Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink Aririki Ginken vs Tenma

2 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Trénink Aririki Ginken vs Tenma - Stránka 3 Empty Re: Trénink Aririki Ginken vs Tenma

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jun 03, 2015 10:44 pm

Aririki Rick Ginken

Když jsme dosedli na zem, počkal jsem na to, až zmizí všechna chapadla a pak až zrušil shikai. Pak jsem jen kývl: Chtěl jsi ten souboj udělat delší viď? zeptal jsem se. Bojoval jsem rád a viděl jsem, že na konci byl naštvaný, když jsem se vzdal... že by ze stejného důvodu? Řekni mi jednu věc... to jsi o tolik silnější než Daiki, nebo máte jen tak odlišné schopnosti...?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Trénink Aririki Ginken vs Tenma - Stránka 3 Empty Re: Trénink Aririki Ginken vs Tenma

Příspěvek pro passionpower Wed Jun 03, 2015 11:36 pm

Tenma
Tenma se vydýchával a taky zrušil shikai. Trochu se oklepal a podíval se na tebe. Ty sis všiml, že lehce skřípe zuby. "Ze začátku jo...teď ke konci už moc ne." odpověděl ti na otázku. Pak se z hluboká nadechl a zase začal vypadat klidně. "Odlišné schopnosti v tom hrají taky svojí roli. A s Daikim jsme si zvykli proti sobě nepoužívat naše schopnosti zanpakuto. Hlavně potom, co jsme se málem přizabili navzájem. Od té doby bojujeme bez schopností a nebo spolu různě soutěžíme." odpověděl ti i na druhou otázku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 04, 2015 10:43 pm

Aririki Rick Ginken

Viděl jsem jak skřípe zubama: Je to silné... ale... pak mě napadlo zeptat se na rovinu: Jakto, že na tebe nefungují někeré jedy? optal jsem se opatrně a začal přemýšlet, jak mu taktně naznačit, že by z něj Zachary mohl odsát jeho vztek, protože za něj mohu já. Mimochodem... možná bych ti pak mohl říci něco o ještě jedné schopnosti své Zanpakuto...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jun 04, 2015 10:56 pm

Tenma

"Jedy? Jaký jedy? To myslíš ty holky všude okolo?" zeptal se Tenma nechápavě. Pak se trochu zamračil. "To nebyla jen iluze?" zeptal se ještě a když jsi pak začal mluvit o ještě jedné své technice, pozvedl jedno obočí. "Má to co dělat s tím, že se cítím naštvaně, i když běžně nebývám?" 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 04, 2015 11:05 pm

Aririki Rick Ginken

Pokýval jsem. Šlo to rychleji a rychleji: No... odpovědi jsou ano a ano. Ten vztek ti mimochodem pomalu užírá reiatsu, takže buď použij hodně silné meditační techniky, které během boje samozřejmě použít nelze, nebo z tebe ten vztek mohu odsát pomocí svého Zanpakuto. poznamenal jsem a pozvedl Zachariho.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jun 04, 2015 11:22 pm

Tenma
"No..ty holky jsem viděl, jen jsem je ignoroval, protože jsem si myslel, že je to jen iluze. Jedna z věcí, kterou tě u Onmitsukido naučí, je nerozptylovat se." odpověděl ti tedy na to, proč na něj nepůsobí jedy. "A kdybys odsál ten vztek, byl bych ti vděčný, protože silné léčící techniky nemám a svoje reiatsu mám rád." dodal ještě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jun 08, 2015 10:11 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem kývl a odsál z něj hněv. Pak jsem si povzdechl, posadil jsem se na pařez a začal léčit svá zranění. Pak se kouknu i na tebe. broukl jsem unaveně. Věděl jsem, že nás vyléčím a pak si nejspíš v divizi budu muset na chvilku lehnout. Ty a Daiki... jste hodně nebezpečný duo. To ti řeknu. broukl jsem. Nedokázal jsem si představit, jak by se jim někdo mohl skutečně postavit. Snad až na kapitány... snad...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jun 08, 2015 11:16 pm

Tenma

"Díky." poděkoval, když jsi z něj odsál hněv, který jsi do něj před tím dal. "V pohodě. Už jsem na tom byl i hůř. Postarej se hlavně o sebe." poznamenal na nabídku léčení. Když jsi pak zmínil jejich duo, Tenma se lehce ušklíbl, což na něj bylo nezvyklé. "Ostatní shinigami nám dokonce dali i přezdívku....Démoní duo. Nemluvě o jménech našich zanpakuto..." pronesl Tenma.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jun 10, 2015 11:05 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se usmál: Jak se jmenují vaše Zanpakuto? nadhodil jsem opatrně. Začínal jsem se celkem bát. Moje Zanpakuto bylo démonního typu. Věděl jsem o dalších dvou, která byla dokonce slavná. Ale... mohlo by jich být? Že by peklo propouštělo své démony častěji? míhaly se mi hlavou myšlenky a už jsem skoro začínal přemýšlet nad démony větru a stínů.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jun 11, 2015 12:01 am

Tenma

"Kamaitachi a Kageoni..." odpověděl ti na otázku. Bylo to trochu mimo to, co sis myslel. Ti jejich démoni nebyli z pekla..no co, každý má právo se někdy splést. "Myslím, že by sis ty rány mělnechat odborně ošetřit...ne teda, že bych podceňoval tvé lékařské schopnosti..." poznamenal ještě Tenma.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jun 14, 2015 2:07 pm

Aririki Rick Ginken

Doléčil jsem se a pak se usmál. Pokud jsi do mě nevpravil nějaký jed, tak budu v cajku. Ale budu se muset prospat, takže asi už vyrazíme, ne? pronesl jsem a vyrazil do druhé divize. Jestli je jedovatej, tak bych asi měl za tou kapitánčinou úřednicí... Nami se jmenuje? blesklo mi ještě hlavou a vyrazil jsem.

--> 2. divize
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jun 14, 2015 2:20 pm

Tenma

Tenma se na tebe pousmál. "Jed jsem do tebe nevpravil. Jenže se na sebe koukni. Ty rány jsou hluboké a je jich dost..nemluvě o velké ztrátě krve, což tě značně unavilo a taky jsi dost používal reiatsu..." poznamenal Tenma a měl pravdu. Moc se ti nepovedlo se vyléčit, ale alespoň jsi už nekrvácel.

-> 2. divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: