Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podzemí

+6
Yuki-onna
Mishkenzie
dead wind
Hiruko
Shinichi
Miss_Atlantis
10 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Podzemí - Stránka 2 Empty Re: Podzemí

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 04, 2011 10:21 pm

Jak bylo všeobecně známo, kanály pod Seireitei byl opravdový labyrint. Jediní, kdo se zde dokázali vyznat byli členové čtvrté divize. I ti však občas nevěřícně kroutili hlavou nad různými zkratkami a místy, které nikdy v jejich mapách nebyly.

Po nějaké době, kdy si do kamenných stěn vyřezával šipky jsi začínal být unavenější. Přeci jenom katana nebyla nijak upravená pro tuto práci, navíc si jí tímto neuvěřitelným způsobem zhyzdil hrot, což ti určitě nezapomene.
Po zhruba hodině se ti však podařilo najít něco neobyčejného. V jednom z tunelů, do kterých si vlezl svítila zelená pochodeň. Co to mohlo znamenat?

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Dec 05, 2011 6:17 pm

Sho
Při pohledu na to zelené světlo jsem zbystřil a rozhlížel se kolem sebe.
Potom jsem se pomalu přiblioval k tomu světlu.Vzít si ho,Nechat ho tu,nebo co s ním udělat?Nejspíš ho tu nechat,ale já si ho vezmu.Po svěm uvážení jsem si světlo prohlédl a pokusil jsem se ho uchopit.Posvítíme si hurá! Světlo jsem si vzal(nebo ne) a pokračoval dál tunelem.Počkat?,Když tu bylo světlo tak tu určitě někdo bude sídlit.Od této chvíle jsem si začal dávat pozor.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Dec 05, 2011 6:35 pm

Postupně, jak jsi postupoval tunelem, jsi narážel na další zelená světla. Jejich svit navodil zvláštní tajuplnou atmosféru, od které se dalo čekat nějaké to zvláštní dobrodružství. Když ses po dobré hodině hledání zastavil, stál jsi na konci tunelu, který vyústil ve velké centrum většiny kanálů. Jednalo se o velké prostranství, kam se slévaly kanály z většiny míst. Pokud by někdo hledal nějakou věc, kterou v Soul Society odhodil, pravděpodobně by byla právě tady.

To udivující se však nacházelo v pravděpodobném středu tohohle obrovského komplexu. Zdálo se, že se tu v kanálech vyvinulo další společenství.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Dec 05, 2011 9:04 pm

Sho
Fíííha tohle je pod Seireitei?To těch členů čtvrtý jednotky fakt lituju.Takovej humus všude to je fakt síla!Chvíli mi nedocházelo kde se vlastně nacházím a tak jsem se ohlédl a viděl to místo.Pěkná zašívárna tohle to.Asi sem budu chodit vyhejbat povinostem.Byla to pěkná zašívárna i pro někoho kdo by chtěl SS uškodit a tak jsem vyskočil na tu věž(viz.obrázek) skrčil jsem se a pozoroval zda tu není živo.
Po chvíli přeskočil na další a takto to pokračovalo do té doby dokud jsem něco neobjevil.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Dec 06, 2011 5:02 pm

Jak se mohlo na první pohled zdát, město bylo prázdné. Nikde po ulicích se nic netoulalo, jenom zlověstné skřípání bůhví čeho narušovalo ticho, které v podzemí bylo. Bylo nanejvýše zvláštní, že tu něco takového je.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Tue Dec 06, 2011 8:29 pm

Sho
Nikde nic a proto jsem se vydal celé městečko prozkoumat.Zvolil jsem pomalejší tempo,protože jsem nikam nechvátal.Čas od času jsem vlezl do nějáké té budovy prozkouvat ji.Po procházce jsem si zalezl do nějákého domu sednul si a odpočíval.
Po odpočinku jsem pokračoval dále v procházce a doufal že to bloudění bude alespoň k něčemu dobré.
Zakašlal jsem a mnul si bradu.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Dec 08, 2011 6:03 pm

Zdálo se, že tu opravdu nikdo není, což bylo podivné, vzhledem k občasnému zaslechnutí zvuků. Každopádně město vyzařovalo ono reiatsu, které jsi cítil! Jevilo se, že to tedy nebyl živý tvor, nýbrž město samotné, což bylo vskutku zvláštní. Mohlo snad město být tvorem?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Dec 11, 2011 8:23 pm

Sho
Zastavil jsem se vedle jednohoz těch větších domků,chytl se za hlvu a přemýšlel co dál.
Je tu reiatsu,ale nikdo nikde.Co to jako má bejt!Tohle místo neni normální.Počkat?Neni normální.Zabodl jsem svoje zanpakuto do země pevně ho sevřel a skrz něj vyslal reiatsu.Mohlo by to bejt jako ve vnitřním světě.Vybavuju se svým zanpakut,ale neni živý jako tohle místo.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Dec 11, 2011 9:26 pm

Sotva jsi do zanpakuto vypustil nějaké reiatsu, uslyšel jsi děsnou ránu. Něco jako by se zřítilo, nebo jako by něco explodovalo. Když si se otočil, uviděl si velký oblak šedého kouře. Občas proletěly nějaké kamínky tvým směrem.

Když kouř ustoupil, mohl jsi vidět, že před tebou stojí.. no dost blbě se to popisuje! Prostě to vypadalo, že několik baráků se dalo na dráhu transformers a vytvořily jeden, který svou podobou připomínal nějakou bytost. Každopádně to vypadalo, že když má okna zatažená záclonami, bude asi značně naštvaný.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Dec 12, 2011 5:05 pm

Sho
Bingo!Rozluštil jsem to.
Vytáhl jsem zanpakuto ze země a koukl se po tom zransformerovi z baráku.Nazdar.Řekl jsem s ůsměvem a otočil se k němu.
Hej v Soul Society se ztrácej lidi.Nevíš o tom náhodou něco?A proč tu vůbec jseš?
Zasypal jsem ho otázkami na které jsem chtěl znát odpověď.
Sedl jsm si na zem a očekával od něl alespoň zabručení.Najednou jsem se zvedl přišel jsem k němu si na dva metry a zvědavě si h prohlížel.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Dec 13, 2011 8:06 pm

Baráček

Pořádně se napřímil, takže nejdřív spadlo několik tašek ze střechy dolů a následně i trocha omítky. Rozhlédl se pořádně, aby viděl, kdo se tu opovažuje tu vypouštět to reiatsu. Přeci jenom sem se shinigami dostávají horko těžko.

Po chvilce rozhlížení přeci jenom uviděl, že naproti němu jde pomalým krokem Sho. Shinigami! Zařval tak mocně, až se rozkašlal. No... když začal kašlat, tak začaly lítat různé kusy nábytku, které se nacházely v jeho útrobách. Nejhorší byl asi super rychlý záchod, který letěl přímo proti tobě.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Tue Dec 13, 2011 10:03 pm

Sho
když tam vyřvával a začal létat nábytek pokusil jsem se vyskočit mu na hlavu.
Ale než jsem se nadál proti mě vyletěl záchod a proto jsem poodskočil asi 25 metrů dozadu.
To je naschvál?Po mě letí 'haj*lík!Usmál jsem se,ale v zápětí se uklidnil.Bakudo no.37 Tsuriboshi
Poté už se mi snad podařilo vyskočit mu na hlavu.[b]Už zavři pusu a odpověz mi na moje otázky.Já to tady z tebe áčit nebudu a ani po sobě nenechám hozet vybavením domu.

Zase jsem k němu seskočil.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Dec 14, 2011 11:09 am

Nemocný domeček

Ani pořádně nedokázal postřehnout, co se stalo. Celý to na něj bylo moc rychlý. Přeci jenom rychlý a mrštný shinigami proti nemocnému chudákovi z místní ulice znělo trochu jednoznačně. Jak se opovažuje narušovat náš klid?! Zařval, přičemž začal zase kašlat. Tentokrát si však dokázal dát před dveře a okna kus věže, takže věci nelítaly na tebe, ale prostoduše se rozbily o cihly.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Thu Dec 15, 2011 11:37 pm

Sho
S tebou to asi fakt nebude nic lehkýho.Neodpovídáš na moje otázky,házíš po mě nábytek a spoustu dalšího.Když jsem to dořekl podíval jsem se na rozbitý záchod.
Takže jak to bude s tím výslechem?To si tu budu na otázky odpoídat sám?
Skočil jsem mu na hlavu a zaťukal na tašky.Hele vnímáš?Pouprav si to tom tvým mozku nebo knihovně nebo co ti funguje jako mozek a pustíme se do toho.Bereš?
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 16, 2011 12:29 pm

Domeček

Byl jsem zneklidněný tím, jak mi tu ten shinigami poskakoval, ale bohužel jsem s tím nemohl nic udělat. Očividně si ho nikdo z ostatních nevšímal, což pro mě nebylo překvapení. O žádné trhlině nevím! Zařval jsem, až mi tašky začaly opadávat. Až o chvilku později jsem si uvědomil, že se ptal "Hej v Soul Society se ztrácej lidi.Nevíš o tom náhodou něco?A proč tu vůbec jseš?" a já mu o té trhlině řekl. Sakra, zatracená senilita..
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Dec 16, 2011 2:41 pm

Sho
Ani vědět nemůžeš,protože jsem se o tom nezmínil.Takže ty za to můžeš jo?No ,ale já s tím teď budu muset něco udělat.Můžeme se domluvit.Já budu dělat že jsem o tom neslyšel a ty mi řekneš proč a nebo kdo to udělal a nebo se to dozví celé Soul Society.Hmm co ty na to?Pokračoal jsem v přeskakoání na něj a dolů na zem což ho nejspíš vytáčelo.
A nebo ještě třetí možnost,všechny co zmizeli vrátíš zpátky do SS a všechno bude OK.Tak co jakou možnost sis vybral?
Byli ve výhodě což jsem si uvědomoval.Znají to tu a je jich víc,ale na druhou stranu asi nejsou ve formě jinak už by určitě něco udělali.Tak jak to bude?Otázal jsem se ho a čekal co udělá.Po téhle větě jsem nepřeskakoval jen na něj a na zem,ale místa jsem měnil aby to při útoku neměli tak jednoduché.Když ještě vezmeme že jsou několikrát větší než já tak to mají ještě o něco těžší.Abez obav si vesele poskakoval dál.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 16, 2011 3:02 pm

Domeček

Měl jsem pocit, že se mě pokusí zabít, ale nijak se to nevyplňovalo. Jestli si myslel, že to poskakování mě činí nervózním, měl pravdu. Bylo mi to opravdu nepříjemné. Já jsem to ale neudělal! Zařval jsem na něj a ohnal se po něm jako po mouše. Problém mohly činit kousky zdi, které létaly kolem a znepříjemňovali ti tvoje škádlení.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Dec 16, 2011 3:31 pm

Sho
A kdo teda?
Pak se po mě ohnal,ale než se mě mohl dotknout už jsem byl jinde. A proč tohle děláš?To mi neni jasný.Já jsem to chtěl yřešit po dobrým,ale ty hned musíš ůtočit .Tak prosím jak chceš,mužeš si za to sám.Hado no.4 Byakurai!Namíríl jsem mu přímo na okna,ale vtu chíli tam začali lítat kusy zdi proti kterým jsem musel uskakovat,ale nač plýtvat energií když to můžu snadno vyřešit.Bakudo no.37 Tsuriboshi!Tentokrát jsem to použil trochu zvláštním způsobem fungovalo to jako prak jenže to mělo tu nevýhodu že jsem nemohl řídit směr.Taakže když na mě letěli kusy zdischoval jssem se za to a byla z toho taková zvláštní zbraň,ale vypadalo to jakoby to mělo každou chvíli prasknouttak jsem přešel zase k poskakování.
Už ses uklidnil?Jestli jo tak bych rád pokračoal v rozhovoru místo bojování to je specialita jedenáctý jednotky.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Dec 19, 2011 4:48 pm

Baráček

Mohlo mi to být v celku jedno, jestli to zabíjí shinigami nebo ne, ale pro mě se zdálo být lepší, když mu to řeknu, a on si půjde svou cestou. Kousek odsud je nějaká trhlina, která zřejmě bude mít na svědomí vše, co se vám děje na povrchu. Doufám, že bude hloupý a trhlina ho vcucne, pak by se sem nejspíš již nevrátil. Nemám rád otravný shinigami, který akorát narušují náš klid. Navíc pokud tu bude takhle poskakovat, tak ho akorát vzbudí...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Wed Dec 21, 2011 4:34 pm

Sho
Přestal jsem skákat a posadil se na zem.Trhlina?Předpokládám že jich je víc,ale tím se nabízí další otázka a ta zní?Co nebo kdo ty trhliny způsobuje a za jakým účelem?Má s tím snad něco společnýho tohle město nebo vy a když jo tak co?
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 23, 2011 8:44 pm

Baráček

Já nevím! Zahučel pouze. Neměl náladu odpovídat na otázky, na které neznal odpověď. Jeho společnost mu evidentně byla krajně nepříjemná. Bohužel, teď s tím toho moc nezmohl, ale ve skrytu duše doufal, že se mu podaří se tě zbavit.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Dec 30, 2011 12:49 am

Sho
Tak co s tebou,ty nic nevíš tak jak tě mám vyslýchat.To je furt nevím,ale s tím se daleko nedostanu!Ty bys mi mohl taky nějak pomoct jinak mi nebudeš nic platnej a v tom případě by nikomu nevadilo kdybys chcípl.A kdybys chcípl tak by pak tohle město nemělo vůdce,no a pak by byl bordel z celého SS tady dole a v tom bordelu byste se nejspíš utopili,protože asi nepadá jen k tomu vstupu.Tak co navrhuješ?Co s tebou uděláme?A nechci slyšet nevím,protože bys lhal a lhát se nemá.Zasmál jsem se a pokračoval dál.Nebo si budeme hrát na zapírání?Kdyby to zkrátilo nějákej ten čas tak bycj nebyl vůbec proti.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 30, 2011 11:41 am

Domeček

"Co to plácáš, člověče?" Zasmál se pěkně od cihel. Moc dobře si začal uvědomovat, že ho Sho vlastně šikanuje. Taková myšlenka se mu vůbec nelíbila, obzvlášť, když cítil, že jeho reiatsu není nic moc v porovnání s jinými. "Ale já tomu tady nevládnu..." Odpověděl, když se konečně dosmál té zběsilé myšlence na to, že zrovna on by tu byl pánem.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Dec 30, 2011 11:16 pm

Sho
Já že plácám?To teda neplácám.Chováš se tu jako pán tak jsem usoudil že pán jseš.No a když nevládneš ty tak kdo?Vrchní kapitánka nebo třeba tám ten barák?
Ukázal jsem na domeček stojící nedaleko něj.A čemu se tady směješ,co je taková zábava že se směješ?To neni žádná sranda tohle to.a co mě štve nejvíc měl bych i horší výraz, je to že neodpovídáš na moje dotazy,to je pak práce na ho*no!To je tak nesnesitelné bavit se s tebou o jedný a furt stejný věci,jako bys mi nerozuměl nebo co.A když náhodou odpovíš odpověď zní vždycky "Nevím."Nebo se z toho snažíš vykroutit jako bys mi nechtěl nic říct,ale tak to nejspíš je.Takže tu ještě chvíli počkám a pak se splní tvoje přání,už budeš mít klid.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Jan 02, 2012 3:28 pm

Domeček chvíli hleděl na na Hiruka, jak se marně snaží podat nějaký proslov, avšak asi po pěti minutách koukání to vzdal a nemotorně se objet dematerializoval do obyčejné budovy. Zase to vypadala na obyčejné městečko uprostřed kanalizačního labyrintu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content