Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 7 z 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 7 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 4:56 pm

Bulic
S bouřemi se zmizelími lidmy Mio-sama očem to mluvíte o tom mi nic nevíme máme jít jen zkontolovat jednou strážní věž nic víc... kouká viděšeně a pak se najednou uklidní a nasadí ledově chladný pohled a začne přemýšlet..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Jul 13, 2010 5:03 pm

Aukishiro Mikuzure
Bulici co ty víš.Třeba to stím má něco společného.A ted když už jsme kamarádi,mohla byste nakázat těm gorilám aby nás rozvázali ?Jinak tento rozhovor nemá již dál cenu.Řeknu a nasadím psí oči.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 13, 2010 5:08 pm

Firel
Když jsem uslyšel tu část s magickými jablky byl sem zatraceně překvapený.Když potom Mio pokračovala byla to docela užitečná informace o misi.
Kolik sjme toho dohromady snědli? Byl jsem pořád překvapený a ještě více překvapeným výrazem jsem hledel na bulice který do sebe jablka házel celou dobu od příchodu do sadu.
Já měl dvě.Řeknu a schlédnu k zemi jakobych udělal něco příšerného.
Tak jako tak jabka,Prominte jablka,jsou průser za který budeme muset pikat. Pohlédnu na mio opět klidným pohledem.
Bouře? Hmm....Nám bylo řečeno zjistit o tom vše možné,z věží které tam máme nám přestali chodit zprávy tak nás poslali vyřešit co se děje. Opět pohlédnu na skupinku a chvíli očima hledám ouyeeho.
Co myslíš,bude mít dvanáctá divize nějaké informace o té bouři? Popřípadě jestli je ta samá bouře i na zbilích věžích...
A jestli vám zde začali mizet lidé tak máme možná problém.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Jul 13, 2010 5:21 pm

Aukishiro Mikuzure
No! já osobně neměl jablko ani jedno.O té bouři radary nic nezachytili.Ale ve vzdálenějších oblastech hlásili radary poruchu.Řeknu.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 5:26 pm

Mio-sama

se dívala z jednoho na druhého, zdálo se, že o tom nic nevěděli.
"Notak moment, pánové, kamarádi rozhodně nejsme, ale pokud byste mi pomohli, možná vás nenechám popravit," řekla odměřeně po Aukishirově žádosti o rozvázání, ani psí oči ji neobměkčily. Potom mávla rukou směrem k závěsu po její levici, kde byly zřejmě dveře, ale neviděli jste je. Přiběhl odtamtud další černě oděný strážný. Mio-sama mu něco pošeptala, on přikývl a zase odběhl. Potom se obrátila zase k vám. "V kraji za Rukongai se dějí záhadné věci a říká se, že dál v pustinách je to ještě daleko horší. Jestli máte za úkol zjistit, co se děje, a máte namířeno tam, nechám vás jít, ale musíte mi něco slíbit."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 5:30 pm

Bulic
Má v obličeji mrazivý pohled a přemýšlí 6eby o tom Seireitei nevědělo bo co?? co to může být Arrancaři nebo dokonce Espada!!.Hledí do země a poslouchá Mio když dořekne odvětí Jaký slib ??? a opravdu mrazivě se na ni podívá.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Jul 13, 2010 5:36 pm

Aukishiro Mikuzure
Šťouchne do bulice Nečum tak na ní.Nerad bych chcípl jen proto že jsi na ní tak blbě koukal !zašeptá.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 5:43 pm

Bulic
Pošeptám Oyeemu A jak mám na ni koukat jinak to nejde kdybch se snažil jinak hodim tam pohled chci tě a byli by sme v ještě větší pr.... ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 13, 2010 5:56 pm

Firel
Mluvte rychle protože toto nechtěné zdržení nás stálo celkem hodně času.jestli je okamžitě propustíte zůstanu zde dobrovolně uvězněn. Potom pohlédnu na bulice a ostatní.
Doufám že mě tady nenecháte. Bariéra ze mě slezla jak jsem vykročil před skupinu.
Než se vrátí tak bych zde zůstal a odčinil naší chybu. Jestli je to tedy možné.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 6:06 pm

Mio-sama

Zdálo se, že její srdce se vůči cizincům přece jen trochu rozehřívá a možná je i nechá rozvázat, ale Bulicův chladný hlas a pohled ji urazily, takže i ona zůstala chladná.
"Jde o toto. Před třemi dny byla za Rukongai velká bouře, zatím největší ze všech, a zrovna v tu dobu byla venku moje mladší sestra, Maya." Hlas se jí trochu zachvěl, ale podařilo se jí zůstat klidná. "Nevrátila se domů. Poslala jsem několik pátracích skupin, ale nikdo ji zatím nenašel. Shinigami, říká se, že vaše schopnosti daleko přesahují vše, co my ostatní známe. Slibte mi, že na své cestě v pustině zjistíte, co se s mou sestrou stalo, a podáte mi zprávu! Pokud mi moji sestřičku najdete, naoplátku stáhnu všechna obvinění, co jsem dosud k vaší velitelce poslala, a nebudu vás ničím obtěžovat. Na druhou stranu jestli to nesplníte... nedám si pokoj, dokud neuvidím vaše hlavy nabodnuté na kůlech na mém nádvoří!" skončila výhružně. Potom pohlédla na Firela. "Chceš tu dobrovolně zůstat jako rukojmí? Zdáš se mi z nich nejrozumnější, jsi si jistý, že budou schopni pokračovat v misi bez tebe?" zeptala se stoicky.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 6:14 pm

Bulic
Sakra jak mluvila o sestře zdála se jako chudinka a pak zas byla ostrájako nůž sakra!!!.Mio-sama slibuji že vaši sestru přivedu osobně a jestli to nesplním zabíjte jen mě a zbitek nechte vím že jedna smrt je málo, ale i tak prosím...A kouknu se na Mio-sama pohledem takovým aby at se nebojí že já svůj slib splním a pak čekám na odpověd a potom řeknu všem.Hele kluci když zachytíme její stopu tak se já a ještě jeden vydáme za ní a ostatní pudou dál jasné...
(Ten extra pohled je když Ichigo někomu slíbí že neprohraje tak ppak hodí twen pohled..) Very Happy
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 13, 2010 6:41 pm

Firel
Jistý si nemůžu být ničím. Pohlédnu na Mio stále v klidu i když mám na krku již nějakou dobu meče stráží.
Naopak vy si můžete být jistá tím že když uspějou budete mít sestřičku zpět.Ručím za ně.
Potom pohlédnu přez rameno na bulice velice naštvaným pohledem.
Myslíš si že to co si ted řek vyznělo sebevědomě? nabízet vlastní život za neúspěch tkerý je nepřijatelný mi připadá zbytečné
I když se někteří shinigami občas nepohodnou pořád tráví víc času tréningem než řešením osobních problémů. Oznamoval jsem chladně pomalu otáčejíc hlavou na Mio.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Jul 13, 2010 7:52 pm

Mokuto Takahiro

Jen jsem potichu pozoroval debatu mezi podkapitány a Mio. Nic jsem neříkal, protože na to nemám hodnost, abych se do debaty zapletl. Hmm...hlavně ať nás už pustí, mám strašnou chuť na boj... pomyslel jsem si....
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Tue Jul 13, 2010 8:05 pm

Shinichi Kuchiki

Pozoroval jsem je a rozbolela mě z nich hlava.
Copak bolí tě hlava na to je dobrej led trochu sse tady v tom prázdněm hradu nudím kdy už mě zavoláš? Tico ticho zavolám tě až budu potřebovat.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 9:22 pm

Mio-sama

je chvíli sledovala. V záležitostech shinigami se nevyznala a ani ji příliš nezajímaly, jen chtěla zpět svou sestru.
"Dobrá, rukojmí mi bude dávat jen ještě větší jistou." Ať už ten jejich velitel říkal cokoli, slova toho prvního shinigamiho na ni docela zapůsobila, bylo šlechetné, že nabízel svůj život za život ostatních. Vtom do místnosti vešla další mladá dívka. Měla rozčepýřené, světlé vlasy, velké brýle a na sobě prapodivný plášť s orientálními vzorky. V ruce nesla štos papírů, které vypadaly dost neuspořádaně. Mio-sama se na ni usmála.
"Pánové, dovolte, abych vám představila Chou, je to má nejlepší učenkyně, ovládá prastará moudra, která se v její rodině dědí z generaci na generaci a jsou spjata s jablky v posvátném sadu. Pošlu ji s vámi, aby sledovala magické účinky jablek, pokud se na vás projeví. Možná se vám to zdá podivné, v takovéhle situaci, ale ty účinky jsou pro mě velkou záhadou a moje sestra jim také vždy chtěla přijít na kloub, proto věřím, že nesmíme zahodit žádnou příležitost k jejich prozkoumání a potvrzení! Nakonec, naposledy se urodily před tisícem let, to, co nich víme, jsou dnes spíše už legendy než skutečná fakta..." Na chvíli jako by se zasnila, ale rychle se vrátila zpět do reality. Pokynula strážným a ti vám přeřezali pouta. "Dobrá, vyražte okamžitě!"

Chou

jen hekticky pokynula rukou na pozdrav, na nikoho se nepodívala a zdálo se, že ji zaujalo cosi v jejích papírech. Když slyšela, že se vyráží ihned, něco si zavrčela pod vousy a překvapivým tempem vyběhla ven, až za ní plášť vlál, zřejmě si musela ještě něco sbalit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 9:29 pm

Bulic
Vstanu oklepu si můj růžová plášt kounu se na Mio-sama úkloním se a řeknu Děkuji Mio-sama nesklameme vás.Poté se otočím na Firela TAk si to tu uží za chvíly jsme tu a usměju se.
(JEn Miss kdo je podle Mio kapitán a kdo ten první shinigami jen otázka pro upřesnění???..

Kapitán - Firel, ten druhý - ty :-)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Jul 14, 2010 9:01 am

Aukishiro Mikuzure
Vstanu ukloním se a řeknu : Eehm.. a zapoměli Jste nám dát zanpakuty.Otočím se na Firela.Užíj si to tady Firele a neboj ... příjdeme pro tebe.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Wed Jul 14, 2010 9:10 am

Kurotsuchi Midori

Když pronesl svůj projev nenapadlo ho, že je to tak významná osoba. Po nějaké chvilce držení u Mio-sama nás nechala jít s nějakou Chou a pomyslel si, co s námi udělá, když budeme mít nějaké ty příznaky. Když už sme konečně vyráželi, všiml jsem si, že nemám zanpakutou a ani ostatní je neměli. Aukishiro po hned postřehl a doufal jsem, že je nám vrátí.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jul 14, 2010 11:44 am

Přispěchalo několik černě oděných mužů a předali vám vaše zbraně. Přestože jste byli zajatci, bylo vidět, že je měli ve velké úctě a chovali se k nim slušně. Za chvíli dorazila též Chou s rozpadající se taškou přes rameno a mohli jste jít. Před vámi ležel ještě okraj Rukongai. Okolí sídla Mio-chan bylo docela pěkné a čisté, ale dál už to vypadalo hrozně, jedna z nejchudších a nejnebezpečnějších částí Rukongai. V dálce jste viděli potemnělý, nevlídný obzor, přestože bylo teprve sedm hodin večer a ještě se nestmívalo.

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Wed Jul 14, 2010 3:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jul 14, 2010 12:07 pm

Firel
Všichni odcházeli a já je sledoval typickým postojem prevým bokem ke dveřím a levým k Mio.
Když zmizeli v temné chodbě otočil jsem se na Mio ignorujíc podezřívavé stráže kolem.
To by bylo,smím se zeptat co nyní bude se mnou? Po tázavé milé otázce jsem si nandal sluchátka na uši a z kapsy vyndal flétnu na kterou jsem začal hrát se zavřenýma očima tu samou smutnou,pomalou a uklidnující hudbu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Jul 14, 2010 12:13 pm

Aukishiro Mikuzure
čapl jsem zanpakuto a odcházel jsem Tak teda sbohem !řekl sem a odešel jsem.Ok takže kterým směrem chou-san ?Ted už aby jsme to měli rychle za sebou než umučí firela .

Naposledy upravil OuYee dne Wed Jul 14, 2010 12:21 pm, celkově upraveno 1 krát
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Jul 14, 2010 12:20 pm

Mokuto Takahiro

Vzal jsem svou zanpakuto a šel jsem dál za podkapitánama. Doufám že se teďkom už nenecháž zajmout ! Nebo si tě podám !.... Neboj se...s tvojí silou se to už nestane
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jul 14, 2010 12:34 pm

Bulic
Vezmu svou zanpakuto a běžím za ostatními.Máš štěstí kdyby se to zvrtlo měl si mě uff že o mě nikdo neví a tamvej se zašne smát.Mokuto ovládáš shi-kai?? zeptám se mile.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Jul 14, 2010 3:09 pm

Mokuto Takahiro

Podívám se na Bulice Jistě.... odpovímproč se ptáš ? zeptám se ho. Snad si nechce semnou dát souboj... pomysle jsem si
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Jul 14, 2010 3:14 pm

Bulic
Jen to chi vědět abych věděl co mám od tebe čekat na bojišti....Člen se shi-kaiem je dobrej a ještě nám ho ani neukázal to je škoda coo tmavej TY si ho ještě taky neukázal na plono světlej je dvakrát slabší než já a ještě si ho měl na 50% síly..Rpoč si se držel tak zpátky??.Od začátku se držím hodně zpátky chci si nechat to nejlepší na konec..Ted to májevit že jsem takovej střední lamák..víšš ....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 28 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Next