Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kavárna U Vysmátého Arrancara

+7
Zirvith
Misman
Suki
Solas
Shinichi
Red
Miss_Atlantis
11 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Kavárna U Vysmátého Arrancara - Stránka 3 Empty Re: Kavárna U Vysmátého Arrancara

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 11, 2010 7:28 pm

Yasumaru

se podíval do ostatních krabic, ale nemohl se rozhodnout mezi mocca řezy, kremrolemi a věnečky, tak nakonec vzal všechny tři druhy. Znamenalo to sice věší problémy při přepravě... ale co by pro divizi neudělal! Pak naškrával číšníkovi šek s insignií rodu Kuchiki a s úsměvem mu ho podal.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Kavárna U Vysmátého Arrancara - Stránka 3 Empty Re: Kavárna U Vysmátého Arrancara

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Nov 11, 2010 7:37 pm

S lehkou úklonou převzal šek. Otevřu vám zadní dveře. Tam tudy to půjde lépe odést. Ted mě omluvte. S těmi to slovy zmizel ze dveří. Chodbou došel až na konec, kde otevřel velké zadní dveře. Poté se vrátil do kavárny. Na pultu našel peníze a při tom si všiml, že hnědovlasá shinigami už odešla. Vzal je tedy a šel opět obsluhovat.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Nov 11, 2010 9:20 pm

Yasumaru

"Výborně! To by bylo, a teď..." přelétl očima asi třicet krabic a podrbal se na hlavě. "Hmmm... takže ty jich vezmeš deset a já ten zbytek, platí?" navrhl. Co by to byl za gentlemana, kdyby rozdělil mezi sebe a dámu práci rovným dílem?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Nov 12, 2010 6:14 am

Suki Taiketo

Se zájmem v očích nahlížela do beden. Kdo by tušil, že tu mají až tak velké zásoby
"Ano, kapitáne." pronesla Suki s úsměvem a začala brát bedny a vršit je na sebe, dokud v náruči neměla všech deset. Neviděla pořádně na cestu, tak hlavou vykukovala z poza krabic. Bylo vidět, že Yasumaru je hotový gentleman, i když věřila, že by jich odnesla i více. Nechala to tak, mohlo by ho to urazit.
"Myslím, že členové divize budou nadšení. Taková pochotka.."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Nov 12, 2010 6:07 pm

Yasumaru

se jen usmíval jako měsíček na hnoji a nic neříkal, jelikož se soustředil na balancování vlastních krabic a jak víme, jakožto muž nedokázal dělat dvě věci najednou. Vydali se tedy na cestu zpět do kasárny 6. divize.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Nov 16, 2010 7:14 pm

Hikaku Kioshi

Vešel jsem dovnitř a vyhledal si volné místo sedl jsem si a čekal jsem než ke mě příjde číšník nechtěl jsem na sebe vztahovat pozornost tím že na celou kavárnu zařvu číííšniku tak jsem tedy jenom tiše seděl
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 16, 2010 8:14 pm

Jako duch se vedle Hikakua zjevil šik číšník s pramínkem vlasů padajícím do obličeje. Lehce si odkašlal, notýsek na objednávky v pohotovosti.
"Pane? Co si dáte?" zeptal se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Nov 16, 2010 10:13 pm

Hikaku Kioshi

Kde se vzal zu se vzal stál vedle mě číšník "dobrý den poprosil bych nějaký zákusek s zitronovou příchutí a k tomu šálek kafe děkuji" odpověděl jsem na jeho otázku a už si chystal peníze na zaplacení abych vypadal jako vzorný host.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 21, 2010 5:17 pm

Číšník trochu povytáhl obočí ad tou volbou, citronová příchuť totiž nepatřila mezi příliš časté objednávky, každopádně bez komentáře přinesl kávu a koblihu s citronovou polevou.
"Nechte si chutnat," mírně se uklonil a zašil se za pult, kde začal rovnat lžičky do prazvláštních pyramidek.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Nov 21, 2010 5:25 pm

Hikaku Kioshi

Čekal jsem dost dlouho než se ke mě objednávka dostala ale jak se říká "trpělivost přináší růže" teda alespoň myslím že se to takhle říká.S velikou chutí jsem se zakousl do té koblihy "mmm vinikající" pomyslel jsem si,poté jsem se napilkávy.Když už jsem dojedl a dopil vstal jsem vytáhl z kapsi peníze a položil je na stůl poté jsem odešel."Celkem fajn podnik až na ten čas"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 5:29 pm

Kanashi

Když došli před kavárnu tak Kanashi dál povel Naruovi aby byl hodný a počkal tu na něho. Pak počkal až uvidí že si Naru lehá a vstoupil dovnitř. Vyhlédl jeden volný stůl a vydal se k němu. (Předpokládám že Yuki šla za ním). Když dorazily ke stolů odsunul Yuki židličku, aby si mohla lepé sednout a pak se posadil naproti ní.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Nov 24, 2010 5:49 pm

Yuki Yaname

ďakujem, poďakovala som mu s milým úsmevom keď mi odsunul stoličku a posadila som sa na ňu. Ehm, tak sa teda pozrieme čo tu majú, hmm hmm.. no asi chvíľku potrvá kým si niečo vyberiem, a.. no čo si dáš ty ? spýtala som sa ho ešte a podoprela som si hlavu s ľavou rukou, Pravou som sa stále hrala s pramienkom vlasov.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 7:58 pm

Kanashi

Co bych si měl dát? no.. dám si asi.. Chvílí vypadal jako že nad něčím přemýšlím. Asi nějaký jablkový závin a kávu. A co si dáš ty? Platím já takže můžeš přehánět. Usmál se na ni a dál prohlížel co by si dál. Nebo zmrzlinový pohár? Řekl si pro sebe. Naru mezitím relaxoval před obchodem, až usnul. Mají tu čaj s rumem?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Nov 24, 2010 8:10 pm

Vedle Kanashiho a Yuki stolu se objevil číšník. V jednom okažiku byli sami a v druhém se tu zjevil on. Pramínek vlasů, který mu spadal do obličeje, se zavlnil, když se lehce sehnul nad dvojici. Co si dáte? Zeptal se zdvořilím a okouzlujícím hlasem. Zase se narovnal do normálního postoje a trpělivě čekal.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Nov 24, 2010 8:29 pm

Kanashi

Aaaa! Co to je! A jo číšník.. Vykřikl a uklidnil se v myslí aby nevypadal navenek jako strašpytel, ale mohlo to jít vidět. Najednou se tu jen tak objeví. Zadíval se na číšníka a pak řekl: Prosil bych tvarohový koláč a espresso. Pověděl číšníkovy a pak čekal na odpověď Yuki.
Nakonec si dál jako vždycky něco jiného než říkal předtím.
Mezitím Naru udělal veliký pokrok protože se ve spánku otočil na druhou stranu.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Nov 24, 2010 8:35 pm

Yuki Yaname

Vôbec som si nevšimla že by sa Kanashi nejak naplašil a v podstate som si ani nevšimla toho čašníka, stále som totiž tuho rozmýšľala nad tým čo si dám no nakoniec som si konečne vybrala. Poobzerala som sa naokolo a celkom ma prekvapilo že pri nás stál čašník, ehm.. no ja si dám jahodový zmrzlinový pohár aa.. to je zatiaľ všetko. Povedala som mu s úsmevom a čakala som kým mi to donesie.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Nov 24, 2010 8:44 pm

Číšník byl zpět, dříve než by jste stačili říci zanpakuto. Položil před ně jejich objednávku. Z espressa stoupal kouř a zalil je příjemným aroma. Jen co to donesl, lehce se uklonil a zmizel obsluhovat jiné hosty.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Nov 25, 2010 2:55 pm

Kanashi

Vau to je rychlost. Vlastně jako vždycky. Řekl si Kanashiho.
Mmmm. Pěkné aroma. Usmál se nad hrnkem espressa.
Pak zvedl svůj tvarohový koláč a pověděl Yuki: Dobrou chuť.
Pak si kousl do koláče a zapil ho kávou. Podíval se na Yuki a pověděl:
Máš vůbec kluka? Zeptal se Yuki klidným hlasem.
Naru se mezitím nepohnul z místa a dál si užíval klidného spánku.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Nov 25, 2010 5:10 pm

Yuki Yaname

ďakujem, poďakovala som čašníkovi a pomaly som si nabrala s lyžičkou zmrzlinu aj s malou jahodou na vrchu. Dala som si ju do úst a chvíľu som si len tak vychutnávala tú kombináciu jahôd a zmrzliny na jazyku. Po tom som iba prehltla a pozrela som sa na Kanashiho, Nie nemám, odpovedala som lenivo a znova som sa pustila do mojej zmrzliny, a čo ty? máš nejaké dievča? nadhodila som mu ešte otázku po ďalšom súste zmrzliny.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Nov 25, 2010 6:08 pm

Kanashi

Já a myt na nastalo holku? Fakt legrační. Pobavila ho trochu ta myšlenka.
Pak se podíval na Yuki: Momentálně žádnou nemám.. pořad čekám na tu pravou.
Heh.. Než ta práva vůbec někdy přijde tak to se dřív stanu arrancarem.
Dál jedl svůj koláč a popíjel espresso, ale neztratil pořad ten milý úsměv z tváře.
Vychází dneska vůbec ta manga? Nebo to je až zítra?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Nov 25, 2010 9:00 pm

Yuki Yaname[/u]

Chvíľu som len v tichosti jedla a pri tom som pokukávala po Kanashim. Hmm, vyzerá na celkom fajn týpka, teda dúfam že to nie je až taký perverzák ako tých milión a milión ľudí na akadémii, rozmýšľala som. Nevieš náhodou, prečo tu tomu dali také divné meno? spýtala som sa ešte a rozmýšľala som nad tým ako to niekoho mohlo napadnúť.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Nov 27, 2010 11:56 am

Kanashi

Divné jméno? Mě to přijde docela legrační. Když někdo dá takové divné jméno kavárně tak se skoro všem zapíše v myslí a chodí sem častěji.
Teda z mého pohledu, protože mě osobně se tohle jméno zarylo v pamětí.

Pak si po řeči kousl do koláče a po polknutí se napil kávy v které měl už asi polovinu.
Fakt dobrý koláč i káva. Myslím že i proto tu chodím častěji než jinde.
Navíc tu dělají fakt výborné pokrmy. Pověděl ještě Yuki.
Naru se mezitím probudil, sedl si. Pak se poškrabal packou za uchem a viděl že tam Kanashi není. Co jim tak dlouho trvá? No asi se půjdu protáhnout. Řekl si Naru a procházel se blízko obchodů.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Nov 27, 2010 3:46 pm

Yuki Yaname

No.. ja si ho zase nejak neviem zapamätať, ale možno to bude tým že nemám pamäť na mená. Povedala som a konečne som do seba hodila posledný kúsok zmrzliny. Spokojne som sa natiahla a pohodlnejšie som sa usadila na stoličke, ale v tom máš pravdu, tá zmrzlina bola vynikajúca. Dodala som ešte a hodila som pohľad po miestnosti.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Nov 27, 2010 4:25 pm

Kanashi

No jo každý má paměť na něco jiného. Pověděl Yuki.
By mě zajímalo na co mám paměť já.. možná tak na pěkné holky.
Můj prospěch v Akademii byl řekněme hrozný, přemyšleni a logika my nic neříká.
Zastavil na chvílí své myšlenky a pohlédl na Yuki:
Dáš si ještě něco? Zeptal se.
Koláč měl už v břichu a už jenom dopíjel tu trochu své kávy.
Naru se mezitím ještě stihl vyvenčit a rozválet se na trávě.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Nov 27, 2010 5:51 pm

Yuki Yaname

Zavrela som oči a chvíľu som relaxovala keď to sa ma opýtal že či si ešte niečo dám, len som sa usmiala a pokývala som hlavou. Nie ďakujem, myslím že už ti toho dlžím viac než dosť. Povedala som a ešte viac som sa zaškerila. Tééda som plná. pomyslela som si ešte a pošúchala som si brucho.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: