Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskyně umírajících

+4
Mishkenzie
OuYee
Firel
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Jeskyně umírajících - Stránka 2 Empty Re: Jeskyně umírajících

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 31, 2011 10:48 am

Uspat prvního psa se zdařilo podle plánu, ale ten druhý se zmítal a snažil se vyprostit. Navíc jste už byli nohama na zemi, takže bylo horší se k němu dostat. Yasumaru ho sledoval a chvíli zaváhal. Podíval se na ostatní dva, jestli jsou připravení skočit, protože pokud nebudou přesně synchronizovaní, mohlo by to dopadnout špatně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Nov 02, 2011 10:34 am

Firel
Tři dole, tři zbývají.
Jakmile jsme úspěšně uspali prvního bylo jasné že druhý už nebude tak lehký. Podíval jsem se na Yasumara. Pokyvem hlavy jsem mu naznačil že jsem připraven a hned na to vyskočil do vzduchu. Lusknutím prsty jsem si vytvořil slabou, dočasnou bariéru, od které jsem se potom ve vzduchu odrazil směrem nad další dvě hlavy. Další bariérou jsem zastavil svůj let a opakoval proces, kterým jsem uspal prvního psa.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 02, 2011 7:18 pm

Yasumaru

udělal to samé. Nebyl to už takový úspěch, jako poprvé, Firel a Kage vyvázli s drobnými ránami od psích zubů, ale nakonec se podařilo a i druhý pes spal.
"Dobrá... asi bychom měli jít rychle dovnitř, ať jsme případně pryč, než se vzbudí... nebo než přijde jejich pán," soudil Yasumaru a obrátil se s těmito slovy na Firela.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 04, 2011 10:32 pm

Hikaku Kioshi
Když byl jeden ze psů uspaný začal padat k zemi neboť neudržel balanc což mi znemožňovalo udržet v klidu druhého psa se kterým byli trochu větší potíže a tak jsem ještě trochu zvýšil dávku Reiatsu.Po tom co byl uspaný i ten druhý v klidu jsem zrušil svůj Shikai a pomalým klidným krokem dokráčel k ostatním."Dobrá práce hoši."Pronesl směle i když mluvil k těm kteří měli větší funkci než on.Poslechl si Yasumaruv názor a jenom odvětil."Souhlasím s tebou." Po těchto slovech pomalým krokem vykročil směrem k jeskyni.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Nov 05, 2011 3:04 pm

Firel
Prohlédl jsem si škrábance od psích zubů a když jsem si uvědomil že Yasumaru mluví na mě zpozornil jsem.
Mohlo by být zjímavé setkat se s jejich pánem, ale je to něco co nechceme riskovat.
S těmito slovi jsem následoval Hikaka, který byl již na cestě do jeskyně.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 07, 2011 9:55 pm

Vešli jste tedy dovnitř. Velice brzo jste začali pociťovat to, co si Yasumaru dobře pamatoval ze své minulé návštěvy a co ho pronásledovalo v jeho černých snech. Začali jste cítit podivné, nepříjemné reiatsu. Dalo by se to přirovnat k tomu, když přijde člověk na místo plné rozkladu a nezdravého zápachu, jen to nebyl zápach nýbrž energie, kterou obyčejní lidé necítí. To, co bylo před vámi, rozhodně nebylo přirozené ani zdravé. Yasumaru se začal ošívat, nebylo mu to příjemné, ale šel dál. Byla to aspoň motivace vyřídit to tu co nejrychleji.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 11, 2011 7:47 pm

Hikaku Kioshi
Kráčel směrem do jeskyně o nějaký ten kus od ostatních.Jeho kroky se zpomalily jakmile ucítil malí záchvěv reiatsu které mu bylo neznámé.Pokračoval dále ne reiatsu se zvyšovalo každým krokem.Bylo to zvláštní reiatsu takové které ještě nikdy necítil."Něco se bude dít jupí" prolétlo mu hlavou.Hned na to se otočil na ostatní a pronesl."Taky to cítíte že ano?"Po těchto slovech se zastavil a rozhlížel se po někom cizím.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Nov 14, 2011 5:19 pm

Yasumaru

jenom beze slov přikývl. Byl docela zvědavý, jak ostatní zareagují na to, co je uvnitř... Tedy jestli to tam ještě stále je.

Propracovávali jste se chodbou. Moc jste toho neviděli. Až po nějaké chvíli se vám zazdálo, že vidíte slabou, mrtvolnou záři vycházející odněkud zpoza rohu. Když jste obešli onen roh, otevřela se před vámi prostorná sluj. Zřejmě v ní byl nějaký zvláštní nerost, nebo dokonce rostlina, který bledě zářil a umožňoval vám tak vidět po celé jeskyni.
Uviděli jste, že v jeskyni jsou... bytosti. A to nevábné reiatsu vycházelo právě z nich, toto místo jím bylo přímo protchnuté. Bytosti byly dost děsivé. Vypadaly jako nějaká stádia mezi lidskou duší a hollowem. Jako kdyby onemocněli a stalo se z nich něco na půli cesty, ani hollow, ani duše. A vypadalo to, že to není přirozené ani příjemné. Hned několik z nich slabě sténalo, ostatní jen tak leželi a civěli do prázdna. Zatím si vám nikdo nevšiml.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 15, 2011 4:05 pm

Firel
Není to tu zrovna pohodlné, raději bych šel co ejrychleji, at od tud můžeme co nejdříve vypadnout. Odpoveděl jsem Hikakovi a pokračoval jeskyní za ním.
Už jsem se chystal použít Shakkaho na rosvícení jeskyně, když v tom jsme našli zdroj toho všeho...
Co když tohle zvěrstvo způsbuje to svítící něco uprostřed místnosti. Navíc ta stvoření nevypadají zrovna spokojeně se svím stavem. Jen by mě zajímalo, jaký efekt by ta záře mohla mít na shinigami. Doufál jsem že si nás nikdo nevšimne. alespon ne do chvíle než najdeme další plán jak se s tím vypořádat.
Takže, Nějaké nápady? Já navrhuji absolutně zlikvidovat zdroj toho světla. A vzroky si nějak "zakonzervovat" pro 12. divizi.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Nov 15, 2011 7:32 pm

Hikaku Kioshi
Stál opřený o ten roh mezitím co si ostratní prohlíželi to co je za ním"Sozhlasím s těmi vzorky taky mně to napadlo hned po prvním pohledu.Ale nesouhlasím s ničením zdroje toho světla dokud nezjistíme jestli to světlo způsobují ty bytosti nebo jestli tu to světlo bylo už dávno"Pokud by bytosti nezpůsobovalli onou "záři" mohlo by to dopadnout kdo ví jak a nakonec by z toho byla kdo ví jaká bitva nebo něco jí podobné.Pohlédl na ostatní a čekal na jejich vyjádření.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 15, 2011 7:42 pm

Firel
To máš pravdu, ovšem jak chceš zjistit co způsobuje to světlo aniž by jsi se v té místnosti v nečem vyloženě pitval. Mě osobně se nechce nijak extra zjištovat jestli svítí bitosti nebo něco jiného. Potom jsem se na chvíli odmlčel. Namířil do nějakého davu slizkých bytostí a zkusil si vyvolat Shakkaho, které bych držel před dlaní, jen pro zjištění jak dobře se tu dá používat kido.
Mezitím jsem pokračoval se svím názorem.
Určitě nebude vadit když nějak dostaneme jedno to monstrum do té tmavší části jeskyně. Tím by jsme měli zjistit jestli svítí bytosti nebo místnost. Obě dvě možnosti se dají srovnat s pískem hueco mundo, ale to už by bylo zoufalé řešení. Narážel jsem na fakt že by nemusel být takový problém co tu prostě sbourat kdyby bylo opravdu třeba.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 15, 2011 9:11 pm

Firel -> Kidou se ti podařilo bez problémů, červené světlo ale přivolalo pozornost několika duší/hollow. Jedna s bytostí pozvedla hlavu.
"Jsme přímo tady, nemuseli byste o nás mluvit takhle do očí jako o monstrech," pronesla nepobaveně. Znělo to asi tak, že má sama/sám dost problémů a nepotřebuje, aby ji/ho ještě navrch někdo takto okatě urážel!

Yasumaru

"Co myslíte, že to světlo dělá?" zeptal se Firela. Nenapadlo ho nikdy, že by mohlo mít nějaké účinky. Možná paliativní? Ale! Firel vlastně neznal příběh tohoto místa, samozřejmě! Nejspíš si myslel, že něco v této jeskyni může za stav těchto nebohých duší! Jakmile si to Yasumaru uvědomil, zarazil ho. "Fukitaichou, jestli mi dáte chvíli, všechno vám ve zkratce vysvětlím, vlastně jsem to měl udělat už dávno, ale nějak nebyl čas." Rozhlédl se, jestli nespatří muže, který jim minule vše osvětlil, ale neviděl ho, ani nikoho jiného, kdo by projevoval zájem s nimi mluvit. "Víte, jak se říká, že trhliny, které sužují i náš svět, mají vliv na hollow, že jim dávají zvláštní schopnosti, umožňují jim zesílit a tak podobně? A že shinigami naopak ubližují? Není to úplně tak, jak jsem se dozvěděl. Ubližují i hollow. Místo aby je posílily, vrátí je částečně do podoby, ve které byli než se stali hollow. Vrátí jim všechny vzpomínky z té doby, ale vzpomínky z doby hollow jim ponechají... Jsou to prý velká muka duše a tyto bytosti tím velice trpí, jsou nemocné... A tady... nevím, jestli jsou tu drženy nebo naopak chráněny, zkrátka tu jsou. Víte, myslel jsem, že pokud někdo z nich má ještě schopnost otevřít gargantu, možná by nám mohl pomoci se vrátit..." shrnul vše, co věděl a plánoval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Nov 16, 2011 3:43 pm

Firel
Pečlivě jsem poslouchal Yasumrovo vysvětlování a potom jsem spustil
V tom případě se omlouvám. Špatně jsem pochopil o co tu jde. Pokud ty trhliny opravdu mohou způobit toto, tak by jsme měli najít způsob jak je jednu po druhé začít zavírat. zhasnul jsem to shakkaho kterým jsem upoutal pozornost.
Jenže sehnat informace o tom co se děje tady v hueco mundo, by si žádalo kontakty s těmi silnějími, a ty se budto nenavazují a nebo když už tak hodně špatně. Mohli by jsme začít bud někým tady, nebo s tím kdo měl na starosti ty pejsky u vchodu. Potom jsem se na chvíli odmlčel a pozorně si prohlélížel místnost. Bylo mi jasné že to světlo tady je další záhada.
To co nás vytáhlo z našeho světa sem to může klidně udělat znovu, a pokud nenajdeme způsob jak to alespoň omezit tak nemá cenu vracet se.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Nov 16, 2011 8:11 pm

Hikaku Kioshi
Poslouchal debatu těch dvou po tom co domluví Firel promluví k Yasumarovi."Takže situace tady je už dávno známá?" Velice jej zajíalo odkud je takto informován.Postával a čekal jak se celá situace vyvine.Byl by rád kdyby odsud už vypadli čekal od svého prvního pobytu v huecomundo víc.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 20, 2011 7:08 pm

Yasumaru

se mírně uklonil směrem k Hikakuovi.
"Ano, omlouvám se, že jsem vše neřekl už dřív. Byl jsem tu na misi a shodou okolností jsme také narazili na toto místo. Bylo tu ale více duší, zajímalo by mě, co se s nimi stalo..." Otočil se na tu bytost, která je prve napomenula, s nadějí, že poslouchá a něco vysvětlí.
"Požrali se," řekla stoicky. "Zbláznili se a pozabíjeli. Nebyl to pěkný pohled." Zněla naprosto pesimisticky, jako by prošla peklem a věděla, že zpátky to nejde... což možná byla i pravda, v jistém slova smyslu.
To Yasumara celkem vyděsilo. Teď celkem litoval, že se vůbec chodil. Kdyby všechno řekl dřív, mohli se dávno domluvit, že nemá cenu se vracet, a ušetřili by si tenhle pohled! Co říkal Firel mu dávalo smysl. Opravdu by stálo za to vyzvědět co nejvíc a udělat něco pro nápravu. Možná že odpověď dřímá právě v Huecu Mundu! A když ne, určitě mělo cenu zjistit, jaké informace o celém dění mají výše postavení hollow.
"Ehm, takže... radši zas půjdeme?" skoro zašeptal, aby to slyšeli jen jeho společníci.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Nov 20, 2011 10:06 pm

Firel
A riskovat že se tu ty zbylé duše sežerou navzájem a nezbyde tu nikdo? Raději bych se napřed skusil poptat některých duší co jsou zde. Odpoveděl jsem Yasuamrovi stejně tiše.
Myslím že by jsi tu mohl zůstat a skusit vyzvídat. Já s Hikakem by jsme šli navštívit ty pejsky a nějak najít jejich majitele. Sice to bude riskantní ale kdyby se něco dělo a ty ucítil zvýšené reiatsu můžeš nám ze zálohy přijít napomoc.
Doufám že tu není nějaká obzvlášt silná duše, nebo že nezmutujou najednou na menose. I když to by Yasumarovi nemělo dělat problém.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 22, 2011 7:13 pm

Yasumaru

nebyl nadšený. Představa, že tu zůstane sám (okej, možná ještě Kage, ale kdo ví!) a bude se bavit tady s těmi lidmi, ho celkem zneklidňovala. Trochu těžce polkl.
"A... a na co se mám ptát?" zeptal se opatrně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Nov 22, 2011 9:05 pm

Firel
Na všechno možné, Pochybuju že budou něco důležitého nebo užitečného vedět.
Pomohlo by možné zmapování okolí, jakékoliv informace o silných holov všude kolem, nebo jenom zajištění garganty.

Řekl jsem Yasumarovi co všechno by se mohlo hodit vedět a potom pokračoval ke všem.
Pokud nenajdeme jakýkoliv základ taky, tak se asi vrátíme, protože jen tak bloudit pouští hueco mundo bez jistoty že se to vyplatí by byla ztráta času.
S těmito slovy jsem se vydal do tunelů směrem za pejsky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 25, 2011 5:19 pm

Hikaku Kioshi
Posluchal rozhovor těch dvou a k ničemu se nyvijadřoval.Ovšem když uslyšel že se zmiňuje jeho jméno tak spozorněl.Když slyšel o tom že půjdou ven za psy,vytrail se okamžitě.Došel před vchod jeskyně kde si sedl a čekal až se zevnitř vynoří Firel.Seděl a pozoroval krajinu Huca munda.Celkem se mu tu i líbilo nikdy nevěděl de se může naskytnout možnost boje a taky co vše zde může najít.Už jenom to co viděl uvnitř,bylo dost zajímavé.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Nov 25, 2011 9:55 pm

Hafánci, které jste před vchodem do jeskyně svázali, spali jako zabití. Jedna z jejich hlav dokonce odpočívala tak okázale, že jí z tlamy tekla dlouhá a poměrně nechutná slina.
Váš předchozí plán s jejich odrovnáním vyšel dokonale, vypadalo to, že tihle pejsánci budou ještě nějakou dobu spát jako zabití. U jedné z hlav jste si dokonce mohli povšimnout, že se možná trochu škrtí, přece jenom byli svázaní opravdu pečlivě, tak se nebylo čemu divit. Hlava tak tvrdě dřímala, že se nebyla ani sama schopna probudit, aby si pomohla..

Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Nov 25, 2011 10:15 pm

Firel
Překvapilo mě, že hikaku tu již čekal.
Až tak pomalý snad nejsem ne? Zamyslel jsem se nad sebou a když jsem viděl jak se jeden pejsek škrtí rozhodl jsem se mu pomoci. Přeci jen naším cílem teď bylo přivolat nějakým způsobem jejich pána.
Pomalu jsem se přiblížil k přiškrcené hlavě a pokoušel se uvolnit to, co ho škrtilo.
V jaké náladě myslíš že bde první silnější holow kterého tu potkáme? Přivětivé nebo agresivní? Zeptal jsem se Hikaka.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Nov 25, 2011 11:18 pm

Hikaku Kioshi
Po krátkém a soustředěném sledování zdejší krajiny jej přerušil Firel svou otázkou.Neváhal a odpověděl "nebylo by špatné kdyby měl přívětivou náladu."Když viděl jak Firel pomáhá jednomu ze spů říkal si že kdyby jenom trochu více zabral mohl by je zabít "chudáci" prolétlo mu hlavou."Co myslíš ty?"Nikdy si u Firela nebyl jist jestli mu smí tykat nebo vykat setkali se už vícekrát ale jeho paměť se v tomto nějak ztrácela.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Nov 26, 2011 12:03 am

Firel
Rozhodně se informace lépe tahají z přívětivě naladěných holowů. V tom druhém případě by to vyžadovalo přetvařování na mistrovské úrovni. Odpoveděl jsem Hikakovi. Tykání mi nevadilo protože ze to všechno formální chování v Soul society mu bylo nepříjemné. To je právě důvod proč nenosí svůj odznak podkapitána.
Ovšem když se na to podíváme z jiného úhlu a potkali bysme holowa s chutí bojovat, mohli bysme si udělat alespoň představu o momentální bojeschopnosti Hueco Mundo.
Ale pořád mě znepokojuje ta armáda co byla na západě.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Nov 26, 2011 10:58 am

Firel opravdu jedné z hlav pomohl a ta začala viditelně vypadat lépe, protože se už neškrtila. Okolí bylo tiché a zdálo se, že tu zatím žádné nebezpečí nečíhá. Nebo to snad bylo jen ticho před bouří?
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 997
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Nov 26, 2011 12:13 pm

Hikaku Kioshi
"No nevím jestli si z jednoho Holowa dokážeme udělat nějaký obrázek."Odvětil Firelovi.Poté chvíli sledoval jak osvobozuje jednu psí hlavu a když se mu to povedlo zeptal se ho."Jak bys chtěl najít nebo přivolat toho jejich majitele?"Zajímalo ho jestli to zase bude nějaka práce s Kido,vždy se mu líbilo jak Firel něco v okamžiku vymyslel byl to opravdoví "borec" na Kido.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down