Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podzemí

+6
Yuki-onna
Mishkenzie
dead wind
Hiruko
Shinichi
Miss_Atlantis
10 posters

Strana 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Podzemí Empty Podzemí

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 26, 2011 12:01 am

Je to rozsáhlý podzemní komplex temných chodeb a také kanalizace.
Místo, kde se pořádně vyzná snad jen čtvrtá divize
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Podzemí Empty Re: Podzemí

Příspěvek pro Shinichi Wed May 04, 2011 9:25 pm

Sai Kazuma

Při mém běhaní a hlavně bloudění po Soul Society jsem se nějak dostal do nějakého podzemí kde byla kanalizace... Jak jsem se ku*va dostal? No, vlastně vím jak, ale kudy pryč... Pomyslel jsem si a podrbal se levou rukou vzadu na hlavě... Podíval jsem se znuděně kolem sebe a všude samé chodby a co jiného než kanalizace... Ts... jak se odtud asi tak dostanu? Pokud si pamatuju tak jsem hledal svoje pouzdro ke zanpakuto... Když jsem si s nim po cestě házel tak mi někde spadlo a odkutálelo... No, nakonec jsem skončil tady, protože se mi zdálo, že jsem ho tu viděl padat, ale zdálo se mi špatně... Že já šel ještě dál, abych se ujistil, že to tu opravdu není... Jsem fakt tupec... Já chci ven! Napadlo mě, že když tu budu takhle stát na místě tak mi to moc nepomůže a raději jsem šel dál... Jen jsem se modlil abych mu narazil na někoho kdo mě vezme pryč... Ne, počkat! Spíš abych našel pouzdro své zanpakuto.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat May 14, 2011 2:45 pm

Chvíli jsi slídil okolo a nakonec jsi pouzdro své zanpakutou našel, v nějakém chomáči plísně a kdoví čeho. Už jsi chtěl urychleně odejít, když se ti zazdálo, že ji zaslechl nějaký zvuk, který by i mohl být hlasem. přicházel odněkud z dálky, z tunelu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue May 17, 2011 1:57 pm

Sai Kazuma

Šel jsem dlouhou a dlouhou cestu... přestalo mě to už bavit a měl jsem chuť do něčeho praštit, ale jako lepší nápad se mi jevilo raději nic nedělat a hledat... Já to pouzdro roztrhám až ho najdu... Pak si koupím nové... chvilka pauza... Nebo ne... zbytečně další blbé problémy. Po několika hodinách jsem své pouzdro konečně našel a šel k němu... Jak se mohlo dostat až tak daleko? Počkat... myslím, že tudy jsem už asi dvakrát prošel... No, nic... Sebral jsem ho, ale pořad nevěděl, jak se odsud dostat... Najednou uslyším nějaký podivný zvuk připomínající lidský hlas... Možná... A vydal jsem se za tím hlasem který jsem zaslechl.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue May 17, 2011 4:36 pm

Cesta nebyla příjemná. Vše bylo porostlé kluzkou řasou nebo plísní nebo co to bylo, navíc to tady zrovna nevonělo. Ale pomalu ses přece jen přiblížil ke zdroji zvuku. Bylo to fňukání, nejspíš nějakého dítěte.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu May 19, 2011 9:46 pm

Sai Kazuma

Ježíš... tady je opravdu tak krásně! Je to tu hnusné jak cip... Podívejte ta špína, plíseň atd. Jak tu může ta 4. divize vůbec vydržet? Pomyslel jsem si a nadával v myslí na tohle místo mezitím co jsem se blížil ke zdroji toho divného zvuku... To jsem zvědavy, co to bude... Doufám, že někdo kdo mě odtud dostane ven. Když jsem byl čím dál blíž zjistil jsem, že to tu brečí nějaké asi nějaké děcko... Twe... Zase nějaké děcko... Raději bych byl kdyby to byl nějaký zabijácky zmrd... Šel jsem tedy blíž omrknout jestli to je opravdu děcko a podívat se co a jak...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu May 26, 2011 12:25 pm

Ano... opravdu to děcko bylo. I když v té tmě jsi ho moc neviděl. Brečelo a jak ses blížil, začalo vřískat mnohem víc, protože se bálo, kdo to k němu jde.

(Promiň! Já na tebe zapomněla úplně!)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri May 27, 2011 1:59 pm

Sai Kazuma

Ts... Jak se mám chovat k děcku? Tohle mi vůbec nejde... Možná bych ho měl uklidnit, ale jak? Pomyslel jsem si a šel k němu ještě blíž... Mám ho kopnout, aby ztichlo? Ne, to není asi nejlepší nápad... Možná bych mu měl říct, že mu nechci ublížit a jsem jeho přítel... Jo, to by šlo... E--... No, nebreč... Neboj já ti nic neudělám... Nějak jsem se tady ztratil a no... hmm... Nedáš si drink? Pověděl jsem mu a z kapsy vytáhl energetický drink... Poté jsem k němu natáhl ruku... Nešel jsem k němu už blíž, ale byl jsem u něho dost blízko... Doufám, že to zase není nějaký malý hajzl, který si hraje na neviňátko a nakonec bude spolčený s někým zlým... Tohle se mi stálo už... nejen jednou...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri May 27, 2011 3:53 pm

Dítko bylo od rány a hodlalo se bránit před možným nebezpečím, takže vykoplo nohu a vyrazilo ti tak drink z ruky. Ten se zakutálel nějak do špinavé vody.
"UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA já chci maminkuuuuuuuuuuuu!" vřískalo u toho. Pořád jsi nedokázal poznat, jestli to je holka nebo kluk. Asi to byl univerzální hajzlík prostě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri May 27, 2011 9:51 pm

Sai Kazuma

Když mi to děcko odkoplo drink z ruky tak jsem se jen podíval, jak letí do vody a povzdechl si... Škoda drinku... Zrovna jsem na něho dostal chuť. Blbé děcko... ale stejně mi to nedá... Nemůžu ho tu přece jen tak nechat... Hele nechceš přestat brečet? Já ti neublížím jen hledám cestu ven odtud, protože jsem se tu ztratil stejně jako ty... Jestli chceš můžeme cestu hledat spolu a taky najít tvoji mamku, ale jestli hodláš dál brečet, tak jdu dál sám a ty si tu zůstaň. Pověděl jsem mu a už se chystal, že odejdu, protože bavit se s uřvaným děckem není nic pro mě... Takhle tady brečet to si říká chlap? No, jestli to chlap vůbec je... ani nemůžu určit pohlaví toho děcka.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat May 28, 2011 2:38 pm

"Já tu nechci být, já chci maminkůůůůůůůů!" křičelo dál dítě. Asi tady bylo už tak dlouho, že bylo strachy bez sebe a nedokázalo pořádně myslet, tedy pokud to někdy dokázalo. "Nechci zlého pánaaaaaaaa!" vřísklo, ale kdyžses chastal k dochodu, zase křičelo: "Neeeee nechoď pryyyyč, já tu nechci býýýýt!" Vypadalo to, že už je opravdu hysterické.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat May 28, 2011 3:03 pm

Sai Kazuma

To je tvrdohlavé děcko... Už z tohohle prostředí asi blázní... By mě zajímalo, jak dlouho tady už je... typoval bych, že už to nějaká doba bude... Vypadalo to, ale že chce jen dál křičet a takhle mu to vyhovuje a tak jsem se otočil a chtěl jít pryč, když najednou změnilo názor a nechtělo tu zůstávat samo... Yare yare... Jak předpovídatelné... Ale fakt by mě zajímalo jestli to je kluk nebo holka... Možná hybrid... což myslím, že je blbost, ale na druhou stranu tu mohlo v tomhle kanále zmutovat. Pomyslel jsem si a usmál se... Ani jsem se k němu neotáčel a jen pověděl... Jestli tu nechceš zůstávat sám, tak pojď se mnou... Máš poslední šanci.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun May 29, 2011 2:51 pm

"Ale mě bolí nožičkyyyyyyy!" zabrečelo dítě a opravdu se zdálo, že už je na pokraji zhroucení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun May 29, 2011 8:24 pm

Sai Kazuma

Ale mě bolí nožičky... Bla bla bla... Pověděl jsem si pro sebe a šel pryč... Udělal jsem několik kroků, ale když jsem tak slyšel to děcko, něco mi nedalo a nemohl jsem ho tam přece jen tak nechat... I když je to otravné, malé a hnusné je to jen dítě... Proto jsem se otočil a šel k němu... Takže mám pro tebe už poslední nabídku... Ponesu tě na zádech pryč... souhlasíš? Zeptal jsem se ho a čekal na odpověď...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jun 04, 2011 6:58 pm

Dítě chvíli mlčelo.
"A nejsi zlý čert, co mě unese na plantáže?!" zeptalo se potom se strachem a podezřívavě, ale bylo jasné, že je ochotno důvěřovat tomu, když řekneš, že nejsi.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Jun 05, 2011 10:41 am

Sai Kazuma

Ne neboj, nejsem čert... Chtěl jsem si z něho udělat zase srandu a říct, že jsem, ale potom by zase brečelo a musel bych ho zase uklidňovat... Na to už nemám zrovna náladu... Ok, tak naskoč Pověděl jsem mu a klekl si k němu zády... Doufal jsem že už naskočí a konečně se pohnu z místa, ale pořad stejně nevím jak se odsud dostat a při pomyšlení na to, že tu budu bloudit několik hodin s nějakým děckem na zádech mi moc velkou radost nedělalo... Že já šel vůbec hledat to blbé pouzdro... jako bych si později nemohl pořídit nové... Jestli naskočilo tak jsem vstal a šel dál rovně a byl velmi zvědavý kam se to dostanu... Jestli si zase stěžovalo, že se mu nechce, tak jsem ho chytil a dál si ho na záda sám, ale potom jsem už opravdu měl chuť ho utopit... Když jsem tak šel tak mě napadlo se aspoň zeptat na jméno a to bych poznal i jestli to je holka nebo kluk, protože to pořad ještě nevím... Jak se vůbec jmenuješ a jak ses tu dostal? Zeptal jsem se a šel dál... Nojo, jak se tu vůbec dostalo takové malé škrvně? Hmm...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jun 05, 2011 5:58 pm

Dítko si přece jen naskočilo a drželo se tě tak pevně, že tě málem škrtilo.
"Yuki," odpovědělo na tvou otázku po dlouhé chvíli váhání. Bohužel podle jména to opět mohla být holka i kluk, takže ti to moc nepomohlo. "No... byli jsme venku s maminkou, už jsme se vraceli domů... A najednou se kolem začali rojit takoví oškliví, rohatí čerti... A maminka mě strčila do kanálu, aby mi nic neudělali... a pak už nevím, od té doby tady jsem a chci najít maminku!" odvyprávělo svůj podivný příběh. Co myslelo rohatými čerty se ti zdálo skoro jasné - samurajové Reimei měli totiž rohy na přilbách.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Jun 06, 2011 7:52 pm

Sai Kazuma

Šel jsem dál a to otravné děcko mi povědělo své jméno... Tak to mi moc nepomohlo a raději se tím nebudu ani zabývat... je to vlastně úplně fuk jakého je pohlaví, hlavní je kdy se odsud už dostanu... Poslechl jsem si taky jeho krátké povídání o tom jak se tu dostal a trochu se zamyslel nad těmi čerty... Čerti? Co by ti tady dělali... Pomyslel jsem si a šel dál... Byl jsem zticha a na nic jsem se už neptal... spíš mě zajímalo kde se tu objevily čerti... Po nějaké delší době mi došlo, že to mohly být vlastně ti samuraiové, co tu předtím otravovaly... Jestli ho tu jeho matka poslala, aby ho ochránila před samuraii tak to asi už ani nebude žít... No, možná jim mohla uniknout, ale velké naděje tomu nedávám... Rozhodl jsem se že je pro mě to děcko prozatím kluk... Sakra... já se chci už dostat pryč!
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jun 08, 2011 6:44 pm

Jak jsi tak bloudil, mělo to na tebe už takový následek, že jsi nebyl tak pozorný, jako bys měl být, takže to bylo to děcko, které vyjeklo, trochu tě pokopalo, jak ti sedělo na zádech, a ukazovalo nahoru, odkud svítila malá štěrbinka slunečního světla.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jun 09, 2011 4:57 pm

Sai Kazuma

Pořad jsem šel tam kde cesta vedla a pořad jsem nemohl dojít k východu z tohohle mizerného smradlavého místa... Aspoň jsem přišel na další velmi zajímavou a hlavně poučnou věc... Nikdy už nelézt do nějakých blbých kanalizaci bez někoho kdo by se tady vyznal... Pomyslel jsem si a už jsem měl opravdu dost nervy na to, že nemohu najít východ a pořad tu bloudím jako idiot... Najednou když jsem tak šel do mě to děcko začalo kopat a já na něho chtěl začít řvát, ale když mi ukázal rukou směr nahoru hned jsem to pochopil... Bylo to světlo a taky možná cesta na svobodu... Bohužel to bylo moc male, takže prolézt tím... na to jsem mohl rovnou zapomenout... Napadlo mě to tu rozbít abych si vytvořil cestu ven, ale taky jsem se zamyslel nad tím jaké by to mělo následky a možné místa kde bych se mohl odtud objevit... No, ale za to mi to přece stojí... No, nechce se mi tu pořad chodit dokola tak jsem se rozhodl jsi cestu ven udělat sám... Počkej tady a já to mezitím rozmlátím... Promluvil jsem na něj a položil ho ke stěně dál ode mě... Tatakai, Toshi... Aktivoval jsem shikai a poté se odrazil od země co největší sílou, abych dosáhl na strop a dál do něj pěkně velkou ránu, abych měl šanci ten blbý strop zbortit... Bohužel mi nedošli následky toho, že ten strop na mě může spadnout... No, myslím, že se tak stane...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jun 09, 2011 8:42 pm

Kanály v Seireitei nejsou jen tak pro srandu, takže sice pár kusů spadlo, ale jinak strop vydržel a tobě se podařilo prorazit ven, i když asi jsi nepotěšil ty, kteří zrovna šli nahoře po ulici. Pár jich odletělo, dokonce bylo i pár zraněných, i když to jsi samozřejmě v první chvíli neviděl, jelikož tam vládl celkem zmatek díky tobě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jun 09, 2011 10:50 pm

Sai Kazuma

Vyšlo to lépe než jsem si myslel... Strop vydržel dobře a prorazit se ven se mi povedlo... Takhle nějak jsem chtěl aby to dopadlo, ale zase na druhou stranu následku co se stane nahoře jsem si vůbec neuvědomil... Vypadalo to, že jsem tímhle zásahem zranil i pár lidí, kteří šli pod kanálem... No, toho jsem si prvně nevšiml a skočil zpět do kanálu pro toho chlapce s úmyslem odnést ho nahoru... No, ani nevím jestli je to kluk, ale když nemůžu určit jeho pohlaví vzhledem nebo jménem, prostě si ho sám vyberu... Skočil jsem tedy zpět a sebral toho kluka... Poté jsem znova vyskočil nahoru... Byl jsem nahoře s tím děckem v rukách a až teď si všiml toho co jsem tu způsobil... Vcelku zmatek... ale to teď stranou, protože důležitější je samozřejmě utéct o co jsem se taky teď pokusil... Nic jiného mě v té situaci nenapadlo... Co bych měl říct... omluvit se jim? To je na nic, nebo... Prostě nevím, takové situace fakt moc řešit neumím a zrovna se mi ani nechtělo... Když nad tím tak přemýšlím zda se mi, že já od všech problému asi utíkám...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jun 10, 2011 4:58 pm

Slyšel jsi za sebou nadávky do pitomců a do zatracených shinigami, ale snad se nic vážného nestalo... No, pokud ano, v té rychlosti tě stejně nikdo nepoznal, takže si stěžovat nemohli. Utíkal jsi tedy bezpečně pryč a zamířil jsi... kam?

------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 22, 2011 9:19 pm

Sho -> Po pravdě, bylo dost těžké v tom prostředí zjistit, jestli je okolo tebe někdo. Ale pokud jsi mohl soudit, tak se ti zdálo, že... ano. Mohlo se ti to jen zdát, protože vycítit reiatsu bylo neobvykle obtížné, ale zdálo se ti, že nedaleko od tebe jsou nějaké známky života... a ve větším okruhu určitě další dvě. Vypadalo to, že v kanálech je živo!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Dec 03, 2011 10:03 pm

Sho
Ha,někdo tady je[,ale co tu hledá?A co s tím udělám?Tohle byly otázky které jsem si kladl.Najednou mě napadlo udělat si náčrtek těchto podzemních kanálu,potom by se dalo snadnějc zjistit kde se můžou nacházet,proto jsem sáhl do kapsy,ale kde nic tu nic.
Kapsy byly prázdné.No asi to budu muset prohledat úplně celý,což bude ai hodně náročná věc.A kdo se tu má vůbec vyznat?Tohle bude takový malý bludiště,takžese tu nejspíš ztratím.Potom jsem se mrknul na zdi a napadl mě jednoduchý systém jak se v tom blázinci zorientovat.Všude kolem byly zdi a na ty se dají vyrýt všelijaké symboly tak proč ne jednoduché šipky.Vysunul jsem zanpakuto a dal jsem se do průzkumu.
Vždy když jsem se posunul o kousek dál vyryl jsem do zdi šipku kterým směrem je východ.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra: