Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 16 z 28 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 16 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Mokuto Mon Sep 13, 2010 8:42 am

Mokuto Takahiro

Namířil jsem katanou na hollowa kyūjōshō Huyimaru Vyslovil jsem a meč se změnil. Vypadal podobně jako např. Benihime, jen rukojeť byla rovná a na záštitě byla zlatá hlava draka. Švihl jsem sním Shōbō ha A zněj vyletěla ohnivá vlna směřující na hollowa.
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 13, 2010 6:54 pm

Akai Tsuki

Vypadá to na silné, hodně silné protivníky, řekl jsem si. *Ty to hodláš vyzkoušet?* zeptala se mě Chun v hlavě. Ano, chci to zkusit a taky znám všechny rizika odpověděl jsem jí. *Nejde jenom o rizika, může tě to zabít!!* řekla Chun. Já vím, ale nic jiného nám nezbývá, odpověděl jsem ji a Copak Chun, ty se o mě bojíš? a usmál jsem se. *Pročpak bych se nebála, já jsem tvou součástí*... omlčela se *Když tu nebudeš ty, nebudu tu ani já.* řekla. O to víc, prosím Chun, pomůžeš mi? Ať to stojí co to stojí. řekl jsem. Chun se usmála *Proto si můj pán Akaii, nikoho jiného bych nehtěla... já jsme připravena.* Postavil jsem se do bojového postoje a zavřel jsme oči a začal jsme se soustředit.

(pls Gm osvětlete mi kde sou tak ti hollow) Very Happy
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Sep 13, 2010 6:56 pm

Bulic
Sakra něco musim udělat...nejspíš sem mu mím hado rozbil jeho krunýř s reiatsu, ale to je jedno nemůžu používat shi-kai a hado bych zvládl tak do 10....Hele Firel nevipadá moc dobře a já na tom taky nejsem zrovna nejlíp vtu chvíli začnu kašlat krev.Neměli by sme kontaktovat Seireitei a 4.divizi podle mě toto by pro nás mohlo být nebezpečné??.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 14, 2010 7:27 pm

Hollow už je jenom jeden, dost velký, je asi 50 metrů od vás mezi troskami domu. Firel a Bulic jsou teď vyřízení z vašeho pohledu nalevo od hollowa mezi stromy, vy k němu máte snadný přístup po něčem, co bývalo náměstíčko kdysi, když ještě tohle městečko stálo.
Mokuto -> Byl jsi od hollowa docela daleko, takže se mu tvůj útok podařilo odrazit. Začal se k vám s řevem blížit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Tue Sep 14, 2010 8:44 pm

Mokuto Takahiro

Tělo se mi obalilo tenkou vrstvou tmavě červeného...skoro až černého reiatsu. Rozběhl jsem se proti hollowovi. Čepel zanpakuto se obalilo ohněm, takže bylo jasné, že se chystám na něj vyslat další ohnivou vlnu.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Sep 15, 2010 2:47 pm

Akai Tsuki

Před tím, než jsem začal, pohlédl jsem na Kokuta a pak jsem opět zavřel oči. Spojil jsem ruce dlaněma k sobě, aby se i drápy dotýkali a pak jsem se dostal do svého vnitřního světa. Oběvil jsem se na hoře a předemnou byla v celé své kráse Chun. Podíval jsem se jí do očí a Chun, největší ohnivý draku co znám a klekl jsem si. Prosím puč mi tvůj plamen, abych spálil všechny nepřátele a přitom jsem se koukal na zem. Pak jsem se podíval opět na ni a Chun, žádám tě o Požehnání vyslovil jsme a čekal. Po chvíli se Chun ke mě naklonila a Nemůžu ti půjčit všechen můj plamen, jen část pravila a pak se napřímila. Pohlédla mi do očí a Všechny rizika znáš, tak tu nezemři a zmizela. Když jsem se dostal zpět z vnitřního světa, podíval jsem se na Mokuta jak útočí a zakřičel jsem Požehnání!!! a postavil jsme se do bojového postoje. Okolo mého těla se začal tvořit oheň a já se soustředil nejvíc, co jsem mohl. Když už to bylo u konce, mé tělo bylo obaleno ohněm a už se začal tvořit ohnívý ocas a křídla a když byla proměna dokončena projel mi hlavou hlas Chun *Po tomdle nebudeš pak schopen chvíli se hejbat a ani já nebudu schopna boje* pověděla a zmizela. Okolo mého těla už byl oheň v podobě draka, ale mohl jsme se soustředit jak jsem chtěl, cítil jsem, že mé oblečení a i kůže začíná trochu hořet a já ucítil pach spáleného masa. Jenže jsem s epostavil do bojového postoje a připral jsem se na útok. Během tohodle jsem vyzařoval větší množstvý reatsu a věděl jsem, že to dlouho neudržím.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 15, 2010 3:42 pm

Hollow byl velký, ale nijak zvlášť silný nebo chytrý, takže ho Mokutův druhý útok celkem bez problémů dostal. Kolem vás se rozhostil relativní klid... Firel a Bulic jsou mimo a Tsuki k tomu nemá daleko, protože zbytečně vyvolal sebezničující útok. Můžete jen doufat, že na vás teď nikdo další nezaútočí...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Sep 15, 2010 3:53 pm

Mokuto Takahiro

Odvolal jsem shikai Hmm..to bylo nějak moc jednoduché pomyslel jsem si a podíval se na ostatní, hlavně na podkapitána Tsukiho. Hmm...další co ma ohnivou zanpakuto ? Sedl jsem si na zem Ach jo...kdybych tu měl aspon jednu láhev saké říkal jsem si v hlavě.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Sep 15, 2010 4:02 pm

Akai Tsuki

To už je konec? všiml jsme si a pomocí vší svého reatsu jsme uzavřel oheň do mě, jenže to způsobilo větší škody než užitku. Jakmile jsme oheň stáhl, hodil jsem sebou na zem a čekal.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Sep 15, 2010 4:20 pm

Mokuto Takahiro

No to snad ne...jsem tady podle mně nejslabší...a ještě stojím na nohou...oni jsou podkapitáni a jsou mimo pomyslel jsem si když padl k zemi i Tsuki. Hmm...měl bych ho sebrat ze země...nebo počkat ? Hmm...
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Sep 15, 2010 4:29 pm

Aukishiro Mikuzure
cože.....všichni tři padli hmm tak to je dobrý a ted sem zvědavý kdo je ponese ! Mokuto vem je ja jdu pro chou.Radši jsem rychle zmizel aby mi mokuto nezačal nadávat.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Sep 15, 2010 4:33 pm

Bulic
Podepřu Firela a stoupnu si zatvářím se divně a pronesu hele tuto misi už asi nedokážeme dodělat bez léčbi či pomoci neměli by sme zavolat 4.divizi a nebo při nejhorším vrátit se...Je to trapné ale Firel je kaput Tsuki vypadá taky vyřízenej a Já jsem tak na 25%ready.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Wed Sep 15, 2010 6:44 pm

Mokuto Takahahiro

Mikuzure měl štěstí že rychle zmizel, nebo bych ho musel na místě zabít za to co mi nařídil. Aspon že se Bulic zvedl a vzal Firela. Já jsem doběhl za Tsukim a vzal jsem ho ze země. Podepřu ho a podívám se znova na Bulice Jestli do několika minut nedostanu saké, tak taky asi odpadnu.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Sep 15, 2010 7:18 pm

Bulic
Pousměju se nad Mokutovým pronesením a saké.Počkáme až se vrátí Aukishiro a dohodnem se jak dál...To je otrava V tomhle složení kdy je půl týmu v prčicích asi nic moc nezmůžeme ...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed Sep 15, 2010 7:35 pm

Aukishiro Mikuzure
přišel k chou ahoj tak jsem zpátky vzal chou do náručí a shunpoval zpátky na místo kde jsou ostatní
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 16, 2010 9:16 pm

Chou

vytáhla svůj tlustý štos papírů a přetáhla jím Aukishira po hlavně. Co na ní ten drzoun šahá?! Když ji konečně pustil na zem, uraženě si narovnala oblečení a dělala, že s ním nemluví, ale na to za chvíli zapomněla, když uviděla tu spoušť kolem.
"Tohle... to je přece Město duchů! Co mě sem sakra nosíš?! Rychle, musíme pryč!" Pak si všimla Firela. "Co ten tady dělá...? No... koukám, že je pozdě odejít dřív, než se něco stane..." vrátila se do svého obvyklého cynického já, když se trochu vzpamatovala, ale pořád se dost poplašeně rozhlížela kolem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 17, 2010 1:28 pm

Firel
ve vnitřním světě jsem seděl na oblíbené větvi a dole pozoroval jablečný sad. I když mi připadalo že čas běží šíleně rychle ve skutečnosti uběhli pouhé vteřiny.
Corode? Zamumlal jsem do prázdna a vedle mě se oběvila moje zanpakuto. Co myslíš že se stane když si dám pár těch jablek tady?
Netuším. Pronesla chladně a vážně. ]b]Ale jestli se chceš skusit zabít a mě vzít sebou tak si posluš.[/b]
Pár bych si jich dal sem celkem K.O.
Ujdou. Fakt netuším co je na ncih tak speciálního že rostou jen jednou za milénium Temná postava,která se náhle zjevila na vetvi nademnou, se labužnicky zakusovala do jablka. Ve druhé ruce dřímala další jablko které jakoby náhodou vyklouzlo přímo ke mě. Chytil jsem ho a zakousl se taky. to mě ovšem okamžitě vrátilo zpět k vědomí.
B......u.....li...ci... Vykašlu ze sebe a zklouznutím na zem dám jasně najevo že bych si ještě chvíli poležel. Kaput budu až nebudu dejchat! Následovala chvilka kuckání a kašlaní která mě málem posadila. Ještě jsem se rozkoukával takže jsem si nebyl jistý kdo všechno je vlastně přítomen nemohl by mi někdo přinýýst pár těch super jablek? Sem absolutně tabu....
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Sep 17, 2010 1:36 pm

Bulic
Šípková růženka se problala.Přestanu podpírat Firela a narovnám se a potáhnu záda.Firel tady máš to jablko měl sem jich ještě pár u sebe dám Firelovi jablko a ušklíbnu se.Jen otázka na tebe protože se dá říci že to mu tady asi velíš.Nooo co bude dál já sem skoro nepoužitelnej ty asi taky a Tsuki ten taky takže co dál ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 17, 2010 1:50 pm

Akai Tsuki

Otevřel jsem oči a všiml si, že mě nese Mokuto. Zvedl jsem hlavu a Mokuto, dál to zvládnu dojít. a usmál jsem se. Z mého těla ještě stoupal kouř a když jsem šel, tak ke mě přišla Chun, *Jednáš moc zbrkle* řekla mi. Já vím Chun, až přijdem domů, vypařím se na pár dní a půjdem trénovat někam dál a usmál jsem se. Pak jsem se vrátil zpět k Chun A co ty si v pořádku? Ona na mě pohlédl a *Jasně že jsem, přece nejsem z cukru* a zmizela. Povzdychl jsem.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Sep 17, 2010 2:39 pm

Mokuto Takahiro

Pustil jsem Tsukiho. Hmm....město duchů ? pomyslel jsem si. Zadíval jsem se na oblohu Co se asi bude dít teď ? ptal jsem se sám sebe v hlavě.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Sep 17, 2010 3:18 pm

Aukishiro Mikuzure
Au za co to bylo .... Město duchů tak ted už to město není .... no vrátit se nemůžeme ... musíme najít sestru myi-sama až ji najdeme můžeme se vrátit chytil místo kde ho praštila chou a sednul si na nějáklej balvan co byl po ruce
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 17, 2010 3:30 pm

Firel
Doufám že ste začali izolovat svoje reiatsu. Pokud je tohle fakt město duchů.....Nebo kdysi bylo. Potom se podívám kolem na trosky a pokračuji. Pokud jste nezačli izolovat tak začněte,nerad bych potkal víc těch parazitních potvůrek. Vezmu jablko od bulice. Jak to doháje propašoval skrz to zajetí.....
Dal bych si na chvíli pauzu a obnovil reiatsu. potom se zakousnu do jablka a uvědomím si děsnou věc.
Er.Řekl ted že musíme najít sestru?? S absolutním pocitem mrtvoli a posvátným jablkem v puse se podívám na chou.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Fri Sep 17, 2010 4:19 pm

Mokuto Takahiro

Izolovat reiatsu ? Na to ksakru nemám moc skušeností....no tak budu dělat že jsem to udělal pomyslel jsem si. Snad na to nepřijdou Sedl jsem si na kus kamene a čekal co se bude dít.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Sep 17, 2010 5:47 pm

Aukishiro Mikuzura
Izolovat reiatsu ? ajaj ja na něj uplně zapoměl pomyslel jsem si a začal jsem izolovat reiatsu aby nás nenašla zase nějáká taková podobná potvora
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Fri Sep 17, 2010 6:42 pm

Akai Tsuki

Posadil jsem se a snažil jsem se z regenerovat aspoň trochu reatsu. Pak jsem se otočil k ostatním Tak co budeme dělat? a protáhl jsem si ruce.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 28 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28  Next

- Similar topics