Jiné prostory Akademie
Strana 1 z 1
Jiné prostory Akademie
Děje, jež se nebudou odehrávat v blízkosti daných míst, ale stále na pozemcích Akademie.
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Re: Jiné prostory Akademie
Kasumi
Po dobu cesty jsem nic neříkala. Ani na jeho otázku jsem neodpověděla.
Když jsme se konečně opět dostali před velkou budovu akademie, postavila jsem se bleskurychle na vlastní nohy se slovy. Dík, ale to jsi nemusel. Dokážu chodit sama, od toho mám nohy.
Chvíli jsem zůstala k Raidenovi otočená zády a tak, dle tónu hlasu, to vyznělo docela nevděčně. A asi i mělo. Byla jsem zvyklá se sama o sebe postarat a cizí pomoc mi nedělala zrovna nejlépe.
Po té delší chvilce jsem opět promluvila. Tentokráte už zase trochu zpět. Jako vždy, nic zvláštního. Jen toho bylo poslední dobou trochu více, než obvykle, ale zvládla jsem to... celkem.... Bylo v tom poznat menší zaváhání i pečlivá volba slov, neboť jsem i takto krátkou odpověť vyslovovala dosti dlouho.
A co ty? Když jsi se na to tak zeptal....
Po dobu cesty jsem nic neříkala. Ani na jeho otázku jsem neodpověděla.
Když jsme se konečně opět dostali před velkou budovu akademie, postavila jsem se bleskurychle na vlastní nohy se slovy. Dík, ale to jsi nemusel. Dokážu chodit sama, od toho mám nohy.
Chvíli jsem zůstala k Raidenovi otočená zády a tak, dle tónu hlasu, to vyznělo docela nevděčně. A asi i mělo. Byla jsem zvyklá se sama o sebe postarat a cizí pomoc mi nedělala zrovna nejlépe.
Po té delší chvilce jsem opět promluvila. Tentokráte už zase trochu zpět. Jako vždy, nic zvláštního. Jen toho bylo poslední dobou trochu více, než obvykle, ale zvládla jsem to... celkem.... Bylo v tom poznat menší zaváhání i pečlivá volba slov, neboť jsem i takto krátkou odpověť vyslovovala dosti dlouho.
A co ty? Když jsi se na to tak zeptal....
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Similar topics
» Mimo prostory Akademie
» BYLA ZRUŠENA AKADEMIE!!!
» Prostory 11. divize
» Prostory 5. divize
» Prostory 7. divize
» BYLA ZRUŠENA AKADEMIE!!!
» Prostory 11. divize