Šmoulové
+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters
Strana 12 z 28
Strana 12 z 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re: Šmoulové
Mokuto Takahiro
Podíval jsem se na Mikuzureho Probouzet je pomocí kido ? Ježiš...to bez těch schopností nic neumí ? říkal jsem si v hlavě a podíval jsem se na probouzející se podkapitány
Podíval jsem se na Mikuzureho Probouzet je pomocí kido ? Ježiš...to bez těch schopností nic neumí ? říkal jsem si v hlavě a podíval jsem se na probouzející se podkapitány
Mokuto- Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30
Firel
Mám tu dvě možnosti. Jedno mnou vytvořené kido a klasický Tenran. I když toto dalo dawnovy na výběr já již promýšlel kterým směrem tak ideálně vyslat ono kido.
Po chvilce jsem se postavil zády k dawnovi,zapřel se nohama a tiše pronesl směrem od nás dvou.
Hado no.58 Tenran!
(edited -.- xD)
Mám tu dvě možnosti. Jedno mnou vytvořené kido a klasický Tenran. I když toto dalo dawnovy na výběr já již promýšlel kterým směrem tak ideálně vyslat ono kido.
Po chvilce jsem se postavil zády k dawnovi,zapřel se nohama a tiše pronesl směrem od nás dvou.
Hado no.58 Tenran!
(edited -.- xD)
Naposledy upravil Firel dne Wed Aug 25, 2010 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Firel a Tsuki - Mlha se různě převalila působením kida a ve vašem okolí se úplně zvedla, takže jste viděli asi dvacet metrů kolem sebe... byla tam louka a na ní mlha... pěšinka se táhla a mizela zase v mlze. Ale tím směrem byla mlha tak nějak tmavší, asi za ní něco velkého a tmavého bylo.
Starý pán
se taky hned vzbudil, vytáhl z polštáře svou nerozlučnou mačetu, vyskočil na nohy a začal s ní máchat okolo.
"Tak pojďte, zmetci! Moji kůži zadarmo nedostanete!" řval bojovně.
Starý pán
se taky hned vzbudil, vytáhl z polštáře svou nerozlučnou mačetu, vyskočil na nohy a začal s ní máchat okolo.
"Tak pojďte, zmetci! Moji kůži zadarmo nedostanete!" řval bojovně.
Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Thu Aug 26, 2010 12:19 am, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Aukishiro Mikuzure
a sakra .. to jsem si mohl myslet.. pane to je v pořádku ! to nejsou hollow to sem byl já nemohl sem vzbudit moji skupinu. začal uklidnovat starého pána
a sakra .. to jsem si mohl myslet.. pane to je v pořádku ! to nejsou hollow to sem byl já nemohl sem vzbudit moji skupinu. začal uklidnovat starého pána
OuYee- Počet příspěvků : 441
Starý pán
se po chvíli zarazil a rozhlédl se kolem. Spatřil pouze skupinu shinigami a Chou, kteří na něj divně koukali.
"No ale stejně bych je dostal!" pronesl a mačetu schoval do boty. Pak se podíval na trosky své chajdy a vzpomněl si na minulou noc. "Tak co, neměli byste už jít?" řekl významně. Asi už chtě začít se stavbou, ale nechtěl, aby mu do toho kecali.
se po chvíli zarazil a rozhlédl se kolem. Spatřil pouze skupinu shinigami a Chou, kteří na něj divně koukali.
"No ale stejně bych je dostal!" pronesl a mačetu schoval do boty. Pak se podíval na trosky své chajdy a vzpomněl si na minulou noc. "Tak co, neměli byste už jít?" řekl významně. Asi už chtě začít se stavbou, ale nechtěl, aby mu do toho kecali.
Firel
Óóóóó-ké? vyleze ze mě když uvidím tu ještě hustější mlhu.
Tak tam se mi vyloženě nechce. I přez kopu nápadů které se mi hromadili v hlavě jsem vyrazil k hustší mlze a doufal že se tam s dawnem neztratíme.
Óóóóó-ké? vyleze ze mě když uvidím tu ještě hustější mlhu.
Tak tam se mi vyloženě nechce. I přez kopu nápadů které se mi hromadili v hlavě jsem vyrazil k hustší mlze a doufal že se tam s dawnem neztratíme.
Firel- Člen 6. Divize
Firel a Tsuki -> Jak jste pokračovali, vynořilo se před vámi to velké a temné z mlhy - byl to les. Vysoké, holé borovice, mezi kterými se dále táhla ona vyšlapaná cestička. Nikde nebyl žádný podrost, zemi pokrývala vrstva hnědého opadaného jehličí.
Firel
Tak tohle je už fakt vo hubu. Zastavím se před lesem a snažím se zaměřit na reiatsu pokud v lese nějaké je. při tom poalými kroky pokračuji kupředu.
Tak tohle je už fakt vo hubu. Zastavím se před lesem a snažím se zaměřit na reiatsu pokud v lese nějaké je. při tom poalými kroky pokračuji kupředu.
Firel- Člen 6. Divize
Firel -> něco cítíš, ale je to hrozně zmatené. Nedokážeš ani rozeznat, jestli je to známka shinigami nebo hollow nebo něčeho jiného. Ale zdá se ti, že ať je to, co je to, je to asi kilometr před vámi a není toho vyloženě málo...
Firel
Zastavím se, potom se jen pohlédnu na Dawna.
Seš tan? mlha byla dost hustá a podle reiatsu se nedalo řídit.
Co to sakra je....nemůžeme vycítit reiatsu at se snažíme sbevíc,ale něco na druhym konci je a klidně bych se vsadil že to něco může cítit nás. Při této strašidelné myšlence jsem začal krýt moje reiatsu. Snad to pomůže.
Zastavím se, potom se jen pohlédnu na Dawna.
Seš tan? mlha byla dost hustá a podle reiatsu se nedalo řídit.
Co to sakra je....nemůžeme vycítit reiatsu at se snažíme sbevíc,ale něco na druhym konci je a klidně bych se vsadil že to něco může cítit nás. Při této strašidelné myšlence jsem začal krýt moje reiatsu. Snad to pomůže.
Firel- Člen 6. Divize
Akai Tsuki
Chytnu Firela za rameno, který přitom dotyku sebou trochu škubnul. Jop sem tu a usmál jsem se. Něco mi tu nehraje a podíval jsem se do mlhy. Prudce jsem se otočil Něco tady je, ale nedokážu posoudit co a položím pravou ruku na zanpakuto.
Chytnu Firela za rameno, který přitom dotyku sebou trochu škubnul. Jop sem tu a usmál jsem se. Něco mi tu nehraje a podíval jsem se do mlhy. Prudce jsem se otočil Něco tady je, ale nedokážu posoudit co a položím pravou ruku na zanpakuto.
Dawn de Diablo- Člen 13. Divize
- Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09
Firel
Někde tu něco je. Sundám dawnovu ruku z ramene a pokračuji.
Okolo by měl být klid cítím že je to trochu dál ale v thle mlze jeden neví.
Někde tu něco je. Sundám dawnovu ruku z ramene a pokračuji.
Okolo by měl být klid cítím že je to trochu dál ale v thle mlze jeden neví.
Firel- Člen 6. Divize
Akai Tsuki
Měli bychom jít dál a jestli na něco narazýme tak to stím dopadne bledě. zasmál jsem se a šel jsem dál. Pravou rukou jsme pěvně držel zanpakuto, kdyby něco.
Měli bychom jít dál a jestli na něco narazýme tak to stím dopadne bledě. zasmál jsem se a šel jsem dál. Pravou rukou jsme pěvně držel zanpakuto, kdyby něco.
Firel
A nebo s náma.....Myslím že at je tam cokoliv není to samo.
Trochu pohnem. Jelikož shunpo neumím tak jsem si jen vytvořil můb oblíbený skate z kida na kterém sem náhle zmizel v mlze. za sebou jsem nechával jasně svíticí lanko.
A nebo s náma.....Myslím že at je tam cokoliv není to samo.
Trochu pohnem. Jelikož shunpo neumím tak jsem si jen vytvořil můb oblíbený skate z kida na kterém sem náhle zmizel v mlze. za sebou jsem nechával jasně svíticí lanko.
Firel- Člen 6. Divize
Firel -> Vyrazil jsi napřed. Zanedlouho se před tebou z mlhy začaly vynořovat útvary. Byly to trosky nějakých dřevěných budov. Reiatsu jsi teď cítil mnohem silněji, ale zdálo se, jakoby snad vycházelo z celého tvého okolí. Ještě kus před tebou byl jeho zdroj však nejsilnější a hodně velký.
Firel
Odstřihnu provázek který vláje z levé ruky. potom jsem se zastavil,vyčistil mysl a zašeptal mlze.
Bakudo no.45 Odstředivý vír. Ztvořilo se několika patrové tornádo akorát okolo mě. Potom se vír začal zmenšovat a pole působení rozšiřovat. Až vír klesl na velikost dvou pater došlo k uvolnění výro do okruhu.
Doufám dawne žes nebyl poblíž.
Odstřihnu provázek který vláje z levé ruky. potom jsem se zastavil,vyčistil mysl a zašeptal mlze.
Bakudo no.45 Odstředivý vír. Ztvořilo se několika patrové tornádo akorát okolo mě. Potom se vír začal zmenšovat a pole působení rozšiřovat. Až vír klesl na velikost dvou pater došlo k uvolnění výro do okruhu.
Doufám dawne žes nebyl poblíž.
Firel- Člen 6. Divize
Firel -> Vítr, který jsi vytvořil, s sebou bral jehličí i kousky těch zřícených domů, stejně jako mlhu. Když se vše usadilo, už jsi měl celkem slušný rozhled kolem sebe. Nacházel ses ve zříceninách lesního města. Většina domů byla dřevěných, ale nebyly vypálené, prostě nějak zničené, rozvalené. Bylo tam až hrozivé ticho, když ustal vír tvého kida, už se ani větvička nepohnula a všechno leželo úplně bez života.
Aukishiro Mikuzure
No....Jasně ! Měli bysme vyrazit.Tak pojďte lidi !a vyrazil sem na cestu.
No....Jasně ! Měli bysme vyrazit.Tak pojďte lidi !a vyrazil sem na cestu.
Mokuto Takahiro
Ujistil jsem jestli mám všechno a šel jsem za Aukishirem. Snad už tam dnes dojdeme říkal jsem si v hlavě.
Ujistil jsem jestli mám všechno a šel jsem za Aukishirem. Snad už tam dnes dojdeme říkal jsem si v hlavě.
Mokuto- Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30
Bulic
No jo no už du. A du za Mokutem a Aukishirem.Pane bože sem celej rozlámanej Au.
No jo no už du. A du za Mokutem a Aukishirem.Pane bože sem celej rozlámanej Au.
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
Vyšli jste do mlhavého rána, stařečka jste nechali za sebou, Chou šla za vámi a vypadala naštvaně, asi neměla ráda brzké vstávání. Šli jste dál po břehu řeky, nad kterou se vznášel celkem neprůhledný opar. Za nějakou dobu jste přišli na kraj lesa. Na opačném břehu jste si všimli celkem slušné pěšiny, která se vydávala kamsi dál do lesa, pryč od řeky. Ale kdyby jen to! Skoro u vody tam rostl velký, pichlavý keř a na něm se houpalo něco třpytivého.
"Hej! Co je to támhle?" vykřikla Chou a všechny na ten předmět upozornila.
"Hej! Co je to támhle?" vykřikla Chou a všechny na ten předmět upozornila.
Akai Tsuki
Objevím se za Firelem. příště něco řekni a usměji se. Jdeme se podívat do té zříceniny, kterou si trochu zdemoloval. a šel jsem směrem k rozvalinám domu.
Objevím se za Firelem. příště něco řekni a usměji se. Jdeme se podívat do té zříceniny, kterou si trochu zdemoloval. a šel jsem směrem k rozvalinám domu.
Bulic
Všimnu si věci na kterou upozornila chou co to je ??.Du k tomu blíž a blíž až to skoro vidím co to sakra panebože je !!!
Všimnu si věci na kterou upozornila chou co to je ??.Du k tomu blíž a blíž až to skoro vidím co to sakra panebože je !!!
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28
Tsuki -> Blížil ses k jednomu ze zničených domů. V jeho vchodu byl pověšený nějaký cár látky, možná kdysi závěs. A právě za tím závěsem jsi náhle spatřil pohyb. Temnou, malou postavu, která sebou trhla a zaběhla hlouběji do domu, takže už jsi ji neviděl
Bulic -> Přebrodil jsi řeku k té lesklé věci a zjistil jsi, že je to zlatá šňurka, na které visel přívěšek ve tvaru kbětu růže, taky zlatý. Zblízka sis všiml, že je na křoví zachycený i chomáč velmi světlých a dlouhých vlasů.
Bulic -> Přebrodil jsi řeku k té lesklé věci a zjistil jsi, že je to zlatá šňurka, na které visel přívěšek ve tvaru kbětu růže, taky zlatý. Zblízka sis všiml, že je na křoví zachycený i chomáč velmi světlých a dlouhých vlasů.
Aukishiro Mikuzure
Tak co bulic ? Co to je ? zařval na bulice aby ho slyšel a koukal na něj zvídavě
Tak co bulic ? Co to je ? zařval na bulice aby ho slyšel a koukal na něj zvídavě
Strana 12 z 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Strana 12 z 28
Povolení tohoto fóra: