Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 12 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Spectral Fri Sep 10, 2010 2:41 pm

Keiji Kirako

Čim dřív začnu tim dřív skončim povzbudil sem se a rychle sem se dal do práce.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Sep 10, 2010 3:15 pm

Myamoto Usagi

Stála jsem před místem na němž se měla odehrát naše...mise...No skvělí, tak tohle vypadá opravdu na lahůtku...Nedivim se že to dali radši nováčkům než čtvrté divizi... Sledovala jsem jak se ostatní dali do práce. Z tohohle se asi nevyvlíknu co?! Rychle jsem se rozhlédla, pro případ že by se dalo utéct, ale pak jsem se radši dala do práce. Nejsem přeci zbabělec. A navíc bez práce nejsou koláče.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Fri Sep 10, 2010 3:27 pm

Newermind Irenami
Ked konecne dosli ku zachodom 11. divizie bol zhrozeny ako moze jedna divizie tak znecistit zachody.Tento smrad by zabil aj arrancara-pomyslel si.
Ked sa do toho pustim tym skor vypadnem od tychto slabochov a konecne budem moct robit pracu shinigamiho a bojovat popri skutocnych bojovnikov.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Fri Sep 10, 2010 10:48 pm

Kageyama Shiratori

Když jsem už měl dost toho hledaní tak jsem se zeptal shinigami co byly okolo jestli neviděli nováčky.. první nic nevěděl druhy taky nic.. ale ten třetí mi pověděl že je viděl, protože byl u toho jak se jeden nováček pustil do smějícího shinigami a také mi prozradil směr, kterým se vydali.. Jedenáctá divize? Hmm to je to fakt tady? No možné to je když Kuchiki mluvil o úkolu tak jsem vůbec neposlouchal... po přemýšlení jsem vešel dovnitř a tam se dozvěděl že nováčci jsou na záchodech kde mají práci... Když se u toho tak chechtali tak jsem ani neřekl že jsem nováček a podle instrukci jsem se dostal k záchodům a vstoupil dovnitř s takovým trochu vystrašeným úsměvem co na to asi Kuchiki řekne.. Ahoj.. pozdravil jsem..
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Fri Sep 10, 2010 11:19 pm

Natsuo Burrado

Celý čas som len mlčky sledoval Kageho keďže som sa ešte stále trochu spametával z toho saké, no keď sme prišli do záchodov 11 divize hneď ma prebral ten hnusný zápach. Sem na wecko nejdem ani keby to bolo to jedniné na celom vesmíre. Povedal som zo zapchatým nosom potom ako som vstúpil dovnútra.

Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 11, 2010 3:45 pm

Všichni nováčci se s větším či menším úsilím pustili do práce a místo za nějakou dobu zase začínalo vypadat jako obývané lidmi, né zvěřincem. Nikdo moc nemluvil, což bylo Yasumarovi trochu líto, protože by nováčky rád blíž poznal, ale aspoň se nezdržovali v práci.
"Dobrá práce, lidi!" pochválil je, když usoudil, že už by to mohlo stačit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 11, 2010 4:10 pm

Sai Kazuma

Uff... doufám že pro příště se 11. divize trochu polepší... položil na chvílí náčiní a protáhl jsem se... Co asi budeme dělat tet? řekl jsem si a podíval jsem se do země... pak jsem se znova podíval na Yasumara a čekal...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Sep 11, 2010 10:08 pm

Myamoto Usagi

Jupí, je konec. Odechla jsem si a rychle se vysvlékla z rukavic. Nechápu, jak se podařilo jedenácté divizi, to tady tak zaprasit...vždyt takový noo prasata přece bejt nemůžou ne?! Doufám, že záchody už čistit znovu nebudem.... Ale co asi příjde na řadu ted?!? Vztala jsem od toalety, kterou jsem předtím čistila. Protáhla jsem si ztuhlá záda a krk, potom jsem došla ke Kuchikimu, abych lépe slyšela, co se bude dít dál.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sat Sep 11, 2010 10:52 pm

Koramachi Bukimi

Tak konečně hotovo.. No, už bylo taky na čase. Po práci jsem si trochu odpočinula a šla se postavit k Usagi, kde jsem čekala na další rozkazy.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Sep 11, 2010 11:27 pm

Kageyama Shiratori

Po vstupu jsem samozřejmě také začal uklízet i když strašně nerad... když jsem uslíšel že je konec Konečně!! Doufám že tet si půjdeme někde dat šlofíka... pak jsem se postavil bliž k ostatním abych co nejlépe slyšel... ale stejně asi bude jako vždy myslet na něco jiného a co bude Yasumaru říkat si vůbec nezapamatuje...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 11, 2010 11:57 pm

Kuchiki Yasumaru

"Dobrá... práci máme za sebou, já myslím, že je čas na nějaký ten trénink. Vraťte se do kasáren a za čtyřicet minut začneme. Jestli netrefíte, můžete jít se mnou," usmál se chápavě. Už to byl zase ten hodný a milý Yasumaru, kterého všichni znali. Vydrhl si ruce, pobral všechny věci, které tam nováčci omylem či z lenosti nechali, a vydal se na zpáteční cestu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 12, 2010 12:16 am

Myamoto Usagi

Všimla jsem si, že si Bukimi stoupla hned vedle mě. Lehce jsem se k ní naklonila. Záchodů už mám plný zuby, nejmín tak na deset let. Nevíš náhodou, co budem dělat ted?! Snad to bude nějaká normálnější mise...nebo taky už by jsme se mohli vrátit. Pošeptala jsem jí, tak aby to Kuchiki nemohl slyšet. Pak jsem se zas narovnala, aby to nebylo moc nápadné a snažila jsem se dýchat pusou, protože jsem v ruce držela ty nechutně zapáchající rukavice a kartáč. Snad se budem moc vrátit umejt, než zas půjdem něco dělat... Koupel by myslim bodla nám všem. Při to jsem se rozhlédla po ostatních. Poté jsem zpozornila a poslouchala Kuchikiho. Takže trénink...to nezní tak špatně. Ale zajmá mě jak se stihnu umejt za čtyřicet minut, když tam ani netrefim. Rychle jsem proto vyrazila za ním, aniž bych počkala, jestli mi něco Bukimi odpoví. Ona stejně určitě půjde za Kuchikim....nebo ne?! Otočila jsem se na ni přes rameno, abych zahlédla kam si to namíří.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sun Sep 12, 2010 12:54 am

Koramachi Bukimi

Pozorně jsem poslouchala, co nám Kuchiki říká. Ale než jsem stačila odpovědět Usagi, tak mi celkem rychle utekla. Proto jsem samozřejmě hned vyrazila za ní a za Kuchikim, protože bych zpátky zcela určitě netrefila. Brzy jsem je dohnala a šla jsem kousek před Usagi. Ještě by mě tu nechali!
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 12, 2010 1:37 am

Myamoto Usagi

S usměvem jsem sledovala, jak mě Bakumi předběhla. Už zas se zařadila přede mně. Co tím sleduje? Zasmála jsem, když jsem se podívala kousek před ni na Kuchikiho záda. To je jak dežaví...Že by to bylo jím? Ale co, ted se hlavně dostat ke zdroji vody... Se znechucením jsem se podívala na kartáč v mé levé ruce, který jsem stále svírala spolu s rukavicemi a přidala jsem do kroku.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 12, 2010 8:05 am

Natsuo Burrado
Síce keď som prišiel tak som si zobral do ruky tú blbosť s čím sa čistia záchody, ale aj tak som toho moc neporobil. Za prvé som prišiel asi o hodne neskôr a za druhé už ani nebolo čo robiť, alebo som sa skvôr vyhýbal takým miestam kde by sa možno aj niečo našlo. Keď "sme" skončili tak som sa postavil blízko kageho a zašepkal som mu. Pôjdeme po tom na nejaké to saké?
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Sep 12, 2010 10:21 am

Sai Kazuma

Čtyřicet minut? docela dlouhá doba... pak jsem se vídal ven, ale šel jsem jiným směrem než Kuchiki a ostatní ke kasárnám... Zašel jsem si na svoje speciální místo a pobyl tam nějakou dobu... pak jsem se rozhodl jít do kasáren... když jsem tam přišel tak jsem se opřel o zeď a čekal...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 12, 2010 10:55 am

Kageyama Shiratori

Skoro vůbec jsem nepochytil to co Yasumaru říkal, ale moc dobře jsem slyšel Natsua a slovo saké... Jasně že půjdeme a můžeme se stavit po cestě i na Ramen mam totiž docela hlad. pošeptal jsem Natsuovi jako odpověd..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Sun Sep 12, 2010 5:12 pm

Keiji Kirako

Fuj už nikdy nechci čistit žádný záchody řekl jsem. Pak jsem si poslecl co říkal Kuchiki a vzal jsem to zkratkou ke kasárně abych si stihl trošku odpočinout.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 12, 2010 6:16 pm

Kuchiki Yasumaru

se otočil na dvě osoby, které ho následovaly do kasáren.
"Tak co děvčata, všechno v pohodě?" optal se s úsměvem, aby řeč nestála.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 12, 2010 6:37 pm

Natsuo Burrado

Tak čo kage hmm? ideme? pretože na týchto veckách nechcem stráviť už ani jednu minútu. Povedal som Kagemu a išiel osm ku dverám.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sun Sep 12, 2010 6:51 pm

Koramachi Bukimi

Překvapilo mě, když nás při cestě zpátky Kuchiki oslovil.
Jo, jo, v pohodě, dostala jsem ze sebe jen tuhle stručnou odpověď, mírně jsem se usmála, podívala jsem se na Usagi a čekala, co řekne ona.
Hmm, to jsme za ním šly jenom my dvě? podivila jsem se.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 12, 2010 7:36 pm

Kageyama Shiratori

Jo jasně jdeme... a na tyhle záchody mě už nikdo nedostane... řekl jsem Natsuovi a vypravil se směrem ke stánku s Ramenem...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 12, 2010 8:28 pm

Kurushi Kokatsuna

Jemné sluneční paprsky ho šimrali na nose a on spokojeně ládoval dýmku, když byl spokojen láskyplně si položil cedrové dřevo na ret a a přivřel oči.
Nehodlal spát ani podřimovat prostě jen tak se děl na lavičce před akademií a bafal z dýmky, jeho úkoly nebyl něják časově omezen, ale nebylo by vhodné rušit podkapitána později.
Jdeme dosáhnouti cíle pomyslil si.
Šouravě se zvednul a za pomoci hůlky kráčel pryč od akademie.
jeho úkolem bylo předat vice-kapitánovi 1. divize Kuchikimu Yasumarovi dárek konkrétněji jeho oblíbené ohňostroje v dárkové krabici.
Dorazil k budově nováčkovských kasáren.
Jeho malá postava oděna do roucha pro žáka akademie se potulovala po kasárnách hledajíc někoho kdo by ho navigoval.
Upravil si plkátěnou suknici bílé barvy, která překrívala jeho studentské kimono, přeci jen červená na něm v jeho letech nevypadala vhodně.
Dozvěděl se, že podkapitán 1. divize Kuchiky by sem měl dorazit v brzké době.
Posadil se na kámen bafal z dýmk a hůlkou kreslil v písku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 12, 2010 8:35 pm

Natsuo Burrado

Vybral som sa za kageom a v duchu so msi takmer spieval. Aaach.. nieč není lepšie než si dať rámen zo saké po tom ako som sa pozeral na druhých ako makajú na tých záchodoch.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 12, 2010 9:00 pm

Kageyama Shiratori

Když jsme dorazily ke stánku tak jsem si objednal dvojitou porci Ramen a k tomu samozřejmě nějaké to pití... Co myslíš? Půjdeme potom do naších rodinných lázní kde chodí pěkné baby? řekl jsem a zeptal Natsua...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: