Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 30 z 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 30 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 09, 2010 1:34 pm

Ivory

sledovala podivného člověka, který se postavil na nádvoří kousek od hollow a tvářil se spokojeně, jakože se mu zdejší okolí, s dvěma překvapenými hollow a děsvou bouří nad hlavou, velmi líbí.

Hollow ho též sledovali. Celkem je to šokovalo. Rozhlíželi se kolem a všimli si i dalších postav pod střechou nedaleko od nich. Měřili si všechny zkoumavým pohledem, ale nic neudělali.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Oct 09, 2010 1:38 pm

Amaru

Vykaslal jsem se na své překvapivě težké zanpakuto
Hado #33 Sōkatsui střelil sem po jednom z hollow modry paprsek...
Doufal sem ze to neni zase nejaky pitomy test
skoro to tak vypadlao vzhledem k tomu ze nikdo nic nedelal
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Oct 09, 2010 1:47 pm

Hiruko Kaze

Najednou jsem si všiml hollowů.Těch jsem si nevšiml asi jsem byl moc zabraný do zkoumání okolí,měl bych něco udělat dřív než udělají něco oni.Když začali sledovat další postavy pod střechou vytáhl jsem nůž a jednomu sekl po hlavě.Potom jsem se oklepal a přiskočil k ostatním postavám.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 09, 2010 4:55 pm

Amaru -> Kidou na celé čáře selhalo, energie, kterou jsi do něj vložil, ti vybuchla od konečků prstů, až tě to odhodilo kus zpátky a brněla tě celá paže.

První hollow, kterého Hiruko sekl, se podíval na svou ránu.
"Au, to nemuselo bét," řekl vyčítavě.
"Tak to vypadá, že se chtějí prát!" zavrčel druhý ne zrovna přívětivě. Asi ho náhlý útok naštval, i když nebyl mířen na něho. "To vám neprojde, dovolovat si na mýho bráchu!" zaroural a skočil velkým a vysokým skokem ke skupince pod střechou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Sat Oct 09, 2010 5:11 pm

Hiruko Kaze

Muselo,když mi stojíte ve výhledu pomyslel jsem si a na tváři se mi oběvil ůsměv.Když ke skupince přiskočil hollow vyskočil jsem na střechu abych předešel tomu že někdo bude zraněn místo mě.Pojď na mě jen pojď aspoň zabijeme tim nějáký čas.Připravil jsem si nůž ale pořád jsem se tvářil spokojeně.Copak teď uděláš?
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sat Oct 09, 2010 5:15 pm

Amaru

Odkutálel jsem se stranou
Vubec sem nechapal co se pokazilo. Destruktivni kido bylo vzdycky moje specialita, muselo to byt tou bourkou
Popadl jsem svoje zanpakuto. Nemel jsem ho rad bylo zbytecne velky
A palila me ruka
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Sat Oct 09, 2010 5:42 pm

Noboru Takashi

Když Hollow vyskočil, Noboru si rychle aktivoval Shikai a vyrazil Hollowovi naproti, když byl Hollow před ním v pohybu, Noboru uhnul do prava a sekl Holowa do trupu zezadu v naději, že ho přesekne vejpůl.

Bleach Anime
Administrátor

Počet příspěvků : 991
Datum registrace : 16. 11. 08
Věk : 15

https://bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Sat Oct 09, 2010 6:30 pm

Keiji Kirako

Achjo doufal sem že se nebude bojovat a zvlášť ne s nějákými hnusnými hollow .Odshunpoval jsem za hollowa kterého sekl Hiruko a sekl jsem ho taky.Doufejme že brzy odpadnou a stejně tak brzy skončí i to hnusný počasí.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Oct 10, 2010 9:46 pm

Hiruko -> Když jsi vyskočil na střechu, okamžitě sis všiml změny. Tlak a chaos v okolí tu byly silnější a dorážely na tebe neodbytněji. Z tvého nože, těla i oblečení začala vycházet bledá záře a začala tě tupě bolet hlava.

Noboru -> Tvoje shikai se v půli cesty k hollowovi sama deaktivovala a zanpakutou ti málem vyletěl z ruky. Uržel jsi ho, ale vykolejilo tě to z dráhy, takže jsi skončil kdesi nalevo od hollowa na zemi.

Keiji -> Hollow to ještě pořád nebral moc vážně, takže se ti podařilo ho přeseknout a on se zařváním zmizel.

Druhý hollow

"Tak jo, ty frajere, chceš bojovat nahoře? Jak je ctěná libost," skočil za Hirukem. Když jeho kamaráda Keiji poslal... no, kdoví kam, rozhodně ho to nepotěšilo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Sun Oct 10, 2010 9:55 pm

Amaru

Vyskočil jsem po druhem hollow
Bylo zvlastni jak lehce sem sekl svym zanpakuto prestoze bylo tak velke
Doufal sem ze se mi povede trochu zakernejsi utok
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Mon Oct 11, 2010 5:42 pm

Noboru Takashi

Vyskočil na střechu a utíkal k Hollowovi aby na něj zaútočil ze zhora a přitom mluvil ke svému Zanpakuto: Kossaku, to nevadí... Bylo to poprvé co jsme zaútočili na Hollowa, myslím, že tomu je tak u všech. Skusíme to znovu! Když se dostal blíže k Hollowovi, vyčistil si hlavu ode všech myšlenek a zvolal: Leť v pole příteli!, káně zmizelo, Noboru se soustředil na vytvoření "blesku" a vypálil ho po Hollowovi.

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 12, 2010 5:10 pm

Hollow

"Nepleť se do toho, mrňousi!" zavrčel v letu na Amara a pokusil se ho jednou ze svých čtyř pařátovitých nohou odkopnout.

Noboru
-> Teď, když ses soustředil, podařilo se ti shikai vyvolat, ale stejně jsi cítil, že je nestabilní. Jako by mi něco přímo bránilo ji vyvolat a chtělo to strašné soustředění ji udržet. Blesk jsi nezvládl, doslova se rozplynul ve vzduchu. Všiml sis, že stejně jako z Hiruka, z tebe začala vycházet podivná bledá záře a cítil jsi tlak a chaos odevšud kolem sebe, jako bys plaval v rozbouřeném oceánu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Tue Oct 12, 2010 5:29 pm

Noboru Takashi

Spadl na střechu a pocítil strach, Zanpakuto měl pořád v Shikai... Co to je za sílu, která bouří mé pocity? To ti Hollowové, bouřka... To určitě není jen shoda náhod! Už dost! Zvládneme to Kossaku! Rozumíš?! Noboru si sednul, aby se uklidnil a o ničem nepřemýšlel... "vypnul se"... Po chvilce zjistil, že nemůže ten zvláštní pocit vyhnat ze svého těla... Vstal a utíkal za Amaruem a Ivory. Když byl za Hollowem, napřáhl se po něm šavlí, ale když ho chtěl seknout nemohl se ho dotknout... Zabodl Zanpakuto do země a skusil Bakudō # 9. Geki ( http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100824103645/bleach/en/images/6/61/Geki.gif ).

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 12, 2010 9:08 pm

Ivory

si všimla, že Noboru začal zaříkávat.
"Přestaň!" chytla ho rezolutně za paži. "Copak jsi neviděl, co se stalo, když to zkusil Amaru? A když aktivuješ shikai?! Ta bouře nějak brání v používání spirituální energie... aspoň si myslím..." trochu zakolísala s rozhodností ke konci své řeči. Opravdu si nebyla jistá... ale bylo jí jasné, že jestli je šance, že si Noboru tímhle jen ublíží, mělaby ho zastavit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Tue Oct 12, 2010 9:31 pm

Keiji Kirako

Podle okolních událostí jsem usoudil že neni moudré používat shikai a dokonce ani kidou , tak jsem se rozeběhl a zaútočil jsem hollowovi zezadu na krk abych mu jednoduše sťal hlavu.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Wed Oct 13, 2010 7:56 am

Hiruko Kaze

Ldyž jsem je tak poslouchal usoudil jsem že shikai asi nebude dobrá volba.Přiskočil jsem k dámě a pravil..Nevíte co tady dělají hollowové?Vždyť mají být v Hueco Mundo sice se vyskytují v Soul Society,ale jen v Rukongaii.V Seireitei jsem je ještě neviděl.
Hiruko
Hiruko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Wed Oct 13, 2010 11:18 am

Amaru

Do cesty jeho noze jme nastavil zanpakuto
Docela vážně jsem pochyboval, že by jeho noha mohla odolat mé čepeli
Ihned na to jsem se skrcil a pichnul hollowa do břicha
S mojí vyskou by to nemusel byt až takovej problém
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Wed Oct 13, 2010 2:56 pm

Noboru Takashi

Huh?! Přestal zaříkávat, vzchopil Zanpakuto a uhnul Hollowovi, který si ho všiml a ohnal se po něm prackou. Noboru se odkutálel vpravo, deaktivoval Shikai a poslal Kossíka, aby ohlásil Hollowy a tím sem přivedl pomoc.

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 13, 2010 9:44 pm

Společnnými silami se vám tedy podařilo hollowa udolat. Ale tak nějak bylo jasné, že to není konec. Nad Seireitei stále zuřila podivná bouře a střechy čím dál jasněji zářily podivným světlem, vzduchem se nesly skřeky a smích a ulicemi se proháněly temné postavy.

Ivory

zoufale přemýšlela, co by měla dělat. Bylo jí jasné, že teď jim nikdo na pomoc nepřijde, všichni mají určitě plné ruce práce s vlastními problémy a se samotným holým přežitím. "Na tohle mě měli připravit předem..." řekla ztrápeně.

Odteď vám bude dělat GM Nawaki jakožto součást jeho GM zkoušky :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Oct 14, 2010 12:33 pm

Itachi

Místo toho abych se hlásil v kasárnách pro nováčky jsem byl v jedné z několika hospod v Rukongaii.
Prásk. Dostal jsem pěstí do tváře a už jsem ležel na zemi plivajíc krev. Sakra. Asi jsem ho trochu podcenil. Říkal jsem si sám pro sebe a začal pomalu vstávat ze země. Když jsem už stál na všech čtyřech, přiběhl ke mně můj kamarád. Hele, jsi si jistý, že ten..ten...obr na tebe není moc silný? Zeptal se mě opatrně. Blboost. Odpověděl jsem jako vždy, vstal jsem na nohy, otřel si krev z úst a s novu vyrazil proti nepříteli. Byla to dlouhá rvačka, ale vyhrál jsem i za cenu větších pohmožděnin. Svým vítězstvím jsem opět obhájil svůji sílu.
Když jsme po oslavě mého vítězství vyšli s kamarádem ven, byla celkem zima, tak jsem přes sebe přehodil vršek od uniformy. Hele? Neměl bys být tam? Upozornil mě kamarád a ukázal na Seireitei, které bylo nějak divně pod mrakem. Otočil jsem se tím směrem, kam kamarád ukazoval. Mno, ani ne. Pochybuji, že bych to tam nějak zázračně změnil. Raději pojďme. Dodal jsem, otočil jsem se zase zády k Seireitei a zamířil jsem do jiného okresku v Rukongaii. Kamarád si povzdychl nad mým myšlením, ale šel semnou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Oct 14, 2010 3:14 pm

Amaru

Otocil jsem se na Ivory
No teď když sme je zabily, neměli bysme fakt rychle zmizet? navrhl jsem
Tak nějak nez nás najdou další víme? rekl jsem a snažil si upevnit zanpakuto zpět na záda
Teda ne ze bych měl strach, ale i tak
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 14, 2010 3:28 pm

Bouře nad Seireitei zuřila dál
Ti bystřejší z vás si mohli všimnout stínů, které sem tam proběhli velkou rychlostí po okolních střechách a zmizeli v dálce dřív, než jste dokázali pořádně rozeznat co to vůbec bylo... Místy jste také zaslechli poplach, který zněl zřejmě všude, ale byl přehlušen zvuky bouře
V tu chvíli se vám zdálo, jako by okolí začalo šednout
Uslyšeli jste smích, který jako by přicházel odevšad kolem
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bleach Anime Thu Oct 14, 2010 5:29 pm

Noboru Takashi

Kosík se mu vrátil na rameno, Noboru stál pevně na nohách a čekal nápady od Ivory. To že bylo Seireitei napadeno bylo více než očividné...

Bleach Anime
Administrátor

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 14, 2010 11:40 pm

Ivory

"A kam chceš jít? Koukni se kolem..." poukázalana to, že nebezpečí momentálně hrozí nejspíš úplně všude. Po pravdě, nevěděla, co dál, na tohle doopravdy nebyla připravená. Když uslyšela ten podivný smích všude kolem, neměla daleko k slzám.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Oct 15, 2010 6:09 pm

Saito Hiroshi

Potuloval se seireitei, až se nějak dostal do kasáren nováčku. Nějaký stres či obavy z bouřky, která řadila nad seireitei ho zřejmě vůbec nezajímala a v jeho výrazu tváře se dalo usoudit že ho to spíš jen otravuje. Co je tohle zase za debilní křik!? Nejradší bych zabil toho co se tak debilně směje. řekl si nad tím pro něho velice otravným smíchem. Jeho dlouhé černé vlasy vlali vě větru a na jeho tvaří byl ten jeho vražedný usměv. Nevěděl sice kde se nachazí, ale očividně mu to bylo zcela jedno a pokračoval dál ve své procházce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 30 z 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: