Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 13 z 28 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 13 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Bulic Tue Aug 31, 2010 9:09 am

Bulic
Hele je to nějakej šperk asi a tady chomáč světlých vlasů brrr..Co to zase má být.Vezme oboje do rukou a vrací se.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Aug 31, 2010 9:46 am

Firel
Byl jsem zaražen tichem okolí. jen jsemzamyšlene civěl dopředu a kdyby mě Tsuki neprobral byl bych tam takhle stál věčnost.
Po probuzení jsem se podíval kolem. Trosky a mlha se trochu uklidili takže v připadě nouze bylo dost prostoru. Kdybys přišel předemnou tak bys ani ten barák neviděl. Vyšel jsem za ním. kdyby tohle nebyl jedinej barák co přežil tak bych šel jinam. Řekl jem tsukimu ve dveřích a pomalu vešel.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Aug 31, 2010 6:26 pm

Akai Tsuki

Trhl jsem sebou, protože mě něco zaujalo. Kousek látky ve dveřích Takže tady přeci jen někdo bydlel pomyslel jsem si . Když jsem se chystal podívat s ejinam, koutkem oka jsme zachytil pohyb, zrovna tam, kd ebyl ten závěs. Firele, nejsme tu sami a ukázal jsme na ten dům. zdravíčko je tam někdo? zakřičim a zasměju se a šel jsem pomalím tempem k tomu domu.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Aug 31, 2010 6:39 pm

Mokuto Takahiro

Podíval jsem se na místo, kam se dívali i ostatní. Bohužel, přes Bulice jsem nic neviděl. Naštěstí to Bulic donesl, tak jsem si to mohl prohlédnout. Hmm...ty vlasy tam mohl nechat....ani neví čí byli pomyslel jsem si
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Aug 31, 2010 8:58 pm

Firel
Nejsme tu sami?! když Tsuki vyrazil k nečemu co vypadalo jako dům byl jsem již uvnitř a prohlížel si vnitřek On tady někdo....nebo něco mohlo přežit? Vytáhnu flétnu a připravím se k hraní. Myslím,že zdemolovat ostatky nějaké vesničky není účel naší návštevi tak si dovolím trochu zahrát okolí. Zavřu oči a začnu s pronikavým a hypnotizujícím zvukem který po chvilce přešel na pomalou ukolébavku.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 02, 2010 1:41 pm

Firel a Tsuki -> Nikdo neodpověděl na volání ani jste v temnotě domu nerozpoznali žádný další pohyb. Nicméně Firelovo hraní se zřejmě přece jen setkalo s nějakou odezvou. Oba jste pocítili neurčité záchvěvy nějakého reiatsu, bylo docela děsivé, až vám z toho běhal mráz po zádech. Okolí se na pohled nijak nezměnilo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Sep 02, 2010 4:18 pm

Firel
Brrrrrr. Děsilo mě reiatsu takže jsem přestal hrát.
Nějaký návrhy hrůz který se tu odehrály? Pohlédnu na Tsukiho a očekávám něco zákeřného od tvora které vypouštělo reiatsu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 02, 2010 7:32 pm

Chou

Bulic ještě nebyl u břehu a už věděla, co to drží v ruce.
"To je přívěšek Mayi-sama!" Když Bulic došel až k ní, utvrdilo ji to ještě víc v jejím podezření. "A tyhle vlasy... určitě tamtudy musela jít! Ale proč chodila do lesa... to se mi nechce líbit..."

Firel a Tsuki -> Uslyšeli jste zevnitř domu nějaký zvuk, znělo to asi jako by tam někdo brečel. V tu samou chvíli se ale z mlhy zpoza jedné rozvaliny vynořila černá postava. Vzdáleně měla lidský tvar, ale lidská nebyla. Nedalo se na ní rozpoznat nic kromě žhnoucích rudých očí. Jen tam tak stála, jako by čekala nebo si vás prohlížela. Na druhé straně té rozpadlé budovy se objevila další, dost podobná, také byla celá temná a měla zářící červené oči.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Sep 02, 2010 10:02 pm

Firel
Nejsem tak naivní abych tohle považoval za diplomacií řešitelnou situaci. Vběhl jsem do domu doufajíc že ten kdo břečí uvnitř je setra Mio-sama.
Myslím že je zvládneš. Kdyžtak řekni. Chvíli po vběhnutí dovnitř mě napadlo že by to mohla být návnada. Holow sou zákeřný.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Sep 04, 2010 5:37 pm

Akai Tsuki

Tsss, ským si myslíš, že mluvíš? a zasmál jsem se. Ty víš, kdo je uvnitř? a pootočil jsem se na Firela, který zmizel už v domě.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 04, 2010 8:28 pm

Firel -> uvnitř byla tma, ale vydal ses po zvuku. Osoba, která brečela, nevypadala na sestru Mio. Spíš to bylo hodně malé dítě, tak sedmileté, které se před tebou zděšeně schovávalo pod stolem.

Tsuki -> Chvíli na tebe ty dvě postavy civěly. Pak se daly bleskurychle do pohybu, kdybys nebyl odborník na shunpo, ani bys je nestíhal sledovat. Řítili se na tebe každý z jedné strany, ale vypadali neozbrojení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Sep 04, 2010 9:08 pm

Akai Tsuki

Mno, takže dva na jednoho? zasmál jsem se a zařval na Firela Firele poďte už ven, nezaručuju že ten dům něco vydrží. Prohlížel jsem si ty dva Oni sou snad neozbrojený problesklo mi hlavou a já sundal ruku ze zanpakuta. Jeden se na mě vrhl, ale já byl rychlejší, vyhl jsem se mu a dal mu ránu ze zadu do krku, až ztratil vědomí. Otočil jsme se na toho druhého acopa bude s tebou? a byl jsem připraven zaútočit.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 04, 2010 9:23 pm

Tsuki -> ten první byl útokem trochu zaskočený, asi nečekal něco podobného, takže ho to na chvíli znehybnilo, ale ten druhý, zatímco jsi mlátil prvního, ti skočil bez váhání na záda a začal tě svými pařáty škrtit. Cítil jsi, že má veliké drápy, které se ti pomalu zarývaly do krku. Jeho sevření bylo hodně silné a zuřivé.

Mimochodem, nemůžeš psát, jaký byl výsledek tvých útoků, jako např. že někdo upadl do bezvědomí nebo podobně, od toho tu právě je GM, aby ti to řekl :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Sep 04, 2010 9:33 pm

Akai Tsuki

Hmmm tak takhle by to nešlo pomyslel jsem si. Zatím co jsem mlátil jednoho ten druhý mi vysel na krku. Pomocí shunpa jsem se dostal trochu dál a *probuď se draku* řekl jsem si v mysli a můj zanpakuto se proměnil na drápy. Na toho co jsem měl na krku jsem chytnul za tělo a zaryl jsem drápy hluboko do jeho masa. Ten druhý tam zatím jen tak stál a neútočil.

Naposledy upravil Dawn de Diablo dne Wed Sep 08, 2010 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Sep 04, 2010 9:40 pm

Firel
Vydrž tady maličká Jak jsem běžel vnitřkem domu tak mohl tsuki slyšet jak jak ledově vyvolávám zanpakuto. Když jsem vyšel z domu tak akorát vyjížděla čepel kterou jsem zabodl do země. Pokračoval jsem pokleknutím přitom sjel po čepeli až k zemi. Pokusil jsem se vytvořit bariéru spojenou se silou mé zanpakuto,která by ochránila dům,zatímco na Tukim už vysela jedna z těch příšer. Hned poté jsem vytrhl meč ze zěmě čepelí pořád směrem k zemi s typickým Aircuter ,to vyslalo jednu rázovou vlnu na příšery které byli po tSukiho útoku na jednom místě která škrtila tsukiho. Když jsem potom čepelí máchl tak abych zaujal bojový postoj vyslalo to druhou vodorovnou vlnu kříženě na tu první.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 04, 2010 10:17 pm

Dawne, zas píšeš za mě, ten první na tebe vůbec neútočí, je to pěkná finta, ale takhle si ji sám prostě udělat nemůžeš :-D Editni to prosím, mimochodem je silnější, než ty, fyzickou silou ho nesetřeseš.

Firel -> zaútočil jsi na potvoru, kterou prve Tsuki praštil a ona byla teď trochu malátná. Nevšimla si tvého útoku a ten ji zasáhl. Spadla na zem a tvoje druhá vlna ji minula, kousek za ním rozorala hlínu a spadané jehličí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 05, 2010 12:14 am

Firel
Udiven přímím zásahem do jedné příšery jsem chvíl stál.
Přímý zásah by jí měl rozpůlit. To se to nechalo tak lehce zabít? Zatímco příšera ležela na zemi rozmáchl jsem se nad hlavou a vyslal další vlnu abych se ujistil. Jak moje zanpakuto dopadla na zem a vyslala další vlnu začal jsem opevnovat svoje tělo absolutní bariérou.

Naposledy upravil Firel dne Sun Sep 05, 2010 5:48 pm, celkově upraveno 2 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 05, 2010 5:32 pm

Potvora však mrtvá nebyla, ani rozpůlená, pouze trochu vyvedená z míry po tom otřesu. Za chvíli se zase zvedla a bez zaváhání se vrhla zpět po Firelovi. Její obrysy byly mírně rozmazané, jako by kolem sebe vytvářela silné pole stlačeného reiatsu nebo něčeho podobného.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 05, 2010 6:09 pm

Firel
Kromě pusy jsem dobalil svoje tělo bariérou dost silnou na sečné útoky. Airspin Vytvořil jsem kolem sebe silný vír který byl akorát pro mě a sahal do výšky skoro pěti pater.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 07, 2010 3:22 pm

Podařilo se ti další útok toho stvoření odrazit, ale stálo tě to dost sil, překvapilo tě, jakou sílu má energie koncentrovaná kolem něj. Stvoření se stáhlo, jako by přemýšlelo, proč se jeho útok nepovedl. Potom začalo před sebou formovat kouli, kterou jsi rozpoznal podle informací, které vás učili na Akademii - bylo to "cero".
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 07, 2010 6:58 pm

Firel
Cero?! Netušil jsem jak silné to cero může být ale bylo mi jasné že ten barák za mnou byt skrytý za bariérou by to nerozchodil. Moje bariéra ze mě slezla jako rozbité sklo z rámu okna.
Bakudo no.26 Kyokko Tlesknu dlaněmi a příšeře bych měl teoreticky zmizet před očima. ihned jsem se rozeběhl na moje levé křídlo směrem k příšeře. Cestou jsem táhl zanpakuto za sebou připraven k seku.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Sep 07, 2010 7:15 pm

Mokuto Takahiro

Položil jsem ruku na zanpakuto a pomalu šel k místu, kde leželi ty věci. Citím poblíž boj ozvalo se mi v hlavě. Cože ? Jak mužeš cítit něco co necítím já ? odpověděl jsem.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 07, 2010 7:23 pm

Potvora nejevila známky, že by ji to zmátlo. Vystřelila rudé cero přímo směrem, ze kterého ses blížil. Bylo hodně pronikavé, s tvou znalostí shunpa jsi neměl šanci se vyhnout, s tvou schopností ovládat zanpakutou opravdu nebylo jisté, jestli by se ti podařilo pomocí něho útok odvrátit nebo ustát.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 07, 2010 8:06 pm

Firel
Sakra. Natáhl jsem zanpakuto směrem do cera a levou rukou namířil stejným směrem.
Hado.88 Hiryugekizokushintenraiho.snad to bude dost na zlikvidování toho cera.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 07, 2010 9:28 pm

Podařilo se ti vyvolat dostatečně silné kidou, aby se vyrovnalo ceru tvého protivníka, a obě ničivé síly se setkaly. Vznikl z toho ohromný výbuch, který tebe, Tsukiho i oba netvory odhodil o několik desítek metrů dál, každého na jinou stranu. Dům, i když ho chránily zbytky tvé bariéry, samzřejmě nepřežil, stejně jako pár dalších budov a několik stromů. Už ti nezbývalo moc sil, rozhodně podruhé bys kidou této úrovně asi bez zaříkání nezvládl a i tak by bylo mnohem slabší.
Výbuch slyšeli i Bulic, Mokuto a všichni ostatní z druhé skupinky, i když byli dost daleko.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down