Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miki Kumiko - 7. divize

+6
Sode
Firel
Solas
Natsumi
Mishkenzie
Kitsune
10 posters

Goto down

Miki Kumiko - 7. divize Empty Miki Kumiko - 7. divize

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 14, 2012 10:40 am

Jméno: Miki Kumiko
Divize: Člen 7. divize
Barva Reiatsu: Červená, při shikai tmavě modrá
Vzlhed: Modré vlasy po zadek, ve vlasech má bílou origami růži, ofinu ulízanou na pravou stranu - představte si to na tom obrázku. Žluté/zlaté oči a nosí obyčejné shihakusho. Zanpakuto nosí na levém boku a na zádech má batoh s papíry..
Spoiler:
Hlas Postavy: Je stejný jako hlas Rin z Naruta (Haruhi Terada)
Spoiler:
Povaha: Kumiko má celkem hodnou povahu, je i přátelská ale když se naštve, všechno lítá kolem. Tzn. má velmi velmi VELMI výbušnou povahu Nemá ráda, nebo spíš přímo nesnáší když jí někdo sahá na zanpakutou - bere to tak jako že sahá na ní.
Historie Kumiko vyrůstala v 12. okrsku Rukongaie. Měla tam celkem pohodovou rodinu, jednoho bratra, dvě sestry, mámu a tátu. Měla že všeho mejvíc ráda skládání origami a lišky. Všechno v jejím životě probíhalo dobře až to té události: Jednoho dne, Kumiko přišla domů se svou sestrou z nákupu, když uviděla tu spoušť co tu zanechal jeden obrovský hollow. Viděly tam mrtvoly, mezi nimi byl i jejich bratr, matka a otec. Obě se snažily utéct, když její sestru vzal svým chapadlem a přetrhl jí vejpůl. Kumiko byla dobře schovaná, tak si jí hollow nevšiml a otočil se zády k ní. Rozbrečela se, vyrazila proti němu s úmyslem ho zabít a z rukou jí vystřelila modrá záře, podobná kidou. Hollow zmizel a Kumiko se rozhodla stát se shinigamim a pomstít její rodinu. Ve chvíli, kdy vstoupila na akademii, se jí všichni posmívali kvůli její barvě vlasů a jeden student jí řekl: Když se za týden naučíš shunpo na vyšší úrovni než je to moje, tak zařídím aby se ti už nikdo neposmíval a budu tvůj kamarád, ale když se to nenaučíš, budeš můj poskok do konce tvého života, platí? Kumiko nevěděla co je to shunpo, ale i tak tuhle výzvu přijala. Hned po škole zašla do knihovny, aby se to dozvěděla. V podstatě chápala co je to shunpo, zbývalo se ho jen naučit. Za 4 dny už uměla shunpo na slušné úrovni a doufala že bude jeho pomalejší. Nadešel den D a ten kluk už tam čekal. Úkol byl takový: kdo jako první bude v 80. okresu rukongaie vyhrává. Výhoda byla že Kumiko znala všechny okresy. Nakonec tam Kumiko byla první a ten kluk se s ní nakonec skamarádil. Po 5 letech na akademii zvládla shikai. Jednoho dne šla navštívit své kamarády do rukongaie spolu s tím klukem. Koho by mohlo napadnout že se tam znova objeví ten hollow z minula. Tentokrát zabil toho kluka. Kumiko, celá naštvaná, vzala svou katanu a zvolala BANKAI. Konečně pomstila svojí rodinu a kamaráda. Nevěděla co se stalo, až na to slovíčko co vyslovila....BANKAI....znělo jí to v hlavě celou cestu zpátky do akademie. Když za pár dní zkoušela ovládnout Bankai tak jí to vůbec nešlo. Doufá že se jí už nic takového nestane jako s tím hollowem. Později podala přihlášku do 13. divize, kde brzo skončila, jelikož jí kapitán 7.divize pozval do jeho divize.
Schopnosti
Léčení: Od ní bych se raději držela dál. 0b.
Bakudo: Nemá to ráda a nebaví jí to ale dokáže to. 2b.
Hado: Jaksi taksi měla nějaký ten talent. 3b.
Shunpo: Kvůli výzvě na akademii výborné. 10b.
Zanpakuto: Výborné zacházení. 10b.
Její Zanpakuto:
korose, Kurama
(zabij, Kuramo)
Vzhled:
Spoiler:
Shikai: Když zvolá korose, Kurama, objeví se kolem ní její červené reiatsu a celou jí obklopí. Když reiatsu zmizne, zmizne i její zanpakuto, změní se v listy papíru a shromáždí se na jejich zádech tak, že to vypadá jako kdyby měla andělská křídla. Dokáže se rozplynout tak že se ona sama promění v nespočet papírků a pak se zase dá dohromady. Tuto schopnost používá jen, když chce aby její stopa reiatsu úplně zmizela, když se jí boj nedaří tak se buď dá dohromady anebo uteče (nesnáší utíkat). Shunpo používá k přemisťování se za nepřítele nebo pokud nemá vyvolaný shikai. Nevýhoda je že v Shikaii se jí postupně začínají rozpadat křídla - je to tím že se neuvěřitelně bojí výšek, už pracuje na tom, aby ten strach zvládla, ale moc jí to nejde.
Spoiler:
Útoky v Shikai:
Tsubasa no mai (Tanec křídel)
Spoiler:
Korose no mai (Tanec zabíjení) Obklopí svého nepřítele papírem, v ruce se jí objeví papírová tyč a tím probodne nepřítele
Spoiler:
Duch Zanpakuto: Jmenuje se Kurama a má dlouhé rudé vlasy, modré triko a béžové šaty s mašlí. Vychází s Kumiko celkem dobře, protože jí Kumiko považuje za svou matku protože vypadá úplně stejně jako ona. Je přátelská a vybuchu je úplně stejně jako Kumiko.
Spoiler:

Naposledy upravil Kitsune dne Tue Jan 17, 2012 8:41 pm, celkově upraveno 10 krát
Kitsune
Kitsune

Počet příspěvků : 15
Datum registrace : 05. 01. 12
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Miki Kumiko - 7. divize Empty Re: Miki Kumiko - 7. divize

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 14, 2012 10:49 am

To s těmi křídly mi příjde už dost OP být v uvozovkách "nezranitelná" je fajn ale skus tam dát nějaké pravidlo nějak to zakecat a Bankai mají jenom kapitáni Smile a u toho druhého útoku v Shikai máš napsán že se ji ruce objeví... a dál nic Smile Historii jsem nečetl je tam toho hodně no já tu nemám žádnou moc počkej si na GM ale ten Bankai ti neprojte 100% ;)
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 14, 2012 10:50 am

OK, pozměním Very Happy
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Sat Jan 14, 2012 11:11 am

Nevím, nakolik do toho můžu mluvit a co všechno tu prochází, ale tohle je okatě Konan. Tobě by nevadilo, že nehraješ za svou vlastní postavu, ale za nějakou "obkreslenou" a navíc se vším všudy? Já nikomu Naruta brát nechci, ale tohle mi přijde trošku nekreativní. Plus: můžou být vůbec takhle vícebarevná reiatsu? Jak já to pochopila, reiatsu odráží osobnost, vždycky se nanejvýš objevilo reiatsu, kde druhá barva představovala okrajovou linku, obrys... (černé s fialovou linkou, černé s purpurovou linkou...) Zombie
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jan 14, 2012 12:51 pm

Tak jako já mám postavu, která je de facto kopií Ukitakeho staršího že Very Happy Polovina lidí tady má svou postavu inspirovanou obrázky cizích OC nebo postav z jiných anime. Co se týče barvy reiatsu...já třeba mám černobílou...i když já to mám z důvodu vnitřního hollowa Smile
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 14, 2012 1:27 pm

Kapitáne, děkuju že jste se mě zastal.... ohledně Konan...no...jsem závislák na Konan a Naruta (když Bleach nepočítám) takže si nemůže pomoct Very Happy
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jan 14, 2012 2:11 pm

Jde o to jestli někdo má chuť zjistit jaké by to bylo být na místě postav z anime, nebo by chtěl vedět jaké to je když máte vlastní schopnosti a SAMI si zkoušet ty situace.
Jednak Shiro skoro nejde vytvořit si vlastní postavu tak aby byla 100% originální. Minimální inspirace se najde všude Very Happy
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jan 14, 2012 3:58 pm

Souhlasím s Natsumi. Je to jen můj názor, nevadí mi, když si někdo převezme vzhled z jiného anime či tak, ale když zkopíruje i jeho schopnosti a tak, to mi příjde takové... No, není to ono. Asi to není nějak zásadní, ale každý vlastní nápad za něco stojí. Každopádně se k tomua si více nevyjádřím... Teď mě nějaké další výhrady nenapadají....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 14, 2012 4:56 pm

Já bych spíš podotknul dva důležitější detaily. Jméno zanpakuto: Tenshi, ti neprojde. Již tu je jedna s tímto názvem. Sice je ta postava již neaktivní, ale přeci jen ta postava byla kapitánem, takže myslím, že bude lepší, když si zvolíš jiné jméno.
Zadruhé, vzhled Konan tu již taky jednou byl. Taktéž je v neaktivních, ale její hráčka taky hrála na BA vcelku dlouho. Ovšem u tohoto bodu to spíše lidé překnousnou, takže to nechám čistě v rukách Miss.
Navíc, pokuď si pamatuji, tak Jméno zanpakuto je vlastně i jméno Ducha zanpakuto, takže mi tam ta Kurama moc nehraje. Když už tak ať se celá tvá zanpakuto jmenuje Kurama ;)
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jan 14, 2012 8:47 pm

No víceméně jsem chtěl napsat to samé co Raidy. Akorát nemůžu souhlasit s tím, že ten druhý bod je lehce přehlídnutelný. Shizukovi taky Miss neschválila vzhled postavy, který už tu byl. :-)
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jan 14, 2012 8:52 pm

To je přeci jen pravda. Mnohdy se sem vrací hráči a "aktivují" si staré postavy.... Kdyby se Medusa vrátila.... Radila bych sečkat na Miss... Ale tak, kdyby jsi si našla jiný obrázek, nebylo by to na škodu. :-)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 14, 2012 9:11 pm

Ou, gomen, Ryuu... to jsem nevěděl, že už se tu něco takového řešilo Very Happy Takže jo, začal bych nejspíše hledat nový obrázek Smile
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 14, 2012 9:40 pm

Už na to letím. Crying or Very sad
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 14, 2012 9:48 pm

Yosh, uplácáno Very Happy
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jan 14, 2012 10:24 pm

Hoho.... zase modré vlasy! Modrá 4ever! :-D Eto, dávej si pozor na doubleposty... raději používej edit.... nebo, aby jsi na nový úkaz upozornila, předchozí příspěvek smaž a jeho obsach napiš i do následujícího postu... :-)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sun Jan 15, 2012 11:29 am

Jestli to nevadí tak jsem tam přidala i hlas postavy. Drunk
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 15, 2012 10:19 pm

Myslím, že nevadí
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 16, 2012 8:39 pm

No, kdyžtak si projdi https://bleach.forumczech.com/t1396-konan-hana-clen-6-divize a sama posuď, jestli chceš mít postavu, jakou máš :-) Jsem si v podstatě jistá, že Yoru se sem nevrátí, takže to projde, pokud bude muset.
Ale cítím povinnost ti říct, že pokud si někdo vyrobil postavu založenou na někom například z Naruta, tak ho to NIKDY nebavilo dlouho a buďto si udělal novou postavu nebo si změnil aspoň schopnosti. Je to doopravdy tak, stalo se to už několikrát :-)
No, jinak k tomu, co tam máš - útoky asi v pohodě, jen by se mi líbilo trochu víc rozpracovat to přemisťování tím, že se mění na papírky - buď zrušit jeden z útoků a nebo to nějak omezit, prostě že třeba pokud to použije, nemůže potom nějakou dobu útočit, takže je to vyloženě útěk z nouze, nebo tak něco... A taky například jak daleko od původního místa se dokáže přemístit a podobně :-)
Přece jen ale, má shunpo na 10, neřekla bych, že potřebuje ještě nějaký další způsob pohybu po bojišti. Jako nejschůdnější se mi jeví, že se tím může přemístit mimo bojiště s tím, že po ní nezůstane reiatsu stopa, takže pokud si vybere správné místo, může se schovat na dostatečně dlouhou dobu, aby se dala dohromady, když jí boj nevychází, nebo aby mohla bezpečně utéct. Ale to je jen návrh, jak bych to asi udělala já :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Tue Jan 17, 2012 8:42 pm

Miss-sama, bude to takhle stačit, nebo mam ještě něco změnit? Very Happy
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 17, 2012 9:36 pm

Já to ve hře pojmu tak, že když použiješ to přemístění, tak se ti o větší kus rozpadnou křídla a více si tak zkrátíš dobu, kdy můžeš mít aktivovaný shikai (jestli to chápu dobře, tak když se křídla rozpadnou, shikai skončí), jsi pro? :-) rostě čím větší vzdálenost, tím víc se rozpadnou. Takže pokud se například rozhodneš přemístit o maximální vzdálenost pryč, rozpadnou se ti hned a bude po shikaii, ale ty budeš mít příležitost utéct. Při pohybu po bojišti se ti budou rozpadat postupně, ale vždycky víc, než kdybys to uběhla třeba shunpem... může být?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Wed Jan 18, 2012 5:43 pm

Přesne takhle by to bylo super Very Happy a je to schváleno? Ukitake
Kitsune