Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mimo prostory Akademie

2 posters

Goto down

Mimo prostory Akademie Empty Mimo prostory Akademie

Příspěvek pro Sode Mon Dec 27, 2010 9:12 pm

Zbylé děje, jež se neodehrávají na pozemcích Akademie.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Mimo prostory Akademie Empty Re: Mimo prostory Akademie

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 29, 2010 7:59 pm

Raiden

Zasmál jsem se a skrčil se jenže i tak mi její zanpakuto uřízla pár vlásků. Ano a už víš proč já chtěl bojovat na volném prostranství? Využil jsem toho že byla tak blízko mě a dlaní ruky jsem jí prudce udeřil do žaludku. Bylo to jednoduché Hakudo čili boj bezezbraně. Ale tentokrát jsem s tím použil i kapku Reiatsu abych to posílil. Jestli se mi podařilo jí odpálit aspoň kousek do vzduchu tak následně použiji Shunpo a jako správný muž jí nechám aby do mě narazila a tak si nic neudělala.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 29, 2010 9:00 pm

Kasumi

Jasné... bylo my jasné, že uhne... To je začátečnický rozmach.... Tím to teprve začne... Pomyslela jsem si, když se Raiden vyhnul mé zanpakuto. A měla jsem pravdu, tím to začalo.
Ksss.... Snažila jsem se zmírnit bolest v oblastí žaludku.
Sensei mi vždycky říkal, že není radno útočit na protivníka takhle přímo. Teď vím, jak to myslel. A i to cítím... Auu... ...uu... H... Tak tohle... jsem nečekala...
Bolest utichala rychle a tak jsem se docela i rychle vzpamatovala. Tedy, myslela jsem si. Že bych... po takových letech tréninku.... se nechala takhle nachytat?... Vždyť je to začátečnická chyba... To přeci nejde.... Řekla jsem si sama pro sebe.
Když jsme se vrátili zpět na zem... Díky... Hlesla jsem. Očima jsem mířila pohled do země. Nevypadalo to, že bych z takového, ještě k tomu začátku, měla nějak zvláštní radost.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 29, 2010 9:35 pm

Raiden

Usmál jsem se na Kasumi a hlesl. Promiň neměl jsem v plánu udeřit tě tak tvrdě. Mírně jsem se začervenal a pak za pomoci Shunpa zmizel. Objevil jsem se na jedné větvi nad Kasumi a usmál se. Do toho Kasumi. A nemusíš bojovat tak jak nám řekl sensei. Najdi si svůj vlastní styl. Pozvedl jsem Zanpakuto do pozice obrana a připravil se na její útok. Sledoval jsem každý její pohyb. A to né jen z důvodu bojového ale i protože se mi na ní něco líbilo. Ale teď byl čas na utkání takže nebyl čas na motání si hlavy nějakou ženou. Jestli použije Shunpo může udeřit ze všech stran. Proto jsem byl připraven na soustředěnou obranu, ale to pak znamenalo že nepřejdu tak rychle do útočného pohybu...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 29, 2010 10:19 pm

Kasumi

To ne. Já... Tedy vlastně, to nebyla tvá chyba. Kdybych byla ostražitější, tak se nic nestane. Sic jsem to dořekla ještě tak trochu zklamaně, ale opět jsem se tvářila normálně. Jako by se nic nedělo, prostě ten rázný, rozhodný pohled.
Jak nám řekl?... Aha, už to chápu, on mě asi vnímal... Pousmála jsem se. Asi jsi myslel, že mluvím o nějakém kantorovi z Akademie, že?
Podívala jsem se na něj. Chápu, náš boj ještě neskončil.... Z kapsy školního kimona jsem vytáhla stříbrné hodinky. Bez vyvolání? To není možné, ale za pokus to stojí. Zvládneme to.
Hodinky jsem po chvíli vrátila zpět. Tak dobře.... Své zanpakuto jsem namířila proti Raidenovi a za použití shunpa jsem zmizela.
Kde nic, tu nic. Chvíli jsem ani já nevěděla, kde jsem.
Na konec jsem se objevila nalevo od něj a sekla jsem po jeho ruce. Avšak, ani jsem se k němu moc nepřiblížila. Alespoň ne tak, aby mohl opakovat předchozí tah a znova shunpem zmizela.
Tento tah jsem použila hned několikrát za sebou.
Objevila jsem se někde okolo něj a chtěla seknout. Když jsem to skoro měla, či to málem vykryl, zmizela jsem a zase a zase.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 29, 2010 11:40 pm

Raiden

Nějak mě to její poskakování přestávalo bavit. Když zrovna jednou zmizela tak jsem se prostě prudce roztočil dokolečka takže ať se objevila kdekoliv musela dostat zásah Zanpakuto. Jakmile se tak stalo použil jsem Shunpo a objevil se zase dole na zemi. No popravdě myslel. Hlesl jsem a čekal co udělá. Ale jestli jsi myslela někoho jiného tak se omlouvám. Nakonec jsem zaujal opět obranou pózu ale tentokrát kapánek jinou. Tentokrát jsem byl připraven přejít z obrany do útoku velice rychle.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 30, 2010 12:13 am

Kasumi

Samozřejmě jsem po předchozí zkušenosti už dávala pozor na to, jak si i on počíná. Jak se začal točit, zůstala jsem stát na větvi, opřená o strom, tak, aby mě neviděl.
Když chvíli už stál na zemi, objevila jsem se za ním opřená o kmen stromu. Ano, myslela jsem někoho jiného. Ale nemělo by smysl ti říkat koho. Je to přeci jen.. spíše má záležitost.
Zanpakuto jsem měla v jedné ruce a nevypadalo to, že bych se nějak chystala zaútočit.
Co kdyby jsi se jen nebránil a zkusil zaútočit? Takhle bychom tu mohli být do nekonečna. Tak se taky předveď.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 10:49 am

Raiden

Usměje se na Kasumi a zahledí se na ní. Ale já ti nechci ublížit. Přizná se a pak kývne. Ale jelikož jde o trénink tak dobrá. Zmizí za pomoci Shunpa a objeví se těsně před ní, Zanpakuto držíc obouručně a prudce švihne tak že kdyby úder nezastavil u jejího pasu a nebo kdyby tam nedala zanpakuto bylo by to vážné. Jenže naschvál úder zastavil a usměje se. Bububu. Pak odskočí dozadu a zadívá se na ní. Kasumi... chtěl bych ti ukázat něco co jsem ještě nikomu neukázal. Kolem mě začalo výřit stříbrné Reiatsu a já pronesl. Kita kara minami made. Higashi kara nishi e. Sanshain hakkō kagayaki. Farukon no Kaminari Mojí zanpakuto pohltilo Reiatsu a po krátké chvíli z ní vyšla stříbrná čepel...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 30, 2010 12:18 pm

Kasumi

Ublížit mi? Ale no tak, je to trénink. Odpověděla jsem na to.
Jelikož jsem byla na útok připravená, kdyby ho Raiden nezbrzdil, vykryla bych ho svou zanpakuto.
Shi... kai? Proč to? Udivilo mě. Přeci jen, jsem nepředpokládala, že by se odebral k tomuto tahu. Je to jen trénink. Nemyslíš, že je to tak trochu zbytečné? Vždyť, je to jen trénink, nemusíme z toho dělat vážný boj. A stejně, už na ten trénink není moc času. Podotkla jsem.
Postavila jsem se do obrané pozice. Stejně ale, zaútoč! Tamto se opravdu jako útok považovat nedá. Alespoň já to tak nevidím. Vyvolávat shi-kai tedy nehodlám, ne po tomhle dni.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 3:03 pm

Raiden

Usmál jsem se a zmizel za pomoci Shunpa. Najednou jsem se objevil nad ní. Díky vyvolání Shikaie se všechny mé schopnosti zvýšili. Prudce jsem se odrazil od stromu a pak znovu zmizel a objevil se před ní, náhle za ní a pak za stromem kterým náhle projela čepel a chtěla jí probodnout zezadu. Jenže toto byla chyba jestli jí čepel neprobodla aspoň mirně tak jsem měl teď velké problémy. Meč totiž zůstal ve stromě...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 30, 2010 3:45 pm

Kasumi

Tohle mi přišlo dost podobné tomu, co jsem prováděla při útoku já. Věděla jsem, že se v tu chvíli dá čekat cokoli.
Mihl se tu a zase někde jinde. pak ale nikde a to bylo pro mne jasným znamením, i když jsem nevěděla co má v plánu.
Vyskočila jsem, což byla naštěstí v tu chvíli snad nejlepší reakce. Raiden byl za mnou. Vlastně ne za mnou, ale za stromem, kde jsem ho samozřejmě nemohla vidět.
Tomuhle se nevyhnout, mohlo to mít vážné následky. Pomyslela jsem si a objevila jsem se naproti tomu stromu, kde jsem před chvíli ještě stála.
Trochu se mi podlomili nohy. Bylo to tím, že jsem zcela tomu útoky "neutekla". Jak jsem vyskočila, čepel jeho zanpakuto mi na noze zanechala ne příliš hlubokou ránu, ale i tak. Tohle není dobré.... Hej ty, ehm... Raidene... sice pěkný tah, ale vytáhneš teď svou zanpakuto z toho kmene? Pousmála jsem se. Strom to byl docela mohutný, takže měl i dost mohutný kmen.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 4:34 pm

Raiden

Neboj Kasumi už se na tom pracuje. Zatím si nevšiml jejího zranění jelikož pracuje na Zanpakuto. Nakonec mu po páčení nezbude nic jiného než to že ukončí Shikai a tím se tvar meče změní a půjde vytáhnout ven. Také že tak udělal. Následně se zahledí na Kasumi a zamrká. Ty jsi raněná! Rychle se za pomoci Shunpa dostane k ní zbraň pohodí do trávy a podepře Kasumi když se jí mírně podlomí nohy. To bude dobré. Promiň je to má vina. Rychle jí položí do trávy a přemýšlí co použít jako obvaz. Nakonec ho napadne jediné, utrhne si oba rukávy svého bílého oděvu a začne jimi ovazovat ránu. Pak se jí zahledím do očí. Asi jsem to přehnal že? Je to jako tenkrát v Rukongaii kdy jsem všem ubližoval svým vysokým Reiatsu. Zavzpomíná smutně a dívá se na ní dál.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Dec 30, 2010 5:04 pm

Kasumi

Nech už toho, ano... Tohle je, když už ne to nazvat bojem, tak trénink. I u nich se občas někdo zraní. Pozorovala jsem ho, co to zase provádí. Ono mi to už docela ze začátku došlo.
Když se mě zeptal, jestli přehání, přišla mi v tu chvíli vhodná jen jediná odpověď. No, jo... trochu asi ano.
Opřela jsem se o kmen strom, když jsem vstala. Heleď, možná jsem holka, ale něco vydržím. Jinak bych tu nebyla. Zůstala bych radši v Rukongai a nestála bych o to, se dostat do Gotei 13. V boji nemám na vybranou, prostě musím vydržet. Pochybuji, že by soupeř čekal, než se vzpamatuji z jednoho úderu či by bral ohled na má zranění. Pozvedla jsem pohled na koruny stromu, jimiž pronikalo již jen slabé denní světlo. Tahle bych snad ani za trénink nepovažovala. Ne, opravdu ne. Podívala jsem ne zpět na Raidena. Měli bychom jít. Navrhla jsem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Dec 30, 2010 6:16 pm

Raiden

Zamrkal jsem když řekla že už chce jít. Mírně jsem zesmutněl, ale nedal jsem to na sobě znát. Ano, půjdeme. Měl bych se podívat na Akia. Jestli zas náhodou něco nerozbil. Zasměje se a chytne do náruče. Smím nabídnout profesionální taxi-službu? Pak ještě ovšem ještě Kasumi položí na zem a sebere svojí zanpakuto na kterou bych málem zapoměl. Následně zase chňapne Kasumi do náruče a rozejde se zpět směrem k Akademii. Tak jak sis vlastně vedla při těch misích v Reálném světě? Byla to vcelku makačka.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down