Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 11 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Kage Tue Sep 07, 2010 8:10 pm

Kageyama Shiratori

Tak silné jo.. Doneste mu Bur speciál šéfe. zašeptal jsem barmanovi Ten s překvapením a trochu se strachem donesl pití pro mě a Bur speciál pro Natsua, což bylo jedno z nejsilnějších saké. Tak na zdravý Natsuo. A odvaž se jak jen to jde. Pověděl jsem mu a při tom na něj mrkl.. pozvedl jsem saké na tuknuti... a holky mezitím v sobě měli už dvě dávky..
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 07, 2010 8:18 pm

Natsuo Burrado

Ťukol som si s ním a na ex som vypil saké. Huh.. pomyslel som si a trochu som zakašlal. Tyvole.. to je sila. povedal som a cítil som ako mi to lezie krkom dole. Cítim sa ako znovurodený. povedal som potichu s tým najväčším blahom aký som vedel vo svojom hlase vyvynúť. Haaaah.. dal som prázdny pohárik na bar. Mohol by som si poprosiť ešte ee.. jedno? spýtal som sa a už som cítil ako na mňa to saké pôsobí. Trochu mi sčerveneli líca a sem tam sa mi zaplietol jazyk. A to nie som žiadny nováčik v pití saké. Dievčatá čo pri nás boli som si všímal s čoraz väčším záujmom.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Sep 07, 2010 9:13 pm

Kageyama Shiratori

Taký jsem začal citit tu silu saké a čím dál více méně jsem byl vědom toho co dělám.. Barman samozřejmě nalil další rundu Natsuovi a já si objednal také.. já se potom otočil směrem k holkám a mrkl na Natsua jako bych mu dával povel "Je čas začít balit holky" pak jsem začal hned balit holky a samozřejmě jim koupil další saké...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 07, 2010 9:28 pm

Natsuo Burrado

Vypil som druhé saké. Tentokrát som si musel dať jednu prestávku. Pozrel som sa na dve dievčatá a príkývol som im hlavou aby podyšli bližšie. Dámy. Povedal som trochu priopilím hlasom a ponúkol som im miesta vedla seba. Dali by ste si niečo na môj účet? spýtal som sa ich a hneď som im zaćal objednávať. Boli sme stále veselší a odviazanejší a ako som sa tak pozeral na Kageyama tak bol na tom podobne ak nie ešte horšie (teda lepšie). Kývol som mu hlavou a potom som sa už znova začal venovať tým dvom kráskam, pri čom som už mal v sebe toľko že by som to len ťažko v tom stave spočítal. život je super. pomyslel som si a bol som štastný že som sa dostal zrovna do 13. jednotky.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 07, 2010 9:47 pm

Shounagon Sei, vrchní velitelka

už měla všeho dost, jediné, po čem toužila, byla trocha odpočinku. Zašla tedy na vyzkoušené místo, do svého oblíbeného baru. Byl docela zapadlý, kousek od kasáren pro nováčky, a žádní shinigami tam většinou nechodili, takže tam měla klid a nemusela se obávat o svou pověst. Své kapitánské haori samozřejmě nechala doma, vzala si obyčejné oblečení, svůj oblíbený šátek, náramky a náhrdelníky.
Když vešla dovnitř, všichni ji uctivě zdravili.
"Vítejte, Shounagon-sama, hned vám připravím váš oblíbený," usmál se na ni barman. Sei přikývla a sedla si k jednomu zastrčenému stolečku, začala vyndávat svou dýmku a rozhlížela se kolem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Sep 07, 2010 10:03 pm

Kageyama Shiratori

Všechno šlo dobře tak jako vždy, ale už jsem nevěděl ani co dělám.. při tom jsem se postavil začala hrát hudba a já začal tancovat a bylo mi jedno že to místy je neohrabané z mé opilostí. Pak se přidali i holky a byl to fakt super taneček. V celé místnosti bylo docela veselo a já se jen nechal unést atmosférou... Místy jsem pobízel i Natsua, aby se přidal...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Sep 08, 2010 2:13 pm

Natsuo Burrado

Mám ísť tancovať? spýtal som sa trochu priopilím hlasom keď ma dievčatá vyťahovaly na nohy. Rýchlo som do seba nalial ešte jedno saké ale potom ma Kage pobízel (sry nwm po slovensky to slovo xD) k tancu a tak som začal tancovať do rytmu hudby aj keď miestami ma trochu nakláňalo inam než som mal v pláne. Kageeee .. to je jedno proste som tvojím dlžníkom, takéto niečo som si naposledy užíval ešte pred akadémiou. Povedal som Kageyamovi a trochu viac som sa odviazal, no v podstate som pomaly nevedel čo robím.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 09, 2010 12:28 am

Shounagon Sei

si v klidu pokuřovala svou dýmku, když tu se jí zazdálo, že vidí v lokále dva shinigami v uniformě! Neznamenalo to náhodou, že mají být ve službě?! Zamračila se. Sice tu byla ve svém volném čase, ale nedalo jí to...
"Karasumo-san," oslovila barmana, který jí úslužně přinesl její koktejl, "zavolejte mi ty dva mladé shinigami, buďte tak hodný."
"Jistě, Sounagon-sama," kývl Karasuma a zamířil k Shiratorimu a Natsuovi.
"Pánové, támhleta dáma by si s vámi ráda promluvila," oznámil jim snažíc se překřičet hudbu a jejich veselé výskání.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 09, 2010 2:01 pm

Kageyama Shiratori

Když jsem slyšel co mi řekl barman.. Omluvte mě dámy.. řekl jsem holkam co se mnou vyváděli a šel k Shounagon-sama Co si asi chce taková stará dáma ode mě? Doufám že nic zvrhlého.. trochu se otřepal a když jsem přišel k ní řekl jsem takovým opilým tonem a výrazem.. Co chcete Obaasan?
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 2:31 pm

Natsuo Burrado

Eh.. kto čo? spýtal som sa totálne na mol a podyšiel priblžne tam kde išiel aj Kageyama. Cestou tam om sa takmer otočil o 360 stupňov keď som sa pozeral na nejaké dievča a sem tam som sa potkol aj o vlastné nohy ale nakoniec sa mi podarilo dostať až ku nejakej eh .. pri mojom stave som vedel rozlíčiť len to že je to shinigami.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 09, 2010 4:03 pm

Shounagon Sei

potáhla ze své dýmky a nakrčila nos, když ucítila odér, který z těch dvou táhl.
"Hoši, neměli byste náhodou být ve službě?" řekla docela mile. Nechtěla jim hned dělat problémy, i když měla velké nutkání.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 09, 2010 4:16 pm

Kageyama Shiratori

A sakra... trochu se zarazil na kapitánku, ale nevěděl jsem že je to kapitánka tak jsem si stim moc nelámal hlavu když na sobě neměla haori tak ji odpověděl a protože jsem nebyl až takový sjety na to aby v takové situaci nepřemýšlel, protože na saké jsem byl zvykly a otázka mě i probudila do smyslu.. Službě? My měli nějakou službu? Hahahahaha.. začal se přihloupě smát..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 4:34 pm

Natsuo Burrado

A ty si kto? spýtal som sa jej s trochu hlúpim úsmevom a znova som sa zakukal po nejake peknej babe čo išla okolo. Eh.. no ak ma ospravedlníte. povedal som potichu a pomalým krokom som išiel späť k tým vom dievčatám.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 09, 2010 5:49 pm

Shounagon Sei

Toho bělovlasého mladíka si pamatovala, potkala ho včera večer! Takže by to mohl být nováček? Ale nemají nováčci teď náhodou plnit nějaký úkol v Seireitei? Pozvedla podezřívavě obočí. Když se ten druhý jen tak otočil a začal mizet do dáli, už ji to dopálilo.
"Tak moment, mladíku, ještě jsem s tebou neskončila!" popadla ho docela silně za límec a přitáhla ho zpátky. "Nepamatuju se, že by se Yasumaru zmiňoval o nějaké tajné misi v báru. Jste nováčci, ne? Takže? Co tady děláte?!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 5:59 pm

Natsuo Burrado
Eh? Nováčik?.. hmm kto vlastne som? spýtal som sa sám seba docela úprimne. Teda aspoň som si to myslel keďže som mal v sebe nespočet toho sakého. Ahaaaa!! skríkol som nahlas. Eh.. Noo stará pani ja som ee... N.a..tsuo. teda aspoň myslím. povedal som jej a potom som ešte rozladeným hlaosm dodal. no a naozaj neviem prečo tu teraz trčím.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 09, 2010 6:02 pm

Kageyama Shiratori

Ou vypadá to že je to někdo od Yasumara. Hodil jsem si do pusy žvýkačku do pusy, abych ze mě tak moc netáhlo to saké a otočil se na kapitánku... Ehm... Ehm... Víte tohle je velmi tajná mise na průzkum informaci a ten blondak tady ten o tom neví, ale prostě se hodí jako záloha kdyby se něco stálo... nemohu vám zdělit bližší informace, protože by to mohl někdo slyšet a ani já o tom moc nevím ... A jestli vám to Yasumaru neřekl tak k tomu měl asi nějaký důvod... pošeptal tiše kapitánce... Víte měl bych jít na to druhé místo kde je pravděpodobně ještě více tajných věci... ještě dodal a chtěl se dostat pryč a udělal jeden krok dozadu..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 09, 2010 7:31 pm

Shounagon Sei

si všechno vyposlechla. Potom se začal smát, dost strašidelně.
"Tak tajná, průzkumná mise, jo? No dobrý pokus. Ne... vlastně to byl dost ubohý pokus. A teď zpátky na svoje místo, vy dva, než se začnu zlobit!" stoupla si a koukala na ty dva výhružně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 7:37 pm

Natsuo Burrado

Znova som sa k nej otočil. Ach.. no teraz mi už asi nepomôže predstierať že som totálne na mol čo? hmm.. a čo mám ako robiť? zasmial som sa . ja som v podstate nováčik.. a tuto Kage ma zoznamoval zo životom miestnych ľudí. uškrnul som sa a čakal ako na to tá babka zareaguje. No stále som bol opitý a všetko som hovoril s červenou tvárou a trochu híčkavým hlasom.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 09, 2010 7:46 pm

Kageyama Shiratori

Hehe.. usmál jsem se, chytil Natsua za ruku a vyběhl z baru... v Běhu jsem řekl Natsuovi.. Máme něco uklízet.. asi.. ale i tak budu radši s Kuchikim než s tou Obaasan..

Naposledy upravil Kage Ryu dne Thu Sep 09, 2010 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 7:56 pm

Natsuo Burrado
Eh?? čo? spýtal som sa hlúpo Kageho ale to už sme boli vonku a tak som len hodil posledný túžobný pohlad nad rajom ktorý sa odomňa čím viac tým ďalej vzďaloval. Tak dobre no povzdychol som si a následoval ho.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 09, 2010 8:14 pm

Kageyama Shiratori

Neboj se však se tam ještě vrátíme.. usmál jsem se na Natsua a pak se zastavil, abych se vydýchal... By mě zajímalo kde je Kuchiki s tou svoji bandou.. Ty to asi nevíš co? zeptal jsem se Natsua a zasmál jsem se při tom.. Pak jsem se vydal takovým rychlejším krokem hledat ho, abych měl pokoj .. Ach jo tet jsem si ještě mohl byt fajně v baru.. Blba Obaasan.. povzdychl jsem si...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 09, 2010 8:21 pm

Natsuo Burrado

To teda neviem. Povedal som potichu a zo sklesnutou náladou som nasledoval Kageho. Blbá stará. Teraz som ešte mohol popíjať saké a byť obklopený samími kosťami. Pomyslel som si
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 09, 2010 11:25 pm

Shounagon Sei

se posadila. Hm! To jsem ani nečekala, že to půjde tak snadno. Je vidět, že Gotei 13 je plné poslušných shinigami, kteří poznají autoritu, když ji vidí, pomyslela si spokojeně a znova si nacpala dýmku.

Kuchiki Yasumaru

"Takže, jsme tady!" oznámil, když skupina dorazila před záchodky jedenácté divize. "A teď směle do práce, ať to tu září čistotou!" a sám se pustil hned rýžákem do nejšpinavější mísy, které by se slušný člověk za běžných okolností nedotkl ani klackem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Fri Sep 10, 2010 1:56 pm

Sai Kazuma

Když jsme dorazily na místo tak jsem se po povelu Yasumara beze slov vrhl do práce a čistil.... chtěl jsem odčinit to jak jsem Yasumara naštval a tak na 100% jsem drhl, až se to lesklo....
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Fri Sep 10, 2010 2:33 pm

Koramachi Bukimi

Konečně jsme dorazili před záchody, na místo úklidu. Uh, tak tohle je práce pro nováčky? pomyslela jsem si, ale hned jsem také pustila do práce a začala čistit. Ať už to máme za sebou...
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next