Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šmoulové

+5
Firel
Mokuto
Kurotsuchi Midori
Bulic
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 3 z 28 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next

Goto down

Šmoulové - Stránka 3 Empty Re: Šmoulové

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 08, 2010 12:37 am

Mokuto Takahiro

Krokem Shunpo doženu ty dva podkapitány co už šli napřed. Tak jak to bude stěmi skupinami ? zeptal jsem se Ach jo...raději bych šel sám, tihle mně tak maximálně budou zdržovat pomyslel sem si
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 8:21 am

Bulic
Zastavím se také Já bych ty skupiny zavedl ale tady Firel je proti tak se musíme nějak dohodnout. My se nikdy nedohodnem sakra to jsou lidi že já jsem lezl vůbec.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 08, 2010 8:42 am

Shunpem všechny doženu a dám firelovi a bulicovi pěstí Přestante se sakra hádat !Jinak budeme hned mrtvý !a navíc na tohle nemáme čas.Proč musím bejt stěma největšíma gumama ?pomyslel jsem si a vydal jsem se dál.A na co vůbec skupiny ?!
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 08, 2010 8:48 am

Jeemusu Ginsei

Dojde mu peklený motýl že se má hlásit úplně někde jinde.Božínku to jsou mi rychlovky...Řekne a vydá se oním směrem.(Kamže to má jít??)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Thu Jul 08, 2010 9:00 am

Kurotsuchi Midori

Nechal je ať se klidně hádají.To pak oni zemřou a ne já a v duchu se zasmál. Připojil se ke skupině a naslouchal o čem se ostatní baví.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378
Datum registrace : 05. 02. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 12:32 pm

Firel
Souhlasím s Akushirem,na co skupiny když my sme skupina!
Jestli se ti to nelíbí tak se poptej někoho tady jestli nebude chtít skupinu, ale o tom velice pochybuju když sem se tu tak rozhádali. Hned potom jsem se znovu vydal napřed.
Ted deme,hádat se můžeme třeba na hlídce v noci. A zmizel sem shunpem zase směrem ke věžím.Doufal jsem že ostatní budou souhlasit a pudou.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 08, 2010 1:34 pm

Mokuto Takahiro

A to si říkaj podkapitáni....jsou slabí, a ještě se chovaj jak malé děcka...ach jo.... pomyslel sem si a shunpem jsem se vidal za Firelem.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 5:34 pm

Malé děcko

stálo před chatrčí, ve které zde v Rukongaii bydlelo, a sledovalo skupinu černě oděných postav, která se před ním zjevila. Chvíli poslouchalo, jak se mezi sebou baví a když se začali mlátit, hrozně se rozesmálo.
"Mamííí, mamííí, tady jsou nějací bláznííí!" volalo svou matku, aby se šla na to také podívat. Maminka vyšla, ale pouze obrátila oči v sloup.
"Ale, to jsou jenom shinigami, miláčku, těch si nevšímej..." a zase zašla, měla práce dost.

Starý dědeček kouřící fajfku na střeše své chajdy

nebyl zrovna nadšený ze dvou postav, které poskakovaly šílenou rychlostí po střechách a když ho míjely, shodily mu klobouk.
"Vy chuligáni, koukejte na cestu!" zahrozil za nimi pěstí, ale nebyl si jistý, jestli ho vůbec slyšeli, aby si z toho vzali ponaučení.

(mimochodem, jak by se vám pro toto téma líbil název "šmoulové"? :-P)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 08, 2010 5:47 pm

Mokuto Takahiro

Všimnu si nadávajícího dědka. Objevím se u něho a podám mu klobouk Omlouvám se... omluvím se a usměju se. Pak znova shunpem mířím za Firelem

(šmolouvé Very Happy Very Happy to je dobré Very Happy)
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 5:53 pm

(prosil bych časomíru Very Happy pořád máme totiž něco málo po obědě.)
Firel
Hudba v uších byla sice jen na polovině ale i tak jsem v té rychlosti neslyšel nikoho kdo by na mě mluvil.Střechm jsem se snažil co nejvíce vyhýbat což mě sice spomalilo,ale zamnou jsem cítil jenom mokuta.Jakmile jsem došel na planinu tak jsem opět zastavil.Nebyla to planina v pravém slova smyslu nýbrž pořádný útes zarostlý trávou a mechem s pěkným výhledem.Zastavil jsem se nakraji posadil se a čekal na ostatní.mezitím jsem skoušel rztáhnout možnosti sítí na všechny prsty ale nějak mi to nešlo.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 5:54 pm

Bulic
Všimnu si že se Mokuto zastavil ale pak nás hned dohnal.To je nuda že já nezůstal doma tam bych jen vyřizoval papíry a to je tedy větší zábava než todleto a ohromě zívnu.A pak sem si všiml že Firel stojí dorazil jsem k němu a čekal na zbytek.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 08, 2010 6:38 pm

Aukishiro Mikuzure
než jsem se stihl zpamatovat firel byl už dávno daleko před náma vydal jsem se rychlým shunpem za ním sedl sem si edle něj a vyčkával než dorazí mokuto.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jul 08, 2010 6:51 pm

Pod útesem se rozprostíral pohled na daleko se táhnoucí Rukongai, než se dostanete do volné krajiny, ještě to chvíli potrvá, i když používáte shunpo.
Zrovna se odněkud zpod útesu ozval hrozný řev a nadávky drsným mužským hlasem, další mu odpovídal v podobném ražení.
Slunce je pořád ještě vysoko, budou tak dvě hodiny, maximálně půl třetí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 7:21 pm

Bulic
Uslyším řev hej lidi slyšeli ste to ten řev.Co budeme dělat ??.Sakra to stejně bude jen nějaký človíček který se naštval.....Ojdu na kraj útezu a podívám se dole To je ale vysoko ksakru.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 7:37 pm

Firel
Mít špatnou náladu tak bych ti udělal kurz lítání zadara.
Řekl jsem mu a posadil se na kraj útesu.
Stejně budeme muset všichni skočit dolů,je to totiž jediná cesta dál.TÁÁÁÁKŽE, kdo mě hodí?
Vstanu a již úspěšně nabji všech 10 prstů kido energií připraven začít malovat sít cestou dolů.
Řekl bych že ten řev vás nesere o nic mín než mě,a jakmile se tam ukážou shinigami kteří si jen tak spadli z útesu tak se jim zavřou klapačky.
Na tváři se mi oběvil úsměv,ale z nejistoty v ostatní a z obv že by mě dolů raději někdo schodil jsem začal nabýjet reiatsu také do chodidel.
Už si to někdy skoušel?
Myslíš serfovat vzduchem na kido bariéře?Ne neskoušel ale obě dvě varianty jak se dostat dolů mi připadaj zábavný
Mám kliku že sem zanpakuto.A ty máš kliku že si bůh smrti na sví půdě jinak bys to nepřežil!
Corode byla trochu zmatená z té výšky a představ volného pádu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 7:53 pm

Bulic
Příjdu k Firelovy a strčím ho dolu a poté zkočím za ním Firele to je žůžo labůžo.Při letu vytasím svštlou zanpakuto a zakřičím Shikai Fénix objevý se ohnivý fénix na kterého dopadnu a on vlkidu plachtí k zemi.

Naposledy upravil bulic dne Fri Jul 09, 2010 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 8:33 pm

Firel
Až dopadneme ak ho zabiju.A vy dva mě nezastavíte!
Souhlas.Zab ho....
Věř mi,nemám v úmyslu ti v tom bránit,ten magor moh aspon něco říct než mě schodil.
Po nějaké chvilce nekontrolovaného pádu už naberu stabilitu,je to znát i na nitích které se za tu chvíli tvořili.Z absolutních uzlů je ted deset souvislích vláken.Z energie v chodidlech jsem se pokusil udělat stabilní bariéru podobná snowboardu.Potom jsem už jen volně letěl a užíval si.
Snad na nás ty nahoře nezapomenou.Nerad bych šel zase nahoru! Musel sem na bulice zařvat aby mě slyšel.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 8:37 pm

Bulic
To jo já bych tam hezky vylítl takže fugáros ale jen aby si se nenaštval říkal si kdo mě tam schodí tak sem to udělal a začal jsem se smát.Když jsem dolítl pár metrů nad zem fénix zmizel já zrušil shi-kai a meč dal zpět do pochvy.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Jul 08, 2010 8:40 pm

Aukishiro Mikuzure
jakmile jsem viděl ty dva skákat dolu z utesu vydal se zaněma skočil jsem bezevšeho z utesu 30 sec jsem padal volným pádem a pak jsem začal stabilizovat reiatsu pod nohama kde se udělal snowboard po kterém jsem jel dolů Bulic firela shodil ?! až přistanou tak je bulic asi tuhej.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jul 08, 2010 8:48 pm

Firel
ŘEK SEM KDO MĚ HODÍ! zařval jsem na něj a jelikož můj pád byl o hodně pomalejší než to jeho tak jsem si mohl více užívat letu.
přestal jsem za sebou dělat nitě takže najednou zkounčili.Na mích prstech se rychle vytvořili nové kuličky které jsem už ovšem navigoval jinak.
Je čas na trochu akrobacie. Kuličky od prstů vystřelili a začčali se motat kolem mě.Já zatím v pomalu vytvářející se kouly z nití začal dělat několikanásobné salta a přemety což částečně podpořilo tvorbu koule.Jakmile se koule dotvořila byl jsem z těch všelijakých přemetů absolutně mimo a jediné na co jsem se zmohl bylo posílení koule z nití dvojitou bariérou.Jakmile byla bariéra hotová vytvoři ljsem si menší okénko abych mohl vidět a ovlivnit kam dopadám.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jul 08, 2010 8:52 pm

Bulic
Koukám ty si to užíváš Firele zakřičel jsem.Hned po tom jsem skočil na strom a ladným krokem sem se snesl a opřel jsem se a začal jsem podřimovat.Ty neš seskáčou domů tak já se tu unudim sakra.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Thu Jul 08, 2010 8:58 pm

Mokuto Takahiro

Podívám se dolů z útesu. Hmm...skvěle... Odejdu od útesu dál a pak se kněmu rozběhnu. Vyskočím a udělám salto a pak hlavou dolů letím k zemi velkou rychlostí. Vytáhnu zanpakuto a zabodnu ho do stěny útesu. Meř držím obouma rukama. Chvíli mně to udrží, no ale hned se meč uvolní a padám znova dolů. To ale už není moc vysoko, tak dopadnu normálně na nohy.
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kurotsuchi Midori Fri Jul 09, 2010 8:53 am

Kurotsuchi Midori

Když viděl jak skáčou, tak si pomyslel, že t může být zábava a tak se rozběhl a letěl obrovskou rychlostí dolů a najednou řekl:Bakudo no 37: Tsuriboshi a jak na to dopadl tak chvíli skákal jak na trampolíně a pak seskočil na zem."Borci...dobrý ne?" pověděl s úsměvem na ostatní.
Kurotsuchi Midori
Kurotsuchi Midori

Počet příspěvků : 378

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jul 09, 2010 10:31 am

Firel
Pomalu jsem plachtil z útesu v nezdolné kouly z kida.Alespon si myslel že je nezdolná.
Když jsem ucítil že kolem mě prolít midori tak jsem také přidal do tempa,byl jsem sice v půlce útesu ale i tak jsem nabral celkem vekou rychlost.Celá tak obrovská koule dopadla pár metrů od skupinky,vzniknul tam celkem nepěkný dopadový kráter.Na kouli vznikli pukliny a celá se po chvilce sesypala.
Tak,sme dole deme dál.
Řeknu ostatním a vydám se kupředu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Jul 09, 2010 10:53 am

Bulic
Vstanu oklepu se a krokem shunpo se vydám za Firelem.Ten je akční se ani nevyspim sakra.Proběhnu kolem stromu z jablky tak se zastavím a vracím se pro jedno a pak zas rychle doháním Firela.Kousnu do jablka ÁÁÁ to je dobré jablko...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 28 Previous  1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28  Next