Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senkaimon

+12
Suki
Solas
dead wind
Shinichi
Dawn de Diablo
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Miss_Atlantis
16 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Senkaimon - Stránka 3 Empty Re: Senkaimon

Příspěvek pro Satoshi Sun Mar 13, 2011 8:47 am

Satoshi
Dorazil jsem před Senkaimon s levitující bombou a ještě v denní čas a ještě se svoji maskou, to mohlo značit, že chystám něco velmi nebezpečného. Tak tedy pojďme na to. Už to bude nějakou tu dobu, co jsem naposledy využil tento zastaralý způsob přesunu. pomyslel jsem si a vstoupil do Senkaimonu a zastavil jsem se v meziprostoru, mezi Senkaimonem a Reálným světem. Měl bych mít nějaký čas, než se zjeví Cleaner... přece jenom nebylo by ideální zničit ledabyle jednu dá se říct obranou linii Seiretei... problesklo mi hlavou a mezitím jsem monitoroval prostor kolem No... hledat nejslabší místo na způsobení největší škody by sice bylo nejvýhodnější, ale to nebude možné, pokud tuhle hračičku chceme využít jako bombu... pak už jsem ovšem přestal přemýšlet a uvolnil jsem bariéru z bomby a počkal jsem, jak bude reagovat na okolní prostředí. I když Firel říkal, že ji aktivoval dalším kidem, tak zdejší prostředí by mohlo aktivitu povzbudit... přemýšlel jsem nahlas a skutečně bomba začala reagovat, ale vypadalo to, jako by se ve vzduchu nedokázala aktivovat Že by... napadlo mě a poslal jsem bombu do levé stěny a to... způsobilo aktivaci! Okamžitě po nárazu do stěny bomba uvolnila svou energii, což způsobilo něco, co jsem ani já nečekal, malá část prostoru kolem mě se zakřivila a jelikož jsem byl skoro u epicentra, byl jsem chycen v explozi také a než jsem mohl něco udělat proběhla reakce, kterou jsem absolutně nečekal... otevřel se přede mnou volný prostor, který mě vtáhl, jako černá díra, a vyplivl mě...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: