Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senkaimon

+12
Suki
Solas
dead wind
Shinichi
Dawn de Diablo
Arinoki
Ryuuka Hosentsu
Mishkenzie
Kage
OuYee
Firel
Miss_Atlantis
16 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Senkaimon Empty Senkaimon

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 7:32 pm

Veřejná brána mezi světy, kterou je možno projít do města Karakura ve světě živých.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Senkaimon Empty Re: Senkaimon

Příspěvek pro Firel Fri Dec 31, 2010 6:44 pm

Firel
když celá moje skupina zalezla do senkaimonu hodil jsem pohled naznačující že se ještě uvidíme na toho divného shinigamiho který mě probodl. Potom se senkaimon zavřel a nás čekal těžký úkol:
Zdrhnout se zraněními před čističem.
Tady se nemůžeme dlouho zdržovat, pochybuju že tenhle senkaimon bude kontrolován 12. divizí. Tudíž můžeme očekávat cokoliv.
Otočil jsem se a vyrazil do SS.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Dec 31, 2010 7:01 pm

Kunimatsu Fujikage
Bože!!Proč jsem museli odejít .... Mohla sněma bejt fajn zábava.Místo toho ted musíme utíkat do seiretei aby nás nesundal čistič.Chci říct,až dorazíme do seiretei Firel pujde do 4.divize ad se mu podívaj na břicho Kanashi mohl by jsi jít prosím sním? Já mezitím pujdu az vrchní kapitánkou a jestli chceš hikaku tak můžeš taky. řekl a šel směrem do seiretei
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Fri Dec 31, 2010 7:09 pm

Kanashi

Vypadalo to, že ho tahle situace moc nezajímá a myšlenkami byl trochu mimo.
Co? A jo.. klidně s ním půjdu.
Pověděl Kunimatsuovi a dál si ruce do kapes.
Jsem zvědavý co udělá vrchní kapitánka..
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 01, 2011 1:03 pm

Hikaku Kioshi
Tak čistič jo,hmmm zajímavé nechtěl bych ho potkat.Dobře půjdu s tebou odpověděl jsem Fujikagemu a pokračoval v běhu.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Jan 01, 2011 4:42 pm

Kunimatsu Fujikage
Už viděl jasné světlo byli blízko vyskákali jsme ze senkaimonu a poté jsme se všichni vydali svou cestou .. Já s Hikakuem do 1.Divize podat hlášení a Firel z Kanashim do 4.Divize na kontrolu.

---------------------------------------------------------------------------------------------
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jan 04, 2011 10:47 pm

Ryuuka Hosentsu

Asi po dvaceti minutách po vyražení z kasáren 10. divize, jsem konečně spatřil Senkaimon. Nicméně byl zavřený a nikdo nikde. Zezačátku mi hlavou přelítaly myšlenky typu: Nebyl ten pekelný motýl na ovládání a neměl mne jen zmást? Nebo nebyla to jen halucinace? A v neposlední řadě, Byl opravdu sraz u Senkaimonu? Pak mne konečně napadla myšlenka, že jsem šel asi do všeho moc hrr. Došlo mi, že ostatní příjdou později, a tak jsem si sedl na zem, opřel se a koukal na oblohu. Myslel jsem si, že tu aspoň bude babča, ale s tím nic nenadělám, vzhledem k jejímu věku asi nebude přicházet zrovna sprintem.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Jan 05, 2011 5:59 pm

Arinoki Kenkyoshou

Po ukončení porady jsem se vydal k bráně senkaimon vyčkávat na ostatní..poté co tam dorazím..všimnu si nějakého shinnigamiho kterého ještě neznám..tak ho tedy oslovím..Hoj, jak je a kdo seš?..a vyčkávám na odpoveď..
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Jan 05, 2011 6:13 pm

Ryuuka Hosentsu

Úplně jsem se zasnil do krásy oblohy, když v tom na mne někdo promluvil. Otevřel jsem oči a uviděl Shinigamiho, né však obyčejného. Všimnul jsem si, že jeho reiatsu je větší než od kdejakých členů a také toho, že má na sobě kapitánské haori. "Takže kapitán? Zřejmě tu je také na misi". Pomyslel jsem si, postavil se a oslovil kapitána. "Zdravím taichou, no jak je, je mi divně, protože jsem až příliš přespaný a co vy? Jo a jmenuji se Ryuuka Hosentsu, člen 10. divize." Po té jsem zase zývl a vyčkával na odpověď kapitána.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Jan 05, 2011 6:37 pm

Akai Tsuki

Šel jsem pomalu s klidnou chůzí. Pozoroval jsem okolí a přemýšlel jsem ským se ještě vydám do RW. Už jsem byl blízko a ucítil jsem známé reatsu. Usmál jsem se že by šel snáma? mihlo se mi hlavou a pak jsem si uvědomyl, že v RW už jsou nějací shinigami které dobře zná Teď jsem si uvědomyl že se tam těším a nahodil jsem jeho obviklí velkolepí úsměv. Vyšel a už viděl toho kterého tak dobře znám a došel jsem kněmu. Zdravím tě Arinoki a dal jsem mu ruku na rameno. A pak jsem si tam všiml i někoho nového Tebe také zdravím
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Wed Jan 05, 2011 6:42 pm

Arinoki Kenkyoshou

Jo též zdravím, no mám se fajn, akorát si chvilku odpočinu a zkusím si pokecat ze svoji zanpakutou ať se připraví na boj..tak tedy sednu do tureckého sedu, na kolena si položim svoje zanpakutou, zavřu oči a začnu se koncentrovat..

Můj vnitřní svět:
Ehm, konečně ses taky jednou ozval !
Gomen, ale měl jsem docela na pilno od poslední mise.
Jo, dobře tak co tedy si mi chtěl?
No nic extra, akorát jdeme na misi kde se budem sanžit smést organizaci, která se snaží svrhnout SS. promluvím s unaveným obličejem
Jóó konečně se bude zase něco dít !..slavil hlasitým a nepřijemným hlasem, a začal se olizovat kvůli své krvežíznivosti..
Jo jasný, měj se !..rozloučím se s Burusureisou..

Proberu se..a všimnu si jak se mě drží Akai Tsuki, kterého znám už z dřívějších dob, tak ho tedy pozdravím "Hoj, jak je?" ale jinak zůstavám stále sedět..

Naposledy upravil Arinoki dne Thu Jan 06, 2011 7:57 am, celkově upraveno 1 krát
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Jan 05, 2011 7:34 pm

Ryuuka Hosentsu

Jakmile si Kapitán sedl do tureeckého sedu a začal se koncetrovat, tak jsem ucítil další reiatsu, které se blížilo. Soudě podle pásky přes ruku na kimonu jsem poznal, že to je vícekapitán. "Taky zdravím, fuku-taichou." oslovil jsem podkapitána a opět se zadíval na mraky. Nevěděl jsem, zda-li jsem z té mise rád, nebo naopak. V tuhle chvíli to bylo jedno, protože už se z toho žádným způsobem nevysoukám. Nicméně, vrtalo mi hlavou, kde je so taichou sama, protože jak už mi pekelný motýl sdělil, je to velitelka našeho týmu. "Páni, první mise v lidském světě a už pod vedením vrchní kapitánky." Zamyslel jsem se, opět zavřel oči a začal snít. Pak mi hlavou přeletěla myšlenka, že bych měl kapitánovi asi nahlásit svou delší nepřítomnost v Seireitei z důvodu přidělení mise. Rozhodl jsem se to napravit a vydal se zpět do kasáren desáté divize.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Jan 06, 2011 3:37 pm

Akai Tsuki

Pozoroval jsem jak ten shinigami odchází a tak jsem obrátil pozornost na Arinokiho Já se mám přímo skvěle, co ty a pousmál jsem se. Protáhl jsem paže A pak jsem si uvědomyl ještě 1 věc Ty deš taky do RW? zadíval jsem se na Arinokiho a posadil jsem se vedle něho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jan 06, 2011 4:09 pm

Sai Kazuma

Jak to už u mě bývá zvykem tak mé potulovaní po seireitei dopadlo tak, že jsem došel zase někam, kde jsem neměl vůbec co dělat... Kde to zase jsem? Trochu jsem se zamyslel... Myslím, že u veřejného senkaimonu... tudy jsem už jednou procházel... tak jdu jinam... tady je docela nuda Možná mě mohli arinoki a dawn z dálky vidět, ale stejně jsem už byl na odchodu. Kam tet? Možná si zajdu do nějakého baru a dám si... no co já vím, že by nějaký alkohol? Ale ožrat se zase moc nechci.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Jan 06, 2011 4:16 pm

Ryuuka Hosentsu

"Neuběhla ani hodinka a já jsem zase na stejném místě. Avšak už né jako člen, nýbrž fuku taichou. No není to ironie?" zašeptal jsem tiše pod nos a zahlédl Shinigamiho. Nevěděl jsem, kdo to je, ale jelikož byl nejspíše na odchodu, tak se blížil ke mne, protože jsem právě přicházel. Když jsem ho viděl na dostatečnou vzdálenost, poznal jsem, že to je Sai. V tuto chvíli jsem byl rád, že ho vidím, protože to mohlo být naposledy. Když jsem se k němu přiblížil úplně na vzálenost konverzace, tak jsem promluvil. "Ahoj Saii, tak jak se máš? Neuvěříš mi asi, lae poslední dva dny, co jsme se neviděli, jsem prospal." Při posledních slovech věty jsem se začal mírně smát, čekajíc na Saiovu odpověď.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jan 06, 2011 4:28 pm

Sai Kazuma

Když jsem byl zrovna na odchodu viděl jsem v dálce někoho jak jde proti mě... Neměl jsem v plánu na něj promlouvat, ale poté co byl blíž a blíž ke mě tak jsem poznal, že je to vlastně Ryuu a než jsem ho stačil pozdravit tak mě předběhl... Čaues... jo jde to... Prospal? Tak dlouho? Zasmál jsem se... drsné... Pak jsem se na něj pozornějí zadíval a vyděl co má kolem ruky... Měl kolem ní obvázanou pásku více-kapitána desáté divize. Ty ses stal více-kapitánem desáte divize?! Vykřikl jsem na něj překvapeně.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Jan 06, 2011 4:34 pm

Ryuuka Hosentsu

Neměl jsem v plánu mu o tom nic říkat, ale Sai to očividně poznal podle pásky. "Úplně jsem zapomněl, že mám pásku přes ruku." Pomyslel jsem si a přitiskl si ruku na čelo. Po té jsem ruku sejmul z čela a odpověděl Saiovi. "No, eh, ano jsem. Ale není to nic zvláštního, nejspíše mne kapitán jmenoval jen proto, protože jsem byl poblíž. Jiný důvod k tomu asi neměl. No nic Sai, ještě mám trochu času před misí v lidském světě, co takhle se jít zajít někam napít." Nečekal jsem na odpověď a vydal se pomalu směrem do baru s tím, že jsem očekával, že Sai půjde semnou.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jan 06, 2011 4:45 pm

Sai Kazuma

Ale stejně... Gratulují... Pověděl jsem s úsměvem Ryuuovi... Tak rychlé se stát více-kapitánem? Působivé Ryuu... Sebe jako více-kapitána si teda nedokážu představit... Pomyslel jsem si a chtěl jsem se ho zeptat ještě na jednu věc, ale než jsem to stihl tak Ryuu byl už na cestě do baru a tak jsem usoudil, že ho budu prostě následovat a uvidí se do kterého baru půjdeme. Doufám, že tam nebudou mít jen nějaký silný alkohol, ale i nějaký slabší... nechtěl bych se zrovna tet ožrat. Pomyslel jsem si, dál si ruce do kapes a šel.

Naposledy upravil Shinichi dne Thu Jan 06, 2011 8:27 pm, celkově upraveno 2 krát
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Thu Jan 06, 2011 5:07 pm

Arinoki Kenkyoshou

No mám se fajn.. odpoví Akaiovi..a jistě že jdu také do RW.. dodá k tomu..a sedne si na zem a zakryje si obličej svým haori aby si chvilku odpočinul..
Arinoki
Arinoki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jan 06, 2011 7:20 pm

Kunimatsu Fujikage
Dorazil k senkaimonu a viděl skupinu přítomných shinigami.Nazdar.Řekl batoh hodil na zem a sedl si vedle něj Jak jen dopadne tato mise vypadá nebezpečně...Už jen podle toho co o Reimei vím.Přemýšlel...
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Jan 07, 2011 6:32 pm

Hikaku Kioshi

Odešl z osmé divize tam kam měl.Přece si nenechá ujít takové vzrúšo.Pomalu přikráčel s Senkaimonu v zvedl pravou ruku na pozdrav a řekl "nazdar lidi"
poté se vmísil do skupiny.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jan 08, 2011 5:00 pm

Ryuuka Hosentsu

Jakmile jsem dorazil k bráně Senkaimon, podíval jsem se po skupince. Byla očividně o něco početnější, než když jsem tu byl posledně se Saiem. Došlo mi, že už asi pomalu nastává čas opustit Soul Society a vypořádat se s Reimei. Když jsem dorazil ke skupince, opě jsem si sedl na zem a pověděl přátelským tónem. "Zdravím." Každý by si pomyslel, že jsem asi nemluvka, ale nějak jsem dnes neměl náladu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 08, 2011 6:25 pm

Hikaku Kioshi
nemohl najít nikoho s kým by prohodil pár slov.Ale uviděl někoho přijít tak se za ním vydal nazdar jak je řekl jsem a sedl si vedle něj.a vytáhl z kapsi jeden Energetický drink který jsem si vzal ze svého pokoje v osmé divizi.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 08, 2011 10:05 pm

Shounagon Sei

Vrchní kapitánka se blížila a předcházelo jí silné, odhodlané reiatsu. Když dorazila, rozhlédla se po shinigami, kteří se shromáždili u senkaimonu.
"Jste připraveni vyrazit?" zeptala se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jan 08, 2011 10:10 pm

Ryuuka Hosentsu

Chtěl jsem zavřít oči, když v tom ke mně přišel jeden ze skupiny a oslovil mě. "A jo, docela dobře. A ty?" pověděl jsem mu a hned po té mohli všichni ucítit blížící se silné reiatsu. Byla to vrchní kapitánka, která nás po příchodu taktéž oslovila. "Hai, so-taichou" prohlásil jsem za sebe a čekal na odpovědi ostatních, případně na otevření Senkaimonu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

- Similar topics