Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskyně umírajících

+4
Mishkenzie
OuYee
Firel
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Jeskyně umírajících - Stránka 3 Empty Re: Jeskyně umírajících

Příspěvek pro Firel Sat Nov 26, 2011 12:47 pm

Firel
Heh. Ušklíbl jsem se když se Hikaku zeptal jak najdeme jejich pána.
Opět mě napadlo pár možostí.
Můžeme bud trochu ublížit těmhle pejskům. Což by bylo nelidské a jejich pán by byl poté asi dost naštvaný. Nebo se můžu pokusit najít na nich nějaké zbytky reiatsu.
Téměř okamžitě jsem začal s tou druhou možností. Veděl jsem že najdu naše reiatsu takže jsem se rovnou soustředil na jakékoliv stopy ne-shinigami.
Se stopou reiatsu jejich pána nejen že budu moct najít kde se schovává, ale dokonce ho i kontaktovat.
Za předpokladu že poté nebudu muset nějak extra bojovat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Nov 26, 2011 1:04 pm

Hikaku Kioshi
"Dobrá."Odvětil jednoduše ale hned potom se zeptal"Co mám do té doby dělat já?"Nechtělo se mu jen tak postávat a čekat než Firel něco najde.I když jen tak si lehnout a odpočívat taky nebyl špatný nápad.Čekal na jeho odpověď a hlavou mu prolétal bláznivý nápad."Kéž bychom si je mohli ochočit mi a po tom co bychom se sem po nějaké době určitě vrátili použili bychom je na přesun."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Nov 26, 2011 1:38 pm

Firel
Nevím, průzkum okolí by se mohl vyplatit, možná najdeme více jeskyní jako je tahle... nebo nějakou útulnější kde by byl nějaký ten silnější holow.
Odpověděl jsem Hikakovi a jak jsem prohledával psí hlavy viděl jsem že ty obojky jsou trochu moc utažené.
Vzhledem k tomu jak jsou na tom, se nedivím že nebyli zrpvu přátelští.
Povoloval jsem psí obojky a pořád se snažil najít nějaké cizí reiatsu.
Doufám že se neproberou a nezačnou kousat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Nov 26, 2011 2:33 pm

Hikaku Kioshi
"Dobrá tak já se tedy vydám prohledat tyto skály."Řekl a prstem ukázal na malou cestičku vedoucí mezi skálama teda alespoň mu to připadalo jako cestička.Předtím když padal směrem ke psům si této praskliny nebo cestičky letmo všiml.Jen co dořekl co chtěl vydal se směrem k ní.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 28, 2011 9:48 pm

Firel -> Vzhledem k tomu, že ti pejsci nebyli dostatečně chytří na to, aby dokázali poslouchat, bylo nejspíš nutné jim trochu vypomoct nějakou technikou. Pokud jsi toto předpokládal, bylo to správné. Našel jsi na nich stopy reiatsu. Uložil sis ho do paměti. Patřilo samozřejmě hollow, nejspíš silnému a inteligentnímu, ale to sis mohl jen domýšlet, protože kromě toho, jaké to reiatsu bylo na "omak", jsi nic nevyčetl. Mohl sis ho ale zapamatovat, vzhledem k tomu, že právě s reiatsu byla tvoje specialita, a bylo skoro jisté, že toho pánečka poznáš, až ho uvidíš.

Hikaku -> Vydal ses po cestičce. Nevypadala zrovna moc používaně, místy bylo docela těžké po ní jít kvůli nánosům písku a zhrouceným kamenům. Ovíjela se mezi bílými, oblými skalami, některé se úplně leskly, jak byly vyhlazené. Ale nikde jsi necítil ničí přítomnost. Také jsi neviděl další jeskyně, jen občas nějaké velice mělké či pouhé převisy. Nevypadalo to, že by tento skalní masiv skrýval ještě něco zajímavého.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 29, 2011 8:10 pm

Firel
Po tom co jsem si zapamatoval reiatsu které jsem našel na psích hlavách jsem se vydal pomoci Yasumarovi s diplomatickým řešením naší cesty zpět.
když jsem se vrátil do jeskyně našel jsem tam Yasumara jak se snaží komunikovat.
Tak jak to jde. Optal jsem se zdvořile, ovšem to že jsem se najednou jako duch oběvil za ním už tak zdvořilé nebylo.
Asi jsem našel majitele těch hlídacích psů venku i když to bude chtít ještě trochu toho kida na určení přesné pozice.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 29, 2011 8:38 pm

Yasumaru

se snažil vypáčit nějaké informace z přítomných, když se zjevil Firel.
"No, fukutaichou... Vypadá to, že pomoci nám nemůžou, ztratili nejspíš všechny své schopnosti hollow, aspoň to tvrdí... a já se neodvažuju ptát podruhé." Poslední slova zašeptal, aby je slyšel jen Firel. "K ničemu dalšímu jsem se ještě nedostal," přiznal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 29, 2011 8:44 pm

Firel
Nevadí, za pokus to přeci jen stálo. zašeptal jsem mu nazpět a potom upřel svojí pozornost na dav ohavných.
Nezná tu někdo někoho kdo si silou zasloužil váš respekt? Zeptal jsem se všech v místnosti najednou a to celkem nahlas. Akustika jeskyně ještě dodala jakousy ozvěnu která vynutila pozornost všech v místnosti k jejímu původu.
Psychycky už jsem se připravoval na možnost nečekaného přepadení zezadu, přeci jen jeskyně je to vcelku tichá, a když si tu začne někdo jen tak řvát...
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 30, 2011 5:34 pm

Chvíli bylo ticho a ozvěna doznívala. Potom, postupně, se vám dostalo odpovědi. Vlatně odpovědí, protože se začaly ozývat všechny možné hlasy a slyšeli jste vše možné od "ueeehhhhh" a "mě nikdo silou nezastraší" přes "Gillian Brothers! I silná hudba budí respekt!" nebo "draci" po "zalez shinigami". Taky padlo spoustu jmen, rozpoznali jste "Jiten-sama", "Kawajo-hime", "Yuuto-sama" a "Pan Ťunťa".
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Dec 02, 2011 4:37 pm

Hikaku Kioshi
Chvíli procházel onou cestou no když uznal že to nemá cenua nic zde nenajde otočil se a vracel se zpátky.Opětovně se pohyboval s malími problémi až znova stanul na místě kterým sem vešel.Všiml si že Firel už tu není a pejsci pokojně spí.Usoudil že Firel asi dokončil co chtěl a vrátil se za Yasumarem.A tak tedy své kroky nasměroval do jeskyně.Když došel na místo kdy byli předtím dav přítomných bučel a vyřvával něco čemu pořádně nerozuměl.Pohlédl na tři (dva) jeho kolegy a zeptal se "Co se to tu děje?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Dec 02, 2011 9:45 pm

Firel
Zkoušel jsem rychlejší způsob získávání informací. Jenže to vypadá že krom čtyř jmen z nich nic nedostanem. Měl jsem celkem problém rozpoznat ty jména v tom všem.
Když jsem odposlouchal alespoň to něco odpoveděl jsem normální hlasitostí.
Díky. A s mírným úšklebkem jsem se vydal opět před jeskyni.
Namaloval jsem před sebe do písku kruh, rozdělil ho na čtyři části a začal se zaklínadlem.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 03, 2011 3:21 pm

Yasumaru

velice ochotně následoval Firela ven. Už se tady zdržel víc než mu bylo milé. Stál opodál a čekal, co to Firel kutí. Zatím se rozhlížel po okolí. Všiml se, že pejsci se už trochu škubou a bafají místy ze spaní, jako by se měli každou chvíli probudit. Ještě se ale neprobudili, byl tedy ve střehu, ale Firela nerušil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Dec 04, 2011 2:08 pm

Hikaku Kioshi
Jako poslední se odebral pryč z jekyně.Jeho kroky se zastavili hned vedle těch Yasumarových.Uvědomil si že Firel asi potřebuje klid.A tak tedy stál a hleděl na "krajinu" kolem.Pejsci jak se zdá už byli v pořádku a nic zvláštního se zatím nedělo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Dec 04, 2011 8:16 pm

Firel
Měl jsem na přípravu tak jednoduchého kida až moc klidu takže jsem se zaklínadlem zkončil celkem rychle.
Bakudo no.58 Kakushitsuijaku. Pronesl jsem a začal sledovat mihotající se čísla v jednotlivých políčkách namalovaného kruhu. Potom jsem si akorát pomyslel.
Nesnáším název tohodle kida.
Čekal jsem jestli se čísla zastaví na nějakých konkrétních souřadnicích a při tom pozoroval probouzející se pejsky.
Doufám že je nebudeme muset znovu uspávat, nebo ještě lépe, že se neprobudí. Pokud budeme přez tenteikuru kontaktovat jejich majitele nerad bych aby při tom naštvaně vrčeli nebo štěkali.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 04, 2011 9:03 pm

Firel -> Kido se povedlo, ale data byla nějak zamotaná. Vypadalo to, že je všechno v pořádku, ale přesto jsi vůbec nemohl lokalizovat toho, koho jsi potřeboval! Vypadalo to, že i když tady bylo používání reiatsu v pořádku, v různých jiných částech Hueca Munda byl prostě bordel vycházející z těch trhlin nebo co to bylo. Už se ti zdálo, že ho máš, ale opět zmizel.

Pejskové se navíc začali probouzet. Byli stále malátní, takže i když se snažili na vás zaútočit, motaly se jim nohy a byly pro tuto chvíli stále neškodní, což vám dalo trochu času na přípravu. Jeden z nich začal výt.

Yasumaru

"Pozor, fukutaichou, probouzejí se!" upozornil Firela a vytáhl se zazvoněním zanpakutou. Začal couvat a přesouvat se do bezpečné vzdálenosti. Nehodlal popravit bezbranná zvířata, přestože za chvíli mu nejspíš budou dělat problémy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Dec 04, 2011 9:55 pm

Firel
Ksakru. golbální vyhledávání nějak nefunguje. Takže předpokládám že ani Tenteikura nebude fungovat. Zaklel jsem si ještě před upozorněním od Yasumara.
Podíval jsem se na již probuzené psi. Nevypadali zrovna nebezpečně ale i tak.
Jestli chci nějak lokalizovat jejich majitele tak mám dvě možnosti. Budto se jich zeptat, což pravděpodobně nevyjde. Nebo je zase uspat a chvilku zkoušet.
Namířil jsem dlaň směrem k pejskům, naakumuloval před ní trochu reiatsu a jen naštvaně zašeptal.
Inemuri. Od mé dlaně začali proudit hypnotizující kruhy s úspávajícím účinkem, který se ovšem se vzdáleností snižoval. Doufal jsem že když se teprve teď začali probouzed že by neměl být takový problém uspat je znovu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 04, 2011 11:00 pm

Yuuto

Cítil jsem již nějakou chvíli, že je něco v nepořádku, ale až do téhle chvíle mě nic nenutilo se přemístit. Chtěl jsem zjistit, co se tam děje a pokud možno to zastavit. Celé to barbarské zacházení jsem pociťoval a příčilo se mi i přes mé poloprázdné nitro.

Zjevil jsem se asi padesát metrů od skupinky silným přistáním na zem. Když kouř ustoupil, mohl jsem si onu skupinku tyranů prohlídnout, což jsem svým přísným pohledem právě dělal. Měl jsem spoustu otázek....

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 06, 2011 8:32 pm

Yasumaru

se instinktivně otočil na nově se objevivšího. Už to začínalo! Hueco Mundo konečně ukazovalo svou pravou tvář, na každém rohu se objevovali cizí, záludní hollow! Díval se po očku na Firela, co udělá, a zároveň se snažil mít takový rozhled, aby měl pod dohledem muže i pejsky.
"Asi tu máme jejich pánečka..." prohodil mírně nervózně ke svým kolegům.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Dec 06, 2011 9:08 pm

Firel
Poznal jsem že se jedná o jejich pána, takže Yasumarova poznámka byla na místě.
Ve stejnou chvíli co přišel ten holow sebou jeho mazličci švihli o zem. Znovu z nich byli ti tříhlaví, roztomilí a bezpečný štěňata jako při prvním uspání.
Rád vás poznávám, to vám patří tihle dobře vycičení hlídači? Zeptal jsem se ještě čelem k pejskům a levou rukou za zády pro případ jistoty.
Potom jsem se mohl konečně otočit čelem k holowovy, abych zjistil že nevypadá zrovna nadšeně naší přítomností.
Šance že potkáme milého příjemného a dobře naladěného holowa ochotného sdílet informace byla stejně rovna nule.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Dec 06, 2011 9:25 pm

Yuuto

Nikdy bych si nemyslel, že tu potkám shinigami. Nijak zvlášť jsem neuctíval myšlenku znepřátelených světů, ale zároveň jsem nebyl úplné ve své kůži. Co tady ksakru hledali, že museli uspat strážné psi?

Patří? Zeptal jsem se se zdviženým obočím. Chápu, oni si mysleli, že ty psi mi patří a že já tu hlídám ty nebožáky. Tohle celé vypadá na nějakou mýlku. Duše nikomu nepatří...

dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Dec 07, 2011 9:47 am

Firel
Budto mě nepochopil nebo mě pochopit nechce.
Pomyslel jsem si a skusil vymyslet nějakou odpověď. potom jsem si jen povzdechl a spustil
Myslel jsem že se o ně staráte. Takoví pejsci se sami o sobě neuvážou před vchod do jeskyně.
Potom jsem byl ještě chvíli potichu a pak pokračoval.
Možná by jsme se měli představit před tím než dojde k ještě větším nedorozuměním. Já jsem Firel Dakuraito
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 09, 2011 5:51 pm

Yasumaru

"Já jsem Kuchiki Yasumaru," také se hned představil s nervózním úsměvem a zamával na příchozího. Bohužel v ruce, kterou mávl, držel meč, až pozdě si uvědomil, jak blbě to asi vypadá. Rychle tedy meč zastrčil a dělal, že nic, jen se dál usmíval, ještě nervózněji.

Aki -> Tunel se nezměnil, ale pocit, který jsi měl, ano. Pomalu jsi začínal cítit, že se blížíš k něčemu opravdu nepěknému. Bylo to jako čichat rozklad a hnilobu, které vanou z tábora malomocných... jen to bylo reiatsu. Velice nezdravé a nepřirozené reiatsu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Dec 09, 2011 6:02 pm

Hikaku Kioshi
Představil se jako poslední,i když mu bylo divné hned někomu vysypat informace o sobě jetště k tomu vlastní jméno."Já jsem Hikaku Kioshi."Řekl s klidným a vstřícným hlasem.Dále jen postával a v duchu se smál trapasu jeho kolegovi s mečem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Dec 09, 2011 11:29 pm

Aki Maki

Ucítil tu hnilobu, sevřelo se mu hrdlo, cítil smrt. "Jaké nechutné monstrum se zde může nacházet..?" Pomyslel si v duchu a pokračoval dál. Hrdlo měl stále sevřené, nemohl vyslovit ani jedno slovo. Najednou mu nápad vrátit se k Purovi přišel dobrý, ale nyní už je pozdě, byl zde a tak zde také zůstane. Aspoň si bude moct před Purem vymyslet bůh ví jaké povídačky o tom co zde potkal a zabil.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 11, 2011 1:24 pm

Yuuto

Nečekal jsem, že se mi budou představovat, ale když už to udělali, tak jsem s tím neměl problém. Bylo zvláštní, že jsou právě u těchto jeskyní, možná právě zde něco hledali. Co tu pohledáváte? Optal jsem se jich přísným hlasem, přičemž jsem koukal na toho šaška, který se pokoušel odhánět mouchy katanou.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content