Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Společenská místnost 2.divize

+16
Mishkenzie
Maršál Křída
Ichiro Gojo
Red
vodovod
Myamoto Usagi
Wizard
Tertaxka
Raiden
OuYee
Bulic
Firel
Satoshi
Aki
Dawn de Diablo
Sode
20 posters

Strana 16 z 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Goto down

Společenská místnost 2.divize - Stránka 16 Empty Re: Společenská místnost 2.divize

Příspěvek pro Tertaxka Tue May 29, 2012 9:23 pm

Passi... V naší třídě bys byla označená za totálního šprta... Stejně bychom tě zkazili, protože náš šprt už má taky trojku a to měl do osmé skoro samý jedničky Very Happy
Pod stan jedu tento výkend a moc se těším, páč tam bude sranda Smile
Ondro... Nemusíš se omlouvat Very Happy
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Společenská místnost 2.divize - Stránka 16 Empty Re: Společenská místnost 2.divize

Příspěvek pro ondrab25 Fri Jun 01, 2012 10:05 pm

Tak zítra je víkend co se chystáte dělat když bude na půl hnusné počasí? Já se chystám být tak z části doma ale pokud tak trochu bude pěkně tak pudu ven. Very Happy Very Happy I když budete kdekoli tak pěkný víkend přeji Smile Very Happy
ondrab25
ondrab25

Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 02. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 04, 2012 10:35 am

Tak já bych řekla, že tohle byl přímo ideální víkend s ideálními podmínkami pro nějaký vílet někam do přírody, nejlépe na nějakou louku bez přístřešku, žejo... :-D
Já měla přímo úžasný plán, co podniknout, ale svou blbostí a zbrklostí jsem si to celé zničila. Věřili byste, že jedna hodina spánku navíc vám může zkazit celý den? :-D
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrab25 Tue Jun 05, 2012 7:21 pm

Hele lidičky nevíte kdo má teď na starosti tréninkové prostranství? Kdyžtak předem díky za odpověď Very Happy
ondrab25
ondrab25

Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 02. 11. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Jun 05, 2012 7:33 pm

Tento víkend jsem byl na turisťáku se školou od pátku do pondělí, bylo to super a zjistila jsem tam, jak se dokáže člověk změnit za jedinou noc Very Happy Ale na druhou stranu, jsem se dobře bavila a užila si spousty legrace, i když mě bolý nohy ještě teď Very Happy

Sode: To se mi taky občas stává a naposledy jsem to tak pokazila, že jsem celý víkend raději nevylezla ven z domu Very Happy
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: