Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 5 z 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 5 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Mokuto Sat Jul 10, 2010 9:54 pm

Mokuto Takahiro

Podíval jsem se na podkapitána 7.divize. No...eh...srazil mně strom.. odpovím. Smrděl jsem alkoholem, protože se mi láhev saké při pádu rozbila.

Naposledy upravil Mokuto dne Sun Jul 11, 2010 11:54 am, celkově upraveno 1 krát
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sun Jul 11, 2010 9:09 am

Kurotsuchi Midori

Když už dojídal podíval se okolo sebe a vidí Mokuta jak mu teče z nosu krev.Že by už nějací soupeři? Mokuto už dostal, tak teď pudou po nás, už se těším až použiju svou Kanjiko Raza. A pak, když se Mokuto bavil s Bulicem, tak byl zklamaný.To ten Mokuto neumí chodit nebo co?si pomyslel ve výsměchu.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 11, 2010 11:41 am

Firel
Elegantně jsem dojedl a podíval na mokuta.Nedáš si taky něco? Je toho dost na celou misi.
Potom se jen zasměju.Jedna nula pro strom.Opatrně odejdu od stolu abych se nepropadl do ničeho a odshunpuju na nejbliší větev s jablky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 11, 2010 12:37 pm

Mokuto Takahiro

Usmál jsem se Jo něco bych si dal.... odpovím Firelovi a sundám jsi ruku z nosu a zjistím, že mi krev už neteče No hurá....už jsem myslel že mi to bude téct celou misi pomyslel sem si
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Sun Jul 11, 2010 5:04 pm

Kurotsuchi Mayuri

"No, ale taky bych už šel, i když se mi moc nechce.". A čekal na ostatní, jak odpoví. Ale když viděl, že teprve Mokuto sedá k jídlu, tak ani nevěděl proč, ale vybouchl."Tak ty ani neumíš chodit a k tomu musíme na tebe ještě čekat, no to je vrchol. Tak si aspoň pohni!!!"

(Nic osobního Mokuto=povaha postavy Very Happy)
(Firel:dobrý slovo odshunpuju Very Happy..Tak aspoň....přesunu se shunpem ne? xD)
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 11, 2010 5:30 pm

Já vás nechala na starost Memphovi, ale koukám, že se na vás vybodl! Takže pardon, byla jsem na Pálavě, jen co to tu pročtu, tak se to pokusím napravit :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 11, 2010 5:51 pm

Náhle kolem vás zašustilo listí a zjistili jste, že jste obklíčeni kruhem černě oděných mužů v maskách, takže nebyly vidět obličeje. Všichni měli na zádech meče. Dokonce i Firel na stromě ucítil na krku hrot ostří. Z té černé řady vystoupil jeden, na paži měl podivnou ozdobu, něco jako odznak vicekapitána Gotei 13.
"Vetřelci, mysleli jste si, že vám toto projde? Jen proniknout do posvátného sadu rodiny Muramachi je zakázané, ale sníst tu jablko se platí smrtí! Doufejte, že se nad vámi naše paní smiluje, ale nepočítal bych s tím..." Založil ruce na prsou a povýšenecky zavrtěl hlavou. "Vztahy naší paní s shinigami byl vždy na ostří nože, myslím, že toto pro vás rozhodně nebude bod k dobru..." Sám shinigami zřejmě taky v lásce neměl, i když měl masku, bylo slyšet, že mu tento incident udělal jakousi zvrhlou radost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 11, 2010 5:57 pm

Bulic
Ježiši marja další zdržování...Tak co pánové(myslímnáš tým) co podniknem budem se zdržovat tím že nás odvedou nebo si užijeme.
At řeknou užijem si prosím prosím.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Jul 11, 2010 6:15 pm

Aukishiro Mikuzure
Tak si trošku užijem bulici ... stejně sem se dlouho nudil.Vstane od stolu a pomalu začne tasit Zanpakuto.Nevypadaj zrovna silně.A co mi jako uděláš když stebou nepudu ?!promluvil na člověka z maskou
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 11, 2010 6:35 pm

Zřejmě velitel neznámých mužů

"Shinigami, nedělejte si to ještě horší, jíst posvátná jablka je velký zločin, útokem na jejich stráže si to příliš nevyžehlíte..." doporučil skupince obklíčené asi dvacítkou jeho mužů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 11, 2010 6:37 pm

Bulic
Hele ty maskovanej máme tu misi a nechci se sní zrdžovat takže když pudeme s váma tak to neš se vyřeší moc času....Takže nás bud puste a nebo nedopadnete dobře...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 11, 2010 6:47 pm

Mokuto Takahiro

Ignoroval jsem Mayuriho a když jsem si chtěl kousnout do jablka, objevili se ti v černým s maskami. Postavil jsem se a hodil po nich jablko a ruku jsem dal na zanpakuto, připraven bojovat. Hele...Jablka jsou od toho, aby se jedli...teda aspoň myslím...tak nevím co vám vadí ! zařval jsem a vytáhl zanpakuto

(Midori- co ti vadí na povaze ?)
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 11, 2010 7:10 pm

Firel
POklidně jsem seděl na stromě a sledoval jak si ostatní užívají,potom jsem se chěl opět zakousnout do jablka ale zjistil jsem že jsem obklíčeni a každý nepěkně zpacifikován(něvím co řešíte lidi ale sme v prdely,zanpakuto nevytáhnete páč vás dřív zabijou.)
Když nám jejch zástupce řekl že jsem v posvátném háji došlo mi že máme problém.Nápad na vyřešení kteří měli ostatní se mi moc nezamlouval.
Nedělejte to.Řekl jsem na obě strany,jak našemu týmu tak maskovaným ochráncům.
Za prvé: Mají pravdu že tu nemáme co dělat ale myslím že nebyla vaše chyba že ste sem vpadli.to já si nevšímal cedulí když jsem tak splašeně šel kupředu. Potom pustím jablko a velice pomalu šáhnu do kapsy.Dovolíte? Mám ruku v kapse a čekám na reakci mého držitele.
Za druhé: nevím co se mezi shinigami a vámi stalo ale já se nemohu zaručit za reakce ostatních když jste si dali upráci s naším přepadem.Tak jako se nemohu zaručit za klid ostatních kteří jsou tu se mnou tak se nemohu zaručit za vaše bezpečí. Dořekl jsem poněkud drsněji ovšem stále v klidu.Pro jistotu že to ti dole nějakým způsobem poserou jsem chtěl na krku vytvořit speciální bariéru.
Na to ovšem potřebuješ shikai.
začnu s jednoduchou,potom hend po vyvolání jí obohatíš tvím reiatsu...
Prozatím bych ocenil kdyby jsi se uklidnil mokuto.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 11, 2010 7:15 pm

Bulic
Dám ruku do zadu za záda aby ji viděl můj držitel.Sem připreven použít hado takže musím zjistit jak sou na tom ostatní..Hele tak co Šmoulové.
(jestli chcete boj nějak na to zareagujte reakce=boj ticho=nechat se odvest)
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Jul 11, 2010 7:21 pm

Aukishiro MIkuzure
Nenápadně mrknu na bulica jako že ano Áchjo Lidi nedělejte si to horší jsme banda podkapitánu doufám že máte trošku rozumu a nechcete skončit špatně.Promluvil jsem k ochráncům jablek
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 11, 2010 7:27 pm

Mokuto Takahiro

Podíval jsem se na Firela, zavrtěl jsem hlavou a uklidnil jsem se. Pak jsem se podíval nechápavě na Bulice. Co má asi v plánu Jen mu přikývnu a podívám se na ty muže maskách
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 11, 2010 7:31 pm

Bulic
Oficialně jsem se naštval.Tak hado no 4 Byakurai z ruky mi vylítne blesk a zasáhne muže z maskou hned po útoky vytasím světlou zanpakuto.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sun Jul 11, 2010 7:37 pm

Shinichi Kuchiki

Dostal jsem se k bráně ale už tam nikdo nebyl tak jsem ořišel pozdě už vyrazili začal jsem hledat stopy reiatsu,Jé to už jsou celkem daleko to je špatný. použil jsem Shumpo a snažil se je dohnat ooni mě zabijou takhle pozdě dorazit pomyslel jsem si a zanedlouho jsem reiatsu cítil líp .Už jsem blíízko co nejvíc jsem zrychlil po chvíli už byli vidět nějáké postavy mám vás usmál jsem se oěvil jsem se u postav a říkal:Omlouvám se že jdu pozdě doufám že jste kvůli tomu neměli problémy.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 11, 2010 7:51 pm

(Miss,jsme podkapitáni myslím že bysme přesně měli vědět kolik nepřátel je okolo.)
Firel
Když se mokuto uklidnil doufal sem že je klid,jenže když bulic zařval hado bylo mi jasný že možnost nějak se dohodnout je pasé.
Difirego Byla moje odpověd s rukou na flétně.Nebylo to kompletní vyvolání shikai ale na posílení bariéry kolem krku to stačilo na to aby z podříznutí vzniklo pouze škrábnutí.Potom jsem se pouze spadl z větve dolů a dopadl na nohy.Hainava Rychlé použití kida bez zaklínadla na mého původního útočníka.Bakudo no.9 Horín. Poutání mířilo přímo na mluvčího a jeho dva ochránce.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Jul 11, 2010 7:59 pm

Bulic
Všimnu si Firelovo útoku.Firele ty už si začal se shi-kaiem tak to musim tak !!!SHI-KAI!!! zařvu.Inferno z mé zanpakuto začne šlehat ohen.ZAútočím na všechny kteří drží můj tým když zaútočí na nejakého z týmu pak je můj ohen zabije musí uhnou ta nechat je.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Jul 11, 2010 8:02 pm

Aukishiro Mikuzure
Zohnul se a tomu kdo mu držel čepel u krku rozsekal nohy pak se soustředil a zavolal :Mōningu Shirono Ichigacu!Zamířl jsem na velitele a řekl:Kōri Akira !máchnul sme mečem a vyřítili se na něj ledové krystalky pak sem pokračoval v souboji s ostatními.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 11, 2010 8:04 pm

Firel -> Říkala jsem dvacet, ne? :-)
(To je hrozné, já něco napíšu, tady jsou nové příspěvky. Tak to upravím a zas jsou tu nové příspěvky, to je nekonečný :-D)

Bohužel pro vás to byli elitní strážci, kteří byli obeznámeni se všemi technikami shinigami, se kterými se jejich paní neměla zrovna v lásce. Byli trénovaní v síle, rychlosti a mrštnosti dnem i nocí. Možná neovládali žádné skvělé triky s meči a kouzli, ale i tak byli silní, velmi silní. Než jste si cokoli uvědomili, všichni jste měli v krku zabodlé šipky napuštěné uspávacím jedem, možná jedině Firel se mohl ubránit, pokud už měl kolem krku dostatečnou bariéru. Někteří z nich však už byli raněni vašimi útoky.

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Sun Jul 11, 2010 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jul 11, 2010 8:04 pm

Mokuto Takahiro

Podíval jsem se na podkapitány Tak brzo ukázat své schopnosti ? No nevím, ale já bych stím raději počkal... pomyslel jsem si a shunpem sem se objevil za jedním z nepřítel a sekl jsem mu do krku
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 11, 2010 8:39 pm

Firel
Sakra Pomyslím si když zjistím že mou bariérou okolo krku pronikla šipka,byla velice spomalená ale bariéra nebyla v nejlepší stavu takže se nakonec dotkla kůže.Ihned na to jsem zjistil že ostatní už dostali svou dávku šipek.V tuto chvíli jsem měl několik možností a dalších několik na jejich provedení.
Bakudo no.26 Kyokko Jakmile jsem byl skryt v ohýbaném světle začal jsem drasticky skrývat reiatsu.Bylo mi jasné že toto kido není nejdokonalejší maskování takže jsem musel velice pomalu přesunout za nejblišší strom takže další šipky proletěli kolem.Zkontroloval jsem se jestli jsem nedostal další šipku.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Mon Jul 12, 2010 9:10 am

Kurotsuchi Midori

Když viděl, že přišli muži v černém a s maskami, nevěděl chvíli co dělat. Ale když se skoro všichni na ně chtěli vrhnout, tak se Shunpem dostal za strom co byl nejdál od nich a jen sledoval co se bude dít.

(Mokuto- jako povaha mé postavy)
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Next