Společenská místnost 2.divize
+16
Mishkenzie
Maršál Křída
Ichiro Gojo
Red
vodovod
Myamoto Usagi
Wizard
Tertaxka
Raiden
OuYee
Bulic
Firel
Satoshi
Aki
Dawn de Diablo
Sode
20 posters
Strana 16 z 16
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Společenská místnost 2.divize
Passi... V naší třídě bys byla označená za totálního šprta... Stejně bychom tě zkazili, protože náš šprt už má taky trojku a to měl do osmé skoro samý jedničky
Pod stan jedu tento výkend a moc se těším, páč tam bude sranda
Ondro... Nemusíš se omlouvat
Pod stan jedu tento výkend a moc se těším, páč tam bude sranda
Ondro... Nemusíš se omlouvat
Tertaxka- Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28
Tak zítra je víkend co se chystáte dělat když bude na půl hnusné počasí? Já se chystám být tak z části doma ale pokud tak trochu bude pěkně tak pudu ven. I když budete kdekoli tak pěkný víkend přeji
ondrab25- Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 02. 11. 11
Tak já bych řekla, že tohle byl přímo ideální víkend s ideálními podmínkami pro nějaký vílet někam do přírody, nejlépe na nějakou louku bez přístřešku, žejo... :-D
Já měla přímo úžasný plán, co podniknout, ale svou blbostí a zbrklostí jsem si to celé zničila. Věřili byste, že jedna hodina spánku navíc vám může zkazit celý den? :-D
Já měla přímo úžasný plán, co podniknout, ale svou blbostí a zbrklostí jsem si to celé zničila. Věřili byste, že jedna hodina spánku navíc vám může zkazit celý den? :-D
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Hele lidičky nevíte kdo má teď na starosti tréninkové prostranství? Kdyžtak předem díky za odpověď
ondrab25- Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 02. 11. 11
Tento víkend jsem byl na turisťáku se školou od pátku do pondělí, bylo to super a zjistila jsem tam, jak se dokáže člověk změnit za jedinou noc Ale na druhou stranu, jsem se dobře bavila a užila si spousty legrace, i když mě bolý nohy ještě teď
Sode: To se mi taky občas stává a naposledy jsem to tak pokazila, že jsem celý víkend raději nevylezla ven z domu
Sode: To se mi taky občas stává a naposledy jsem to tak pokazila, že jsem celý víkend raději nevylezla ven z domu
Tertaxka- Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Strana 16 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Strana 16 z 16
Povolení tohoto fóra: