Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 20 z 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 20 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Oct 01, 2010 4:24 pm

Akai Tsuki

Položil jsem na Mikuzureho rameno ruku a porozhlédl jsem se kolem, na dlani jsem měl stále plamen, jenže slábl. Ty chaotické částice, něco tady je v nepořádku, v tomto domě. zaposlouchal jsem se do hlasu a Rychle najdem původce toho hlasu a zmizíme, nechce se mi tu být příliš dlouho. pak jsem zauvažoval Doufám, že má aspoň nějakou důvěru v shinigami... já jen, aby neodmítla pomoct. a šel jsem dál pátrat po hlasu vedle Mikuzureho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Oct 01, 2010 4:41 pm

Aukishiro Mikuzure
Když se akai objevil vedle mě lekl jsem se ale čekal jsem to a na jednu stranu je to dobře nerad bych to tady odpálil nějákým hadem řekl jsem si v duchu a zrušil jsem hado Moje řeč prostě ji čapnem a zdrháme zrovna narazil od nějákého kusu nábytku Sakra ! Kdo sem dal ten krám ! Zapřemýšlel jsem a kdyby odmítla tak ji prostě vezmeme a utečeme už jen naše přítomnost tomu domu moc neprospívá jakmile jsem to dořekl udělal jsem špatný krok a do podlahy se zarazila moje noha tak jsem se ji snažil vytáhnout
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Oct 01, 2010 4:48 pm

Akai Tsuki

V jedné ruce jsem měl oheň a druhou sem pomáhal Mikuzuremu. Podíval jsem se na něj a usmál jsem se Až ji najdem, já ji čapnu a ty nějakým hadoem odpálíš díru do stěny, jenom přeci to bude jednoduší než tu utíkat sní tady přes todle místo. a když byl venku z díry, natáhl jsem ruku před sebe, aby trochu osvítil místo před náma, jenže plamen nebyl už moc silný.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 01, 2010 4:54 pm

Firel
Jasně jsem slyšel jak Akushiro zakopl o nábytek a pak jak začal nadávat.
Chou, když jste tak zabraná do toho papírování mohla byjste mi něco říci o okolí? Myslím že město duchů už si můžete vyškrtnout z mapi... zavtipkoval jsem při myšlence co jsem omylem udělal s domy a minulé zastávce.
Navíc by mě zajímalo proč nemáte rádi shinigami. Hlavně Myo-sama
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Oct 01, 2010 5:38 pm

Bulic
Na horu za nima jsem nešel ale šel za Firelem a Myou.Kluci šly nahoru já za nimi radši nešel aby jsme se nepropadli.Znepokojovalo mě to jakej tam dělali rámus bál jsem se aby se nepropadli.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 01, 2010 9:27 pm

Tsuki a Aukishiro -> Šli jste celkem daleko od sebe, takže podlaha skřípala, ale držela, ovšem když Tsuki začal pomáhat Aukishirovi z díry, to už bylo moc a oba jste se propadli dolů do nějaké mrňavé místnosti, kde byla košťata, pavučiny a pavouci. A když říkám, že tam byly pavičiny, tak myslím skutečně všude, celý ten kumbál byl srz naskrz propletený jejich provazci. A když říkám pavouci, myslím skutečně velké a hnusné pavouky v hojných počtech.

Chou

se podívala na Firela.
"O okolí? Skutečně si myslíte, že sem někdo chodí, aby pak o tom někomu vyprávěl?" řekla skepticky. Bylo jasné, že o zdejším lese nic neví. "Informace, které máme, jsou už staré, z doby, kdy to tady ještě nebylo nebezpečné. Ale v posledních měsících se to tady hodně změnilo. Dřív tu ještě býval okraj Rukongai, viděli jste to město, a tenhle dům..." rozhlédla se kolem a otřásla se. Pokud věděla, kdo tu dřív bydlel, nechtělo se jí o tom asi mluvit. Když ale uslyšela Firelův další dotaz, nejistě se ošila. "No, ohledně toho... Nevím, jestli o tom můžu mluvit, je to docela osobní, i když důvodů je víc... Dokonce kvůli tomu přestala používat jméno ze strany své matky a potažmo babičky, i když Shounagon je vznešenější rod než Muramachi..."

(Možná to nevíte, ale vaše postavy určitě ano - Shounagon je příjmení vrchní velitelky.)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Oct 01, 2010 9:45 pm

Firel
Tohle je okraj Rukongai? v tom případě jsem tay přesně kvůli tomu co se tu v poslední době děje a hodilo by se nám opravdu všechno co je o této temné oblasti známo. Potom absolutně zaražen tím co jsem slyšel jsem se podíval na Chou.
Takže naše vrchní kapitánka je její babička?! Tak tohle bude průser jestli se babča dozví co sme tu prováděli s jablkama
Po chvilce se bulic dostal ven z domu tak jsem neztrácel čas a zjištoval.
Máte tam něco? o tom že skutečně něco našli nás přesvěčilo hlasité propadnutí tsukiho a Akushira.
Co tam dělaj za hovadiny? Dyt ten barák sotva stojí!
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Oct 01, 2010 9:49 pm

Akai Tsuki

Když jsme spadli do té díry, jen tak tak se mi povedla udržet oheň v dlani. Dopadl jsem na zadek ale když jsem vztal, uvědomyl jsem si, že jsme v nějaké menší místnosti a okolo nás sou pavučiny. Otočil jsem se na Mikuzureho Vstávej, musíme se nějak dostat nahoru a bacha na pavouky. Došel jsem pod díru a díky plamenu co jsem měl v ruce, všechny pavučiny okolo shořely a pavouci utíkali před světlem, bylo vidět, že to je nějaká doba co viděly světlo naposledy. Stál jsem pod dírou a pozoroval jsem to tam. Otočil jsem se na Mikuzureho, který už stál a Umíš udělat shunpo, aby si něžně přistal na tom shnilém dřevě? nebo tě mám vysadit a pak se tam dostat shunpem. a zkoumal jsem strop.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Oct 01, 2010 9:51 pm

Bulic
Po otázce Firela jsem řekl No Kluci šli nahoru a... najednou sem uslyšel rámus a ohlídl jsem se zpět.Doufám že se jim nic nestalo, ale radši tam nebudeme chodit ten dům vypadá velice nestabilně!Došel jsem k tim dvoum a sledoval dům.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Oct 01, 2010 9:57 pm

Aukishiro Mikuzure
No jasně že umím .. za co mě máš ?! neváhal jsem a udělal jsem shunpo a přistál jsem Před dírou na schnilém dřevě Tak na co čekáš ?! pohyb pohyb řekl jsem a pomalými kroky jsem šel dopředu ale fakt pomalu Jestli ještě budeme takovou chvíli pokračovat tak ten barák zruším a to bych fakt nerad.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Oct 01, 2010 10:02 pm

Akai Tsuki

Pomocí shunpa jsem se dostal též nahoru, ale v uctivé vzdálenosti od Mikuzureho Předtím sme spadly asi kvůli tomu, že jsme stály moc blízko u sebe, budeme držet odstup natáhl jsem ruku, aby i on viděl na cestu. Až půjdme nazpátek, ty bereš tu dívku a já probourám cestu ven, jenom přeci já to s dívkama neumím. a šel jsem za ním Ale nejdřív ji musíme najít pomyslel jsem si. Podíval jsem se před sebe a Halóó, milá slečno, posílá nás paní Myo aby sme tě našli, tak kdyby si byla tak hodná a vyšla nám naproti, my tě pak líp najdeme a dříve budeš doma. a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 01, 2010 10:54 pm

Zpoza jedné stěny se ozvalo:
"Tady! Jsem tady! Pomoc, pomozte mi!" bezbranným dívčím hláskem.
Od hořících pavučin se linul hrozný puch... starých, spálených pavučin, nečekaně.

Chou

"Um... tys to nevěděl?" zeptala se překvapeně. Teď se cítila, že i když se snažila, stejně řekla něco, co neměla.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 02, 2010 12:56 pm

Akai Tsuki

Zaslechl jsem hlas, který vycházal za jednou stěnou podíval jsem se na Mikuzureho Musíme si pospíšit a barák se zachvěl Jak jsme se propadli, narušili jsme stabilitu, dlouho ten barák nevydrží a přidal sem do kroku. Došli jsme ke stěně, za kterým se ozýval ten hlas. Přišel jsem k té stěně a Jen najdem cestu přes tudle stěnu a sme u tebe a hledal jsem cestu spolu s Mikuzurem, k té dívce.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 02, 2010 1:17 pm

Aukishiro Mikuzure
Rychle ! taky přidal do kroku a začal pátrat po nějákem vhodném vchodu Myslím že ten barák by spadl časem sám od sebe Ksakru .. Rychle než to spadne Zazoufal Můžeš nám prosím říct jak ses tam dostala ?! zavolal dívku co očividně potřebovala pomoct
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 02, 2010 2:09 pm

Firel
Ne Chou, opravdu jsem to nevěděl. bulic již byl dost blízko aby nás mohl slyšet takže jsem doufal že to neslyšel jelikož všichni byli uvnitř.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 02, 2010 6:45 pm

Tsuki a Aukishiro -> Za chvíli jste našli zasunovací dveře. Za nimi jste objevili místnost, v jejímž rohu klečela rozcuchaná, uplakaná dívka v potrhaném kimonu.
Spoiler:
"Jste... jdete mi pomoct?" zeptala se roztřeseným hlasem, když uviděla uniformy shinigami. Bylo vidět, že se v její rodině netraduje o shinigami nic dobrého.

Chou

"No... každopádně tahle nevraživost k shinigami v rodině nebývala, ale Mio-sama... ublížili jí, hlavně jeden, takže k nim teď nemá důvěru," snažila se to Chou vysvětlit, aniž by řekla něco konkrétního.

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Sat Oct 02, 2010 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 02, 2010 6:53 pm

Akai Tsuki

Došel jsem kní Zdravím tě, bohužel nemáme moc času na formalitky a dům se zatřás Přišli jsme sem pro tebe, tak buď v pohodě. došel jsem k ní a pomohl jí na nohy, pak jsme se otočil k Mikuzuremu Vem ji do náruče, udělám díru do zdi a šel jsem kde zdi.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 02, 2010 6:58 pm

Aukishiro Mikuzure
Tak dobře usmál se vzal Dívku do náručí Dobře jsem připraven mužem začít řekl Todle musí bejt rychlý aby nám to omylem nespadlo nahlavu zamyslel se
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 02, 2010 7:06 pm

Akai Tsuki

Stál jsem u zdi a vedle mě vysela nějaká stará látka, kterou sme zapálil, abych viděl kam mířím. Poodešel jsem a pomocí jednoho shunpa jsem vrazil do zdi, dům se zatřásl a vytvořila se pouze prasklina. Poodešel jsem ještě jednou a otočil jsem se na Mikuzureho Teď udělám určitě díru, tak hend zamnou poběž, protože tou dírou strhnu celej barák. připravil jsem se a narazil jsem. V tu chvíli ten trám, co držel zeď nevydržel a praskl úplně, takže se vytvořila díra. Já jsem hned vyskočil ven a Mikuzure zamnou. Když jsme oba opustili dům, spadl. Otočil jsem se na Mikuzureho a tu dívku Tak, vypadá to, že jsme v pohodě venku a usmál jsem se. Došel jsem k Mikuzuremu Mám vykloubené rameno, asi tím nárazem vrátíš mi ho zpět? pak jsem se podíval na dívku Chou je z druhé strany budovy, čeká na tebe a usmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 02, 2010 7:09 pm

Ať už si dívka o shinigami myslela cokoli, rozhodně byla ráda, že jí přišli zachránit.
"Konečně! Konečně někdo přišel, už jsem si myslela, že na mě všichni zapomněli, a ta nestvůra, brrr, pořád mě tu držela, a dokonce... nemůžete s tím něco udělat? Nemůžu se skoro hýbat a mám ruce něčím spoutané za zády," napůl plakala, když ji Aukishiro zvedal. Skutečně vypadala, že jí něco bránilo v pohybu, ale navenek nic vidět nebylo.

Mimochodem, dům se neotřásal a nejevil známky, že by se chtěl rozpadnout, ale zezadu k vám začal doléhat štiplavý zápach kouře, to jak hořely ty pavučiny a od nich chytily dřevěné trámy, ze kterých byl dům postavený. Ani papírové stěny tolik oblíbené v japonské architektuře nebyly pro oheň velkou překážkou.

Edit: Dobře, když jste udělali tu díru, už kus spadl. A oheň se hezky rozrůstal.

"Cože, Chou? Chou je tady?" vykulila uplakané oči dívka a vypadala potěšeně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 02, 2010 7:25 pm

Aukishiro Mikuzure
Jakmile to akai dořekl vydal jsem se dírou ven Jo jo hned položil jsem dívku na zem chytl jsem akaie za rameno a vrátil jsem mu ho z5 poté sem se hned zeptal akaie že by bakudo ? myslíš že to je bakudo ?No každopádně kdyby to bylo bakudo tak musíme za firelem ten ja na kido odborník
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 02, 2010 7:40 pm

Firel
Zeptám se na to tedy rovnou paní myo. Když se ptoom kus baráku zřítil bylo mi jasné že ti dva už ji bud našli a nebo zase zakopli. Bulici zůstan tu s Chou. Po stlačeném reiatsu jsem vyrazil nad budovu zjistit co se děje.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sat Oct 02, 2010 7:42 pm

Akai Tsuki

Vydal jsem přidušený křik, ale byl jsem v pohodě Díky. běž sní za firelem a Chou, já se postaram o ohěň, pak se kvám přidám a šel jsem k tomu baráku. Pravou ruku jsem položil na zeď a levou ruku jsem dal dál od těla a zavřel jsem oči. Je to můj plamen, takže bych ho měl ovládnout a vrátit zpět a snažil jsem se ho přivolat do levé ruky, jenže kvůli těm chaotickýmu reatsu to nešlo zrovna podle plánu. Většina plamene byla v mé dlani, ale ještě něco bylo v domě a já nevěděl co sním. Pak mi hlavou prošel nápad co takhle ho zkusit uhasit. Vydal jsem vlnu reatsu, která postupovala pomalu a postupně uhasínala oheň. Todle bude stát skoro celé mé načerpané reatsu pomyslel jsem si a pokračoval jsem. Když zhasl poslední oheň a oheň v dlani se také rozplynul, sesunul jsem se k zemi. Zhluboka jsem dýchal, ale pak jsem se jentak tak sebral, vstal jsem a šel za ostatníma pomalým, belhavým krokem.

Naposledy upravil Dawn de Diablo dne Sat Oct 02, 2010 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 02, 2010 7:48 pm

Bulic
Jasně Firele budu tu.Podíval jsem se na mojí spálenou ruku to hado musím dopiloval jak mile to dokážu ovládat budu mít další věc v rukávu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Oct 02, 2010 8:00 pm

Aukishiro Mikuzure
Vzal dívku opět do náručí a vyběhl na místo kde měl být firel jakmile se rozeběhl zastavil se ucítil totiž firelovo reiatsu vysoko nad sebou viděl jsem jak přišel nad ten barák zařval na něj Firele ! pod dolu okamžitě ! potřebujeme tvojí pomoc ! Nečekal že by ho firel poslechl a tak se vydal nahoru za ním
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: