Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 24 z 28 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 24 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Wed Oct 13, 2010 2:04 pm

Kurotsuch Midori

Díky Tsuki, na sladký nejsem. Každopádně se k vám připojím a Mya vypadá dost ochablá. Kde ste ji našli? V tom se podíval na dědy a řekl mu:No dědo, vypadá to, že vás opustím. Pošlu mám pak přes svýho ptáka peníze na opravu chatky, někdo sem snad pak přijde. Tak se tu mějte. A my půjdem pomalu půjdeme ne? Půjdeme pomalejším tempem, aby nás Chou dohnala.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Oct 13, 2010 4:20 pm

(kuro kam bys šel? stojíme před bránou sídly mio a čekáme na Chou) Smile
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 13, 2010 10:01 pm

Firel -> Vzhledem k tomu, že kidou je tvoje velká specialita, nějak se ti podařilo ho vytvořit. Nebylo moc stabilní, ale zvládl jsi to, ač tě to stalo nesmírnou energii. Jenže spojení se ti stejně nepodařilo navázat. Bylo to trochu jako by na druhém konci něco spojení bránilo. Nebo to prostě bylo moc daleko. Nebo už nebyl nikdo, kdo by zprávu přijal.

Tsuki, Bulic, Midori -> Chou pořád nešla, ale Maya už byla netrpělivá. Seskočila Tsukimu ze zad a rozběhla se i přes svou únavu ke svému rodnému sídlu. Viděli jste, že pláče, asi štěstím, že je konečně doma. Už z dálky ji viděli stráže a samozřejmě ji poznali.
"Maya-sama se vrátila!" mohli jste zaslechnout výkřiky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Oct 14, 2010 2:33 pm

Bulic
Hele já se pudu podívat po Chou aby se jí něco nestalo.A vracím se zpět a pátrám po Chou.Haloo Chou seš tu někde ?? Ozvi se čekáme jen na tebe halooo .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Thu Oct 14, 2010 2:42 pm

Kurotsuchi Midori (Sry Dawne, ale to je už jedno)

Hlavně ať se ti Bulici nic nestane, za chvíli se vrať, kdyžtak počkáme uvnitř jestli nás Maya-sama pustí. Ale proč by nás nepustila, zachránily sme jí život. Sem rád že je šťastná. Už pomýšlel co bude dál. Až přijde zpátky, tak si zchrupne a pokud bude mít čas udělá si nějaký nový vynálezy. Snad nám nedají nějakou další misi po příchodu, to bych fakt nepřežil.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 14, 2010 3:01 pm

Mio-sama

právě seděla ve své pracovně a koukala nepřítomně na svoje pozlacené násadky na pera, když tu uslyšela oknem jakýsi rozruch. Oči jí zazářily a srdce se jí rozbušilo, slyšela správně?! Vykoukla hned ven a když u brány spatřila svou sestru, živou a zdravou, neváhala ani chvíli a rozběhla se ven. Na půli cesty se srazila se strážným, který jí šel právě tu novinku sdělit, ale nepotřebovala už nic slyšet.
Venku sevřela pevně Mayu v náručí. Neslyšeli jste přesně, co jí povídá, ale bylo vám jasné, že je to něco ve smyslu, aby už se netoulala, že je nezodpovědná a že jí tohle nemá už nikdy udělat...

Maya

se též radovala ze znovushledání se svou sestrou.
"A to všechno díky shinigami, neechan, to oni mě zachránili!" nezapomněla připomenout a nadšeně ukázala na dvojici, která stála opodál.

Chou

šla stále stejným tempem po cestě. Tak ji také Bulic našel.
"No co? To tam beze mě netrefíš nebo co?" utrhla se na něj.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Oct 14, 2010 3:50 pm

Akai Tsuki

Viděl jsem, jak se všichni radují a v dálce jsem viděl, jak se Bulic vrací s Chou. Tak mise je u konce a usmál jsem se. Pak jsem se ještě otočil směrem k Mayo a Heeej Mayo a pak jsem už jen mával a pomalu jsem odcházel, tak aby mě dohnal pak Bulic.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Oct 14, 2010 4:37 pm

Firel
Rušení částic mě čím dál víc znepokojovalo. Když jsem k tomu neměl už žádnou energii tak mě rychle napadla jedna možnost jak ještě hlášení doručit.
Po tomhle pravděpodobně odpadnu, ale to hlášení se do seireitei dostane! Zařval jsem na Akushira a Mokuta do věže.
Hned potom jsem se snažil přesměrovat vysílání na Bulice a Tsukiho.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Oct 14, 2010 5:19 pm

Bulic
Měli sme jen o tebe strach už jsme tam na tebe čekali nějak dlouho tak si pospěš a du jejím velmi pomalím tempem.Doufám že Mio-sama bude štastná a urovná to vstahy mezi námi.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Oct 15, 2010 8:31 am

Aukishiro Mikuzure
Tohle se musí něják zavřít .. než bude pozdě a to bude protože kapitáni so strašně líní . řekl jsem s naprostým klidem Todle vypadá jako garganta ukázal na díru v oboze Jestli je to průchod do jiného světa tak se to zavírá zevnitř . todle totiž musí někdo udržovat.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Oct 15, 2010 5:26 pm

Mokuto Takahiro

Podíval jsem se na Aukishira Hmm Hmm....tak jdem řekl jsem s úsměvem na tváři a pomalu jsem šel blíž k trhlině
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 15, 2010 5:45 pm

Firel
Jestli do toho vběhne te můžete dopadnout jako vršek týhle věže. varovně jsem těm dvoum řekl že ta "garganta" rozebírá všechno na chaotické čátice.
Jestli chcete na druhém konci vylézt jako nějací mutanti tak si poslužte, ale máte pravdu musí se to nějak zavřít. já tu budu dál a skusím navázat spojení, jakmile podám nebo pošlu hlášení vydám se za vámi.
Pokud se udržím na nohou.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Oct 15, 2010 9:41 pm

Mokuto

Zastavil jsem se a otočil se na Firela. Eh...Mutanti ? podíval jsem se na vrchol věže. Hehech...noo... pak jsem se vystrašeně podíval na trhlinu No co...risknu to řekl jsem si v naprostém v klidu a pokračoval dál v cestě.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 15, 2010 10:09 pm

Mokuto -> Jak ses blížil k trhlině, přešel jsi přes vršek kopečku, na které stála věž, a pak jsi to uviděl. V údolí za věží bylo něco neskutečného. Řady a řady hollow. Někteří skákali a zase vyskakovali z trhliny, sem tam se objevil podivný světelný efekt, bylo slyšet různé zvuky... bylo to něco jako velká pouť. Akorát s hollow.

Firel -> Navázat spojení se ti nepovedlo. Ale jak jsi předpokládal, kidou tě úplně vyčerpalo. Začal ses potit a cítit silnější brnění v celém těle. Čím menší reiatsu jsi měl, tím méně jsi byl odolný vůči chaosu v okolí.

Maya

"Počkejte, nechoďte ještě! Přece nejdřív musíme vystrojit hostinu a musím všem vyprávět, jak jste mě zachránili... ne?" zeptala se Maya s naprosto nevinnýma a naivníma očima upřenýma na Tsukiho a Mokuta. Potom obrátila pohled na svou sestru, která se tvářila neproniknutelně, ale neřekla ani ano, ani ne.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 15, 2010 10:21 pm

Firel
Bezvadný, takže celou tu štreku budu muset ujít pěšky.
Otočím se na Mokuta a Akushira a zařval na ně. Co tam máte?
Pokus navázat spojení jsem vzdal, i když jsem měl ještě jeden nápad jak vyčistit okolí ale to bych už pravděpodobně nepřežil. Sevřel jsem pěst a rozpustil kido, nátlak chaosu byl příšerný.
Jak tu ta věž mohla takhle vydržet?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 16, 2010 9:12 am

Aukishiro mikuzure
přešel společně s mokutem přes vršek kopečku a firel se zeptal ejstli něco máme Ale jen hromadu a hromadu hollow .. no prostě armádu ... nic co by jsme nezvládli. řekl naprosto klidně nenechal se vyvést s míry ... sedl si a čekal až tam vyleze firel byla to celkem krásná podívaná.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sat Oct 16, 2010 9:18 am

Kurotsuchi Midori

Konečně sem se toho dočkal. Rádi přijmeme vaše pozvání Mayo-sama... Co hoši? Těšil se, že po dlouhé době se pořádně nají, už mu to scházelo. Pořádné maso s nějakou přílohou a pak třeba ramen. Nemohl se dočkat co si na ně nachystají. Když snil o jídle, ani neslyšel co řekli Bulic a Tsuki jestli teda půjdeme dál. Co..co ste říkali?
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Oct 16, 2010 11:23 am

Mokuto

Podíval jsem se na Aukishira, který si sedl. Já jsem pokračoval dál v cestě, ale teď jsem šel trochu pomaleji. Čím rychleji je zničím, tim rychleji se dostanu spět do seireitei pomyslel jsem si. Vytáhl jsem svůj zanpakuto a rozhlížel jsem se na všechny strany.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 16, 2010 1:04 pm

Firel
Armádu?! otočil jsem se bleskově za Akushirem, vysprintoval jsem nakopec a přesvěčil jsem se na vlastní oči.
A sakra. kolik skupin bylo na začátku vysláno k těmhle věžím?!
Měli pravdu...zdálky to vypadalo na samé slabé holowy. Nic co by se nedalo krájet mečem. Jenže já sotva odolával tomu chaosu na vrhcu kopce, natožpak dole.
Mokuto......dole bude efekt chaotických částic nejsilnější. ujisti se že máš dost reiatsu abys tomu odolal. Potom jsem chvíli oddychoval a zase pokračoval. Nezkoušejte tam dole žádný speciální útoky nebo kido, mohlo by to mít fatální následky.
Chvíli jsem sledoval bandy holow jak vyskakují s té divné garganty.
Měli byjsme podat hlášení. rád bych si s nima trochu zabojoval. Ale úkol zněl zjistit co se tu děje.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Oct 16, 2010 1:10 pm

Mokuto

Jasně...nějak to zvládnu odpověděl jsem Firelovi a trochu jsem zvýšil své reiatsu. Pak jsem se rozběhl velkou rychlostí proti hollow, připraven je zničit.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 16, 2010 3:07 pm

Aukishiro Mikuzure
Na zničení týdle bandy nepotřebuju nic specialního .. sou to jen obyčejní hollow ... když se mokuto rozběhl neváhal vstal a rozeběh se za bandou hollowu připravený je vysekat.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 16, 2010 3:10 pm

Akai Tsuki

Pouze na chvíli Mayo, co se týče mě a šel jsem pomalu zpátky. Chci jít zpátky do Seireitei, ale nějak nemohu odmítnout, co mám dělat míhalo se mi hlavou.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 16, 2010 6:42 pm

Firel
S úsměvem jsem sledoval jak se vrhly na armádu holowů.
Taky bych se přidal kdybych byl schopný vyvolat shikai. Bylo mi líto že moje zanpakuto je v základní podobě v boji těžko použitelná.
V klidu jsem se posadil na kopeček pozorujíc bandy holowů a Mokuta s Akushirem jak se na ně rozeběhli. I když všude kolem byl samí chaos snažil jsem se obnovit alespon do odporu schopného stavu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 16, 2010 8:14 pm

Mokuto, Aukishiro -> Jen tak pro upřesnění, těch hollow je opravdu hodně, hodně moc a moc a jejich sílu tak úplně odhadnout nedokážete, vlastně spíš skoro vůbec. Všimli jste si, že čím jste blíž té trhlině, tím se vám hůže ovládá vaše reiatsu a hůř se vám uvažuje. Hučí vám v uších, cítíte brnění po celém těle a bledá záře, co z vás už předtím vycházela, zesílila. Čím dále jdete, tím máte větší problémy i se samotným pohybem.
Nejblíže k vám je skupinka hollow srocených kolem jakéhosi... vypadá to jako zřídlo zářící tekutiny, kolem kterého rostou zvláštní kapradiny a nezvykle zabarvené houby.

Maya

"Ale ne, Tsuki-chan, ty přece musíš zůstat co nejdéle!" usmála se sladce Maya. Na její starší sestře bylo vidět, že se jí tohle vůbec nezamlouvá.
"Mayo, nejdřív ze všeho by ses měla umýt a odpočinout si, žádná hostina!" řekla úsečně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Oct 16, 2010 8:51 pm

Mokuto

Kašlal jsem na všechny problémy, dal jsem do toho všechnu sílu a když jsem spatřil nejblížší skupinku hollow, nějakým spůsobem jsem vyskočil a rozmáchl jsem se s mečem proti hollowovi
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 24 z 28 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

- Similar topics