Zachraňte Willyho
5 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zachraňte Willyho
Yasumaru
vrhl na Mitoshiho pohled typu "to se líp řekne, než udělá".
"Můžeme se ho zeptat, až se vrátíme do Seireitei... ale to bude trvat další dva dny, nezapomínej..."
"Copak nemůžete opravdu nic dělat?" zeptala se znetvořená duše, na které Yasumaru zkusil duševní pohřeb. Yasumaru vypadal nerozhodně. Možná by je mohli očistit jako obyčejné hollow... jenže to by znamenalo pozvednout zanpakutou na bezelstné duše.
"Nemůžeme je tady jen tak nechat..." řekl k Mitoshimu, ale možná tím spíš přemlouval sám sebe, protože jejich nářek mu trhal srdce.
vrhl na Mitoshiho pohled typu "to se líp řekne, než udělá".
"Můžeme se ho zeptat, až se vrátíme do Seireitei... ale to bude trvat další dva dny, nezapomínej..."
"Copak nemůžete opravdu nic dělat?" zeptala se znetvořená duše, na které Yasumaru zkusil duševní pohřeb. Yasumaru vypadal nerozhodně. Možná by je mohli očistit jako obyčejné hollow... jenže to by znamenalo pozvednout zanpakutou na bezelstné duše.
"Nemůžeme je tady jen tak nechat..." řekl k Mitoshimu, ale možná tím spíš přemlouval sám sebe, protože jejich nářek mu trhal srdce.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Mitoshi
Ti psi venku začal jsem Co byli zač?
Vás tady někdo drží? Nebo snad patřili k vám? zeptal jsem se.
Sdílel jsem své pocity s kapitánem, ale nebylo moc co by jsme mohli udělat.
Ti psi venku začal jsem Co byli zač?
Vás tady někdo drží? Nebo snad patřili k vám? zeptal jsem se.
Sdílel jsem své pocity s kapitánem, ale nebylo moc co by jsme mohli udělat.
Misman- Zástupce kapitána 9. divize
- Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10
Muž na Mitoshiho pohlédl. Bylo vidět, že už se mu nechtělo o ničem mluvit.
"Byli to naši strážci... je lepší, když nikdo nechodí dovnitř... ani ven." Pak se vydal pryč od obou shinigami, bylo zřejmé, že s nimi už nemá náladu mluvit... nebo možná potřeboval objednat nové trojhlavé psy. Ovšem ostatní duše na ně nepřestávaly hledět s nadějí, že je vysvobodí z jejich utrpení
"Byli to naši strážci... je lepší, když nikdo nechodí dovnitř... ani ven." Pak se vydal pryč od obou shinigami, bylo zřejmé, že s nimi už nemá náladu mluvit... nebo možná potřeboval objednat nové trojhlavé psy. Ovšem ostatní duše na ně nepřestávaly hledět s nadějí, že je vysvobodí z jejich utrpení
Mitoshi
Mám sto chutí najít toho teď jsem řekl velice sprosté slovo a pořádně mu dát nafrak...
Tohle totiž... odtrhl jsem pohled od nebohých duší.
Radši půjdeme... šeptl jsem
Mám sto chutí najít toho teď jsem řekl velice sprosté slovo a pořádně mu dát nafrak...
Tohle totiž... odtrhl jsem pohled od nebohých duší.
Radši půjdeme... šeptl jsem
Yasumaru
"To... je tady chcete takhle nechat?" zeptal se Mitoshiho celkem zděšeně. Nebyl si jistý, jestli by ještě někdy usnul s představou, že kdesi v Huecu Mundu je jeskyně, kde duše takto nelidsky trpí.
"To... je tady chcete takhle nechat?" zeptal se Mitoshiho celkem zděšeně. Nebyl si jistý, jestli by ještě někdy usnul s představou, že kdesi v Huecu Mundu je jeskyně, kde duše takto nelidsky trpí.
Mitoshi
Ale co chcete dělat... řekl jsem
Leda že by jsme je všechny probodli zanpakuto. Ale to se jim asi nebude zamlouvat...
Ale co chcete dělat... řekl jsem
Leda že by jsme je všechny probodli zanpakuto. Ale to se jim asi nebude zamlouvat...
Yasumaru
by rád udělal přesně to. Jenže když viděl, že Mitoshi se k tomu příliš nemá, sám neměl odvahu to prosazovat. Nedokázal učinit natolik pochybné rozhodnutí. Pozvednout zanpakutou na duši, to by nikdy žádný shinigami neměl udělat... a tohle přece byly duše. Prostě to nebylo správné... ale jen tak je tady nechat, to též ne!
"Máš pravdu, Mitoshi-san... asi bychom tedy... měli jít..." řekl docela tiše. V duchu se styděl, že ho myšlenka očistit duši pomcí zanpakutou vůbec napadla.
by rád udělal přesně to. Jenže když viděl, že Mitoshi se k tomu příliš nemá, sám neměl odvahu to prosazovat. Nedokázal učinit natolik pochybné rozhodnutí. Pozvednout zanpakutou na duši, to by nikdy žádný shinigami neměl udělat... a tohle přece byly duše. Prostě to nebylo správné... ale jen tak je tady nechat, to též ne!
"Máš pravdu, Mitoshi-san... asi bychom tedy... měli jít..." řekl docela tiše. V duchu se styděl, že ho myšlenka očistit duši pomcí zanpakutou vůbec napadla.
Mitoshi
Vrátíme se... řekl jsem ještě a pak jsem začal stoupat po schodech nahoru.
Možná máte pravdu vy taichou... přeci jen toho víte víc...
Vrátíme se... řekl jsem ještě a pak jsem začal stoupat po schodech nahoru.
Možná máte pravdu vy taichou... přeci jen toho víte víc...
Yasumaru
nic neříkal. Neměl odvahu, aby navrhl to, co se mu honilo hlavou. Myšlenky na to, že kdyby to byl on, smrt by mu byla milejší v jakékoli formě, než takovéto utrpení. Zpět z jeskyně šel co nejrychleji... aby k němu co nejdříve přestal doléhat jejich nářek a volání, aby se vrátili.
Před jeskyní nikdo nebyl. Ale z dálky Yasumaru cítil silné reiatsu v pohybu. Vypadalo to na boj.
"Raději si pospěšme," řekl Mitoshimu.
nic neříkal. Neměl odvahu, aby navrhl to, co se mu honilo hlavou. Myšlenky na to, že kdyby to byl on, smrt by mu byla milejší v jakékoli formě, než takovéto utrpení. Zpět z jeskyně šel co nejrychleji... aby k němu co nejdříve přestal doléhat jejich nářek a volání, aby se vrátili.
Před jeskyní nikdo nebyl. Ale z dálky Yasumaru cítil silné reiatsu v pohybu. Vypadalo to na boj.
"Raději si pospěšme," řekl Mitoshimu.
Mitoshi
Při vycházení z komplexu mi bylo velice divně.
Jako bych nechal někoho umírat, ale přitom bych mohl něco udělat.
Když jsme vyšli, byl jsem ještě trochu zasekaný.
Pak jsem ale i já ucítil, sice slabě, ale pořád, reiatsu.
Jdeme vyzval jsem Yasumara, který také určitě pomýšlel na pŕesun k tomu místu.
Při vycházení z komplexu mi bylo velice divně.
Jako bych nechal někoho umírat, ale přitom bych mohl něco udělat.
Když jsme vyšli, byl jsem ještě trochu zasekaný.
Pak jsem ale i já ucítil, sice slabě, ale pořád, reiatsu.
Jdeme vyzval jsem Yasumara, který také určitě pomýšlel na pŕesun k tomu místu.
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: