdu netrpělivě. Mitoshi se hrdě postavil vedle Razakiho. Quincy se zhluboka nadechl. "Zdá se, že budu bojovat proti kapitánům třetí divize. A to jsem si myslel, že to bude brnkačka."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: