Společenská místnost 2.divize
+16
Mishkenzie
Maršál Křída
Ichiro Gojo
Red
vodovod
Myamoto Usagi
Wizard
Tertaxka
Raiden
OuYee
Bulic
Firel
Satoshi
Aki
Dawn de Diablo
Sode
20 posters
Strana 15 z 16
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Společenská místnost 2.divize
mě taky skvěle, ale teď sem byl značně neaktivní to víte zase ta škola , ale teď bych to měl zas rozjet naplno ;)
Shark- Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11
Mě se hraje dobře, jen ta škola. Každý den se domů dostanu až kolem čtvté, v pátek kolem druhé a v úterý kolem paté. Takže není tolik času, aspoň, že máme ve škole šest hodin týdně na PC.
A co ty Sode, jak se hraje tobě?
A co ty Sode, jak se hraje tobě?
passionpower- Kapitán 2. divize
- Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28
Terko... Tak snad to není zase tak hrozné, ne? Myslím s tím doháněním, ale snad s tím netem taky ne :-D
Sharku... Tvé neaktivity jsem si všimla, ale každý potřebuje chvíli pauzu... :-D
Passion... Pomalu! Vskutku, všechno je to teď nějak pomalu, ale většina by to asi odůvodnila školou, čemuž se vůbec nedivím. I já se domů vracím kolem páté, v pátek mezi sedmou až osmou, ale zpravidla nemívám moc učení, takže mám kolem a kolem... celkem dost času, když si zbylou práci dobře rozvrhnu...
Vidím, že téma RPG funguje mnohem lépe, než jiná... Tak zkusím ještě pokračovat... Napadá vás, co by se ve hře mohlo udát, nebo co by jste chtěli, aby se stalo, jakou zápletku by jste si třeba rádi zkusili? :-)
Sharku... Tvé neaktivity jsem si všimla, ale každý potřebuje chvíli pauzu... :-D
Passion... Pomalu! Vskutku, všechno je to teď nějak pomalu, ale většina by to asi odůvodnila školou, čemuž se vůbec nedivím. I já se domů vracím kolem páté, v pátek mezi sedmou až osmou, ale zpravidla nemívám moc učení, takže mám kolem a kolem... celkem dost času, když si zbylou práci dobře rozvrhnu...
Vidím, že téma RPG funguje mnohem lépe, než jiná... Tak zkusím ještě pokračovat... Napadá vás, co by se ve hře mohlo udát, nebo co by jste chtěli, aby se stalo, jakou zápletku by jste si třeba rádi zkusili? :-)
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Tak snad to teď doženu ;)
No mě se fakt líbí současná zápletka, ale rád bych si NĚKDY v budoucnu zahrál něco na způsob obrany Sereitei, ale to tu myslím bylo nebo né?
No mě se fakt líbí současná zápletka, ale rád bych si NĚKDY v budoucnu zahrál něco na způsob obrany Sereitei, ale to tu myslím bylo nebo né?
Podle mě bylo, ale bez pochyby ještě bude... Ono se to nezdá, ale všechno je teprve začátek!
Sode- Kapitán 4. divize
přesně tak ;)
a abys ses neptala sama tak jak se hraje době? Jak seš spokojená se svou divizí? a co by sis přála ty v nejbližší době? :P
a abys ses neptala sama tak jak se hraje době? Jak seš spokojená se svou divizí? a co by sis přála ty v nejbližší době? :P
Jó, já se ze školy též vracím po čtvrté a kvůli fotbalům a futsalům ještě mnohem později... v ponděli přijíždím po osmé, v útery když je sezóna tak o půl osmé, ve středu mám klid a jsem doma ve čtyři, ve čtvrtek o půl šesté a nakonec v pátek taneční po desáté Velmi často jsem doma, odjíždím za tmy a přijíždím za tmy
jinak jsem s dějem též velmi spokojen
jinak jsem s dějem též velmi spokojen
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Sharku... Hraje se mi krapet ucouraně, ale říká se lepší něco, než nic :-D
S vámi jsem nanejvíš spokojená! Zatím.... jen opatrně, ať si to nepokazíte! :-D
Co se týče přání v nejbližší době... No, zatím asi nic určitého...
"Velmi často jsem doma" To měla být ironie, zda-li jsem to správně pochopila? :-D
Je fajn, že jste s dejěm spokojení! A to ještě nevíte, co vás čeká! Já to tedy taky nevím, ale to je na tom to krásné, ne? :-D
S vámi jsem nanejvíš spokojená! Zatím.... jen opatrně, ať si to nepokazíte! :-D
Co se týče přání v nejbližší době... No, zatím asi nic určitého...
"Velmi často jsem doma" To měla být ironie, zda-li jsem to správně pochopila? :-D
Je fajn, že jste s dejěm spokojení! A to ještě nevíte, co vás čeká! Já to tedy taky nevím, ale to je na tom to krásné, ne? :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Tak přeju veselé vánoce a štastný nový rok
ondrab25- Počet příspěvků : 72
Datum registrace : 02. 11. 11
Také přeji veselé Vánoce a Šťastný nový rok a také hodně dárků.
Přidávám se.... všem, ne jen 2.divizi, přeji šťastné a veselé Vánoce a pohodl vstup do nového roku 2012. Bohatého Ježíška a ať má každý s kým trávit tyto svátky, neboť v takovýto čas by nikdo neměl být sám ^^.... Merry Christmas everyone!
Sode- Kapitán 4. divize
Děkuji moc Sode, i tobě přeji nádherné prožití svátků
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Já taky všem přeji radostné prožití svátků.
Tertaxka- Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Weeeeeee.... a máme po svátcích! Určitě jste si je všichni maximálně užili a nemohli jste se dočkat školy! Tak povězte... blíží se pololetí... určitě vás čekají nádherné známky! :-D A co sníh? Máte, máte? Je přeci jen leden.... a já ho tu mám víc, než dost... :-D
Sode- Kapitán 4. divize
No jo sních tady je, ale je z něj už pěkná břečka.
Známky jsou opravdu nádherné, když počítám, že budu mít samý trojky.
A co u vás, je tam sníh, Sode??? A co známky???
Známky jsou opravdu nádherné, když počítám, že budu mít samý trojky.
A co u vás, je tam sníh, Sode??? A co známky???
My tu máme sněhu... A pořád padá další... Nechápu, kde se pořád bere... :-D A to už to vypadalo nadějně, že padat nebude a trochu to roztaje! Houby! Ono se to rozteklo, zmrzlo a schovalo pod nový sníh... Úplně úžasný, co na to jenom říct. :-D
A k známkám... Mám z nich radost nevýslovnou... ještě větší bych měla, kdyby mi to celý nezkazila dvojka od naší drahé češtinářky... (ano, čtěte to s pořádným rozzuřením, ať to má správný šmak!)... která prohlásila.... "Jedničku jí nedám, stejně nejde na gympl." Tak to je asi jediné, co mi vadí ,ale i tak jsem se svými výsledky spokojená. :-D
A k známkám... Mám z nich radost nevýslovnou... ještě větší bych měla, kdyby mi to celý nezkazila dvojka od naší drahé češtinářky... (ano, čtěte to s pořádným rozzuřením, ať to má správný šmak!)... která prohlásila.... "Jedničku jí nedám, stejně nejde na gympl." Tak to je asi jediné, co mi vadí ,ale i tak jsem se svými výsledky spokojená. :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Nějak nám to tady vymizelo, lidi... Měli bychom to zase nějak oživit, ať máme o čem psát
Weeee... já to musím říct! Musím!.... Podkapitáni 2.divize se nezapřou! :-D
A teď k věci! To je skvělí nápad, Terko! Hm... tak co, jak se těšíte na prázky? Plánujete nějaké velké výlety do ciziny? Na památky? A co konec školy? Určitě máte všichni úžasné známečky a všechno vám jde od ruky, nemám pravdu? :-D
A teď k věci! To je skvělí nápad, Terko! Hm... tak co, jak se těšíte na prázky? Plánujete nějaké velké výlety do ciziny? Na památky? A co konec školy? Určitě máte všichni úžasné známečky a všechno vám jde od ruky, nemám pravdu? :-D
Sode- Kapitán 4. divize
to bys jsme měli oživit . Máme tu skvělého kapitána a podkapitána a oni určitě něco vymyslí takže nebude nuda . Weeeeee
Sode, no teď mě škola spíše deptá ještě víc než ty poslední roky...
Dovolená??? No chystám se na tábor, na chatu a do Chorvatska... S tou chatou budeme jezdit i po výletech a já zase uvidím nějaký ten hrad nebo zámek, jako loni...
Moje známky jsou vcelku dobré, alespoň nepropadám z dějáku jako půlka naší třídy Jsem jedna z mála, co má za dva
A co ty, Sode???
Dovolená??? No chystám se na tábor, na chatu a do Chorvatska... S tou chatou budeme jezdit i po výletech a já zase uvidím nějaký ten hrad nebo zámek, jako loni...
Moje známky jsou vcelku dobré, alespoň nepropadám z dějáku jako půlka naší třídy Jsem jedna z mála, co má za dva
A co ty, Sode???
Žjóva, vy máte chatu na kolečkách?
Ach ano, s tou školou jsem na tom podobně... A začíná se to čím dál tím rychleji zhoršovat... Ani nevíte, jaké vynakládám úsilí, abych při hodině nevstala a něco těm učitelům neřekla! :-D
Známky ujdou, řekla bych :-D I když už vím, že si stav z pololetí rozhodně neudržím, ale snad to nebude nejhorší :-D Heh, já taky nepropadám! Z žádného předmětu narozdíl od půlka naší drahé třídy xD
Do těchto prázdnin vkládám velké naděje, že si je taky trochu užiju někde jinde, než doma. :-D Rozhodně, tábor je už zařazen do programu stejně tak jako menší cestování po republice, ale to je jiná kapitola. Jen by to chtělo ještě dořešit pár nesrovnalostí a trochu mě vykolejilo, že zrovna letos, kdy by se mi šikly trochu volnější, toho mám docela dost. :-D
A...a...a... ještě něco? Nezapoměla jsem na něco? Ne? Tak ne... :-D
Ondro: Nuda? Prosím, tady taková sprostá slova nepoužívej! :-D
Ach ano, s tou školou jsem na tom podobně... A začíná se to čím dál tím rychleji zhoršovat... Ani nevíte, jaké vynakládám úsilí, abych při hodině nevstala a něco těm učitelům neřekla! :-D
Známky ujdou, řekla bych :-D I když už vím, že si stav z pololetí rozhodně neudržím, ale snad to nebude nejhorší :-D Heh, já taky nepropadám! Z žádného předmětu narozdíl od půlka naší drahé třídy xD
Do těchto prázdnin vkládám velké naděje, že si je taky trochu užiju někde jinde, než doma. :-D Rozhodně, tábor je už zařazen do programu stejně tak jako menší cestování po republice, ale to je jiná kapitola. Jen by to chtělo ještě dořešit pár nesrovnalostí a trochu mě vykolejilo, že zrovna letos, kdy by se mi šikly trochu volnější, toho mám docela dost. :-D
A...a...a... ještě něco? Nezapoměla jsem na něco? Ne? Tak ne... :-D
Ondro: Nuda? Prosím, tady taková sprostá slova nepoužívej! :-D
Sode- Kapitán 4. divize
Sode- tak jako škola v pohodě ale mohlo by to být lepší no na prázdniny jedu na tábor a pak se ještě něco vymyslí. Ale určitě budu taky u babičky a dědy a budu chodit ven. Jak si to myslela s těmi sprostými slovy?
Myslela to tak, že taková slova sem prostě nepatří
Neznáme slovo nuda a když už jo, tak to neříkáme nahlas
Neznáme slovo nuda a když už jo, tak to neříkáme nahlas
ok sorry za to se umlouvám
Moje známky jsou celkem dobré, potřebuju jen dostat ještě jedničku z Ekonomie a budu mít vyznamenání.
Na léto se těšim hodně, pojedu s kamarádkou a jejíma rodičema pod stan. Taky se chystáme s tou kamarádkou a ještě jednou a její ségrou na Master of Rock, čekám jen, až mě rodiče pustí.
U nás zase půlka třídy propadá z matiky a já mám za jedna.
Na léto se těšim hodně, pojedu s kamarádkou a jejíma rodičema pod stan. Taky se chystáme s tou kamarádkou a ještě jednou a její ségrou na Master of Rock, čekám jen, až mě rodiče pustí.
U nás zase půlka třídy propadá z matiky a já mám za jedna.
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Strana 15 z 16
Povolení tohoto fóra: