Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskyně umírajících

+4
Mishkenzie
OuYee
Firel
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Jeskyně umírajících - Stránka 5 Empty Re: Jeskyně umírajících

Příspěvek pro Aki Fri Dec 23, 2011 7:16 pm

Aki Maki

Vyslechl si ji. Ruku si dal k bradě a zapřemýšlel. "Mohl by jsem vás poprosit o více informací, slečno?" Zeptal se opět přívětivým tónem a ruku nechal padnout volně podél svého boku. Poté lehce hodil hlavou do strany, aby hodil ofinou trochu do strany kvůli výhledu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Dec 23, 2011 9:44 pm

Firel
Nepěkný osud pro všechny. Politoval jsem smutným hlašem všech které to postihlo.
Ale pořád ještě nemám sebmenší stopu co to může způsobovat nebo jak to zastavit.
Sice bych tu měl zůstat o něco déle a snažit se získat více informací, nemám ted sebemenší ponětí jak pokračovat.
Založil jsem si ruce a nějakou chvíli jsem zamyšleně sledoval stereotypní pouště Hueco mundo a poté pokračoval v otázkách.
I když bude tato otázka trochu nevhodná i tak by mě odpověď zajímala... Co to bylo za schopnost kterou vás ten holow přivolal?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Dec 24, 2011 12:16 pm

Hikaku Kioshi
PO jistém čase odešel od ostatních a bloudil po palubě lodi.Nakonec se usadil na zádi a sledoval krajinu která za nimi mizela."Zvláštní nikdo neví kde se tu vzali ty věci co je proměňují.Ale někdo nebo něco to na svědomí mít musí."Říkal tichým a zamyšleným hlasem.Bylo mu líto všech těch kteří za důsledku těchto věcí zmizeli nebo dokonce umřeli.Dále jenom posedával a dále sledoval onou krajinu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 02, 2012 10:32 pm

Aki -> Jestli to byla slečna, tos nevěděl, ale ať to bylo cokoli, zdálo se, že na to tvůj šarm zapůsobil. "Hmm, no, před chvílí tady nějací dva nebo tři šašci v černém něco vyváděli, vyptávali se nás trochu, a pak se otočili prostě a zase šli pryč," rozpovídala se a u toho si kroutila poslední zbytky vlasů na prst a házela na tebe svůdné pohledy, no tedy do té míry, do jaké mohly být vůdné pohledy osoby, která se nemálo podobala něčemu nemrtvému a pár dní ležícímu pod kořenem v lesním jezírku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down