Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 6 z 28 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 6 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Firel Mon Jul 12, 2010 11:08 am

(Ok,ted bych rád viděl co se bude dít.Skoro všichni sou uspaný....)
Firel
Zjistil jsem že mě nezasáhla žádná další šipka.Já jsem byl tedy v pohodě ostatní už usnuly.
Začal jsem tedy Podle reiatsu počítat strážce.Zjistil jsem že Midorimu se možná povedlo utéct,ale jeho reiatsu sláblo jako u ostatních.
Začal jsem sledovat co se děje,krytý mím Kyokko.Pro dokonalé krytí jsem ještě rozpustil shikai.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jul 12, 2010 11:40 am

Kurotsuchi Midori

Kurňa, co to su za podkapitána a ktomu ještě rozumím jedům. Rychle zkusím vyrobit protilátku. Ještě mu celkem zbývalo hodně reiatsu, ale sláblo, takže musel konat rychle. Když už se zdálo, že poslední naděje uhasne, tak vyrobil protilátku, kterou na sobě rychle vyzkoušel. Asi 10-ti vteřinách reiatsu přestalo slábnout a rozhodl se, že se sbývajívím reiatsu dá do co nejrychlejšího Shunpa, aby zachránil ostatní. Nebylo ji ale dost, tak j to píchl jenom Bulicovi a Aukishirovi. Taky ucítil Firelovo reiatsu, které bylo hodně potlačené a vyčkával na stromě. On zatím ještě Shunpem schovám zpátky a nechává to na Firelovi, Bulicovi a Aukishirovi.Doufám, že se probudí!

Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Mon Jul 12, 2010 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jul 12, 2010 11:44 am

Bulic
Vnitřní svět.
To ses nechal nachytat tak snadno...Stále si slabounký ozve se drsným hlasem.Nech ho bulo to záludné nemohl se jen tak vyhnout ozve se milím hlasem.To je jasný když používá jen tebe a né mě.Přestan te se hádat vy dva sakra.
(pro upřesnění olivová je má tmavá zanpakuto a zelená je světlá)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Jul 12, 2010 11:49 am

Auishiro Mikuzure
Jakmile ho midori probudil dělal jako že poříd spí.Jakože je protilátka neučinná,čekal jsem na příležitost abych stama mohl utéct.Doufám že mi dovolíš jim dát na frak...neboj.. tvůj čas nadejde
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jul 12, 2010 12:00 pm

Bulic
TY bys ho furt litoval a pomáhal mu musí se vschopit světlej.Jsme jeho zanpakuto jeho součást musíme mu pomáhat tmevej.To jsou jen kecy je prostě slaboch.Vstanu a prohlížím si obje části mé zanpakuto Světlej tmavej má pravdu musím se vschopit ale ted spim takže.Použí mě můj černý ohen je aspon 2x silnější než ohen světlího.Ne ty si moje záloha pro pořádnýho nepřítele já se s toho vysekám až se probudim.

Naposledy upravil bulic dne Mon Jul 12, 2010 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 12, 2010 12:34 pm

Firel mě donutil to tu nějak rozřešit bez vás, takže kdyžtak zmlaťte jeho, ne mě :-)

Než jste se nadáli, byli jste v nedobrovolném spánku. Všichni kromě Firela, který se tak nějak držel při vědomí, protože nedostal celou dávku jedu, a kromě Midoriho, kterému se podařilo sebe samého vyléčit, protože se vyznal v jedech a byl sběhlý v používání protijedů.
Černě odění muži vás svázali, dali vám pytle na hlavu a odvlekli vás k rozlehlému sídlu, které stálo na konci sadu. Tam vás odzbrojili, hodili do celkem slušné cely, než se probudíte.
Pět z nich, mezi nimi i velitel, zůstalo na místě a prohledávali okolí, protože jeden z vetřelců (Firel) jim zmizel před očima, ale možná se tu ještě někde nějakým shinigami trikem skrýval.

(Ashi, co sem jako píšeš? :-D Pozůstatek z 12? To si tam uprostřed krizové situace vytáhl přenosnou laboratoř, učinil několik dobře mířených pokusů, vynalezl protijed, dal ho do injekce, píchl si ho a píchl ho i svým kolegům, to vše za několik málo sekund a nepozorovaně? :-D Vlastně tahle verze by možná mohla projít, když o tom tak přemýšlím... ale není tady, smůla, no...)

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Mon Jul 12, 2010 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Jul 12, 2010 6:19 pm

Shinichi Kuchiki

Vnitřní svět

Oběvil jsem se v ledovém hradu,To ses vyznamenal Shinichi hned jak je doženeš tě uspí to je teda divné.Mě je to docela jedno já se pěkně prospím a až někde budeme tak se něco vymyslí. Tak ti asi budu věřit no přece jsem tvoje zanpakuto.Ze zdi hradu vyšel muž.To mi asi věřit musíš nebo snad ne Hyorinmaru? Oba řekli:Příště určitě zvítězím.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 12, 2010 6:35 pm

Firel
To jestli mě hledají mi bylo jedno,šel jsem totiž přímo za konvojem ukrytý v kyokko a ještě ke krycím schopnostem kida jsem skrýval reiatsu.Jakmile konvoj dorazil k sídlu sledoval jsem nadále ostatní ze skupiny.
Kdybych se předtím pořádně nenajedl už by mi pravděpodobně došla energie.Pohybovat se s tímhle polem není nejjednoduší.
Skupinu zavřeli do cely před kterou postavili nějaké stráže.(upřesnit jaké)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jul 12, 2010 6:46 pm

Kurotsuchi Midori

Černě odení muži o něm věděli od začátku, jen mu přišlo divné, proč na něho nezaútočily. Když se snažil vyléčit Bulice a Aukishira, tak se po něm vrhli 2 chlápci. Měl pár sekund, než se k němu dostanou. Teď vůbec nevěděl co dělat se zbytkem svého reiatsu. Nakonec se rychle otočil zpoza stromu a promluvil:"Bakudo no 62: Hyapporankan". Neměli šanci se vyhnout, ale při tom spotřeboval trochu životní energie. Už na nic se nezmohl a z posledních sil zařval:"Poraž je Firele!!"...pomale se hlas ztišoval a upadl do bezvědomí.

(Jo a ještě doteď sem nepochopul proč je Hyapporankan Bakudo..to spíš více vyhovuje Hado)

Naposledy upravil Kurotsuchi Midori dne Mon Jul 12, 2010 7:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Mon Jul 12, 2010 7:10 pm

Mokuto Takahiro

Probudil jsem se. Přes pytel na hlavě sem nic neviděl Ksakru...je tu nějaká tma... řekl jsem jen tak do vzduchu. Pak jsem si uvědomil že mám na hlavě pytel a že jsem svázaný. Ksakru.... Snažil jsem se nějak sundat ten pytel, ale bylo to docela obtížné
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Jul 12, 2010 7:30 pm

Bulic
Vklidu se probírám a najednou uslyším Mokuta jak nadává na tmu..Mokuto neřvi tak...Sakra blbej pytel..Nevýš kde sme???.TY seš fakt případ Bulici.Nech si toho joo nebo tě nikdy nepoužiju!!!.Bezemě nic nezmůžeš !!!.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Jul 12, 2010 7:48 pm

Aukishiro Mikuzure
probudí se z bolestí hlavy ne to nevím ale pravděpodobně někde v cele.Co to má za logiku ?! dát nám pytle na hlavu když se nám představili?bud rád že tě nezabili.To sice nezabili ale tuším že sme někde v domě,udělám jim z tohohle baráčku trosky až se odsad dostanu.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 12, 2010 7:54 pm

Firel
Uslyšel jsem jak se ostatní baví,stráži před jejich celou je ignorovali,rozhodl jsem se projít kolem ovšem krycí schopnosti kyokko značně poklesly,musel jsem se plně soustředit na krytí reiatsu.At jsem dělal cokoliv musel jsem jednat rychle.
(miss napiš mi pls PM nebo sem jak to vypadá okolo cel)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 12:03 am

Firel - Nejsou to ani tak cely, jako spíš pokoj, nejsou tam zadržení, jen se čeká, až se proberou. Pokoj se nachází v budově napravo od hlavního sídla, budova není příliš velká ani nijak honosná. Je tam vstupní hala vyzdobená sbírkou zbroje a koňských postrojů, z ní vede chodba, ve které je mnoho dveří, ty úplně vzadu napravo jsou právě ty, ve kterých se nacházejí ostatní. Sídlo je hlídáno hlavně venku, uvnitř bývají jen dva strážní, ovšem dnes je jich tam 6, čtyři čekají před dveřmi a dva v pokoji, až se shinigami proberou, aby je mohli vzít ke své paní.
Midori - Tvoje kidou se zdařilo, i když nebylo moc silné, ale aby propíchalo těm dvěma oblečení a přišpendlilo je to na chvíli ke stromům, to stačilo. Ale brzo se osvobodili a odtáhli tě k ostatním, všechny vás pak odnesli k sídlu. Sice nechápali ten tvůj výkřik, něco s Firelem nebo co, ale nepřikládali tomu velký význam.

Když jste se začali probírat a mluvit, uslyšeli jste kousek od vás zachechtání.
"Tak hošánci už se nám vzbouzejí! Hej, chlapi! Vypadá to, že už je můžeme vzít za paní!" Na to skříply dveře a zaslechli jste dupání několika párů nohou. Hrubě vás postavili na nohy a vedli po slepu zřejmě ven z místnosti. "A žádný triky, jasný? Zabíjet shinigami je akorát komplikace, tak neblbněte," byli jste varováni.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 13, 2010 12:31 am

Firel
Po procházce kolem jsem se chtěl vrátit ale už jsem to nestihl,jen jsem vyděl jak moje pátele někam vlečou.Navzdory tomu že mé krycí kyokko již nebylo to co pedtím sledoval jsem je a plně se soustředil na stabilitu krycího pole.Když jsem šel za skupinou po těch starých schoedch musel jsem velice opatrně aby to nevrzalo nějak nesladěně jinak bych se mohl odhalit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Tue Jul 13, 2010 9:02 am

Kurotsuchi Midori

Po velkém vyčerpání ho probudil nějaký chlap. Ještě byl unavený z toho souboje a už někam musel jít. Nechtěl jít jenže použili násilí a už mě a ostatní odváděli. Neviděl tu Firela, a proto doufal, že je tu někde okolo a promýšlí plán. Skoro vůbec neviděl, jak byl unavený. Taky použil i trochu životní síly, ale nestačilo to, aby je zabil.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Tue Jul 13, 2010 10:20 am

Shinichi Kuchiki

Zanedlouho jsem se probudidl i já a nevěděl jsem co si mám mysletJak žádný blbosti a proč jste nás sem odvlekli?
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 12:10 pm

"Abychom vás předvedli před naši paní, ona rozhodne, co s vámi dále bude," odpověděl jeden ze strážných, ten, který šel vpředu a nikoho nevedl. Co chvíli se paranoidně rozhlížel kolem, zdálo se mu, jako by tu ještě někde někdo byl... asi byl jen přepracovaný, už dlouho neměl dovolenou.
Asi po deseti minutách chůze po různých nádvořích a chodbách jste se zastavili. Strážní vás srazili na kolena a stáhli vám pytle z hlav, takže jste konečně viděli, co je kolem vás. Nacházeli jste se ve velké, krásně vyzdobené síni, byly tu malby na stěnách, drahé závěsy a vepředu na vyvýšeném stupínku křeslo, možná spíš něco jako trůn, na kterém seděla mladá žena ve zdobeném kimonu (vypadala asi nějak takhle: link). Ťukala prstem do područky a s nelibostí se na vás dívala.
"Mio-sama, toto jsou ti vetřelci, kteří vstáhli ruku na jablka z posvátného sadu," oznámil strážný a hluboce se poklonil.
"Chm!" udělala dívka. "Shinigami! Dopustili jste se nehorázného činu, co můžete říct na svou obhajobu?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 12:19 pm

Bulic
Ukloním se řeknu Mio-sama velmi se omlouváme nevěděli sme že je zakázané jíst jablke z vašeho sadu..přijměte naši omluvu a propuste nás máme důležitou misi prosím vaše výsosti..-To si ze mě děláš pr*** to to nemůžeš srovnat ze zemí sakra.Bud ticho sakra už mě štveš!!!.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 1:11 pm

Mio-sama

Zdálo se, že upřímná omluva ji trochu uklidnila, ale ne příliš.
"Určitě víte, že neznalost neomlouvá. Shinigami vždycky strkají nos tam, kam nemají, to je známá věc! Kudy jste se tam vůbec dostali? Všude okolo jsou značky se zákazem vstupu, neumíte snad číst?" pohoršila se znova.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 13, 2010 1:12 pm

Firel
Dokázal jsem sledovat skupinku až do velké síně,kyokko už bylo opravdu na spadnutí.
Omlouvat bych se měl spíše já. Ozval jsem se opřený se založenýma rukama nalevo od dveří ve velké síni.Obalený tmavě modrou bariérou která mě dokonale kryje na úkor pohybu.
Jak už řekl bulic.Máme misi.To já jsem byl příliš zbrklý abych si všíml cedulí nebo že vstupuju do sadu.Oni mě potom pouze následovali.Takže za nic nemohou. Potom jsem očima zabrousil na všechny ty stráže kolem které vypadali velice zmateně.
Ujištuji vás že nechci dělat problémi. Řekl jsem strážným a znovu pohlédl na paní.
Snad vás toto překvapení nezaskočilo.Připadalo mi že velitel ochranky o mě ví.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 1:52 pm

Bulic
Ten má kliku že se ukázal jinak bych ho přizabil kdyby zfrhl sakra.
Firele neber vše na sebe může za to celá skupina měli sme si dávat pozor a né být tak zbrklý...MIo-sama mohli by sme čeco udělat aby sme odčinili náš zbrklí čin....Todle to není tvůj styl...Diplomacii si nikdy nepoužíval vždy jen hrubou sílu proč tak naj........Sklapni už sakra ležeš mi na nervy....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Tue Jul 13, 2010 3:12 pm

Kurotsuchi Midori

Pomale začal vnímat okolí, když v tom uslyšel Firela. Ihned se ohlédl a viděl jak něco vysvětluje krásné ženě, která seděla na trůnu. Chvíli posouchal co se děje a a promluvil:"Podívejte krásná ženo, my jsme normálně na misi a jak sme spěchali, tak jsme si nevšimli cedulek. Pak jsme skončili ve vaším sadu s jablky a pohostili jsme se, což nám je teď líto, protože sme opravdu nevěděli, že je to chráněný. Byly by sme moc rádi, kdyby ste nás pustila, taky by se to už nestalo a tím se můžeme vyhnout dalším konfliktům. Však jablíčka dorostou, nebojte se."
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jul 13, 2010 4:17 pm

Bulic
Midori měj úctu není to žádna venkovanka sakra!!!Ukloním se Mio-sama omluvte mého kamaráda neumí se chovat, ale přesto měl pravdu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 13, 2010 4:52 pm

Mio-sama

se hrozně vyděsila, když se náhle u stěny zjevil dosud neviditelný shinigami. Hrozně zaječela a už na něj chtěla poslat stráže, když ji ujistil, že nechce problémy, tak tedy posečkala. Jen se držela za srdce a poslouchala vaše vysvětlení.
"Ta jablka rostou jen jednou za tisíc let a říká se, že prý mají magické schopnosti..." řekla vám slabým hlasem, ještě se nevzpamatovala z toho šoku. Všichni se na vás povídali, ona i strážní, a zavládlo ticho, jako by čekali, že se právě teď projeví nějaké nadpřirozené síly z jablek. Nic se nestalo, tak Mio-sama pokračovala. "Říkáte, že jste na misi... má to něco společného s těmi podivnými věcmi, co se v poslední době za Rukongai dějí? S těmi bouřemi, zmizelými lidmi a tak dál?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down